ben ilk erkek bebek görmüştüm. ama o akşamında tedirgin,düşünerek,korkarak yattığım için rüyamda emziremediğimi düşürdüğümü falan görmüştümsonra kız bebek gördüm o zaman hiç düşünmeden uymuştum. çok güzel bi rüyaydı. ardından hemen tesadüfen cinsiyetini öğrendik zaten 12 haftalıktı.
keşke yine görebilsen ultrasonda çatlayıp çatlamadığını.
biz test yapana kadar çalışmalara devam etmiştik
ne çekinceksin kız git öğren en doğal hakkın, çokta çekiniyosan biraz ağrım var kasıklarımda deevet canımm kız bebek rüyası uğurlu gelir ya zaten derler
kız aslında kontrol süresindeyim 10 gün hakkım varyaa
gidip öğrenebilirim ama çekiniyommm
e siz daha yeniydiniz ki hala öylesiniz durmak yok tabiii
bizim zorla oluyor valla şu sıralar
ben bi yemek yiyebilirsem yiyeyimde geleyimgörüşürüz
burdasınız ya siz bana yetersiniz
ne çekinceksin kız git öğren en doğal hakkın, çokta çekiniyosan biraz ağrım var kasıklarımda de
afiyet olsun sosyoşumm bende gidim bi dünyayı yiyip gelim yine
bilincim kapalı yersem bi ekmek bitiyo
Benmi Fundoss:26:olsaydın iyi olurduda neyseee sende gözümüzün önünde olll
afiyetvolsun canımmm ye bol bol
aman boşver süpriz olsun kız
ayy aynı ben
Benmi Fundoss:26:
Inat ettim kesin adet olucamda neyse en son 15 subatta oldum bdahada olmadim fundos yok cnm kur felan uygulmadim adet olunca uyguluycm ben saymaya useniyorum fundos:26:yok canım sosyalle lizime yazmıştımmm
sende test varmı yapsan ya bi tam kaç gün oldu son adetinden bugüne kızzz
sen kür yapıyormuydun bidrde
Inat ettim kesin adet olucamda neyse en son 15 subatta oldum bdahada olmadim fundos yok cnm kur felan uygulmadim adet olunca uyguluycm ben saymaya useniyorum fundos:26:
15 şubatmıııcanım bu son olur inşallaaah hayırlısını versin rabbim sabır versin bide bize
ezo sen twitere girebiliyonmu gurban
geçen hafta çok kötüydüm benoş ama bu hafta çok şükür biraz daha iyiyim , sen nasılsın beni 12. haftada çağırdı 2 li test için 28 nisana denk geliyor
O doktora gittiğini biliyordum da sonra karıştırdım hangisine devam edeceğini ona sebep sormuştum.. demek gene gönüle gidiyon he.. ben o kadını şikayet ettim :))) bayaa uzun bi şikayet oldu hattagünaydınn canlarımmmmm benoşşşş sosyalimm lizommm
benoş ben bizimm evin orda iyi bir dr. a gittim yum. takibi yapıldı ama son gittiğimde gel yine hormon testleri yapalım filan dedi birazda garipti tel elinde sürekli mesajlaştı beni tınlamadı gıcık oldummm
yine gönülümüze gidecem heralde hani dediydi yaaa adet olursan aşılama yaparız en azından derdimi anlıyo
lizomm dün gece konuştuk sabah erkenden yola çıkacaktı 9 da doktorda olmak istiyordu
dün kar buz vardı gitmediler
sen nasılsın canımmm geçtimi ağrın geçen neydi öle yaaa
bende dün kasık ağrısından geberdimmmm
ayyy bu mide bulantım geçmedi benim
fundoşum-lizim-ezomm
Gunaydin kizlarrr
Lizim ezoo sosyall benoss fundosss
Hastanedeyiz sira bekliyoruzz insallah bugun iyi sekilde cikarim burdan.Cok korkuyorum şu tüp işinee :18:
Dun arkadasim demistide bende surekli aclik hissi vardi diye oyuzden sordum gerci herkesde farklidirda olsaydi olurdu yerlesme
Kanamasi genellikle kimi sorarsam olmus
bide halk arasında genelde erkek bebekler leke yapar diyorlar bakalım benim ki bu tezi çürütecek mi yoksa doğrulayacak mı
kıız senin oğluşun olcak benayın prensesiiunutma haa bu tahminimi
Yaaa ins bende hamisimdir ozamannHep iyi ol canım.. çok kötü gerçekten tahmin edebiliyorum.. benim yok ama yumurta yerken felaket ki artık yiyemiyorum
Ben geçen hafta gittim 3 hafta sonra gel dedi o gün gidicem.. bursa daki doktor 11-14 hafta arası iki test haftası dedi onun için de Bursa daki doktora gidicem ama ikili test nasıl bişi onu bilmediğimden önce bi araştırcam ona göre
O doktora gittiğini biliyordum da sonra karıştırdım hangisine devam edeceğini ona sebep sormuştum.. demek gene gönüle gidiyon he.. ben o kadını şikayet ettim :))) bayaa uzun bi şikayet oldu hatta
İnşAllah aşılamaya gerek kalmadan bu ay gelir bebişin canım
Valla Canım Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum
Hadi inşAllah güzel haberle geleceksin.. bekliyoruz seni canım.. ben arada girer bakarım kesin..
Canım benim olmadı kanama mesela..
Hadi yaaa şansım var o zaman kız
Aaaa canım senin ağzın bal damlıyorrrr
önce hayırlısı.. bakalım en çok merak ettiğim konu bu zaten.
Şimdiden bi ton şeye bakıyorum hazırlık yapabilmek için ama işte hep renkte tıkanıp kalıyorum..
Battaniye başlıycam ama ara renklerden
Veeee herkeseee kocaman bir merhaba.. direkt alıntılarla başladım
Hep iyi ol canım.. çok kötü gerçekten tahmin edebiliyorum.. benim yok ama yumurta yerken felaket ki artık yiyemiyorum
Ben geçen hafta gittim 3 hafta sonra gel dedi o gün gidicem.. bursa daki doktor 11-14 hafta arası iki test haftası dedi onun için de Bursa daki doktora gidicem ama ikili test nasıl bişi onu bilmediğimden önce bi araştırcam ona göre
O doktora gittiğini biliyordum da sonra karıştırdım hangisine devam edeceğini ona sebep sormuştum.. demek gene gönüle gidiyon he.. ben o kadını şikayet ettim :))) bayaa uzun bi şikayet oldu hatta
Hadi inşAllah güzel haberle geleceksin.. bekliyoruz seni canım.. ben arada girer bakarım kesin..
Şimdiden bi ton şeye bakıyorum hazırlık yapabilmek için ama işte hep renkte tıkanıp kalıyorum..
Hep iyi ol canım.. çok kötü gerçekten tahmin edebiliyorum.. benim yok ama yumurta yerken felaket ki artık yiyemiyorum
Yaaa ins bende hamisimdir ozamann
hoşgeldin benoşcann
bende çok sabırsızlanıyodum hep kız kıyafetlerine bakıyodum, ismini bile kız ismi karar vermiştik
herşeyin hayırlısı tabiki oğluşum olma fikrine de çokk alıştım iyiki hayatımızın parçası
kızz bende battaniye örmek istiyorum. örgü örmeyi de tığ işini de biliyorum beni de bi yönlendiriver de yapıyım
kızz sahimiii ne yazdın o hastaneyemi yazdınnn iyi olmuş aslında ona görede ilgilenirrrrr belkiii çok sevindim yazdınaaa
kız bende hani aşılama yaparız dedi yaaa sıerf onun için çünkü bu kadın a dedim aşılama yapalım bu ay adet olursam dur bakalım test yapalım dedi ne testi yahu daha yeter gariiii
kız inşallah dediğin gibi olurrr aşılama filan gerek kalmazz
benoş beyaz al sende kız önemli şeyleri en güzeli kızında olsa oğlunda olsa kardeşinede kullanırsınnn
Kız herşeyi yazdım neler dediğini falan.. psikolojimi bozdu dedim :)))
Yani birileri ne yaptığını bilsin ve gerekeni yapsın ki benim gibi başkaları yaşamasın yani.. inşAllah etki eder
İnşAllah canım.. eğeer ki ağrın çok ise bu zamanları değerlendir ve dualarımız sizinle gelsin artık o bebişler buraya
Düz beyaz güzel olmuyor battaniye de renkli güzel o yüzden karar verdim yeşil sarı beyaz olacak da işte model lazımbaşlayınca nasılsa sizler görürsünüz
valla iyi yapmışsın ben gidince gelişmeleri yazarım sana değişim varmı bide yetkilinin eline ulaşırmı acaba şikayet oda var inşallah uyarırlar
o kadar para veriyoruz
ya zaten hamile kalırsam bu doktora giderim evede yakın
evet canım dün gece hele nasıldı resmen adet sancısı ama geçen hafta ptesi 16 - çarşamya 17 mm di yum. yani cuma ctesi çatlamak zorundaydı anlamadımki
sabah değerlendirdikkkkbaza başlığıda yardımıma koştuuu
hımmm yeşill ve beyaz süperrr ama tatlı bi yeşil var böyle çok açık ayyy harikaaa eminim görürüzzzz oda kapanmazsa
Allah seni napsın
baza başlığı he iyi yapmışsın inşAllah uğurlu gelir canım sana :)
kız he ya bu gidişle o da kapanır ama inşAllah kapanmaz.. seviyorum ben oraları başka türlü nasıl görcez birbirimizi
Senin zaten o kadına nasıl devam etmek istediğini bi türlü anlamıyorum :) yav kadın çok gıcıkk ya nasıl sana farklı davranıyor anlamadım gitti
arkadaşımı izliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?