Ağlayakta gözden mi olak???

Gidelim valla.kaş'a hic gitmedim ztn. Merak ediorum orayii.
Aksam yemeginden beri basim donuyor.sanirim yedigim birsey dokunduu:111:
Bazi seylerin ikincisini yemeyecektim leyla gibi oldum:111:

Kizz senin de gitgide bogaz açılıyor mu nee her gecen gun daha fazla yiyosun sankii ohh yarasinnn

Yelizimm ne güzel anlatmışsınn böle kafanın rahatlamış olmasına sevindim.. Rabbim büyük hiç beklemediğin bi zaman gelecek miniğin.. Sen bu doktorlara bi git olmadı ankaradakinede git ve sonra ne gerekiyorsa yaparlar..

Bak benim ablamın iki kızıda tüp bebek.. 9 yıl sonra oldu hatta ilkinde çok zor geçti hamileliği hep yattı çok şükür geldi sıpası..
Demem o ki sen umudunu kaybetme canım.. Olacak biz inanıyoruz ve dualarımız seninle.. Rabbim seninde kucağını boş bırakmasın canım..

İyi akşamlar kızlarrr )

Yaa doymuyorumm yelizimmm hep ac geziorum sankii pek yaramasa iyi olurr
Neyse sen nasil oldun cnm. Agrilarin biraz daha azaldi mii

Amann kizz ogluşuna yarasin aysemmm
Valla canm benim kanama devam.Ama agri pek yok şu aralar cok sukur

Benosum sagol canm.Allah buyukk tabii kii belki hic gerek bile kalmaz şu kanama bi gecsin tekrar rahim filmiyle bakilacak inş.
Varsa da buna da şukur diyip yine yolumuza devam edicez tupe dogru napalim
Allah daha kotusuyle karşilaştirmasin

Kanamanda gecer insallah canim. Neyse agrinin bitmeside cok iyi olmus.seni nasil kivrandiriyordu.Filmden sonra hayirli sonuclari goruruz ins.

Herkese gunaydinn kizlarrr

Hadii yaaa..ekmek arasi peynir midene iyi gelmiyor mu cnm. Beni biraz rahatlatirdi.
Bende uyandim iste.kahvalti yapacam simdi.

peynirden midem bulandı nedense canım ya açım ama canım hiç bir şey istemiyor, ayşemm rüyamda tost yiyordum benim için kahvaltıda tost yesene

peynirden midem bulandı nedense canım ya açım ama canım hiç bir şey istemiyor, ayşemm rüyamda tost yiyordum benim için kahvaltıda tost yesene

Allah Allah. O zaman yesil elma ye cnm. O iyi gelir.
Ben yerimdee sende azda olsa birseyler ye cnm. Sonra cok halsiz kalirsin. Patates nasil geliyor peki:26:
Ben yedigimi cikartirdim ama patatesle peyniri yinede yerdimm gerci peyniri bi ara yiyemedim bende

Günaydınnnnnnnn millettt

ayşemmm yaaa kıyamam sanaa dün akşam burdamıydınnn bende kimse girmiyor diye gelmedimmm
ya helal olsun kız sana ne kötü aylar geçirdin hiç terketmedin buraları vallahi maşallaaah canım benimmmm iyiki varsın

belim çook ağrıyooo sürekli esniyorummm

ayşemm bu iştah sorunu hadi sen miniğini besliyonda ya ben napim çok büyümüş midem sürekli bişeyler yiyesim varr
eşim bile dediki popon kocaman olmuş
açlığada dayanamıyomm mutsuz oluyom napacam ben yaa grisini yiyecem şimdiiii ama sorun akşamda

tosta bende bayılıyomm sosyal kız yokmu yapan orda çayocağında yapmıyolarmı canın ne çektiyse ye yaa zaten bişey yiyemiyosun hemen sipariş verrr

hiç bir şey yiyemiyorum canım yaaa bu günler geçerse yine dünyayı yemeye başlarım

yan tarafta hastane var canım oranın kantininde yapıyorlar birazdan belki giderim

hiç bir şey yiyemiyorum canım yaaa bu günler geçerse yine dünyayı yemeye başlarım

yan tarafta hastane var canım oranın kantininde yapıyorlar birazdan belki giderim

kız bekleme yine gelmeden bulantılar hemen götüüür :125:

günaydın canlar
sosyoşşş kız hayattan kopma çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten zorlada olsa yediğini çıkaracak bile olsan ye bişeyler böyle daha kötü oluyorsun

ayşem fundamm yemekmi dedi biri Allaaah durun daha yeni kahvaltı yaptım ben artık evden kaplara kahvaltılık, domates, salatalık falan koyup getirmeye karar verdim bugün ilk günüm vallaa yerini hiçbirşey tutmuyormuş ohhh fundoşcan kız sende işyerine böyle götürebilirsin sabah sabah grisini yeme ara öğünlerde ye onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…