Twincan mrbb hadii insallah gelir bebegin bu ayy imsallahh
Fundosum senin deee
Ay benim telefon cumartesi geceden almış saati ilerii pazar gunu saat 11 de anladım meger 8 de kalkmisim 9 diyebidaha da almadim saati dünü 1 saat ileride gecirdim bugun hic anlamadim oyizden
cnm ıns hayırlısıyla gelecek bebıss kocişte dıo teste bakıyım koyulasmısmı o da merak ıcındeTwincan mrbb hadii insallah gelir bebegin bu ayy imsallahh
Fundosum senin deee
Ay benim telefon cumartesi geceden almış saati ilerii pazar gunu saat 11 de anladım meger 8 de kalkmisim 9 diyebidaha da almadim saati dünü 1 saat ileride gecirdim bugun hic anlamadim oyizden
bende ona kızıyorum ya hah tamam bu iyi diyorum buda sapıttıben en iyisi adet olursam gidim benim gönüle aşılasınnn
ooo iyi yapmışsınızzzgünaşırı devam canım haa akıntı şeffaf net olmalı bulanıksa daha vardır
slm kızlar benim kuzen bugün gitti buralardayım artık
yelizim canım aklım hep sende nasıl oldun umarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu dualarım hep seninle
sosyalim canım nasılsın geçmedi mi ya bulantıların senin hamişliğin ayşem gibi geçecek herhaldeAllahım kolaylık versin canım
fundoşum sen nasılsın canım bu ay bebişin gelir inşallah hayırlısıyla
ayşem nasılsın kuzum damadım nasıl iyi bakıyosun dimi ona
benoşum canım senin hamişliğin nasıl geçiyo umarım sen iyisidindir
lizom geçmiş olsun canım nasılsın şimdi oğluşun nasıl
twinim,ezom sizler nasılsınız bebişleriniz gelir inşallah bu ay
cnm ıns hayırlısıyla gelecek bebıss kocişte dıo teste bakıyım koyulasmısmı o da merak ıcınde
bnde dun butun gun 1 saat ileriydı tel almıs kendılıgınden bnde degısmedım bi saat ileri gecrdim gunu dengesız sekılde
kuzum bncede deneyın bı asılama artık ınss adet olmazsın tabı ama..
valla sorma kac gundur calısma olmamıstı tam adet bitti baslıyalım dedık mısafır geldı yıne kaldı kocişe yazık yaaaa
cnm gun aşırı yapıcaz bakalım ama teste göre bı bakıyım bugun cıft cızgı olursa belkı bu gecede olur..
kuzum daha yarın yada öburgun catlar gıbı gelıo
fatmammmözledim kız seniiiii
canım ayaklarım çok üşüyor halbuki hava çok sıcak ama beni mayakalr üşüyo buzzz
böle garip bi ruh hali içindeyim eve gidip battaniyeyi çekip yatasım var
hosgeldın kuzum özlettın kendını iyiym şükür cnm ınşş gelıcek bebısler yetısıcez sıze
sen nasılsın ıns baş agrın bitmiştir artık..
ya denemek istiyorum aslında ama 1500 tl filan min.
birde bu vitamin belki etki edecek önümüzdeki aya arada kaldım aşılamada tutma olasılığı düşük :26:
benoooşşşşşşşbenoşşşşş
fundoşumm bende seni özledim canımm
canım dikkat et hastalanmayasın ayaklardan çekersin soğuğu. bu arada öksürüğün geçti mi :44:
inşallah canım benim bizim bebişler ablalık abilik yapacaklar sizin miniklere
canım çok şükür bir süredir olmuyor inşallah böyle devam eder
sende haklısın kuzum ama netleştir bence ama vitamin etki etmiş midir diye beklıyceksen 1 ay daha deneyın o zmn cnm olsun kuzum az olasılık ta olsa tutabılır asılama yaptıgın zaman bence gönülden ınan öyle az olasılık fln dıye düşünme
kız bilmiyorumkiii valla kapmıyım şifayı yok anam öksürük kesilmedi ne yaptımsa yaaa zaten dün sinir oldummm
tam çalışma oldu sabah benim bi tuttu öksürük ne varsageriiii
eşimde duşa girdi suuu suuu diyorum gelene kadar çıktılar vallahi
oy yerım ben o minikleri cnm çok şükür cnm ıns agrımazz bi daha
benımde 2 gun misafirim vardı cnm 5 aylık masallah cok tatlı bi bebişleri varr dün gittiler nasıl bir boşluk oldu evde insan uyanınca evde bi minigin oldugunu bilince nasıl huzurlu oluyomus...
Allah korusun kuzum inşallah hasta falan olmazsınöksürük kötü canım ya ama öyle düşünme sen öksürüp çıkarana kadar giden gideceği yere ulaşmıştır inşallah canım başucunda su bulundur bi dahakine seninkinin getirmesini bekleme
bu arada ben sadece 1 kilo almışım şimdiye kadar
zaten kırmızılar gelince psikoloji bambaşka oluyoo anda hemen giderim belkidee
bi öğrenim hele benim hastane ne istiyor makulsa hemencik yaptırırım nolacak
inşallah canım benimçok tatlı oluyolar valla zor olmuştur evdeki boşluğa alışmak ama inşallah en kısa zamanda senin bebişin gelir de o boşluk dolar ve bi daha boşalmaz
kızzz ben yatağın ortasında su yanda sehpanın üstündeuzanamadımmm
evet belkide sarsıldıkça dahada gitmiştir
1 kilomuuuuuuuuuu
olsun bebişin sağlıklıdır eminim hep öyle oluyor annenin almaması en güzeliii
dogru cnm o psikolojıyle ınsan hemen olsun istiyor ..
hayırlısı cnm Allahın izniyle olacak minik..
bnde belki dr u degiştrrim su dr işi cok sıkıntı yaa bulamyorum kafaama göre:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?