Ağlayakta gözden mi olak???

Ayyy kıyamam yaa o ruh halini tahmin edebiliyorum canım..
Çok geçmiş olsun.. İnan bende ne diyeceğimi bilemiyorum.. Doktor bunların olma ihtimalini hiç mi düşünmedi.. Hiç mi çıkış yolu yok olmasın bişi (

Bencede ya ankaraya yada istanbula git ve prof birine görün çok önemli (

Yelizimm nasil tedavi olcak peki tuplermi alinicak ee alinirsa bebis nasil olck allah yardimcn olsun, evet benayim dayaklik vallaa

bende öle yapacam kız yumoş diye biyer varmış o çok iyiymiş burda hem sende bak bi netten çok temiz yapoıyolarmış olmadı bi verelim

kızlar yeliz çok üzgün ya şuan uyuycaktı biraz dinlensin
ezocum daha kesin değil bi kaç doktra daha gidecek hatta buraya gelebilir

bende çıkıyom araba bakcazzz benoşşş karşılaşmayalım eve varmadınsa e-5 de avcılarda olcam

öptümmm

Yelizim seni merak ediyodum cnm bnm geçmiş olsun ya çok Üzgünüm gerçekten Allah yardımcın olsun ama sakın umudunu yitirme Rabbime dua et cnm bende sana dua ediyorumm cnm
Canlar Merhaba nasilsinz

bende öle yapacam kız yumoş diye biyer varmış o çok iyiymiş burda hem sende bak bi netten çok temiz yapoıyolarmış olmadı bi verelim

Sen ver ben çünkü yaza doğru yapacam büyük temizlik artık biri gelir eve camlarım leş gibi sen memnun kalırsan veririm bende :))

Kız bi karşılaşamadık zaten ama ben servis ile gidip geliyorum.

Bu arada hastane bana döndü kız bugün akşam üzeri şikayetimi almışlar baş hekimle konuşmuşlar ben hastanenize bi dha gelmem demiştim böle bişi olsun istemeyiz o yüzden sizin mağduriyetinizi gidermek için size iyi bi doktor önermek ve bu muayenenizden ücret almayacağız dedi bende yok dedim buldum başka bi hastanede doktor dedim kadında hastanelerinin iyi olduğunu yoğun bakım ünitesinin bulunduğunu falan anlattı bende eşime söylemedn karar veremem dedim onuda şundan dedim bana önerdiği doktoru eşimin bi arkadaşı bu olay sonrası söyledi ben netten baktım yoktu öle bi doktorları ama varmış o yüzden ama bakalım yinede tam emin değilim ama geri dönmeleri hoşuma gitti

Yelizim seni merak ediyodum cnm bnm geçmiş olsun ya çok Üzgünüm gerçekten Allah yardımcın olsun ama sakın umudunu yitirme Rabbime dua et cnm bende sana dua ediyorumm cnm
Canlar Merhaba nasilsinz

İyiyim twincim ben sen nasılsın ?

Yelizimin bi an önce toparlanması ve iyi bi doktra gidip güzel haberler alması ümidindeyim..

Tamamm ben veririm şu bıcııklar gelip gitsin iyice kirlensin
kızzz çok iyi dönmeleri aa hiç immazdımm bu kadar üstüne düştülerse kadınada gerekeni yaparlar ayyyy
e bi denesenee ücretsiz nasıl olsaa

Gunaydin kizlar kirmizilar gelicek sanirim dun gece acik kahve cok az leke geldi devamida bgun gelir artik

günaydınnnnnn
ezocummm hayırlısı olsunnnn geleceksede bir an önce gelsin gitsin canım benimmm yeni aya bak sen inşallah gelmez ama

peri napacaktıkiiii en son bavul yapıyordu buraya geldiii :44:

günaydın kızlar

canımmm günaydınnnn
al bendende o kadar sabah nasıl yetiştim hala inanamıyorummm ahh ayşe ahh yaktın benii
gece gece film önerdi anam ağladı bitecek diye ama oda benle izledi resmen

günaydın kızlar

bu ne hal dağılmışsın

günaydınnnnnn
ezocummm hayırlısı olsunnnn geleceksede bir an önce gelsin gitsin canım benimmm yeni aya bak sen inşallah gelmez ama

peri napacaktıkiiii en son bavul yapıyordu buraya geldiii :44:

lekelenmesi vardı canım dün dr a gitmiş her şey yolundaymış çok şükür onu merak ettim sorayım dedim

canımmm günaydınnnn
al bendende o kadar sabah nasıl yetiştim hala inanamıyorummm ahh ayşe ahh yaktın benii
gece gece film önerdi anam ağladı bitecek diye ama oda benle izledi resmen

Gunaydin fistiklarr

Kizz zor mu uyandinn ben senden sonrada uyuyamadim. Uykum kacti iyice.
Ama o filme degerdi dimiii
Yelizimmmmde bugun aramiza gelsinnn
Sosyos,lizo,ezoo gunaydinlarrrrrr
Ezocan sikma canini herseyin hayirlisini istioruzz.
Bu arada bizim evdeki son durum.esim bugunde evde
Isteklere birazdan baslarizzz

arabayı ne yaptınız kızz

pericimmmm burdan geçmiş olsun diyor el sallıyorum sıradaki parça sana gelsin

ayy sorma nissana gittik kaşkai baktık tabi benim surat beş karış kapanıyorduda el sıkışamadılar
not alındı bi bakalım alıncak galiba gerçi kia sportage ve hyundai ix35 üçü arasındalar bakalım

ayşemmmm
ya aslında ayşemmmm sanah 6 da kalkıp eşimin arkasından kapıyı kitledimmm çok kabus gördüm o 1,5 saattee sesler kapıyı zorluyo biri filan ayyy
eşimde bi başvuru için erkenden gitti sonuç güzel olursa sölerimmm
değdiii kız değmezmiii
neeee evdemi yine oyyy ne nazlılar bu erkekler yaaa

kız benn bu gece rüyamda ajan olmuştum bi katili yakaladım

günaydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…