hiç orma önde olması çok kötüüü
öle güzel oluyo bende seviyorumda güvenemiyorum yaaaa
kız çok fenayımm gözler gidiyooo bu kadarmı etkili çok vhim durumummm kafa düşüyooo
Hoşgeldin Ezo ..
Adet gelmedi dimi hala..
Yok cnm geldi malesef
Bizde gidicezzCanlar ben çıkıyorum yine kv lere gidicekmisiz
Grs yine öptüm hepinizi
sosyalimm bu ilaç demek şimdi etki ettiiii
kafam sağa sola düşüyoooo çok fena haldeyimmmm
Kizlar selamm
Sabahtan kaynatip kacmis herkess
Aksam guzelcene bi uyku cektimm sonra da gece uyuyamadim
Butun gece bu hidrosalpenk lanetini arastirdim.arastirma sonuclarima gore %90 ihtimalle gidişat ameliyat ve tup bebege dogru.Kalan %10 ihtimalse Ankara baskent universitesi hastanesinde bi prof var bu konuda uzman.cok zor bi cerrahi mudahaleyle tup kurtarilabilirmis ama cok kucuk bi ihtimal.tup işlevini yitiriyormus bu sivi birikiminde icinde yumurtayi rahme iten mikro tuycukler hasar gordugu icin.iste bunu kontrol edip ameliyat esnasinda karar vericek duruma gore tamir duruma gore tamamen aliniyormus
Onun oncesinde de bikac doktor ayarladik eleme yapip sirayla hepsine gidicem en son care kalmazsa o doktora ameliyat olucam
Simdiden tup bebek arastirmalarina basladim.Esim kesinlikle kabullenmiyor bana da cok kiziyor hemen kabullendim diye ama yuzlerce makale okudum ihtimal cok az maalesef.
Tup bebekte de benim durumumda sanirim rapor aliyormussun mecburi tup bebek oldugu icin.Dolayisiyla anlasmali hastanelerde sgk katki payi oduyormuş vs vs ama cok uzun iş ve protokoller
Allah buyuk herşeyde vardir bi hayir.Dun cok isyan ettim neden beni buluyor ne şanssizim falan diyee ama sonra sakinleşince cok pisman oldum
Allah daha beterinden korusun.
Beni soran merak eden iyi dileklerde bulunan herkesee tesekkurlerr vee sevgilerr
aramıza hoş geldin fundoş kız çok fena bi ilaç kafan bi sağa bi sola düşüyor gözlerin kapanıyor
yelizimmm
ne yapılması gerekiyorsa yap canım bu ülkede tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olan bi ton insan var Rabbim daha beterinden korusun bi bakarsın 2-3 tane bebişin gelirde bu yaşadıklarını unutursun
Sosyalimmmm
Ben de eşime onu soyluyorum dunden beri.yani hic umudu bile olmayanlar var Allah daha beterinden korusun ben tabii ki hemen koşup tuplerimi aldirmaya gitmicem arastiricaz bilac ayri doktorla goruscez vs ama en az 3 uzman dr daha kesin ameliyat derse de uzatmanin anlami yok degil mi neden yipratalim kendimizi
Allah buyuk bakarsin simdi gidecegimiz dr hamile kalmaya engel olacak kadar degil aşilama yaptir va der once onu deneriz ne bileyim foruma bakiyorum yuzlerce binlerce kadin var tup bebek yapan.dunyanin sonu degil ki
Erzurumda sifa universitesi hastanesinin tup bebek merkezini aradim.Eger heyet raporu olursa bi arastirma hastanesinden;tup bebek icin hastane 2000 TL aliyormus ilaclar da 1000-1500 tutuyormus raporla.yani oyle cok ucuk cok sarsıcı rakamlar degil.tuplerim alinmak zorunda kalirsa tabii ki rapor mecburi olacak.Tabi bunlar sonraki iş ama arastirinca da icim rahatladi oyle hayatima kabus gibi cokecek bi durum yok ortada Allah buyuk her şerde bi hayir vardir diyor ben de bunda da hayir vardir diye dusunmek istiyorum Allah kimseyi caresiz birakmasin yeter ki bi cikiş yolu olsun er yada gec sonunda guzel seyler olucak insallahh
ne güzel yazmışsın yelizim dertte devada biz insanlar için en azından çaresiz değilsin en kötü ihtimali düşünsek bile tüp bebek yoluyla bebişlerin olacak ama sana tavsiyem daha fazla vakit kaybetmemen
Suanda mecburen bu kanamanin sona ermesini,kistlerin gecmesini beklemek zorundayim.cunku bu durumda hsg falan hicbisey yapilamiyor.Bu ilac bittikten sonra adet goreceksin dedi dr.O adetten sonra iste artik baska doktorlara gitmeye baslicam tekrar hsg cektirip duruma bakmak icin.o zamana kadar da bu meseleyi kafamdan atip kendimi toparlamam lazim
anladım canım hakkına hayırlısı artık, bencede sürekli bu konuyu düşünüp kendini yıpratma
Kizlar selamm
Sabahtan kaynatip kacmis herkess
Aksam guzelcene bi uyku cektimm sonra da gece uyuyamadim
Butun gece bu hidrosalpenk lanetini arastirdim.arastirma sonuclarima gore %90 ihtimalle gidişat ameliyat ve tup bebege dogru.Kalan %10 ihtimalse Ankara baskent universitesi hastanesinde bi prof var bu konuda uzman.cok zor bi cerrahi mudahaleyle tup kurtarilabilirmis ama cok kucuk bi ihtimal.tup işlevini yitiriyormus bu sivi birikiminde icinde yumurtayi rahme iten mikro tuycukler hasar gordugu icin.iste bunu kontrol edip ameliyat esnasinda karar vericek duruma gore tamir duruma gore tamamen aliniyormus
Onun oncesinde de bikac doktor ayarladik eleme yapip sirayla hepsine gidicem en son care kalmazsa o doktora ameliyat olucam
Simdiden tup bebek arastirmalarina basladim.Esim kesinlikle kabullenmiyor bana da cok kiziyor hemen kabullendim diye ama yuzlerce makale okudum ihtimal cok az maalesef.
Tup bebekte de benim durumumda sanirim rapor aliyormussun mecburi tup bebek oldugu icin.Dolayisiyla anlasmali hastanelerde sgk katki payi oduyormuş vs vs ama cok uzun iş ve protokoller
Allah buyuk herşeyde vardir bi hayir.Dun cok isyan ettim neden beni buluyor ne şanssizim falan diyee ama sonra sakinleşince cok pisman oldum
Allah daha beterinden korusun.
Beni soran merak eden iyi dileklerde bulunan herkesee tesekkurlerr vee sevgilerr
aramıza hoş geldin fundoş kız çok fena bi ilaç kafan bi sağa bi sola düşüyor gözlerin kapanıyor
yelizimmm
ne yapılması gerekiyorsa yap canım bu ülkede tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olan bi ton insan var Rabbim daha beterinden korusun bi bakarsın 2-3 tane bebişin gelirde bu yaşadıklarını unutursun
he kızzzz yolda iyi uyumuşummm ohhhh
aman yarasındaaa çekerim bişey değil
benoşşşşş dönmeleri bile iyi bişeydir sen düşün taşın kararını ver yada memnunsan hiç gitme bidaha tabiii
haklısın canım bende çok takıyorum ve kızıyorum kredi olayına ama artık girmiyorum aralarına eşimde taraftar değil ama abisi sonuçta
çokta bişey diyemiyor bananee yaaa aman ben bebişimi doğurur otururum
yelizimmmm canımmmm
karşıya gittim kız ben malum istanbul trafiği ve çok hızlı gdip geldik hayrettt
canımmmm hemen o doktordan randevu allll mümkünseee
bencede herşeyde bi hayır var belkide süreç daha hızlanacak böyle öbür türlü kendini yiyip bitirip beklicektin her ay ama sonuç olumsuz
şimdiyse ne olacağı belli tüple gelsin minikkk veya miniklerrr
Hosgeldin fundamm. Mesai saatine gelmeden gidip gelmeniz iyi olmus kizzz. Seni yalniz birakmak istemem ama malum durumu biliosun
Yelizimde gelmisss hosgeldin canim. Ne kadar guzel soylemissin..ben inaniyorum hersey yoluna girecek. Artik herseyin caresi varr. Insanlar ne hallerde hamile kaliyor. Rabbim OL desin yeterkii.. hersey dua ile bize gelio.dua edelim bol bol bu gunleri en iyi sekilde atlatabilmek icin
Benoscukk sende gelmissin.Allah yardimcin olsun canim. Ilk aylariniz gecsin sonrasinda her konuda rahatlayacaksiniz zaten.
Twincan seninlede karsilasamadik.baktim trendyola ama pek bana gore birsey bulamadim cnm.
Fundamm sagol canmm hersey duzelicekk insallahh
Aysemm hosgeldin kizz
Evet canm oyle kesinliklee dua ediyorumm rabbim daha beterinden korusun diyee herseyin hayirlisi hepimiz icin canlarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?