Ağlayakta gözden mi olak???

Pollenim gelince sedosla aysemi payla onlarin yuzunden gaza getirdiler beniiiiii
bidaha yapmak yokkkkk

Selammm kızlarr..

Erken testte çıkabiliyo kızlar.. Yeni iki hamile tanıdığım var ikiside erken teşhis.. Hayırlısı bizler için

Bemin cikmafi benay ben bu ayda hamis degilim

sedommmmmmmm nirdesinnnn test yaptinmiiii

fundosumm nasilsinn

Kizz cnm cekti zate surekli acimm olsa da yesem ohh

Canım bu çıkmayacak demek değil.. Biraz daha sabır bakalım belki hamişsindir hiç belli olmaz..

Merhaba canım

Canimmmmm iyiyimmm sagol, sedos ortalarda yokkk napti acaba

pollenim ozur dilerim yaaa alisamadim sizin asermelerinizeee

benaycim olemi dersin ahhhh keskeee ama gecen adetimle ayni belirtiler var kesin gelir cumaya kadar

Canimmmmm iyiyimmm sagol, sedos ortalarda yokkk napti acaba

pollenim ozur dilerim yaaa alisamadim sizin asermelerinizeee

benaycim olemi dersin ahhhh keskeee ama gecen adetimle ayni belirtiler var kesin gelir cumaya kadar

iyiyim cnm benimmm. bende sedoyu cok merak ediyommmm:44:

ya benim karnim cok sistii, sende de sisme var mi fundoss

Kasik agriniz var mi kizlar. Adetteki gibi bos bos agrimio boyle tek tarafli dolu dolu sanki icerde bisi varnis gibi agrio var mi boyle bisilerjniz

benim tek tarafli kasik agrim var hemde dolu doluu ama gecen ayda olmustuu ayni agrii

bu ay tek farkli sey karnim cok sis,birde akintim cok az.

gecen ay o kadar akintim ve kasik agrim olmustuki kesin hamileyim demistim

benim tek tarafli kasik agrim var hemde dolu doluu ama gecen ayda olmustuu ayni agrii

Akintim benimde azdi ama adetim gecti sonra cogaldi goguslerim herzamanki gibi agridi herssey aynjydi ama kasik agrim farkliydi ya ogrendigim icin hamile oldugumu ondann oyle geldi ama adet gelmeden umudunuzu kesmeyin cunku ben agladim bile bu ayda adet olcam die

valla goren 3 aylik hamile sanirr birde cok afadersinizz cok gazim var

Kasik agriniz var mi kizlar. Adetteki gibi bos bos agrimio boyle tek tarafli dolu dolu sanki icerde bisi varnis gibi agrio var mi boyle bisilerjniz

Hadi canimmmm
benimde oluyodu ole bi anda gecuyodu ama gaz olayi gebelik belirtisiiiiiiiiii

benim normal adet sancisicanim farkli bisey yok

Zaten hepcek kafayı yiycez :))

fundacım inşAllah kırmızı yerine bebiş gelir..

Ayşenur geçen ay bende aynı sen gib kesin bebk dedim yalan oldu :)) alışıyo insan ama yinede belirti aramakta güzel :)

kizlar benim vabamlar 12 kardes eve gelirken o geldi aklima ne kolay hamis kaliyomus eskiler
benim 11 aydir nie olmuyo diyorum :44:

Ama funda ve aysenur siz bu ay sogan yaptiniz ya bu ay olmazsa uzulmeyin cunku hep kurden sonraki ay gebe kalmis kalanlar yapmadan once arastirmistim ben az kisi hemen o ay kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…