tamam canım inşallah açarım bende sizleri çok merak ediyorum kız aslında ama kıskançlığın gözü kör olsun
yasak değilde belli olmaz prosedürü çok malum sonra başımıza bisey falan gelir diye korkuyorum
aaa evet hatırlıyorum bensen 3 lü test yaptırmadın o zaman değil mi :26: bu arada sedoşum ikili teste öğrenmişti değil mi bebişinde sorun olduğunu
ayşemmm çok fenalar kızz hep şükrediyorum iyiki uzaklar diyeee
hani diyorum ya eşimin teyzeleri ve anneannesi bize çok yakın diye sözde onlarıda görmek istiyor ne alaka yaaa dimi ayıp yani
kız ben alışığım bir defasında sanki izmirde iyi hastane yok gör. rahatsızlandı ben numara olduğunu düşünüyorum tabide çünk üeşiyle sorunları vardı
neyse hepsi geldiiii karı koca dördü kaldı evimi talan ettilerrr
kız bir defasındada kaynım geldi bi operasyon için:108:
ordan bir arkadaşı ileikisi kaldı bizde 1 hafta ben işe gidiyorum sabah çıkıp 2 adam kaldıı haa tabi yine görümcem vınnnn bilet aldırıp geldi abisiyle sipariş getirtti diye bisürü zaten işi gücü abisini tırtıklamak evlendi barklandı hala üçü kaldı ben işte
ayy herşeyi yazdım inşallah tanıdık çıkmaz hemen anlarlar
bağırıyomuuuuuuuuuu
yok kız alamadık benim ki hamile kalınca yok sen bu halle araba kullanamazsın falan diyor askıya aldı o yüzden
yok kız alamadık benim ki hamile kalınca yok sen bu halle araba kullanamazsın falan diyor askıya aldı o yüzden
kiz ne yuzsuzlerrrgeline bu kadar eziyet yapilir mi.sen birde calisiyorsun. ama esin biraz sert yapsa boyle davranamazlarr,bak benimki kendi ailesids olsa boyle seylere asla musamma gostermez.sen esini alttan alttan isle bence.gorumcenede uyuz oldum kizz Allah sana guc kuvvet versin canim.esinn senin elini ayagini opmeliii
yok cnm 3 luyu yaptirmadim. doktorda gerek yok dedi.o sadece kan alinarak yapiliyor ztn. sadece 18. haftamda doktor sirt testi diye birsey istedi. onu yaptirmistim. bebegin sinir sistemlerine bakiliyor.oda iyi cikti cok sukur.
sedonun ikilisi iyi cikti diye biliorum cnm. ama ondan once dr. odem var demisti.hemen doktor degistirmislerdi.o doktorda herseyi iyi demisti
ayni durum bizde olduuubende sesimi cikartamadim.cocuk biraz buyusun baskilarim devam edecek amaa.
yelizimmmm
kiz ne yuzsuzlerrrgeline bu kadar eziyet yapilir mi.sen birde calisiyorsun. ama esin biraz sert yapsa boyle davranamazlarr,bak benimki kendi ailesids olsa boyle seylere asla musamma gostermez.sen esini alttan alttan isle bence.gorumcenede uyuz oldum kizz Allah sana guc kuvvet versin canim.esinn senin elini ayagini opmeliii
yok cnm 3 luyu yaptirmadim. doktorda gerek yok dedi.o sadece kan alinarak yapiliyor ztn. sadece 18. haftamda doktor sirt testi diye birsey istedi. onu yaptirmistim. bebegin sinir sistemlerine bakiliyor.oda iyi cikti cok sukur.
sedonun ikilisi iyi cikti diye biliorum cnm. ama ondan once dr. odem var demisti.hemen doktor degistirmislerdi.o doktorda herseyi iyi demisti
ayni durum bizde olduuubende sesimi cikartamadim.cocuk biraz buyusun baskilarim devam edecek amaa.
yelizimmmm
ee kısmen haklı
bizde bu akşam nissan ve kia ya gidiyozkaynım eşime al demiş hava atacak ya jeep olcak illa paran varsa al yarısını yolladı diğer yarısını kredi çekicekmiş eşim hayret bişey ya durduk yere sıkıntıya girecez hele bi yollamasınnn
yılda 20 gün geliyo neyine senin araba bide vergisi kaskosu kiralasa geldiğinde daha karlı çok tuhaflar yaaa
ayşemm söyleniyorum ama yılda bikaç kez görüyor yaa hepsi uzak birbirine ses edemiyorum pek
ama gerekeni söylüyorum onlar yaparmıydı düşün diyorum o ona yeter napim strese girecem yoksa yinede gelecekler
ooo çok fena o varyaa çokk
kız bizimkide diyoki sen kullancan nasılsa abim ne zaman gelir belli değil bizde kalacak ama ben adım gibi eminim o raba alınsın görümcem hemen kocasıyla gelip alıp götürür yada babası asla tutmazlar burda ama bende kredi çekeceksem ya her ay yollayacakkk yada bizde kalacak
yelizim çok kötüyüm diyooo :18:
kıroyum ama para bende bi hali var anladın sen
yaa söylemedi sonuçlar kötü iyi değilim yoldayız eve gidince görüşürüz demiş ama sanırım yazar bizi böyle görünce
kıroyum ama para bende bi hali var anladın sen
yaa söylemedi sonuçlar kötü iyi değilim yoldayız eve gidince görüşürüz demiş ama sanırım yazar bizi böyle görünce
Kayinin ne is yapiyoo fundammayşemm söyleniyorum ama yılda bikaç kez görüyor yaa hepsi uzak birbirine ses edemiyorum pek
ama gerekeni söylüyorum onlar yaparmıydı düşün diyorum o ona yeter napim strese girecem yoksa yinede gelecekler
ooo çok fena o varyaa çokk
kız bizimkide diyoki sen kullancan nasılsa abim ne zaman gelir belli değil bizde kalacak ama ben adım gibi eminim o raba alınsın görümcem hemen kocasıyla gelip alıp götürür yada babası asla tutmazlar burda ama bende kredi çekeceksem ya her ay yollayacakkk yada bizde kalacak
yelizim çok kötüyüm diyooo :18:
yaaaa çok üzüldüm offff inşallah çok kötü değildir hayy Allahım sen şifasını sabrını ver
hadii yaaAllahim bol sifa versinnn,hemen iyilessin.eski gunlerimize donelim yaa
hayırlısı canım inşallah bizde bu testlerden yüzümüzün akıyla çıkarız Rabbim hakkımıza ne hayırlıysa onu versin inşallah
yok ben bu arabayı aldırırım da kendime gelemedim kaç haftadır az mide bulantım geçsin ben yapacağımı biliyorum
anlamadım ben siz niye kredi çekiyorsunuz ki madem kendisine alıyor :44: 20 gün için araba mı alınır yaa saçmak bence
Kayinin ne is yapiyoo fundammahh yelizim allahim sifasini versin
ben yaptırmıcam ikili üçlü testlweri..çünkü onlar anne karnında tedavi olacak hastalıklara değil direk özür downa bakıyorlar...aldırmakta bize kalmış oluyor...
ama ayrıntılı USG ye gireceğim kısmetse...
bu arada kadın doğumdan geliyorum...serumu yedim rahatladımm
ya sen hastanedesin ne güzel her şey ayağının altında biz ne yapalımvalla doktorum ne derse onu yaptıracağım sonrasında Allah ne derse zaten o oluyor
Amiiiiinnnnn
yelizimm benim yaa ama dönüyor hemencik uzamadı işlem demekki inşallah sonrası güzel olacak dinlennce
ben yazayım hele bi dahaa
iki kafesi var işletiyo
bazı doktorlar bu testler sonucunda aldırmayı düşünüyormusun diye sorarak yaptırıyormuş canım belki seninkide sorar..
zaten sorunlu testler değil isteğe bağlı kuzucum..
Allahım güzel kaderler yazsın inşşş
Hmm ingiltereye gdp cafe actigina gre baya iimis durumu heralde aman bu durmayan evi kirip dken cocuga snir oluyorum analari nye bakmaz anlamam yda senn kaynanan felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?