kizlar benim vabamlar 12 kardes eve gelirken o geldi aklima ne kolay hamis kaliyomus eskiler
benim 11 aydir nie olmuyo diyorum :44:
Akintim benimde azdi ama adetim gecti sonra cogaldi goguslerim herzamanki gibi agridi herssey aynjydi ama kasik agrim farkliydi ya ogrendigim icin hamile oldugumu ondann oyle geldi ama adet gelmeden umudunuzu kesmeyin cunku ben agladim bile bu ayda adet olcam die
Evet yaa doğuran doğurana modu bide kardeşler arasında yaş farkıda yk çok.. Yediklerimizden galiba :)
Hele bu ilk geceden kalanlar yokmu asıl onlar öldürüyo beni :)) nasıl bi plandır o ki tutuo
Ayyyyy heyecanlaniyorum yenidennn
Ne guzel moral veriyosun
ama dun testte hicbisey cikmadi cuma bat
cikmadi gerekmezmiydiii
Ama funda ve aysenur siz bu ay sogan yaptiniz ya bu ay olmazsa uzulmeyin cunku hep kurden sonraki ay gebe kalmis kalanlar yapmadan once arastirmistim ben az kisi hemen o ay kalmis
Bencedee bide ilac filan kullanmaktan (benim )
yeni evli olunca dahacok birliktelik oluyo ya ozamanlaraslinda en digru zaman
simdi biraz zoraki oluyo sartli surtlu
Ama funda ve aysenur siz bu ay sogan yaptiniz ya bu ay olmazsa uzulmeyin cunku hep kurden sonraki ay gebe kalmis kalanlar yapmadan once arastirmistim ben az kisi hemen o ay kalmis
Bemin cikmafi benay ben bu ayda hamis degilim
sedommmmmmmm nirdesinnnn test yaptinmiiii
iyiyim cnm benimmm. bende sedoyu cok merak ediyommmm:44:
ya benim karnim cok sistii, sende de sisme var mi fundoss
Akintim benimde azdi ama adetim gecti sonra cogaldi goguslerim herzamanki gibi agridi herssey aynjydi ama kasik agrim farkliydi ya ogrendigim icin hamile oldugumu ondann oyle geldi ama adet gelmeden umudunuzu kesmeyin cunku ben agladim bile bu ayda adet olcam die
Hadi canimmmm
benimde oluyodu ole bi anda gecuyodu ama gaz olayi gebelik belirtisiiiiiiiiii
benim normal adet sancisicanim farkli bisey yok
Belli olmaz fundosum benim 4 gun ince 37 cikti bazilarinin 10 kusur cikiio . Benim 37 olmasina ragmen kil gibiydi zor gozukuodu. Deger dusukse cikmayablir. Ama insallah vardir cok yurektrn dua ediorum size. Ins sedosta hamiledir birlikte dua ederiz herkes hamis kalir :)
yok cnm ikimizdee uzulmeyecezzz,ozellikle fundoss
nasip olmayinca ne yapsan bos. ama benim durumum kotu yaa bu sislik cok rahatsiz edio benii
Yaaa ama ben seniiiide o minik bebisinide yerimmmm
nedense bende ole avutuyom kendimi bu kur cok etkili yaa
10 gunluk kurden sonra olacak
Olacak kizlar allahin izniyle ama ya varis ve ya evvel cekiosunuz demi maneviyat herseyden onemlii. Ben ilk 3 ay hic dua edemiyordum bebek icin icimden gelmiyordu ama bu ay cok istedim yurekten inandim elimden geleni yapmaya calistimoldu cok sukur. Sizinde olcak allahim duy sesimizi hayirlisini ver bizleree aminnn.
Canım bence ilaçla alakası yok.. Ben hiç kullanmadım belki sana göre daha yeniyim ama bende ne var :)) kısmet tamamen ve dediğine katılıyorum ilk zamanlar gibi olmuyo ilişki gün hesabı yapıyoruz resmen o zaman ölemiydi Allah ne verdiyseydi
iyi akşamlar canlar ,iyisinizdir inşallah...anca girebildim
test pozitif yaaasilik çizgi biraz daha belirgin, 5 dk içinde çıktı... ben hala inanamıyorum kan testini vermeden inanmayacğm, yarına izin aldım...sağlık ocağında gidip veriyorum Hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz için
ay canm tebrik ederim çok sevindim senin için kaç aydır deniodun
test pozitif yaaasilik çizgi biraz daha belirgin, 5 dk içinde çıktı... ben hala inanamıyorum kan testini vermeden inanmayacğm, yarına izin aldım...sağlık ocağında gidip veriyorum Hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz için
Teşekkürler bitanemm , 3 aydır deniyorum...darısı başınıza inşallah :109: ama şu kan testini vermeden emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?