Ağlayakta gözden mi olak???

gidecek hiç halim yok canım kendimi çok yorgun hissediyorum bu arada sen ilacı öğle vakti alma akşam yemeğinden sonra alsana aklıma geldi

kız ama günde 3 kez sabah öğle akşam napim

evetttlizommm yaaa dünyanın en güzel şeyiiii dimiiii bende bu duruma gelirsem hatırlatırsınız bu sözlerimi
çoğunlukla ekmek arası yapıyorum canım kepekli ekmeğe peynir domates salatalık roka filan koyuyorumm

onu bırak akşama çare bulmam lazımmm

Gunaydin sosyoss,nasilsinn

kahvaltimi yaptimm geldimm canimm
hosgeldinn fundammm,nasilsinnn?
kizz yee bosver,can bogazdan gelirrr.. haftasonu yuruyus yaparsinn. cok faydasi oluyor.
ben kendimi engelleyemiyorum ama sonrasinda vicdan azabi cekiyorumm
tost en guzel yiyecek kiz, hergun yesem bikmammn

kepekli nasıl olsa dimi ye gitsin yiyebildiğin kadar
akşama çare yok kız tek çare az yemek için akşam yemeğinden önce meyve falan atıştırmak iştahı kesecek. kelin ilacı olsa

bu güzel yiyecekler niye hep kilo yapıyor yaa

aşağı indim hapımla su alıp içmek içinnnn abla otur ye dediii köyden kaymak gelmişşş
ama sapsarııı bildiğin yağğğğ sözde kepekliyle çeyrek ekmek götürdümmmmmm

gunaydinn lizooo kiz yemek lafini duyunca banada biseyler oluokk
en guzelini yapmissin.bebisini saglikli seylerle beslersinnnn

fundam az once yazamadim bi yandan telle konusuyodumm.sende iyiki varsin kuzummm

aşağı indim hapımla su alıp içmek içinnnn abla otur ye dediii köyden kaymak gelmişşş

ohh yarasinn sekerr kiz koy tereyagi birsey yapmaz. karatay bas bas bagirio yaa.koy tereyagi yiyin istediginiz kadar diye.ama ekmeksizzekmek olmadan tereyaginin ne anlami varkii

amaaan canının istediğini şimdi yiyemezsen ne zaman yiceksin boşveeer kaymak mı ondan kuymak yapıyorlar biliyomusun fundam annem pek güzel yapar ama çok ağır karadeniz bölgesinde de mıhlama diyorlar sanırım. yoksa o başka bişeyden mi yapılıyodu
gunaydinn lizooo kiz yemek lafini duyunca banada biseyler oluokk
en guzelini yapmissin.bebisini saglikli seylerle beslersinnnn

fundam az once yazamadim bi yandan telle konusuyodumm.sende iyiki varsin kuzummm

bide söylicem unutuyorum hep. bi arkadaşımın doğumu yaklaştı 38. haftada ahududu yaprağı almış hergün 2-3 bardak demleyip içiyo doğumu kolaylaştırıyomuş. onada tavsiye edenler olmuş kasılmaları artırıyomuş galiba ağrıyı azaltıyomuş bende aldım 38. haftada başlamayı düşünüyorum

ohh yarasinn sekerr kiz koy tereyagi birsey yapmaz. karatay bas bas bagirio yaa.koy tereyagi yiyin istediginiz kadar diye.ama ekmeksizzekmek olmadan tereyaginin ne anlami varkii

e yaniii ekmeksiz yenmezkiiii
karataya uyarsa millet zaten tansiyon şeker kalp küttttt

aa bunu ilk defaduyuyorummm. tamam canim bende yaparimm. cok sagol

ayy evet yaa geçen maşukiyeye gitik yaa orda vermişlerdiii kahvaltıdaa
ikisi aynı şey diye biliyorum bende kızz

kızz şaka maka sizin doğuma az kaldı haaaa
normalmi düşünüyonuzzz :18:

neyse yemeklerden konuşup daha öğlen olmadan bi öğün daha yemeyelim
ne azı yaa daha biiisürü var nası gözümde büyüyo iyice ağırlaştım göbeğimi taşıyamıyorum
ben normal düşünüyorum inşallah, acıya dayanabilirim zamanında ne ağrılar çektim banamısın demedi, hiiç uyuşturmadan tel dikişlerimi söktüler açık yaraydı hemde bagırdım bagırdım sonra geçti gitti alışkınım ben doktor demişti senin gibi dayananı görmedim ben diye

maşallah canımmmm
ben sezeryan yaparım heralde yoksa masada kalırım çok ödleğim çünkü

masukiyee cok guzel yaa,cok seviom orayii
bencede yemek faslini bitirelimm.kiz dun ben cok kotu oldum. tansiyonum dustu galiba. o kadar cok karistirdimkiii. kafami kaldiramadimm. sonra dusa falan girdim,biraz kendime geldim.

bende bi aksilik olmazsa normal dusunuyorum cnm. bakalim oda nasip kismett
masallah kiz lizooo,bende aciya dayanikliyimdirr, benim karin cikmadigi icin bisey anlamiyorum su anda

evet canımmmm
ee tabi ikişer ikişer indirirsen mideyeee
en sağlıklısı canlarımmm gurur duyuyorum sizlerle oğlan anası olmanın cesareti işteee

a bu ilaç nasıl bişey şuan beynim uyuştu resmen gözler kapanıyoo sağa sola yan yatıyooo :96:

maşallah canımmmm
ben sezeryan yaparım heralde yoksa masada kalırım çok ödleğim çünkü

kizz boyle dusunme,hakkina hayirlisi olsunn. Rabbim kolaylastirir onu. annem abimi 15 dk da dogurmus.hala nasil dogurdum hic anlamam der. hemde abim 5 bucuk kilo dogmuss biz normal bi aile degiliz ztn annem bide evde dogurmus hep bizi. kimse inanmazmis.sen doguruyosun bu cocuklari hemen gostermiyosun derlermiss

evet bidaha asla oyle birsey yapmam ztn
canimmm bizde seninle gurur duyacazzz cok cok az kaldi

bu ilac seni mahvetti kizzz. neysee bebis tutunsundaa isterse masanda uyuyakall

kız vallahi abartmıyorum çok fenaaa öğleden sonra içtiklerim bu kadar yapmadı sabahkiler çok garip mahvediyooo
boşunamı içiyorum acaba diyrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…