günaydın arkadaşlarrrrrrrrrfunda adet oldunmu ??? ben daha olmadım yaaa belim hala ağrıyo kasıklarımda hala ağrıyo.bu ayda adet olmayı bekliyorum ya olmam artık
canım günaydın, olmadım canım daha cuma bekliyorum.
senin bugündü değilmi inşallah olmazsın canım hamişsindir ama değilsende biran evvel olursun inşallaah
bende bilerek test yapmıyorum çünkü ne zaman test yapsam 2 saat sonra adet oluyorumo yüzden adet beklemek en iyisi
bende kendimi sıcak tutucam diye nerdeyse 2aydır içimden bişeyler giyiyorum kurdeşen dökücem valla
canımm hiç sorma pazartesi dayanamadım yaptım test bişey çıkmadı zatebn bundan sonra aslaaa
karnım ağrıyo yaa olsakta kurtulsak
benim olup bitsin hemennnnndoktora gidiyorummm
yazamadı gittimeraklıları ben durdurimmm heyecan yapmayın bekleyecez sonucu bikaç gün
işte bu.harikasın canım.allah tamamına erdirsin.çok sevindim yaaaaaaaaaaaa.ayy inan artık sende.ilk kan testinde değer 3,00 çıktığından beri sana demiştim dimi hamilesin diye.
gunaydinnn kizlarrrr
sanirim adet olacam. gece sancilanmaya basladim hala devaam ediyior. tam adet sancisibu ayda erken olacam galiba
orada bi lizocan mi gordum sankiii
Eweettyeni haber varmi diye evden cikmadan bakiyim dedimki varmis cok mutlu oldum
Simdide otobusteyim napiosun cnm o adet olcam hissi bendede olmustu insallah olmazsinn hemen umudunu yitirme
günaydınnn kızlarrr
anam sedoss hamile mi tebrik ederim canım darısı bize inş çok sevindim
günaydın sbry hoşgeldiin evet sedos hamileymişsabah sabah güne halayla başladık
Günaydınnnnnn lizimcan sabahın 5 inde ayşenurla deprememi uyandınız
maşallah yaaa ben 7 de zor kalkıyorum
sedoşum kan verecek bugün kızlar idrara inanmıyo
bakalım kanda inanacakmı
kızlar bugün çok huzursuzum üşüyorum diye içime bir tayt giydim oda kısa kalıyor ağ kısmı yada dar diye kayıyor
çok rahatsız ediyor şuan beni biran evvel eve gidip çıkarmak istiyorummmm
kizlar mutfak dolaplarini temizliyorum. o yuzden sadece okuyorum yazdiklariniziellerim deterjanli oldugu icin
sed birazdan gelir benceee ve halaya baslarizz
:118::118:
neden yaaa devlet sırrı mı hadiiiii sayfayı yenileyip duruom burda işimi gücümü bıraktım
yazamadı gittimeraklıları ben durdurimmm heyecan yapmayın bekleyecez sonucu bikaç gün
Sonuç cuma günü canlarıım, eşim gidip alacak ben izin alamam... hem inanmışta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?