Ağlayakta gözden mi olak???

kizlar benim vabamlar 12 kardes eve gelirken o geldi aklima ne kolay hamis kaliyomus eskiler
benim 11 aydir nie olmuyo diyorum :44:

Evet yaa doğuran doğurana modu bide kardeşler arasında yaş farkıda yk çok.. Yediklerimizden galiba :)

Hele bu ilk geceden kalanlar yokmu asıl onlar öldürüyo beni :)) nasıl bi plandır o ki tutuo

Son düzenleme:

Ayyyyy heyecanlaniyorum yenidennn
Ne guzel moral veriyosun
ama dun testte hicbisey cikmadi cuma bat
cikmadi gerekmezmiydiii

Evet yaa doğuran doğurana modu bide kardeşler arasında yaş farkıda yk çok.. Yediklerimizden galiba :)

Hele bu ilk geceden kalanlar yokmu asıl onlar öldürüyo beni :)) nasıl bi plandır o ki tutuo

Bencedee bide ilac filan kullanmaktan (benim )
yeni evli olunca dahacok birliktelik oluyo ya ozamanlar aslinda en digru zaman
simdi biraz zoraki oluyo sartli surtlu

Ayyyyy heyecanlaniyorum yenidennn
Ne guzel moral veriyosun
ama dun testte hicbisey cikmadi cuma bat
cikmadi gerekmezmiydiii

Belli olmaz fundosum benim 4 gun ince 37 cikti bazilarinin 10 kusur cikiio . Benim 37 olmasina ragmen kil gibiydi zor gozukuodu. Deger dusukse cikmayablir. Ama insallah vardir cok yurektrn dua ediorum size. Ins sedosta hamiledir birlikte dua ederiz herkes hamis kalir :)

Ama funda ve aysenur siz bu ay sogan yaptiniz ya bu ay olmazsa uzulmeyin cunku hep kurden sonraki ay gebe kalmis kalanlar yapmadan once arastirmistim ben az kisi hemen o ay kalmis

yok cnm ikimizdee uzulmeyecezzz,ozellikle fundoss

nasip olmayinca ne yapsan bos. ama benim durumum kotu yaa bu sislik cok rahatsiz edio benii

Bencedee bide ilac filan kullanmaktan (benim )
yeni evli olunca dahacok birliktelik oluyo ya ozamanlar aslinda en digru zaman
simdi biraz zoraki oluyo sartli surtlu

Canım bence ilaçla alakası yok.. Ben hiç kullanmadım belki sana göre daha yeniyim ama bende ne var :)) kısmet tamamen ve dediğine katılıyorum ilk zamanlar gibi olmuyo ilişki gün hesabı yapıyoruz resmen o zaman ölemiydi Allah ne verdiyseydi

Ama funda ve aysenur siz bu ay sogan yaptiniz ya bu ay olmazsa uzulmeyin cunku hep kurden sonraki ay gebe kalmis kalanlar yapmadan once arastirmistim ben az kisi hemen o ay kalmis

Yaaa ama ben seniiiide o minik bebisinide yerimmmm
nedense bende ole avutuyom kendimi bu kur cok etkili yaa
10 gunluk kurden sonra olacak sankiii

Bemin cikmafi benay ben bu ayda hamis degilim

sedommmmmmmm nirdesinnnn test yaptinmiiii

iyiyim cnm benimmm. bende sedoyu cok merak ediyommmm:44:

ya benim karnim cok sistii, sende de sisme var mi fundoss

iyi akşamlar canlar ,iyisinizdir inşallah...anca girebildim…
test pozitif yaaa silik çizgi biraz daha belirgin, 5 dk içinde çıktı... ben hala inanamıyorum…kan testini vermeden inanmayacğm, yarına izin aldım...sağlık ocağında gidip veriyorum…Hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz için

Canim yaaa cok sagolll ne guzel motive ediyosun cumaya kadar heyecan doruktaaa
Insallahhh canimmm sirayla, sedos zaten hamiskiiii galiba

yok cnm ikimizdee uzulmeyecezzz,ozellikle fundoss

nasip olmayinca ne yapsan bos. ama benim durumum kotu yaa bu sislik cok rahatsiz edio benii

Ama ben 4 sene ictim canim yasmin
he yaaa o nasil bi mod nasil bi heyecan kac yil sizin unuttum ama 3 yili devirince hele

ay canm tebrik ederim çok sevindim senin için kaç aydır deniodun

Ama ben inaniyorummmmmmmmm

aaaaaaaaa gozlerime inanamiyorummmm ayy su an ne yazacagimi bilemedimmmm cok sevindimm canimmmm hadi kizlar halayaaa

sedos hamis sedoss hamissss

Allahim ne kadar bereketli bir aymiss. masallah masallahhhh

sedosum o kadar sevindimki anlatamam icini ferah tut yarinda eminim cok guzel bi sonuc gelecekkkk

canım tebrik ediyorum çok sevdim.. İnşAllah yarın kan testide güzel sonuç verir.. Bu ay gerçekten bereket oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…