Ağlayakta gözden mi olak???

kiz ne yuzsuzlerrr geline bu kadar eziyet yapilir mi.sen birde calisiyorsun. ama esin biraz sert yapsa boyle davranamazlarr,bak benimki kendi ailesids olsa boyle seylere asla musamma gostermez.sen esini alttan alttan isle bence.gorumcenede uyuz oldum kizz Allah sana guc kuvvet versin canim.esinn senin elini ayagini opmeliii

yok cnm 3 luyu yaptirmadim. doktorda gerek yok dedi.o sadece kan alinarak yapiliyor ztn. sadece 18. haftamda doktor sirt testi diye birsey istedi. onu yaptirmistim. bebegin sinir sistemlerine bakiliyor.oda iyi cikti cok sukur.
sedonun ikilisi iyi cikti diye biliorum cnm. ama ondan once dr. odem var demisti.hemen doktor degistirmislerdi.o doktorda herseyi iyi demisti

yok kız alamadık benim ki hamile kalınca yok sen bu halle araba kullanamazsın falan diyor askıya aldı o yüzden

ee kısmen haklı
bizde bu akşam nissan ve kia ya gidiyoz kaynım eşime al demiş hava atacak ya jeep olcak illa paran varsa al yarısını yolladı diğer yarısını kredi çekicekmiş eşim hayret bişey ya durduk yere sıkıntıya girecez hele bi yollamasınnn
yılda 20 gün geliyo neyine senin araba bide vergisi kaskosu kiralasa geldiğinde daha karlı çok tuhaflar yaaa

ayni durum bizde olduuu bende sesimi cikartamadim.cocuk biraz buyusun baskilarim devam edecek amaa.

yelizimmmm

ayşemm söyleniyorum ama yılda bikaç kez görüyor yaa hepsi uzak birbirine ses edemiyorum pek
ama gerekeni söylüyorum onlar yaparmıydı düşün diyorum o ona yeter napim strese girecem yoksa yinede gelecekler
ooo çok fena o varyaa çokk

kız bizimkide diyoki sen kullancan nasılsa abim ne zaman gelir belli değil bizde kalacak ama ben adım gibi eminim o raba alınsın görümcem hemen kocasıyla gelip alıp götürür yada babası asla tutmazlar burda ama bende kredi çekeceksem ya her ay yollayacakkk yada bizde kalacak

yelizim çok kötüyüm diyooo :18:

hayırlısı canım inşallah bizde bu testlerden yüzümüzün akıyla çıkarız Rabbim hakkımıza ne hayırlıysa onu versin inşallah

ayni durum bizde olduuu bende sesimi cikartamadim.cocuk biraz buyusun baskilarim devam edecek amaa.

yelizimmmm

yok ben bu arabayı aldırırım da kendime gelemedim kaç haftadır az mide bulantım geçsin ben yapacağımı biliyorum

anlamadım ben siz niye kredi çekiyorsunuz ki madem kendisine alıyor :44: 20 gün için araba mı alınır yaa saçmak bence

nolduu fundammmm:18: Allahimm ne olur kotu bisey olmasinnn:18:

kıroyum ama para bende bi hali var anladın sen

yaa söylemedi sonuçlar kötü iyi değilim yoldayız eve gidince görüşürüz demiş ama sanırım yazar bizi böyle görünce

kıroyum ama para bende bi hali var anladın sen

yaa söylemedi sonuçlar kötü iyi değilim yoldayız eve gidince görüşürüz demiş ama sanırım yazar bizi böyle görünce

yaaaa çok üzüldüm offff inşallah çok kötü değildir hayy Allahım sen şifasını sabrını ver

Kayinin ne is yapiyoo fundamm ahh yelizim allahim sifasini versin

ben yaptırmıcam ikili üçlü testlweri..çünkü onlar anne karnında tedavi olacak hastalıklara değil direk özür downa bakıyorlar...aldırmakta bize kalmış oluyor...
ama ayrıntılı USG ye gireceğim kısmetse...
bu arada kadın doğumdan geliyorum...serumu yedim rahatladımm

ya sen hastanedesin ne güzel her şey ayağının altında biz ne yapalım valla doktorum ne derse onu yaptıracağım sonrasında Allah ne derse zaten o oluyor

ya sen hastanedesin ne güzel her şey ayağının altında biz ne yapalım valla doktorum ne derse onu yaptıracağım sonrasında Allah ne derse zaten o oluyor

bazı doktorlar bu testler sonucunda aldırmayı düşünüyormusun diye sorarak yaptırıyormuş canım belki seninkide sorar..
zaten sorunlu testler değil isteğe bağlı kuzucum..
Allahım güzel kaderler yazsın inşşş

inşallah canım her şeyin hayırlısı benim içimde hiç kötü düşünce yok o yüzden sormayacaklar bence yine de herşeyin hayırlısı

Hmm ingiltereye gdp cafe actigina gre baya iimis durumu heralde aman bu durmayan evi kirip dken cocuga snir oluyorum analari nye bakmaz anlamam yda senn kaynanan felan

kaynanam yanlarında kız işte bakmaya gidiyo evini kocasını bırakıp gitti
eşiyle ayrılar ingiliz kadın ..
çok iyi kazanıyoda pek ortada bişey yok günü yaşayan tipler

ondan benoşa halı yıkama sorduydum onlar gidince artık vercem yıkamaya kaç tane verdimse memnun kalmadım buralarda oluyo öle yerler biliyodur belki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…