fundoşum haber alırsan bize yaz hemen
kaynanam yanlarında kız işte bakmaya gidiyo evini kocasını bırakıp gitti
eşiyle ayrılar ingiliz kadın ..
çok iyi kazanıyoda pek ortada bişey yok günü yaşayan tipler
ondan benoşa halı yıkama sorduydum onlar gidince artık vercem yıkamayakaç tane verdimse memnun kalmadım buralarda oluyo öle yerler biliyodur belki diye
sorma ayşem uçan tekmeler geliyor, artık hareket ettiğini biyerden biyere geçtiğini de hissediyorumhosbulduk lizommm,sagolasinnn,sen nasilsin minik nasil tekmeler havada ucusuyor muu
ev çokmu uzak sosyalim. bizimde yemeklerimiz çok kötü oluyor ama mecburen yiyorum yoksa dışardan söyleye söyleye obez olcazayy ne güldüm sana dünyayı mı yiyeceksinkeşke bizimde iş yerinde çıksa yemek için teyzemlere gidiyorum git gel çok yoruluyorum
açacam az kaldı o zaman hep gözünün önünde olurum
2 li testi bende bilemiyorum ayrıca dr yaptıracak mısın ya da istiyor musun diye bir şey söylemedi :44: ama ben yaptıracağım sanırım
notlarıma baktım sen en baştan beri kız diyorsun bakalım göreceğiz aman hayırlısı olsundabu arada eşine geçmiş olsun canım havalara dikkat etmek lazım , 2 li testi nasıl çekiyorlar kız ultrason gibi mi
incirli revani farklı canım bu incirli tatlı
bu tarifi ben söylemiştim arkadaşa zatenportakal ağacı incirli tatlı yaz nete çıkıyor canım
evtt haber gelirse yaz fundammm,
sonrasinda evi dezenfekte edicen yanii:)
aman oyle para olmaz olsunn.
sosyalim sen icini ferah tut. sonucta bu testler her iki sekildede tam dogru sonucu vermiyor. yani iyide ciksa bu herseyin normal oldugunu gostermiyor.
ben sadece meraktan yaptirmistim. cinsiyetinide ogrenirim diye:) iyikide yaptirmisim. fotolari hatira kalacak
sorma ayşem uçan tekmeler geliyor, artık hareket ettiğini biyerden biyere geçtiğini de hissediyorum
seninki nasıl güçlendi mi iyice
ev çokmu uzak sosyalim. bizimde yemeklerimiz çok kötü oluyor ama mecburen yiyorum yoksa dışardan söyleye söyleye obez olcaz
yelizin sonuçları ne olabilirki çok kötüyüm demiş
evet bende öle diyorum ayşemmm
ayşemm senden öğrenecek çok şeyimiz varrrr çok şanslıyım kendi adıma
evtt haber gelirse yaz fundammm,
sonrasinda evi dezenfekte edicen yanii:)
aman oyle para olmaz olsunn.
sosyalim sen icini ferah tut. sonucta bu testler her iki sekildede tam dogru sonucu vermiyor. yani iyide ciksa bu herseyin normal oldugunu gostermiyor.
ben sadece meraktan yaptirmistim. cinsiyetinide ogrenirim diye:) iyikide yaptirmisim. fotolari hatira kalacak
sorma ayşem uçan tekmeler geliyor, artık hareket ettiğini biyerden biyere geçtiğini de hissediyorum
seninki nasıl güçlendi mi iyice
ev çokmu uzak sosyalim. bizimde yemeklerimiz çok kötü oluyor ama mecburen yiyorum yoksa dışardan söyleye söyleye obez olcaz
yelizin sonuçları ne olabilirki çok kötüyüm demiş
kaynanam yanlarında kız işte bakmaya gidiyo evini kocasını bırakıp gitti
eşiyle ayrılar ingiliz kadın ..
çok iyi kazanıyoda pek ortada bişey yok günü yaşayan tipler
ondan benoşa halı yıkama sorduydum onlar gidince artık vercem yıkamayakaç tane verdimse memnun kalmadım buralarda oluyo öle yerler biliyodur belki diye
Kizlar selam
Hastaneden cikip yol boyunca kriz gecirip sonra eve gelip evi yıktıktan sonra sakinleşip yaziyorum
Cok kotuyum.Teshis dogru.tuplerin ikisinde de iltihapli sivi var ve alinmasi gerekiyor.tupler genişlemiş dolayisiyla hamile kalmaya uygun degil.Laparaskopi ile alinmasi gerekiyormus yoksa tup bebek bile tutunmasina izin vermiyormuş o iltihapli sivi
Ameliyat olmadan onceki gun mr goruntusunde tupler normal.Ameliyatta normal.Hsg cektirdigimde sadece uclarda biraz genisleme baslamiş gozukuyor.Suanda ise genişleme ilerlemiş tedavisi yok 1 ay icinde oluşan lanet şeyin.
Aklim almiyor insanlar hamile kaliyor 3 yil sonra bidaha 5 yil 10 yil sonra bidaha
Bi bok olmuyo da bende bir ay icinde nasil hamile kalamayacagim duruma gelebiliyor anlayamiyorum
Herseyin otesinde eşim beni şaşirtti ve cok üzdü.o da işin balli katmeri oldu.
Boyle işte.İcim cikti aglamaktan.biraz toparlanayim,baska doktorlara da danışicam bi sure
Kanama da devam ediyor onceki kullandigim ilaclar hormon dengesizligine yol acmiş.onun icin de ayri bi hormon hapi verdi kanamayi keser dedi adet gorunce de gel bakalim genişleme devam ediyor mu dedi.okadar
çok zor olur yaa evden getirmeyi denesen bide ben arada öyle yapıyorumyok canım endişelenmiyorum dr yapalım dedi bende tamam dedim gebe kalma konusunu çok araştırıyordum sizde biliyorsunuz ama hamilelik konusunu hiç araştırmıyorum ne olacaksa olsun diyorum artık herşeyin hayırlısını istiyorum canım
15 dk canım minibüsle, yaa keşke burayada yemek getiren olsa ama ilçede olduğumuz için kimse tenezzül etmiyor
uyandırıyor bide uyutmuyor fundamoyyyy minik adamlarrrr tekmeylemi uyandırıyorrrr
sosyal ve benoşş sizin göbişler çıktımı kızzzz
hissetmeye başladınızmııı
ayşemmm dün kıyafet bulabildinmiiiii
ayy git ilgilennnn tripliiyle
oyyyy minik adamlarrrr tekmeylemi uyandırıyorrrr
sosyal ve benoşş sizin göbişler çıktımı kızzzz
hissetmeye başladınızmııı
ayşemmm dün kıyafet bulabildinmiiiii
ayy git ilgilennnn tripliiyle
Kizlar selam
Hastaneden cikip yol boyunca kriz gecirip sonra eve gelip evi yıktıktan sonra sakinleşip yaziyorum
Cok kotuyum.Teshis dogru.tuplerin ikisinde de iltihapli sivi var ve alinmasi gerekiyor.tupler genişlemiş dolayisiyla hamile kalmaya uygun degil.Laparaskopi ile alinmasi gerekiyormus yoksa tup bebek bile tutunmasina izin vermiyormuş o iltihapli sivi
Ameliyat olmadan onceki gun mr goruntusunde tupler normal.Ameliyatta normal.Hsg cektirdigimde sadece uclarda biraz genisleme baslamiş gozukuyor.Suanda ise genişleme ilerlemiş tedavisi yok 1 ay icinde oluşan lanet şeyin.
Aklim almiyor insanlar hamile kaliyor 3 yil sonra bidaha 5 yil 10 yil sonra bidaha
Bi bok olmuyo da bende bir ay icinde nasil hamile kalamayacagim duruma gelebiliyor anlayamiyorum
Herseyin otesinde eşim beni şaşirtti ve cok üzdü.o da işin balli katmeri oldu.
Boyle işte.İcim cikti aglamaktan.biraz toparlanayim,baska doktorlara da danışicam bi sure
Kanama da devam ediyor onceki kullandigim ilaclar hormon dengesizligine yol acmiş.onun icin de ayri bi hormon hapi verdi kanamayi keser dedi adet gorunce de gel bakalim genişleme devam ediyor mu dedi.okadar
çok zor olur yaa evden getirmeyi denesen bide ben arada öyle yapıyorum
uyandırıyor bide uyutmuyor fundam
kızz daha hissedilirmi onlarınki susam tanesi kadaryerim senii
yeliz
henüz bi şey hissetmiyorum canım kustuğum içinde göbüşüm daha çok içeri göçtü pantolonlarım bile genişlemiş
yelizim hsg den sonra oldu değil mi belki o dr antibiyotik vermiş olsaydı böyle olmazdı değil mi nasıl olur hala aklım almıyor , bi de bence ankara istanbulda iyi bi dr bul ona git canım başka dr lara gözükmende fayda var
tatlım üzüldümm yaa nasıl olmuş böle birşeyçç
madem hsg de genişleme başlangıvı varmış neden antibiyotik falan verilmemişş..
doktor ihmalimi var acaba :44::44::44:
inan çok üzüldümm inşş bir sonuca bağlanır canım ve inş hemen hamile kalabilirsin...şu anda kalpten söylüyorum..
seni tanımıyorum ama yazdığını görünce içimden geldi cvp vermek...
eşinde neden sıktıki canını bu durumda...
Yelizzz allah yardimcin olsun ne diyecemi bilemedimm
yelizim canımm ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm çok
dinlen bi kendine gel olmadı ailenin yanınamı gitsen orda da dinlenir vede iyi bir doktora görünürdün
henüz bi şey hissetmiyorum canım kustuğum içinde göbüşüm daha çok içeri göçtü pantolonlarım bile genişlemiş
yelizim hsg den sonra oldu değil mi belki o dr antibiyotik vermiş olsaydı böyle olmazdı değil mi nasıl olur hala aklım almıyor , bi de bence ankara istanbulda iyi bi dr bul ona git canım başka dr lara gözükmende fayda var
yeliz
ne olacak hala bilemiyorum tüp bebek mi yaptıracaksın? eşin bu durumda ne yaptıki seni daha çok üzdü
benoşş bu tarafta halıları yıkamaya verdinmi hiç ve verdinse memnunmusun
hepinize merhaba kizlarr,esim rahatsizlandii. sabah sabah hastanelerde gezdikayy birde nazli deli etti beni.surekli birsey istiyorr. yalniz dikkat edin bu havalar cok tehlikeliymiss
yelizim bugun hastaneye gitmiss,hadi bakalimm hayirli hanberlerr
fundammmgeldim kuzumm, baza mii iyi fikir
sosyoss actim simdi bende izliomm. bu arada benim tahminim senin kiz benosun erkek olacak. seninkini daha guclu hissediorum ama
ezo hindistan cevizi miibende hic yemedim kizz,tadi nasi acaba.merak ettim bak simdii
benos ve sosyallll ikili test icin en uygun zaman bebis 12 haftalik oldugu zamanmiss. benim ikili testi ceken doktor bizim yakada en iyi doktorlardanmis,bilmeyen yok..bende bunu sonradan ogrendim
bana o oyle soylemisti.sizinlede paylasayim dedimm.
fatmamm damadina iyi bakiorum merak etmeesende iyisindir insallah canimm
twincan sen nasilsinnn. kizlar hizli hizli okudum atladigim birsey varsa affolaa
ayy bi an hic duramicam sandimm
Haaa pardonnayyy cokda nazli olurlar bnmkii ole kalk limon sık kalk blmem nap ben hastalansam ble kalk bana cay koy der
hımm tamam miniğimiz doğana kadar açda ordan sevekkk koyarsan tabi fotosunu
ayy lizimle benay ve ben paylaşırız sık sıkda sizi bilmem
he kızzz bu tarifi arama motorlarından filanmı buldunuz diyor türbanlı olan bayan
sanki senin arkadaşlta geçiştirdi orayı pek anlayamadım
hımm o değil öleyseee yassakmı var sölemezsen söleme be
kıroyum ama para bende bi hali var anladın sen
yaa söylemedi sonuçlar kötü iyi değilim yoldayız eve gidince görüşürüz demiş ama sanırım yazar bizi böyle görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?