Bende izliyorum sosyalkizlar du survivorda hindistan cevizi yiyolardi dunden beri gozumde donuyoo yemek istiyoeum beyaz beyaz kitir kitir:26:
Bende hic yemedimde dun yerlerken cnm cekti kitir kitirben hiç yemedim nasıl bişey acaba satılmıyorda heryerde anca migrosta
kız onlar mecburiyetten yiyo istemeye istemeye seninde omu çekti canını onlarında senin yediklerini canı çekiyo
hepinize merhaba kizlarr,esim rahatsizlandii. sabah sabah hastanelerde gezdikayy birde nazli deli etti beni.surekli birsey istiyorr. yalniz dikkat edin bu havalar cok tehlikeliymiss
yelizim bugun hastaneye gitmiss,hadi bakalimm hayirli hanberlerr
fundammmgeldim kuzumm, baza mii iyi fikir
sosyoss actim simdi bende izliomm. bu arada benim tahminim senin kiz benosun erkek olacak. seninkini daha guclu hissediorum ama
ezo hindistan cevizi miibende hic yemedim kizz,tadi nasi acaba.merak ettim bak simdii
benos ve sosyallll ikili test icin en uygun zaman bebis 12 haftalik oldugu zamanmiss. benim ikili testi ceken doktor bizim yakada en iyi doktorlardanmis,bilmeyen yok..bende bunu sonradan ogrendim
bana o oyle soylemisti.sizinlede paylasayim dedimm.
fatmamm damadina iyi bakiorum merak etmeesende iyisindir insallah canimm
twincan sen nasilsinnn. kizlar hizli hizli okudum atladigim birsey varsa affolaa
ayy bi an hic duramicam sandimm
hepinize merhaba kizlarr,esim rahatsizlandii. sabah sabah hastanelerde gezdikayy birde nazli deli etti beni.surekli birsey istiyorr. yalniz dikkat edin bu havalar cok tehlikeliymiss
sosyoss actim simdi bende izliomm. bu arada benim tahminim senin kiz benosun erkek olacak. seninkini daha guclu hissediorum ama
ezo hindistan cevizi miibende hic yemedim kizz,tadi nasi acaba.merak ettim bak simdii
benos ve sosyallll ikili test icin en uygun zaman bebis 12 haftalik oldugu zamanmiss. benim ikili testi ceken doktor bizim yakada en iyi doktorlardanmis,bilmeyen yok..bende bunu sonradan ogrendim
twincan sen nasilsinnn. kizlar hizli hizli okudum atladigim birsey varsa affolaa
Kizzz senindemi cnin cektiiiesine de kiz getirsin ye marketlerde goruyorum ben
Ben baza mevzusunu anlamadim fundamcanımmmmm çok çok geçmiş olsunnn nasıl oldu şimdi eşin yaa sorma benimkide öyle
geçen hastaydı yaa diyorum ki çok itici oluyosunnn yapma böyle
he kız baza
anammm senindemi çekti canın yoksa h. cevizi tüh
yelize yazdım dönmedii okumadıdaaa naptıkiii :18:
kiz adam atesler icinde uyuyorrrcanim cekmedide,tadini merak ettim sadece
Incirli revanii ben hep yaparim harika oluyo ama ben cekiyorum inciri dilek hanim cekmemis farkli demekki onunki misafirlerim cok begeniyor
Kizzz senindemi cnin cektiiiesine de kiz getirsin ye marketlerde goruyorum ben
Ben baza mevzusunu anlamadim fundam
canımmmmm çok çok geçmiş olsunnn nasıl oldu şimdi eşin yaa sorma benimkide öyle
geçen hastaydı yaa diyorum ki çok itici oluyosunnn yapma böyle
he kız baza
anammm senindemi çekti canın yoksa h. cevizi tüh
yelize yazdım dönmedii okumadıdaaa naptıkiii :18:
sagol canim benim. ilaclarini icti uyuyo simdii. yaa birde benimki cok hassas cok hasta olur. kayinvalidem guller icinde buyutmus galibaagecen cuma yagmur yagdi yaa,cuma cikisinda yagmura yakalanmiss,arabayida uzaga fark etmis.10 dk da olan olmus ztn. 2 gun rapor verdi kiz doktor.bende yarina toparlarsin ise gidersin bence dedim. bilmiyorum bakalim falan dedii yarinda basimda heralde.
yeliz doktorun yaninda o zamannayy cok merak ediorumm.
yaa canim cekmedii. zaten annem canin birseyi cekince avcunu yala gogsune sur dedi. simdiye kadar oyle esime bana illa bunu bulmalisin dedigim birsey olmadi ztn. kiz karnimda yok ya hamile oldugumu unutuorum ztn
Ben veriim incirli rwvani bnmkinn adi 15 tane inciri 1cay kasigi karbonat ve tarcin atip pisiriyorum robotta iyica cek sonra 4 yumurtayi 1 su b toz sekerle iyice cirp aut yag yogurt felan yok 1paket kabartma tozuyla az un kat cirp daha snra inciri kat kivamina bak kati olmuycak akici olcak sonra pisir onu tatlisini dok revani soguk olcak ustune santi kaymak yada dondurma olablr, kizzz ne guldum hic aklimaaa gelmediikız benimde canım çektiiii şu incirli tatlıyıııı
sosyoşummm adaşına sölede tarifini versin
kız nasıl gitsin adam yatak döşek
ezocum iş bitince ayakları bazanın başlığına dikiyozzz yorulmayak diye
sagol canim benim. ilaclarini icti uyuyo simdii. yaa birde benimki cok hassas cok hasta olur. kayinvalidem guller icinde buyutmus galibaagecen cuma yagmur yagdi yaa,cuma cikisinda yagmura yakalanmiss,arabayida uzaga fark etmis.10 dk da olan olmus ztn. 2 gun rapor verdi kiz doktor.bende yarina toparlarsin ise gidersin bence dedim. bilmiyorum bakalim falan dedii yarinda basimda heralde.
yeliz doktorun yaninda o zamannayy cok merak ediorumm.
yaa canim cekmedii. zaten annem canin birseyi cekince avcunu yala gogsune sur dedi. simdiye kadar oyle esime bana illa bunu bulmalisin dedigim birsey olmadi ztn. kiz karnimda yok ya hamile oldugumu unutuorum ztn
hoşgeldin ayşemm geçmş olsun sen kendine ve paşana dikkat ethepinize merhaba kizlarr,esim rahatsizlandii. sabah sabah hastanelerde gezdikayy birde nazli deli etti beni.surekli birsey istiyorr. yalniz dikkat edin bu havalar cok tehlikeliymiss
ayyy aynı benimkiii benimkide pazar günü güneş varya ama sertti hava balkonda güneşlencem dedi güneş 2 dk gidince içeri kaçmış ayyy iyice kötü olcam diyo dedim dövecem haaa bu ne pimpiriklisin
dün benimkininde anası tangoda konuşuyolar yurtdışında yaa ayyy oğlumun gözleri çökmüşşş bakmıyomusun oğluma fundaaa diyo
bi cırladım bana kim bakacam o 5 gün ben 6 gün çalışıyorum hiç beni soran yok lafıda soktum
ayy maşallahh ayşemmm valla sizde naz yer değiştirmişben hele bi kalim kök söktürecemmm
ayyy aynı benimkiii benimkide pazar günü güneş varya ama sertti hava balkonda güneşlencem dedi güneş 2 dk gidince içeri kaçmış ayyy iyice kötü olcam diyo dedim dövecem haaa bu ne pimpiriklisin
dün benimkininde anası tangoda konuşuyolar yurtdışında yaa ayyy oğlumun gözleri çökmüşşş bakmıyomusun oğluma fundaaa diyo
bi cırladım bana kim bakacam o 5 gün ben 6 gün çalışıyorum hiç beni soran yok lafıda soktum
ayy maşallahh ayşemmm valla sizde naz yer değiştirmişben hele bi kalim kök söktürecemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?