Ağlayakta gözden mi olak???

Pericann merhabaa. Cok gecmis olsun diyorumm bi elde ben salliyorummm

Kiz bazen bende oyle sacma ruyalar goruyorum.sonrasindada cok etkisinde kaliorum.
Hadi esinden hayirli sonuclar gelir insallah cok merak ettimmm
Hyundai ix35 alin. Biz o arabayi cok begenioruzzzz
Sow modellerinin icinde en gosterislisi benceee

kızzz sosyallll ben bu progestana başladım bugün suyla yuttummm birileri alttan koyuyon demişşş ölemiydiiiiiiiii

kız benn bu gece rüyamda ajan olmuştum bi katili yakaladım

günaydın canımm

neee ajanmı katilmiii

kız benimki rüya değildiii eşim gitti uyuyamadımmm sanki kapıda biri var karanlık yaaa
oynuyo biri sanki sesler geliyooo
sonra dalmışım tabi geç uyandım

bende onu düşünüyorum ayşemmm kapanmıştı girip bakamadık ama eşim bakmış bu kaşkaiden çok iyiymiş
fiyatlarıda aynı bunların üçünün kia ve hyundai içindeki donanım yok bu neki dedi trafikte bakıyorum ix35 çok havalı
ama mazot farkı var kızz iki katı yakıyor o ikisi kaşkai ondan tercih ediliyormuş
hımmm merakmı ettin kıyamam

kızlaarrr sabah sabah ne enerji buu
ayşecan kocacın yanında ne güzel kıymetini bil ben günlerdir göremiyorum kocamıı aaahh aaahhh batsın bu dünya dolmamış çileler yaşanmamış dertler hasret çeken gönül benim miiiii olsuuunnnnn

çay ocagında kız oğlun mu olcak nası bildim hahaa diyo allam sayıylanmı yolladın yareppiiimmm

bencede ix35 alınnnnnn benim arabammmm

Evt sosyosda ondan istioduu.ama cok havali bi arabaaa:82: esimde hastasiiiii

Hee seninki farklii.aslinda hep biz yaratiyoruz. Sonrada korkudan altimiza edecek gibi oluyoruz

Yakit olayinda ix35 cok yakiyomus evt haklisin. O yonu biraz eksi ztn. Yaa kaskai de kizilay dagitmis gibi.trafikte o kadar cok varkiii

Kızlar Günaydın
Yaa bu saat bana yaramadı sanırım alarm çalmadi 10 dk hazırlanıp çıktım nasıl hazırlandim bilmiyorum
Yelizim nasıl acaba kuzum dualarım seninle
Sosyalim fundosum lizim ayşem benayimm ezom nasılsınz kızlar.
K
Ya kızlar ovu testi yapıyorum ya 12. Gün ikinci çizgi çok koyuydu o gün değilde ondan bi önceki gece çalışma oldu bide dün sabah oldu dün akşam 3 te testi yaptım siliklesmisti:44:

bugün başın döner uykun gelir dikkatli ol o yüzden uyuyup kalma bi yerde

off yaa evet öle yazıyooo
ooo lizommm damardan takılıyon

ya yarı yarıya kız evet ondan tercih ediliyomuş zaten çok var yaa bende farkettim
ama biz işin hamallık bölümündeyiz ya her bakımdan olan bize olcak

Lizooo gunaydinnn
Kiz saglam koca olsa tamamda.hasta ve aksi koca hic cekilmioo
Uyandi simdi ben kahvalti hazirlamaya gidiommm

tamam yakalamışsın işte yumu bundan sonrası gün aşırı yada 2 günde 1 olsun riske atmayalım biz yinede

dün sabah olmuş birde bu gece olsun twinimmm sonrada 2-3 günde bir yeterli bence
hadi bakalım peşpeşeyiz kızzzzzz

tamam yakalamışsın işte yumu bundan sonrası gün aşırı yada 2 günde 1 olsun riske atmayalım biz yinede

Inss sosyalim ya ama çatladigina dair hiç bişey hissetmedim acaba geceden mi çatladı. .
Dün sabahta 2 buçuk saat uyumuşum kalkmadan sonra duş aldım
Dün akşam 8 de de test yaptım silik ti yine.
Artık gün aşırı devam Rabbime bırakıyorum

çok fenaa şimdi bi arabesk film izlerim
Lizooo gunaydinnn
Kiz saglam koca olsa tamamda.hasta ve aksi koca hic cekilmioo
Uyandi simdi ben kahvalti hazirlamaya gidiommm

sende nazlan azcık kızz baskın gell o zaman çok aksilik yapamaz

twincan kız koyuyu yakaladığına göre yum olmuş gerisi Allahın takdiri inşallah bu ay senden de güzel haberler alırız.

E=fundagun;34698135]dün sabah olmuş birde bu gece olsun twinimmm sonrada 2-3 günde bir yeterli bence
hadi bakalım peşpeşeyiz kızzzzzz [/QUOTE]

Kuzum bu gece düşünüyoz bizde ayy ınss kuzum mm haberleri verelim artık
Böyle gün aşırı devam ederiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…