Ağlayakta gözden mi olak???

benoşş bu tarafta halıları yıkamaya verdinmi hiç ve verdinse memnunmusun

alooo izlemiyonuzmu yawww bu kadın milleti çok fena yahuuuuu hele konuşmalara bakkkk
yalnız şiveler süperrr çok seviyom bennn

Bende izliyorum sosyal kizlar du survivorda hindistan cevizi yiyolardi dunden beri gozumde donuyoo yemek istiyoeum beyaz beyaz kitir kitir:26:

Bende izliyorum sosyal kizlar du survivorda hindistan cevizi yiyolardi dunden beri gozumde donuyoo yemek istiyoeum beyaz beyaz kitir kitir:26:

ben hiç yemedim nasıl bişey acaba satılmıyorda heryerde anca migrosta
kız onlar mecburiyetten yiyo istemeye istemeye seninde omu çekti canını onlarında senin yediklerini canı çekiyo

ben hiç yemedim nasıl bişey acaba satılmıyorda heryerde anca migrosta
kız onlar mecburiyetten yiyo istemeye istemeye seninde omu çekti canını onlarında senin yediklerini canı çekiyo
Bende hic yemedimde dun yerlerken cnm cekti kitir kitir

hepinize merhaba kizlarr,esim rahatsizlandii. sabah sabah hastanelerde gezdik ayy birde nazli deli etti beni.surekli birsey istiyorr. yalniz dikkat edin bu havalar cok tehlikeliymiss

yelizim bugun hastaneye gitmiss,hadi bakalimm hayirli hanberlerr

fundammm geldim kuzumm, baza mii iyi fikir

sosyoss actim simdi bende izliomm. bu arada benim tahminim senin kiz benosun erkek olacak. seninkini daha guclu hissediorum ama

ezo hindistan cevizi mii bende hic yemedim kizz,tadi nasi acaba.merak ettim bak simdii

benos ve sosyallll ikili test icin en uygun zaman bebis 12 haftalik oldugu zamanmiss. benim ikili testi ceken doktor bizim yakada en iyi doktorlardanmis,bilmeyen yok..bende bunu sonradan ogrendim
bana o oyle soylemisti.sizinlede paylasayim dedimm.

fatmamm damadina iyi bakiorum merak etmee sende iyisindir insallah canimm

twincan sen nasilsinnn. kizlar hizli hizli okudum atladigim birsey varsa affolaa

ayy bi an hic duramicam sandimm

Incirli revanii ben hep yaparim harika oluyo ama ben cekiyorum inciri dilek hanim cekmemis farkli demekki onunki misafirlerim cok begeniyor

Kizzz senindemi cnin cektiii esine de kiz getirsin ye marketlerde goruyorum ben

canımmmmm çok çok geçmiş olsunnn nasıl oldu şimdi eşin yaa sorma benimkide öyle
geçen hastaydı yaa diyorum ki çok itici oluyosunnn yapma böyle
he kız baza
anammm senindemi çekti canın yoksa h. cevizi tüh

yelize yazdım dönmedii okumadıdaaa naptıkiii :18:

Ben baza mevzusunu anlamadim fundam

Incirli revanii ben hep yaparim harika oluyo ama ben cekiyorum inciri dilek hanim cekmemis farkli demekki onunki misafirlerim cok begeniyor

Kizzz senindemi cnin cektiii esine de kiz getirsin ye marketlerde goruyorum ben

Ben baza mevzusunu anlamadim fundam

kız benimde canım çektiiii şu incirli tatlıyıııı
sosyoşummm adaşına sölede tarifini versin

kız nasıl gitsin adam yatak döşek

ezocum iş bitince ayakları bazanın başlığına dikiyozzz yorulmayak diye

sagol canim benim. ilaclarini icti uyuyo simdii. yaa birde benimki cok hassas cok hasta olur. kayinvalidem guller icinde buyutmus galibaa gecen cuma yagmur yagdi yaa,cuma cikisinda yagmura yakalanmiss,arabayida uzaga fark etmis.10 dk da olan olmus ztn. 2 gun rapor verdi kiz doktor.bende yarina toparlarsin ise gidersin bence dedim. bilmiyorum bakalim falan dedii yarinda basimda heralde.

yeliz doktorun yaninda o zamann ayy cok merak ediorumm.

yaa canim cekmedii. zaten annem canin birseyi cekince avcunu yala gogsune sur dedi. simdiye kadar oyle esime bana illa bunu bulmalisin dedigim birsey olmadi ztn. kiz karnimda yok ya hamile oldugumu unutuorum ztn

ayyy aynı benimkiii benimkide pazar günü güneş varya ama sertti hava balkonda güneşlencem dedi güneş 2 dk gidince içeri kaçmış ayyy iyice kötü olcam diyo dedim dövecem haaa bu ne pimpiriklisin
dün benimkininde anası tangoda konuşuyolar yurtdışında yaa ayyy oğlumun gözleri çökmüşşş bakmıyomusun oğluma fundaaa diyo
bi cırladım bana kim bakacam o 5 gün ben 6 gün çalışıyorum hiç beni soran yok lafıda soktum

ayy maşallahh ayşemmm valla sizde naz yer değiştirmiş ben hele bi kalim kök söktürecemmm

Ben veriim incirli rwvani bnmkinn adi 15 tane inciri 1cay kasigi karbonat ve tarcin atip pisiriyorum robotta iyica cek sonra 4 yumurtayi 1 su b toz sekerle iyice cirp aut yag yogurt felan yok 1paket kabartma tozuyla az un kat cirp daha snra inciri kat kivamina bak kati olmuycak akici olcak sonra pisir onu tatlisini dok revani soguk olcak ustune santi kaymak yada dondurma olablr, kizzz ne guldum hic aklimaaa gelmedii

Bnmkide olee aysem aman bi naz bi nazz

hoşgeldin ayşemm geçmş olsun sen kendine ve paşana dikkat et

Bnmkide ole agustosda balkonda oturmaz usuyorm diyee iii laf sok arada

ayni iste kizz, kisin patikle gezerr yelegini hic cikarmazz sonrada bes dk havaya cikinca carpiliyor bole iste
tangooo cok komik kizz suna baska isim bulamamislar mii
iyi yapmissin kizz,hep ogulluarini dusunurler ztn,arada laf sokmak onlari kendilerine getirirr
kiz ben hic nazli degilimdir ztn, dun gorumcem kiziyor artik,biraz naz yap kiz diyee yapi istee.
ezoo sende hep yemekten bahsedion haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…