Kizlar selam
Hastaneden cikip yol boyunca kriz gecirip sonra eve gelip evi yıktıktan sonra sakinleşip yaziyorum
Cok kotuyum.Teshis dogru.tuplerin ikisinde de iltihapli sivi var ve alinmasi gerekiyor.tupler genişlemiş dolayisiyla hamile kalmaya uygun degil.Laparaskopi ile alinmasi gerekiyormus yoksa tup bebek bile tutunmasina izin vermiyormuş o iltihapli sivi
Ameliyat olmadan onceki gun mr goruntusunde tupler normal.Ameliyatta normal.Hsg cektirdigimde sadece uclarda biraz genisleme baslamiş gozukuyor.Suanda ise genişleme ilerlemiş tedavisi yok 1 ay icinde oluşan lanet şeyin.
Aklim almiyor insanlar hamile kaliyor 3 yil sonra bidaha 5 yil 10 yil sonra bidaha
Bi bok olmuyo da bende bir ay icinde nasil hamile kalamayacagim duruma gelebiliyor anlayamiyorum
Herseyin otesinde eşim beni şaşirtti ve cok üzdü.o da işin balli katmeri oldu.
Boyle işte.İcim cikti aglamaktan.biraz toparlanayim,baska doktorlara da danışicam bi sure
Kanama da devam ediyor onceki kullandigim ilaclar hormon dengesizligine yol acmiş.onun icin de ayri bi hormon hapi verdi kanamayi keser dedi adet gorunce de gel bakalim genişleme devam ediyor mu dedi.okadar
İsyan tesekkurler canm..
hsg cekildiginde zaten genisleme başlamiş bulunuyormus ama ona mudahale de edemiyorlar sadece genisleme artiyormu diye takip ediyorlarmis.1 ay sonra bakicaklar işte.Belli bir seviyeye kadar sorun yok
Ama benimki epey ilerlemiş dedigine gore
Ezom fundosum sosyalimm
Ben de ne olacak suanda bilemiyorum.şoktayim acikcasi ve cok uzgunum.tabii ki once birkac yere gidip sonra karar vericez
Ama bu genisleme de ilerledikce agrilara baska sorunlara sebep oluyormuş.Kafam cok karişik
Herhangi bi durumda enfeksiyon kaparsan da olabiliyormuş bu kendiliginden de olabiliyormis.yani olduktam sonra şu sebepten oldu diyemeyiz dedi kadin
Esim de galiba olayın şokuyla öküz ruhu cikiverdii aptal aptal konustu cok uzdu beni.Simdi disarda eve gelince kafasi yerine gelmis olur insallah yoksa ikinci kiyamet aksam kopacak
Ben yine de umut ediyorum etmek istiyorum hidrosalpinks olup cok nadir de olsa hamile kalanlari okudum ama genelde ilerisi düşükle sonuclaniyor
Yelizimm nasil tedavi olcak peki tuplermi alinicak ee alinirsa bebis nasil olck allah yardimcn olsun, evet benayim dayaklik vallaaCanım. Hiç vermedim halıları bende vericem yaza başlangıçta..
Canım çok geçmiş olsun.. Havalar aldatıyo evet..
Banada doktor 11 ve 14 hafta arasında gel dedi bende 12. Haftaya bırsaya bilet aldım o doktor ölçsün bi bakalım..
Zaten canım seninki tam dayaklık..
Haklısın canım bende duramam paylaşmadan..
Yaa olmasın bişi((
Şarjım az inşAllah bitmez
Canım. Hiç vermedim halıları bende vericem yaza başlangıçta..
Canım çok geçmiş olsun.. Havalar aldatıyo evet..
Banada doktor 11 ve 14 hafta arasında gel dedi bende 12. Haftaya bırsaya bilet aldım o doktor ölçsün bi bakalım..
Zaten canım seninki tam dayaklık..
Haklısın canım bende duramam paylaşmadan..
Yaa olmasın bişi((
Şarjım az inşAllah bitmez
bende öle yapacam kız yumoş diye biyer varmış o çok iyiymiş burda hem sende bak bi netten çok temiz yapoıyolarmış olmadı bi verelim
kızlar yeliz çok üzgün ya şuan uyuycaktı biraz dinlensin
ezocum daha kesin değil bi kaç doktra daha gidecek hatta buraya gelebilir
bende çıkıyom araba bakcazzzbenoşşş karşılaşmayalım eve varmadınsa e-5 de avcılarda olcam
öptümmm
Yelizim seni merak ediyodum cnm bnm geçmiş olsun ya çok Üzgünüm gerçekten Allah yardımcın olsun ama sakın umudunu yitirme Rabbime dua et cnm bende sana dua ediyorumm cnm
Canlar Merhaba nasilsinz
Inss sosyalgünaydın canlarrrr
ezo üzülmeee her şeyde vardır bir hayır bu ay olmaz diğer ay olur
günaydınnnnnn
ezocummm hayırlısı olsunnnn geleceksede bir an önce gelsin gitsin canım benimmm yeni aya bak sen inşallah gelmez ama
peri napacaktıkiiii en son bavul yapıyordu buraya geldiii :44:
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydınnnnnn
ezocummm hayırlısı olsunnnn geleceksede bir an önce gelsin gitsin canım benimmm yeni aya bak sen inşallah gelmez ama
peri napacaktıkiiii en son bavul yapıyordu buraya geldiii :44:
canımmm günaydınnnn
al bendende o kadar sabah nasıl yetiştim hala inanamıyorummm ahh ayşe ahh yaktın benii
gece gece film önerdi anam ağladı bitecek diye ama oda benle izledi resmen
arabayı ne yaptınız kızz
Gunaydin fistiklarr
Kizz zor mu uyandinnben senden sonrada uyuyamadim. Uykum kacti iyice.
Ama o filme degerdi dimiii
Yelizimmmmde bugun aramiza gelsinnn
Sosyos,lizo,ezoo gunaydinlarrrrrr
Ezocan sikma canini herseyin hayirlisini istioruzz.
Bu arada bizim evdeki son durum.esim bugunde evde
Isteklere birazdan baslarizzz
pericimmmm burdan geçmiş olsun diyor el sallıyorum sıradaki parça sana gelsin
ayy sorma nissana gittik kaşkaibaktık tabi benim surat beş karış kapanıyorduda el sıkışamadılar
not alındı bi bakalım alıncak galibagerçi kia sportage ve hyundai ix35 üçü arasındalar bakalım
ayşemmmm
ya aslında ayşemmmm sanah 6 da kalkıp eşimin arkasından kapıyı kitledimmm çok kabus gördüm o 1,5 saatteesesler kapıyı zorluyo biri filan ayyy
eşimde bi başvuru için erkenden gitti sonuç güzel olursa sölerimmm
değdiii kız değmezmiii
neeee evdemi yine oyyy ne nazlılar bu erkekler yaaa
Gunaydin fistiklarr
Kizz zor mu uyandinnben senden sonrada uyuyamadim. Uykum kacti iyice.
Ama o filme degerdi dimiii
Yelizimmmmde bugun aramiza gelsinnn
Sosyos,lizo,ezoo gunaydinlarrrrrr
Ezocan sikma canini herseyin hayirlisini istioruzz.
Bu arada bizim evdeki son durum.esim bugunde evde
Isteklere birazdan baslarizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?