Ağlayakta gözden mi olak???

evet canımm kız bebek rüyası uğurlu gelir ya zaten derler

kız aslında kontrol süresindeyim 10 gün hakkım varyaa
gidip öğrenebilirim ama çekiniyommm
e siz daha yeniydiniz ki hala öylesiniz durmak yok tabiii
bizim zorla oluyor valla şu sıralar

ne çekinceksin kız git öğren en doğal hakkın, çokta çekiniyosan biraz ağrım var kasıklarımda de
ben bi yemek yiyebilirsem yiyeyimde geleyim görüşürüz

afiyet olsun sosyoşumm bende gidim bi dünyayı yiyip gelim yine
bilincim kapalı yersem bi ekmek bitiyo

burdasınız ya siz bana yetersiniz

olsaydın iyi olurduda neyseee sende gözümüzün önünde olll
afiyetvolsun canımmm ye bol bol

aman boşver süpriz olsun kız
ayy aynı ben

yok canım sosyalle lizime yazmıştımmm
sende test varmı yapsan ya bi tam kaç gün oldu son adetinden bugüne kızzz
sen kür yapıyormuydun bidrde
Inat ettim kesin adet olucamda neyse en son 15 subatta oldum bdahada olmadim fundos yok cnm kur felan uygulmadim adet olunca uyguluycm ben saymaya useniyorum fundos:26:

Son düzenleme:
Inat ettim kesin adet olucamda neyse en son 15 subatta oldum bdahada olmadim fundos yok cnm kur felan uygulmadim adet olunca uyguluycm ben saymaya useniyorum fundos:26:

15 şubatmııı canım bu son olur inşallaaah hayırlısını versin rabbim sabır versin bide bize

ezo sen twitere girebiliyonmu gurban

geçen hafta çok kötüydüm benoş ama bu hafta çok şükür biraz daha iyiyim , sen nasılsın beni 12. haftada çağırdı 2 li test için 28 nisana denk geliyor

Hep iyi ol canım.. çok kötü gerçekten tahmin edebiliyorum.. benim yok ama yumurta yerken felaket ki artık yiyemiyorum
Ben geçen hafta gittim 3 hafta sonra gel dedi o gün gidicem.. bursa daki doktor 11-14 hafta arası iki test haftası dedi onun için de Bursa daki doktora gidicem ama ikili test nasıl bişi onu bilmediğimden önce bi araştırcam ona göre

O doktora gittiğini biliyordum da sonra karıştırdım hangisine devam edeceğini ona sebep sormuştum.. demek gene gönüle gidiyon he.. ben o kadını şikayet ettim :))) bayaa uzun bi şikayet oldu hatta

İnşAllah aşılamaya gerek kalmadan bu ay gelir bebişin canım

ayyy bu mide bulantım geçmedi benim

fundoşum-lizim-ezomm

Valla Canım Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum

Gunaydin kizlarrr
Lizim ezoo sosyall benoss fundosss
Hastanedeyiz sira bekliyoruzz insallah bugun iyi sekilde cikarim burdan.Cok korkuyorum şu tüp işinee :18:

Hadi inşAllah güzel haberle geleceksin.. bekliyoruz seni canım.. ben arada girer bakarım kesin..

Dun arkadasim demistide bende surekli aclik hissi vardi diye oyuzden sordum gerci herkesde farklidirda olsaydi olurdu yerlesme
Kanamasi genellikle kimi sorarsam olmus

Canım benim olmadı kanama mesela..

bide halk arasında genelde erkek bebekler leke yapar diyorlar bakalım benim ki bu tezi çürütecek mi yoksa doğrulayacak mı

Hadi yaaa şansım var o zaman kız

kıız senin oğluşun olcak benayın prensesii unutma haa bu tahminimi

Aaaa canım senin ağzın bal damlıyorrrr
önce hayırlısı.. bakalım en çok merak ettiğim konu bu zaten.
Şimdiden bi ton şeye bakıyorum hazırlık yapabilmek için ama işte hep renkte tıkanıp kalıyorum..
Battaniye başlıycam ama ara renklerden

Veeee herkeseee kocaman bir merhaba.. direkt alıntılarla başladım

Yaaa ins bende hamisimdir ozamann

hoşgeldin benoşcann
bende çok sabırsızlanıyodum hep kız kıyafetlerine bakıyodum, ismini bile kız ismi karar vermiştik
herşeyin hayırlısı tabiki oğluşum olma fikrine de çokk alıştım iyiki hayatımızın parçası

kızz bende battaniye örmek istiyorum. örgü örmeyi de tığ işini de biliyorum beni de bi yönlendiriver de yapıyım

kızz sahimiii ne yazdın o hastaneyemi yazdınnn iyi olmuş aslında ona görede ilgilenirrrrr belkiii çok sevindim yazdınaaa
kız bende hani aşılama yaparız dedi yaaa sıerf onun için çünkü bu kadın a dedim aşılama yapalım bu ay adet olursam dur bakalım test yapalım dedi ne testi yahu daha yeter gariiii

kız inşallah dediğin gibi olurrr aşılama filan gerek kalmazz
benoş beyaz al sende kız önemli şeyleri en güzeli kızında olsa oğlunda olsa kardeşinede kullanırsınnn

Yaaa ins bende hamisimdir ozamann

İnşAllah canım benim.. Rabbim tez zamanda versin hepinize

evet ya benimde elim hep kız işine gidiyor ama erkek olursa da renk değşimi ile hallolur..
Canım bi model var çok hoşuma gitti ama örgü modelini öğrenemedim daha o yüzden beklemedeyim.. öğrendiğimde sana yollayım resmini..

Kız herşeyi yazdım neler dediğini falan.. psikolojimi bozdu dedim :)))
Yani birileri ne yaptığını bilsin ve gerekeni yapsın ki benim gibi başkaları yaşamasın yani.. inşAllah etki eder

İnşAllah canım.. eğeer ki ağrın çok ise bu zamanları değerlendir ve dualarımız sizinle gelsin artık o bebişler buraya

Düz beyaz güzel olmuyor battaniye de renkli güzel o yüzden karar verdim yeşil sarı beyaz olacak da işte model lazım başlayınca nasılsa sizler görürsünüz

valla iyi yapmışsın ben gidince gelişmeleri yazarım sana değişim varmı bide yetkilinin eline ulaşırmı acaba şikayet oda var inşallah uyarırlar
o kadar para veriyoruz
ya zaten hamile kalırsam bu doktora giderim evede yakın

evet canım dün gece hele nasıldı resmen adet sancısı ama geçen hafta ptesi 16 - çarşamya 17 mm di yum. yani cuma ctesi çatlamak zorundaydı anlamadımki
sabah değerlendirdikkkk baza başlığıda yardımıma koştuuu
hımmm yeşill ve beyaz süperrr ama tatlı bi yeşil var böyle çok açık ayyy harikaaa eminim görürüzzzz oda kapanmazsa

Allah seni napsın
baza başlığı he iyi yapmışsın inşAllah uğurlu gelir canım sana :)

kız he ya bu gidişle o da kapanır ama inşAllah kapanmaz.. seviyorum ben oraları başka türlü nasıl görcez birbirimizi

Senin zaten o kadına nasıl devam etmek istediğini bi türlü anlamıyorum :) yav kadın çok gıcıkk ya nasıl sana farklı davranıyor anlamadım gitti

napam anacım sabah olunca en fazla yarım saat yatakta kalabildim malum
ondada iyice gitmesi için diktim alarmla uyandım
evet yaaa kalsın ellemesinlerrr hadi öteki olmasada olur

kız napim bak buna gittim ohh iyi dedim bi baktım git adet olursan gel testleri tekrarlayalım kardeşim ben yapmışım yapacağımı ne poyalıyon
öteki demedi ya git bekle olmazsa gel aşılama yapalım dedi ondan yoksa gtmem ilişkiyi bile ben sorduydum ne sıklıkta olsun haftada iki yeterli dedi tamam belki haklı ama
bak bu tek tek saydıı günaşırı diyo bide çok komik yüz ifadesi gözleri tavana dikmiş ptesi olsun salı olmasın çarşamba olsun perşembe olmasın cuma olsun ctesi olmasın pazar olsun motor takmış gibi böle dinledimmmm
ondan sonrada canınız isterse diyo
jelede kullan daha iyi dediii
zaten eşimin durumunada iyi dedi ya kılım bu dedi nasıl demez vitamin alsın güçlensin hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…