hoşgeldin ayşemm geçmş olsun sen kendine ve paşana dikkat et
ayni iste kizz, kisin patikle gezerr yelegini hic cikarmazz sonrada bes dk havaya cikinca carpiliyor bole iste
tangooo cok komik kizzsuna baska isim bulamamislar mii
iyi yapmissin kizz,hep ogulluarini dusunurler ztn,arada laf sokmak onlari kendilerine getirirr
kiz ben hic nazli degilimdir ztn, dun gorumcem kiziyor artik,biraz naz yap kiz diyeeyapi istee.
ezoo sende hep yemekten bahsedion haa
hosbulduk lizommm,sagolasinnn,sen nasilsin minik nasil tekmeler havada ucusuyor muu
ne çekinceksin kız git öğren en doğal hakkın, çokta çekiniyosan biraz ağrım var kasıklarımda de
afiyet olsun sosyoşumm bende gidim bi dünyayı yiyip gelim yine
bilincim kapalı yersem bi ekmek bitiyo
olsaydın iyi olurduda neyseee sende gözümüzün önünde olll
afiyetvolsun canımmm ye bol bol
aman boşver süpriz olsun kız
ayy aynı ben
Hep iyi ol canım.. çok kötü gerçekten tahmin edebiliyorum.. benim yok ama yumurta yerken felaket ki artık yiyemiyorum
Ben geçen hafta gittim 3 hafta sonra gel dedi o gün gidicem.. bursa daki doktor 11-14 hafta arası iki test haftası dedi onun için de Bursa daki doktora gidicem ama ikili test nasıl bişi onu bilmediğimden önce bi araştırcam ona göre
O doktora gittiğini biliyordum da sonra karıştırdım hangisine devam edeceğini ona sebep sormuştum.. demek gene gönüle gidiyon he.. ben o kadını şikayet ettim :))) bayaa uzun bi şikayet oldu hatta
İnşAllah aşılamaya gerek kalmadan bu ay gelir bebişin canım
Valla Canım Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum
Hadi inşAllah güzel haberle geleceksin.. bekliyoruz seni canım.. ben arada girer bakarım kesin..
Canım benim olmadı kanama mesela..
Hadi yaaa şansım var o zaman kız
Aaaa canım senin ağzın bal damlıyorrrr
önce hayırlısı.. bakalım en çok merak ettiğim konu bu zaten.
Şimdiden bi ton şeye bakıyorum hazırlık yapabilmek için ama işte hep renkte tıkanıp kalıyorum..
Battaniye başlıycam ama ara renklerden
Veeee herkeseee kocaman bir merhaba.. direkt alıntılarla başladım
hepinize merhaba kizlarr,esim rahatsizlandii. sabah sabah hastanelerde gezdikayy birde nazli deli etti beni.surekli birsey istiyorr. yalniz dikkat edin bu havalar cok tehlikeliymiss
yelizim bugun hastaneye gitmiss,hadi bakalimm hayirli hanberlerr
fundammmgeldim kuzumm, baza mii iyi fikir
sosyoss actim simdi bende izliomm. bu arada benim tahminim senin kiz benosun erkek olacak. seninkini daha guclu hissediorum ama
ezo hindistan cevizi miibende hic yemedim kizz,tadi nasi acaba.merak ettim bak simdii
benos ve sosyallll ikili test icin en uygun zaman bebis 12 haftalik oldugu zamanmiss. benim ikili testi ceken doktor bizim yakada en iyi doktorlardanmis,bilmeyen yok..bende bunu sonradan ogrendim
bana o oyle soylemisti.sizinlede paylasayim dedimm.
fatmamm damadina iyi bakiorum merak etmeesende iyisindir insallah canimm
twincan sen nasilsinnn. kizlar hizli hizli okudum atladigim birsey varsa affolaa
ayy bi an hic duramicam sandimm
Incirli revanii ben hep yaparim harika oluyo ama ben cekiyorum inciri dilek hanim cekmemis farkli demekki onunki misafirlerim cok begeniyor
kız benimde canım çektiiii şu incirli tatlıyıııı
sosyoşummm adaşına sölede tarifini versin
kız nasıl gitsin adam yatak döşek
ezocum iş bitince ayakları bazanın başlığına dikiyozzz yorulmayak diye
Ben veriim incirli rwvani bnmkinn adi 15 tane inciri 1cay kasigi karbonat ve tarcin atip pisiriyorum robotta iyica cek sonra 4 yumurtayi 1 su b toz sekerle iyice cirp aut yag yogurt felan yok 1paket kabartma tozuyla az un kat cirp daha snra inciri kat kivamina bak kati olmuycak akici olcak sonra pisir onu tatlisini dok revani soguk olcak ustune santi kaymak yada dondurma olablr, kizzz ne guldum hic aklimaaa gelmedii
Bnmkide olee aysem aman bi naz bi nazz
Bnmkide ole agustosda balkonda oturmaz usuyorm diyeeiii laf sok arada
ayni iste kizz, kisin patikle gezerr yelegini hic cikarmazz sonrada bes dk havaya cikinca carpiliyor bole iste
tangooo cok komik kizzsuna baska isim bulamamislar mii
iyi yapmissin kizz,hep ogulluarini dusunurler ztn,arada laf sokmak onlari kendilerine getirirr
kiz ben hic nazli degilimdir ztn, dun gorumcem kiziyor artik,biraz naz yap kiz diyeeyapi istee.
ezoo sende hep yemekten bahsedion haa
ayy ne güldüm sana dünyayı mı yiyeceksinkeşke bizimde iş yerinde çıksa yemek için teyzemlere gidiyorum git gel çok yoruluyorum
açacam az kaldı o zaman hep gözünün önünde olurum
2 li testi bende bilemiyorum ayrıca dr yaptıracak mısın ya da istiyor musun diye bir şey söylemedi :44: ama ben yaptıracağım sanırım
notlarıma baktım sen en baştan beri kız diyorsun bakalım göreceğiz aman hayırlısı olsundabu arada eşine geçmiş olsun canım havalara dikkat etmek lazım , 2 li testi nasıl çekiyorlar kız ultrason gibi mi
incirli revani farklı canım bu incirli tatlı
bu tarifi ben söylemiştim arkadaşa zatenportakal ağacı incirli tatlı yaz nete çıkıyor canım
hımmm güzele benziyoda kim uğraşırrr
ayy gıcıklar yaaa
sokmammııı ben o konuda çok fenayımdırrr hiç affetmemmm kusurları varsa yüzüne vururum
kızz sende yappp baza olayını
ayşem bebişlerimizi hiç babaları gibi hassas yetiştirmeyelimmm sonra en ufak şeyde dediğin gibi:2:
tangodan bıktım ben yaaaa bi gürültü bi gürültü sanki bizim evdeler yaramazlarda varrr
bu arada 15 güne geliyolarrrr iki yaramaz çocuk türkçe bile bilmiyor tam ingiliz gibi yaramaz kaba kırıp döküyolar herşeyi
vede ben işteyim onlar bende kalacak kayınvalide iki çocuk kaynım gelirse e tabi kızıda izmirden gelir hamile hamile
birde kayınpeder gelirse torun görme bahanesi ile tam olur curcuna ses etmedim ama eşime kızdım
direk izmire uçsun dedim 4-5 aydır kocasından evinden uzak kendi evine niye gitmiyor yahuuu kızıda hamile sözde ço kdüşkün kızına çok fenalar yaaa terbi,yeszler
ayy ne güldüm sana dünyayı mı yiyeceksinkeşke bizimde iş yerinde çıksa yemek için teyzemlere gidiyorum git gel çok yoruluyorum
açacam az kaldı o zaman hep gözünün önünde olurum
2 li testi bende bilemiyorum ayrıca dr yaptıracak mısın ya da istiyor musun diye bir şey söylemedi :44: ama ben yaptıracağım sanırım
notlarıma baktım sen en baştan beri kız diyorsun bakalım göreceğiz aman hayırlısı olsundabu arada eşine geçmiş olsun canım havalara dikkat etmek lazım , 2 li testi nasıl çekiyorlar kız ultrason gibi mi
incirli revani farklı canım bu incirli tatlı
bu tarifi ben söylemiştim arkadaşa zatenportakal ağacı incirli tatlı yaz nete çıkıyor canım
açacanmıııııııııı
ya bide diyoya ordaki bi bayan arama motorundanmı buldunnnn
kız beyaz saçlı kadınmı kazandı kendine çok güveniyooo
Ben vuramiyorum ii yapiyosun bnmkiler bnm kapimdan gecmezler nisanliykende oleydi sevmiyolar heralde cokda tinn
sagol sosyalimmmonce ultrasona giriyosun cnm bebisin her yerini inceliyolar. ense kalinligi ve burun kemiginin olusup olusmadigi onemli birde. 15 dk falan kaliosun ultrasonda,cok keyifli geciyor
sonrada kan veriyosun down sendromu risklerine bakiliyor sadece. tabi sende biliyosundur kan testi sadece istatiksel bi test.kesin dogrulugu yok.doktor bastan soyluyor bunlari tabi. ikili testin iyi cikarsa uclu testi genelde istemiyorlar ztn. ama ben yaptirmak istiyorum dersen yaptirabilirsin tabi yine.
şimdi değil kız sonra
ayy biz iş yerinde izlediğimiz için bazı yerleri duyamadık arama motoru muevet yaa yarım gün içinde 1000 kişiye yemek yaparım ben diyor ama o olamayacak bence canım
hımmm güzele benziyoda kim uğraşırrr
ayy gıcıklar yaaa
sokmammııı ben o konuda çok fenayımdırrr hiç affetmemmm kusurları varsa yüzüne vururum
kızz sende yappp baza olayını
ayşem bebişlerimizi hiç babaları gibi hassas yetiştirmeyelimmm sonra en ufak şeyde dediğin gibi:2:
tangodan bıktım ben yaaaa bi gürültü bi gürültü sanki bizim evdeler yaramazlarda varrr
bu arada 15 güne geliyolarrrr iki yaramaz çocuk türkçe bile bilmiyor tam ingiliz gibi yaramaz kaba kırıp döküyolar herşeyi
vede ben işteyim onlar bende kalacak kayınvalide iki çocuk kaynım gelirse e tabi kızıda izmirden gelir hamile hamile
birde kayınpeder gelirse torun görme bahanesi ile tam olur curcuna ses etmedim ama eşime kızdım
direk izmire uçsun dedim 4-5 aydır kocasından evinden uzak kendi evine niye gitmiyor yahuuu kızıda hamile sözde ço kdüşkün kızına çok fenalar yaaa terbi,yeszler
haa ben sadece kan testi veriyorsun sandım , peki ultrason gelişmiş bi ultrason mu yoksa normal muayene olduğun ultrasonda mı bakıyor :44:kan testinin istatiksel olduğunu biliyorum canım2 li test için 28 nisanda gideceğim
yuhhhhhhsen evde yokken mi gelecekler birdeee, benim aklim evde kalir,izin mi alsan acaba:26: birde iki cocukk ay tansiyonum dustuu:111:
Allah sabir versin fundamm
aynen canimm oyle kalin kalin giydirmeyecem ztnn. babasi gibi olmasin sonraa
benimki bagiriyoo.bi bakayimda geleyim.yine ne isteyecek acabaa
bencede tınnn ama benim görümcem herkesle küstür ve ben damadın ailesini çok severimm onlarda beni
yani bizim kızda problem var zaten geçimsiz bir tipdir
evine kimseyi sokmaz eşinin ailesinden filan şimdi hamile sürekli onlara benzeyecek diye korkuyorum filan diyor bende kızıyorum öyle düşünme diye
1 aylığına ing. gitti evi toplamış kitlemiş tüm kapıları eşi tv karşısında uyudu düşün yani eve gelirlerde kurcalarlarmış evini
benim evide gelip talan ediyolar
hımm tamam miniğimiz doğana kadar açda ordan sevekkk koyarsan tabi fotosunu
ayy lizimle benay ve ben paylaşırız sık sıkda sizi bilmem
he kızzz bu tarifi arama motorlarından filanmı buldunuz diyor türbanlı olan bayan
sanki senin arkadaşlta geçiştirdi orayı pek anlayamadım
hımm o değil öleyseee yassakmı var sölemezsen söleme be
daha gelismis bi ultrason cnm. hatta o zaman uc boyutluda gostermisti doktorsana bi tane foto atmistim ya.yan duruyordu.belki hatirlarsin. ama benim arkadaslar ikili testte uc boyutlu gormediler.her hastaneninki farkli oluyor heralde.
aman ezocan herkes herşeyin farkında kendi tarafı bile laf vuruyor toplum içinde beni övüyolar
sosyalimm siz araba aldınızmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?