Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın arkadaşlarrrrrrrrr funda adet oldunmu ??? ben daha olmadım yaaa belim hala ağrıyo kasıklarımda hala ağrıyo.bu ayda adet olmayı bekliyorum ya olmam artık

canım günaydın, olmadım canım daha cuma bekliyorum.
senin bugündü değilmi inşallah olmazsın canım hamişsindir ama değilsende biran evvel olursun inşallaah

canım günaydın, olmadım canım daha cuma bekliyorum.
senin bugündü değilmi inşallah olmazsın canım hamişsindir ama değilsende biran evvel olursun inşallaah

bende bilerek test yapmıyorum çünkü ne zaman test yapsam 2 saat sonra adet oluyorum o yüzden adet beklemek en iyisi

bende bilerek test yapmıyorum çünkü ne zaman test yapsam 2 saat sonra adet oluyorum o yüzden adet beklemek en iyisi

canımm hiç sorma pazartesi dayanamadım yaptım test bişey çıkmadı zatebn bundan sonra aslaaa
karnım ağrıyo yaa olsakta kurtulsak
benim olup bitsin hemennnnn doktora gidiyorummm

kızlar bugün çok huzursuzum üşüyorum diye içime bir tayt giydim oda kısa kalıyor ağ kısmı yada dar diye kayıyor
çok rahatsız ediyor şuan beni biran evvel eve gidip çıkarmak istiyorummmm

bende kendimi sıcak tutucam diye nerdeyse 2aydır içimden bişeyler giyiyorum kurdeşen dökücem valla

canımm hiç sorma pazartesi dayanamadım yaptım test bişey çıkmadı zatebn bundan sonra aslaaa
karnım ağrıyo yaa olsakta kurtulsak
benim olup bitsin hemennnnn doktora gidiyorummm

aynen benmde ağrılarım var olsamda hemen doktora gitsem

kizlar mutfak dolaplarini temizliyorum. o yuzden sadece okuyorum yazdiklarinizi ellerim deterjanli oldugu icin

sed birazdan gelir benceee ve halaya baslarizz

:118::118:

yazamadı gitti meraklıları ben durdurimmm heyecan yapmayın bekleyecez sonucu bikaç gün

neden yaaa devlet sırrı mı hadiiiii sayfayı yenileyip duruom burda işimi gücümü bıraktım

işte bu.harikasın canım.allah tamamına erdirsin.çok sevindim yaaaaaaaaaaaa.ayy inan artık sende.ilk kan testinde değer 3,00 çıktığından beri sana demiştim dimi hamilesin diye.

canımm çok sağol , sizin için diliyorum bu duyguyu Rabbim kısa sürede yaşatır inşallah

gunaydinnn kizlarrrr

sanirim adet olacam. gece sancilanmaya basladim hala devaam ediyior. tam adet sancisi bu ayda erken olacam galiba

orada bi lizocan mi gordum sankiii

Ayşecanımm, meleğimm, regl ağrılarını dikkate alma bence , ben ağrılarını da sinirini de fazlasıyla yaşıyorum

Eweett yeni haber varmi diye evden cikmadan bakiyim dedimki varmis cok mutlu oldum
Simdide otobusteyim napiosun cnm o adet olcam hissi bendede olmustu insallah olmazsinn hemen umudunu yitirme

günaydınnn kızlarrr

anam sedoss hamile mi tebrik ederim canım darısı bize inş çok sevindim

canım darısı sizin de başınıza inşallah kısa zaman da... ama kan testi bi gelsin bence

günaydın sbry hoşgeldiin evet sedos hamileymiş sabah sabah güne halayla başladık

bitanem lizimmcanım çok sağol , sağlık hamilelik diliyorum bütün herkese...canlarımdan kısa sürede bu güzel haberi vermesini diliyorum :109: geçenlerde yazdığın yazını kan testinden sonra kopyalıcam unutmadım :82:
Günaydınnnnnn lizimcan sabahın 5 inde ayşenurla deprememi uyandınız
maşallah yaaa ben 7 de zor kalkıyorum

sedoşum kan verecek bugün kızlar idrara inanmıyo
bakalım kanda inanacakmı

ya evet fundoşuumm o gün yaşadığım hayal kırıklığını görseydin bana hak verirdin, eşim de inanmıyor, çünkü hastanede test yaptığımda o da gördü silik çizgiyi sonra Dr. un gebe değilsin deyişini...o yüzden her şey olabilir...Kan da inanıcam

kızlar bugün çok huzursuzum üşüyorum diye içime bir tayt giydim oda kısa kalıyor ağ kısmı yada dar diye kayıyor
çok rahatsız ediyor şuan beni biran evvel eve gidip çıkarmak istiyorummmm

ya sen ne şeker bişeysinn bal küpüüü, alabilirsen çık tayt al yine , akşama kadar bekleyemem dersen
Fundoşuum bu ay hemen git dr.hiç vakit kaybetme gülüm...

kizlar mutfak dolaplarini temizliyorum. o yuzden sadece okuyorum yazdiklarinizi ellerim deterjanli oldugu icin

sed birazdan gelir benceee ve halaya baslarizz

:118::118:

neden yaaa devlet sırrı mı hadiiiii sayfayı yenileyip duruom burda işimi gücümü bıraktım

yazamadı gitti meraklıları ben durdurimmm heyecan yapmayın bekleyecez sonucu bikaç gün

Sonuç cuma günü canlarıım, eşim gidip alacak ben izin alamam ... hem inanmışta olur

niye o kadar geç canım ya çatlarız biz o güne kadar

Sonuç cuma günü canlarıım, eşim gidip alacak ben izin alamam ... hem inanmışta olur

hayırlısı olsun canım hiç sevmiyorum bu bekleyişleri :18::18:
ama biz zaten sonucu biliyoruz o yüzden önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…