pericimmmm burdan geçmiş olsun diyor el sallıyorum sıradaki parça sana gelsin
ayy sorma nissana gittik kaşkaibaktık tabi benim surat beş karış kapanıyorduda el sıkışamadılar
not alındı bi bakalım alıncak galibagerçi kia sportage ve hyundai ix35 üçü arasındalar bakalım
ayşemmmm
ya aslında ayşemmmm sanah 6 da kalkıp eşimin arkasından kapıyı kitledimmm çok kabus gördüm o 1,5 saatteesesler kapıyı zorluyo biri filan ayyy
eşimde bi başvuru için erkenden gitti sonuç güzel olursa sölerimmm
değdiii kız değmezmiii
neeee evdemi yine oyyy ne nazlılar bu erkekler yaaa
kızzz sosyallllben bu progestana başladım bugün suyla yuttummm birileri alttan koyuyon demişşş ölemiydiiiiiiiii
kız benn bu gece rüyamda ajan olmuştum bi katili yakaladım
günaydın canımm
Pericann merhabaa. Cok gecmis olsun diyorumm bi elde ben salliyorummm
Kiz bazen bende oyle sacma ruyalar goruyorum.sonrasindada cok etkisinde kaliorum.
Hadi esinden hayirli sonuclar gelir insallah cok merak ettimmm
Hyundai ix35 alin. Biz o arabayi cok begenioruzzzz
Sow modellerinin icinde en gosterislisi benceee
kız seninkisi tablet mi yoksa jel mi yoksa fitil mi şöyle küçük top gibi tabletse oral yoldan alacaksın canım
kız seninkisi tablet mi yoksa jel mi yoksa fitil mi şöyle küçük top gibi tabletse oral yoldan alacaksın canım
heee tamam o zaman evet minik beyaz top çok şirin şeker gibi
ayyy inşallah fayda eder kız bu banaa
bencede ix35 alınnnnnn benim arabammmm
neee ajanmı katilmiii
kız benimki rüya değildiii eşim gitti uyuyamadımmm sanki kapıda biri var karanlık yaaa
oynuyo biri sanki sesler geliyooo
sonra dalmışım tabi geç uyandım
bende onu düşünüyorum ayşemmm kapanmıştı girip bakamadık ama eşim bakmış bu kaşkaiden çok iyiymiş
fiyatlarıda aynı bunların üçünün kia ve hyundai içindeki donanım yok bu neki dedi trafikte bakıyorum ix35 çok havalı
ama mazot farkı var kızz iki katı yakıyor o ikisi kaşkai ondan tercih ediliyormuş
hımmm merakmı ettin kıyamam
bencede ix35 alınnnnnn benim arabammmm
bugün başın döner uykun gelir dikkatli ol o yüzden uyuyup kalma bi yerde
kızlaarrr sabah sabah ne enerji buu
ayşecan kocacın yanında ne güzel kıymetini bil ben günlerdir göremiyorum kocamııaaahh aaahhh batsın bu dünya dolmamış çileler yaşanmamış dertler hasret çeken gönül benim miiiii olsuuunnnnn
çay ocagında kız oğlun mu olcak nası bildim hahaa diyo allam sayıylanmı yolladın yareppiiimmm
Evt sosyosda ondan istioduu.ama cok havali bi arabaaa:82: esimde hastasiiiii
Hee seninki farklii.aslinda hep biz yaratiyoruz. Sonrada korkudan altimiza edecek gibi oluyoruz
Yakit olayinda ix35 cok yakiyomus evt haklisin. O yonu biraz eksi ztn. Yaa kaskai de kizilay dagitmis gibi.trafikte o kadar cok varkiii
kızlaarrr sabah sabah ne enerji buu
ayşecan kocacın yanında ne güzel kıymetini bil ben günlerdir göremiyorum kocamııaaahh aaahhh batsın bu dünya dolmamış çileler yaşanmamış dertler hasret çeken gönül benim miiiii olsuuunnnnn
çay ocagında kız oğlun mu olcak nası bildim hahaa diyo allam sayıylanmı yolladın yareppiiimmm
Kızlar Günaydın
Yaa bu saat bana yaramadı sanırım alarm çalmadi 10 dk hazırlanıp çıktım nasıl hazırlandim bilmiyorum
Yelizim nasıl acaba kuzum dualarım seninle
Sosyalim fundosum lizim ayşem benayimm ezom nasılsınz kızlar.
K
Ya kızlar ovu testi yapıyorum ya 12. Gün ikinci çizgi çok koyuydu o gün değilde ondan bi önceki gece çalışma oldu bide dün sabah oldu dün akşam 3 te testi yaptım siliklesmisti:44:
Kızlar Günaydın
Yaa bu saat bana yaramadı sanırım alarm çalmadi 10 dk hazırlanıp çıktım nasıl hazırlandim bilmiyorum
Yelizim nasıl acaba kuzum dualarım seninle
Sosyalim fundosum lizim ayşem benayimm ezom nasılsınz kızlar.
K
Ya kızlar ovu testi yapıyorum ya 12. Gün ikinci çizgi çok koyuydu o gün değilde ondan bi önceki gece çalışma oldu bide dün sabah oldu dün akşam 3 te testi yaptım siliklesmisti:44:
tamam yakalamışsın işte yumu bundan sonrası gün aşırı yada 2 günde 1 olsun riske atmayalım biz yinede
çok fenaa şimdi bi arabesk film izlerimoff yaa evet öle yazıyooo
ooo lizommm damardan takılıyon
ya yarı yarıya kız evet ondan tercih ediliyomuş zatençok var yaa bende farkettim
ama biz işin hamallık bölümündeyiz ya her bakımdan olan bize olcak
Lizooo gunaydinnn
Kiz saglam koca olsa tamamda.hasta ve aksi koca hic cekilmioo
Uyandi simdi ben kahvalti hazirlamaya gidiommm
Inss sosyalim ya ama çatladigina dair hiç bişey hissetmedim acaba geceden mi çatladı. .
Dün sabahta 2 buçuk saat uyumuşum kalkmadan sonra duş aldım
Dün akşam 8 de de test yaptım silik ti yine.
Artık gün aşırı devam Rabbime bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?