hosbulduk kuzummmamin canim benimm.
hava cok guzel hafif esiyorrr.. su anda deniz kenarinda yurumek istedimmm
mesela kaş olabilirrr
hadi toplanip kaş' a gidelimmmm
Ayy kaşta denize giriyolar kizzzz
Hadi gidelimmmm
Gidelim valla.kaş'a hic gitmedim ztn. Merak ediorum orayii.
Aksam yemeginden beri basim donuyor.sanirim yedigim birsey dokunduu:111:
Bazi seylerin ikincisini yemeyecektimleyla gibi oldum:111:
Kizz senin de gitgide bogaz açılıyor mu neeher gecen gun daha fazla yiyosun sankii ohh yarasinnn
Kizlar selamm
Sabahtan kaynatip kacmis herkess
Aksam guzelcene bi uyku cektimm sonra da gece uyuyamadim
Butun gece bu hidrosalpenk lanetini arastirdim.arastirma sonuclarima gore %90 ihtimalle gidişat ameliyat ve tup bebege dogru.Kalan %10 ihtimalse Ankara baskent universitesi hastanesinde bi prof var bu konuda uzman.cok zor bi cerrahi mudahaleyle tup kurtarilabilirmis ama cok kucuk bi ihtimal.tup işlevini yitiriyormus bu sivi birikiminde icinde yumurtayi rahme iten mikro tuycukler hasar gordugu icin.iste bunu kontrol edip ameliyat esnasinda karar vericek duruma gore tamir duruma gore tamamen aliniyormus
Onun oncesinde de bikac doktor ayarladik eleme yapip sirayla hepsine gidicem en son care kalmazsa o doktora ameliyat olucam
Simdiden tup bebek arastirmalarina basladim.Esim kesinlikle kabullenmiyor bana da cok kiziyor hemen kabullendim diye ama yuzlerce makale okudum ihtimal cok az maalesef.
Tup bebekte de benim durumumda sanirim rapor aliyormussun mecburi tup bebek oldugu icin.Dolayisiyla anlasmali hastanelerde sgk katki payi oduyormuş vs vs ama cok uzun iş ve protokoller
Allah buyuk herşeyde vardir bi hayir.Dun cok isyan ettim neden beni buluyor ne şanssizim falan diyee ama sonra sakinleşince cok pisman oldum
Allah daha beterinden korusun.
Beni soran merak eden iyi dileklerde bulunan herkesee tesekkurlerr vee sevgilerr
Yaa doymuyorumm yelizimmmhep ac geziorum sankii pek yaramasa iyi olurr
Neyse sen nasil oldun cnm. Agrilarin biraz daha azaldi mii
Yelizimm ne güzel anlatmışsınn böle kafanın rahatlamış olmasına sevindim.. Rabbim büyük hiç beklemediğin bi zaman gelecek miniğin.. Sen bu doktorlara bi git olmadı ankaradakinede git ve sonra ne gerekiyorsa yaparlar..
Bak benim ablamın iki kızıda tüp bebek.. 9 yıl sonra oldu hatta ilkinde çok zor geçti hamileliği hep yattı çok şükür geldi sıpası..
Demem o ki sen umudunu kaybetme canım.. Olacak biz inanıyoruz ve dualarımız seninle.. Rabbim seninde kucağını boş bırakmasın canım..
İyi akşamlar kızlarrr)
Amann kizz ogluşuna yarasin aysemmm
Valla canm benim kanama devam.Ama agri pek yok şu aralar cok sukur
Benosum sagol canm.Allah buyukk tabii kii belki hic gerek bile kalmaz şu kanama bi gecsin tekrar rahim filmiyle bakilacak inş.
Varsa da buna da şukur diyip yine yolumuza devam edicez tupe dogru napalim
Allah daha kotusuyle karşilaştirmasin
günaydınn kızlarrrrrrr
Gunaydin sosyoss,nasilsinn
açımm, dünden beri hiç bir şey yemedimişteyim sen ne yapıyorsun nasılsın
Hadii yaaa..ekmek arasi peynir midene iyi gelmiyor mu cnm. Beni biraz rahatlatirdi.
Bende uyandim iste.kahvalti yapacam simdi.
peynirden midem bulandı nedense canım ya açım ama canım hiç bir şey istemiyor, ayşemm rüyamda tost yiyordum benim için kahvaltıda tost yesene
Allah Allah. O zaman yesil elma ye cnm. O iyi gelir.
Ben yerimdee sende azda olsa birseyler ye cnm. Sonra cok halsiz kalirsin. Patates nasil geliyor peki:26:
Ben yedigimi cikartirdim ama patatesle peyniri yinede yerdimmgerci peyniri bi ara yiyemedim bende
Günaydınnnnnnnn millettt
ayşemmm yaaa kıyamam sanaa dün akşam burdamıydınnn bende kimse girmiyor diye gelmedimmm
ya helal olsun kız sana ne kötü aylar geçirdin hiç terketmedin buraları vallahi maşallaaah canım benimmmm iyiki varsın
belim çook ağrıyooo sürekli esniyorummm
ayşemm bu iştah sorunu hadi sen miniğini besliyonda ya ben napim çok büyümüş midem sürekli bişeyler yiyesim varr
eşim bile dediki popon kocaman olmuş
açlığada dayanamıyomm mutsuz oluyom napacam ben yaa grisini yiyecem şimdiiii ama sorun akşamda
tosta bende bayılıyomm sosyal kız yokmu yapan orda çayocağında yapmıyolarmı canın ne çektiyse ye yaa zaten bişey yiyemiyosun hemen sipariş verrr
hiç bir şey yiyemiyorum canım yaaa bu günler geçerse yine dünyayı yemeye başlarım
yan tarafta hastane var canım oranın kantininde yapıyorlar birazdan belki giderim
kız bekleme yine gelmeden bulantılar hemen götüüür :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?