Ağlayakta gözden mi olak???

evtt haber gelirse yaz fundammm,
sonrasinda evi dezenfekte edicen yanii:)
aman oyle para olmaz olsunn.

sosyalim sen icini ferah tut. sonucta bu testler her iki sekildede tam dogru sonucu vermiyor. yani iyide ciksa bu herseyin normal oldugunu gostermiyor.
ben sadece meraktan yaptirmistim. cinsiyetinide ogrenirim diye:) iyikide yaptirmisim. fotolari hatira kalacak

hosbulduk lizommm,sagolasinnn,sen nasilsin minik nasil tekmeler havada ucusuyor muu
sorma ayşem uçan tekmeler geliyor, artık hareket ettiğini biyerden biyere geçtiğini de hissediyorum
seninki nasıl güçlendi mi iyice
ev çokmu uzak sosyalim. bizimde yemeklerimiz çok kötü oluyor ama mecburen yiyorum yoksa dışardan söyleye söyleye obez olcaz

yelizin sonuçları ne olabilirki çok kötüyüm demiş

evet bende öle diyorum ayşemmm

ayşemm senden öğrenecek çok şeyimiz varrrr çok şanslıyım kendi adıma

ohh masallahh,bende artik daha kuvvetli hissediorum. uyanma saatleri bile hep aynii:)

valla benimde aklim yelizde kaldii

yok canım endişelenmiyorum dr yapalım dedi bende tamam dedim gebe kalma konusunu çok araştırıyordum sizde biliyorsunuz ama hamilelik konusunu hiç araştırmıyorum ne olacaksa olsun diyorum artık herşeyin hayırlısını istiyorum canım

15 dk canım minibüsle, yaa keşke burayada yemek getiren olsa ama ilçede olduğumuz için kimse tenezzül etmiyor

oyyyy minik adamlarrrr tekmeylemi uyandırıyorrrr
sosyal ve benoşş sizin göbişler çıktımı kızzzz
hissetmeye başladınızmııı
ayşemmm dün kıyafet bulabildinmiiiii
ayy git ilgilennnn tripliiyle

Haa ben bilmiyodum cnm

Kizlar selam
Hastaneden cikip yol boyunca kriz gecirip sonra eve gelip evi yıktıktan sonra sakinleşip yaziyorum
Cok kotuyum.Teshis dogru.tuplerin ikisinde de iltihapli sivi var ve alinmasi gerekiyor.tupler genişlemiş dolayisiyla hamile kalmaya uygun degil.Laparaskopi ile alinmasi gerekiyormus yoksa tup bebek bile tutunmasina izin vermiyormuş o iltihapli sivi
Ameliyat olmadan onceki gun mr goruntusunde tupler normal.Ameliyatta normal.Hsg cektirdigimde sadece uclarda biraz genisleme baslamiş gozukuyor.Suanda ise genişleme ilerlemiş tedavisi yok 1 ay icinde oluşan lanet şeyin.
Aklim almiyor insanlar hamile kaliyor 3 yil sonra bidaha 5 yil 10 yil sonra bidaha
Bi bok olmuyo da bende bir ay icinde nasil hamile kalamayacagim duruma gelebiliyor anlayamiyorum
Herseyin otesinde eşim beni şaşirtti ve cok üzdü.o da işin balli katmeri oldu.
Boyle işte.İcim cikti aglamaktan.biraz toparlanayim,baska doktorlara da danışicam bi sure
Kanama da devam ediyor onceki kullandigim ilaclar hormon dengesizligine yol acmiş.onun icin de ayri bi hormon hapi verdi kanamayi keser dedi adet gorunce de gel bakalim genişleme devam ediyor mu dedi.okadar

tatlım üzüldümm yaa nasıl olmuş böle birşeyçç
madem hsg de genişleme başlangıvı varmış neden antibiyotik falan verilmemişş..
doktor ihmalimi var acaba :44::44::44:
inan çok üzüldümm inşş bir sonuca bağlanır canım ve inş hemen hamile kalabilirsin...şu anda kalpten söylüyorum..
seni tanımıyorum ama yazdığını görünce içimden geldi cvp vermek...
eşinde neden sıktıki canını bu durumda...

yelizim canımm ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm çok
dinlen bi kendine gel olmadı ailenin yanınamı gitsen orda da dinlenir vede iyi bir doktora görünürdün

çok zor olur yaa evden getirmeyi denesen bide ben arada öyle yapıyorum
uyandırıyor bide uyutmuyor fundam
kızz daha hissedilirmi onlarınki susam tanesi kadar yerim senii
yeliz

oyyyy minik adamlarrrr tekmeylemi uyandırıyorrrr
sosyal ve benoşş sizin göbişler çıktımı kızzzz
hissetmeye başladınızmııı
ayşemmm dün kıyafet bulabildinmiiiii
ayy git ilgilennnn tripliiyle

henüz bi şey hissetmiyorum canım kustuğum içinde göbüşüm daha çok içeri göçtü pantolonlarım bile genişlemiş

yelizim hsg den sonra oldu değil mi belki o dr antibiyotik vermiş olsaydı böyle olmazdı değil mi nasıl olur hala aklım almıyor , bi de bence ankara istanbulda iyi bi dr bul ona git canım başka dr lara gözükmende fayda var

yeliz
ne olacak hala bilemiyorum tüp bebek mi yaptıracaksın? eşin bu durumda ne yaptıki seni daha çok üzdü

çok zor olur yaa evden getirmeyi denesen bide ben arada öyle yapıyorum

uyandırıyor bide uyutmuyor fundam
kızz daha hissedilirmi onlarınki susam tanesi kadar yerim senii
yeliz

oyy yerimmmm minikleriii susamlarııı
birden çıkar belki sosyalim
evet en güzeli istanbula çapaya veya cerrahpaşaya gelmesi
çözülcekkk herşey çok güzel olacak inanıyorum ben

Yelizzz allah yardimcin olsun ne diyecemi bilemedimm

yelizim canımm ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm çok
dinlen bi kendine gel olmadı ailenin yanınamı gitsen orda da dinlenir vede iyi bir doktora görünürdün

yeliz
ne olacak hala bilemiyorum tüp bebek mi yaptıracaksın? eşin bu durumda ne yaptıki seni daha çok üzdü

İsyan tesekkurler canm..

hsg cekildiginde zaten genisleme başlamiş bulunuyormus ama ona mudahale de edemiyorlar sadece genisleme artiyormu diye takip ediyorlarmis.1 ay sonra bakicaklar işte.Belli bir seviyeye kadar sorun yok
Ama benimki epey ilerlemiş dedigine gore

Ezom fundosum sosyalimm
Ben de ne olacak suanda bilemiyorum.şoktayim acikcasi ve cok uzgunum.tabii ki once birkac yere gidip sonra karar vericez
Ama bu genisleme de ilerledikce agrilara baska sorunlara sebep oluyormuş.Kafam cok karişik
Herhangi bi durumda enfeksiyon kaparsan da olabiliyormuş bu kendiliginden de olabiliyormis.yani olduktam sonra şu sebepten oldu diyemeyiz dedi kadin
Esim de galiba olayın şokuyla öküz ruhu cikiverdii aptal aptal konustu cok uzdu beni.Simdi disarda eve gelince kafasi yerine gelmis olur insallah yoksa ikinci kiyamet aksam kopacak
Ben yine de umut ediyorum etmek istiyorum hidrosalpinks olup cok nadir de olsa hamile kalanlari okudum ama genelde ilerisi düşükle sonuclaniyor

benoşş bu tarafta halıları yıkamaya verdinmi hiç ve verdinse memnunmusun

Canım. Hiç vermedim halıları bende vericem yaza başlangıçta..

Canım çok geçmiş olsun.. Havalar aldatıyo evet..
Banada doktor 11 ve 14 hafta arasında gel dedi bende 12. Haftaya bırsaya bilet aldım o doktor ölçsün bi bakalım..

Haaa pardonn ayyy cokda nazli olurlar bnmkii ole kalk limon sık kalk blmem nap ben hastalansam ble kalk bana cay koy der

Zaten canım seninki tam dayaklık..

kıroyum ama para bende bi hali var anladın sen

yaa söylemedi sonuçlar kötü iyi değilim yoldayız eve gidince görüşürüz demiş ama sanırım yazar bizi böyle görünce

Haklısın canım bende duramam paylaşmadan..
Yaa olmasın bişi ((
Şarjım az inşAllah bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…