Ağlayakta gözden mi olak???

hosbulduk lizommm,sagolasinnn,sen nasilsin minik nasil tekmeler havada ucusuyor muu

Valla sizmi hamilesnz bnmi hep cnm cekiyo

ne çekinceksin kız git öğren en doğal hakkın, çokta çekiniyosan biraz ağrım var kasıklarımda de

afiyet olsun sosyoşumm bende gidim bi dünyayı yiyip gelim yine
bilincim kapalı yersem bi ekmek bitiyo

ayy ne güldüm sana dünyayı mı yiyeceksin keşke bizimde iş yerinde çıksa yemek için teyzemlere gidiyorum git gel çok yoruluyorum

olsaydın iyi olurduda neyseee sende gözümüzün önünde olll
afiyetvolsun canımmm ye bol bol

aman boşver süpriz olsun kız
ayy aynı ben

açacam az kaldı o zaman hep gözünün önünde olurum

2 li testi bende bilemiyorum ayrıca dr yaptıracak mısın ya da istiyor musun diye bir şey söylemedi :44: ama ben yaptıracağım sanırım

notlarıma baktım sen en baştan beri kız diyorsun bakalım göreceğiz aman hayırlısı olsunda bu arada eşine geçmiş olsun canım havalara dikkat etmek lazım , 2 li testi nasıl çekiyorlar kız ultrason gibi mi

Incirli revanii ben hep yaparim harika oluyo ama ben cekiyorum inciri dilek hanim cekmemis farkli demekki onunki misafirlerim cok begeniyor

incirli revani farklı canım bu incirli tatlı

bu tarifi ben söylemiştim arkadaşa zaten portakal ağacı incirli tatlı yaz nete çıkıyor canım

Bnmkide ole agustosda balkonda oturmaz usuyorm diyee iii laf sok arada

hımmm güzele benziyoda kim uğraşırrr
ayy gıcıklar yaaa
sokmammııı ben o konuda çok fenayımdırrr hiç affetmemmm kusurları varsa yüzüne vururum
kızz sende yappp baza olayını

ayşem bebişlerimizi hiç babaları gibi hassas yetiştirmeyelimmm sonra en ufak şeyde dediğin gibi:2:
tangodan bıktım ben yaaaa bi gürültü bi gürültü sanki bizim evdeler yaramazlarda varrr
bu arada 15 güne geliyolarrrr iki yaramaz çocuk türkçe bile bilmiyor tam ingiliz gibi yaramaz kaba kırıp döküyolar herşeyi
vede ben işteyim onlar bende kalacak kayınvalide iki çocuk kaynım gelirse e tabi kızıda izmirden gelir hamile hamile
birde kayınpeder gelirse torun görme bahanesi ile tam olur curcuna ses etmedim ama eşime kızdım
direk izmire uçsun dedim 4-5 aydır kocasından evinden uzak kendi evine niye gitmiyor yahuuu kızıda hamile sözde ço kdüşkün kızına çok fenalar yaaa terbi,yeszler

açacanmıııııııııı

ya bide diyoya ordaki bi bayan arama motorundanmı buldunnnn

kız beyaz saçlı kadınmı kazandı kendine çok güveniyooo

Ben vuramiyorum ii yapiyosun bnmkiler bnm kapimdan gecmezler nisanliykende oleydi sevmiyolar heralde cokda tinn

sagol sosyalimmm once ultrasona giriyosun cnm bebisin her yerini inceliyolar. ense kalinligi ve burun kemiginin olusup olusmadigi onemli birde. 15 dk falan kaliosun ultrasonda,cok keyifli geciyor
sonrada kan veriyosun down sendromu risklerine bakiliyor sadece. tabi sende biliyosundur kan testi sadece istatiksel bi test.kesin dogrulugu yok.doktor bastan soyluyor bunlari tabi. ikili testin iyi cikarsa uclu testi genelde istemiyorlar ztn. ama ben yaptirmak istiyorum dersen yaptirabilirsin tabi yine.

açacanmıııııııııı

ya bide diyoya ordaki bi bayan arama motorundanmı buldunnnn

kız beyaz saçlı kadınmı kazandı kendine çok güveniyooo

şimdi değil kız sonra

ayy biz iş yerinde izlediğimiz için bazı yerleri duyamadık arama motoru mu evet yaa yarım gün içinde 1000 kişiye yemek yaparım ben diyor ama o olamayacak bence canım

Ben vuramiyorum ii yapiyosun bnmkiler bnm kapimdan gecmezler nisanliykende oleydi sevmiyolar heralde cokda tinn

bencede tınnn ama benim görümcem herkesle küstür ve ben damadın ailesini çok severimm onlarda beni
yani bizim kızda problem var zaten geçimsiz bir tipdir
evine kimseyi sokmaz eşinin ailesinden filan şimdi hamile sürekli onlara benzeyecek diye korkuyorum filan diyor bende kızıyorum öyle düşünme diye
1 aylığına ing. gitti evi toplamış kitlemiş tüm kapıları eşi tv karşısında uyudu düşün yani eve gelirlerde kurcalarlarmış evini
benim evide gelip talan ediyolar

haa ben sadece kan testi veriyorsun sandım , peki ultrason gelişmiş bi ultrason mu yoksa normal muayene olduğun ultrasonda mı bakıyor :44:kan testinin istatiksel olduğunu biliyorum canım 2 li test için 28 nisanda gideceğim

şimdi değil kız sonra

ayy biz iş yerinde izlediğimiz için bazı yerleri duyamadık arama motoru mu evet yaa yarım gün içinde 1000 kişiye yemek yaparım ben diyor ama o olamayacak bence canım

hımm tamam miniğimiz doğana kadar açda ordan sevekkk koyarsan tabi fotosunu
ayy lizimle benay ve ben paylaşırız sık sıkda sizi bilmem

he kızzz bu tarifi arama motorlarından filanmı buldunuz diyor türbanlı olan bayan
sanki senin arkadaşlta geçiştirdi orayı pek anlayamadım

hımm o değil öleyseee yassakmı var sölemezsen söleme be

yuhhhhhh sen evde yokken mi gelecekler birdeee, benim aklim evde kalir,izin mi alsan acaba:26: birde iki cocukk ay tansiyonum dustuu:111:
Allah sabir versin fundamm

aynen canimm oyle kalin kalin giydirmeyecem ztnn. babasi gibi olmasin sonraa

benimki bagiriyoo.bi bakayimda geleyim.yine ne isteyecek acabaa

daha gelismis bi ultrason cnm. hatta o zaman uc boyutluda gostermisti doktor sana bi tane foto atmistim ya.yan duruyordu.belki hatirlarsin. ama benim arkadaslar ikili testte uc boyutlu gormediler.her hastaneninki farkli oluyor heralde.

ayşemmm çok fenalar kızz hep şükrediyorum iyiki uzaklar diyeee
hani diyorum ya eşimin teyzeleri ve anneannesi bize çok yakın diye sözde onlarıda görmek istiyor ne alaka yaaa dimi ayıp yani
kız ben alışığım bir defasında sanki izmirde iyi hastane yok gör. rahatsızlandı ben numara olduğunu düşünüyorum tabide çünk üeşiyle sorunları vardı
neyse hepsi geldiiii karı koca dördü kaldı evimi talan ettilerrr

kız bir defasındada kaynım geldi bi operasyon için :108:
ordan bir arkadaşı ile ikisi kaldı bizde 1 hafta ben işe gidiyorum sabah çıkıp 2 adam kaldıı haa tabi yine görümcem vınnnn bilet aldırıp geldi abisiyle sipariş getirtti diye bisürü zaten işi gücü abisini tırtıklamak evlendi barklandı hala üçü kaldı ben işte
ayy herşeyi yazdım inşallah tanıdık çıkmaz hemen anlarlar

bağırıyomuuuuuuuuuu

Ne tuhafmis gozu acigin gozunu seveyimama oleler el ustundedir hep

tamam canım inşallah açarım bende sizleri çok merak ediyorum kız aslında ama kıskançlığın gözü kör olsun
yasak değilde belli olmaz prosedürü çok malum sonra başımıza bisey falan gelir diye korkuyorum

daha gelismis bi ultrason cnm. hatta o zaman uc boyutluda gostermisti doktor sana bi tane foto atmistim ya.yan duruyordu.belki hatirlarsin. ama benim arkadaslar ikili testte uc boyutlu gormediler.her hastaneninki farkli oluyor heralde.

aaa evet hatırlıyorum ben sen 3 lü test yaptırmadın o zaman değil mi :26: bu arada sedoşum ikili teste öğrenmişti değil mi bebişinde sorun olduğunu

aman ezocan herkes herşeyin farkında kendi tarafı bile laf vuruyor toplum içinde beni övüyolar

sosyalimm siz araba aldınızmıııı

aman ezocan herkes herşeyin farkında kendi tarafı bile laf vuruyor toplum içinde beni övüyolar

sosyalimm siz araba aldınızmıııı

yok kız alamadık benim ki hamile kalınca yok sen bu halle araba kullanamazsın falan diyor askıya aldı o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…