kız vallahi abartmıyorum çok fenaaaöğleden sonra içtiklerim bu kadar yapmadı sabahkiler çok garip mahvediyooo
boşunamı içiyorum acaba diyrummm
senden hiiiç beklemezdim çok ayıp, bende seni cesaretli sanardımmaşallah canımmmm
ben sezeryan yaparım heralde yoksa masada kalırım çok ödleğim çünkü
ayşee kız daha 6 kilodamısın almadınmı sonra ? karnın çıksında görürüm ben seni yerden bişey alamıcan bilemasukiyee cok guzel yaa,cok seviom orayii
bencede yemek faslini bitirelimm.kiz dun ben cok kotu oldum. tansiyonum dustu galiba. o kadar cok karistirdimkiii. kafami kaldiramadimm. sonra dusa falan girdim,biraz kendime geldim.
bende bi aksilik olmazsa normal dusunuyorum cnm. bakalim oda nasip kismett
masallah kiz lizooo,bende aciya dayanikliyimdirr, benim karin cikmadigi icin bisey anlamiyorum su anda
odada yalnız değilmisin vur kafayı yatevet canımmmm
ee tabi ikişer ikişer indirirsen mideyeee
en sağlıklısı canlarımmm gurur duyuyorum sizlerle oğlan anası olmanın cesareti işteee
a bu ilaç nasıl bişey şuan beynim uyuştu resmen gözler kapanıyoo sağa sola yan yatıyooo:96:
yok kız iş adamlarını arıyorum bazı bilgilere ihtiyacım varda onları topluyorum öğleye yerim herhalde tostu yulaflı bisküvi yedim şimdi
kız vallahi abartmıyorum çok fenaaaöğleden sonra içtiklerim bu kadar yapmadı sabahkiler çok garip mahvediyooo
boşunamı içiyorum acaba diyrummm
senden hiiiç beklemezdim çok ayıp, bende seni cesaretli sanardım
ayşee kız daha 6 kilodamısın almadınmı sonra ? karnın çıksında görürüm ben seni yerden bişey alamıcan bile
odada yalnız değilmisin vur kafayı yat
yaa gecen saglik ocagina gittim yaa, ordada kilom 71 cikti. oraya gore 5 kilo almisimmo baskulle olctu. en dogru onlar gosterio zaten.
kiz gobegim belli degil yaa.otobuste kimse yer vermiyorrgecen dusucektim artik ayaktaa
yaa ne zaman cikacak karnim. merakla bekliorumm
birde goguslerim cok buyudu,cocuk oraya mi baski yapio ne
yanlışlıkla karın yerine göğüs bölgene yerleşmesin bebek
günde 3 kez mi içiyorsunkız sen nasıl çalışıyorsun öyle masada uyursun birazdan
senden hiiiç beklemezdim çok ayıp, bende seni cesaretli sanardım
ayşee kız daha 6 kilodamısın almadınmı sonra ? karnın çıksında görürüm ben seni yerden bişey alamıcan bile
odada yalnız değilmisin vur kafayı yat
oww ajanlik yapion yanee:82: hadi rast gele o zamann
ajan diyince aklima sed geldidaha iyidir insallahh:26:
fundos biraz uyusann. belki iyi gelir. koy kafani masayaa,bu haldeyken hemen sizarsin zaten
yada gozluk tak. oyle uyuusoranlara gozumde sorun var dersinn
ayy gulmekten gozumden yas geldiiiiifundamm Allah senide guldursunnnn insallahhhhhh
yaa gecen saglik ocagina gittim yaa, ordada kilom 71 cikti. oraya gore 5 kilo almisimmo baskulle olctu. en dogru onlar gosterio zaten.
kiz gobegim belli degil yaa.otobuste kimse yer vermiyorrgecen dusucektim artik ayaktaa
yaa ne zaman cikacak karnim. merakla bekliorumm
birde goguslerim cok buyudu,cocuk oraya mi baski yapio ne
valla su anda goguslerimden ikiz bebek bile cikabilir. o kadar potansiyel var yani,anlayin siz artikk
valla su anda goguslerimden ikiz bebek bile cikabilir. o kadar potansiyel var yani,anlayin siz artikk
kız sormaaa çok fenayımmmm sallanıyorummm ağlıycammmmm neymiş bu böyle beee
lizom eşimde öyle diyor yeri gelince deli cesareti gelirrr bazende tırsak nasıl bişeysin sen der
oda camlıı gelen geçen görüyoooo
neeeeeeeeeeeee gözümde orun varmııı gözlükmüüüü
amiiin
yer vermyolarmı hehehehehehehehehe
ayy hele liselilerrr yer kapma yaışında adamlardada hiç saygı yok zaten
ayyy ne güldümmmmmmmm
benimkiler bile büyüdü kız 85 bedenden 95 e geçiş yaptımartık 205 le kapatırız
acaba hapi 1 e mi dusursen kiz. cok etkiledi seni. sosyal senide boyle yapti mii
cok terbiyesizler kiz,otobuse yasli biri binince kafalarini cama ceviriyolar hemeno zaman o kafalarini cama surtup kivilcim cikarmak istiorunm
benimkilerin bi kalibi yok artikkzaten normaldede 110 a falan denk geliyodu simdiki halini siz dusunun artik
otobüste yer verme meselesini sizin gibi düşünmüyorum kızlar, ben ünideyken 2 saat git 2 saat gel yapıyordum sabah 6 da kalk akşam 7 de evde ol o yaşlı dediğiniz 20 tane teyze günden geldikleri belli gözümüzün içine bakıyorlardı yer verelim diye insaf yani ama başka türlü çok yaşlı olanlara ve hamile yada çocuklu olanlara yer verilmeli haa bi de teyzeye yer veriyorsun mesela 1 durak sonra iniyor ondan sonra gelde teyzeyi vurma
benide öyle yapıyordu ayşemm , gerçi ben günde 1 kez içiyorum artıkgece yatmadan önce alıyorum
Kizz onda haklisinn ama bazen boyle lise kizlar oturup kah kah yapiyolarr gayet hepside cin gibi. Yasli biri binince kafalar cevrilio hemen.
Yoksa bazen bende yer vermiorum. Zaten hissediosun birde karsindakinii
Anneme soyleyeyimde bana diksinn.donda diksin bari.takim olarak giyerim.
Trt1 de hamilelik konusu var. Acma imkani olan baksin.
takım mııcartiyerde diksin bari
benimkiler bile büyüdü kız 85 bedenden 95 e geçiş yaptımartık 205 le kapatırız
acaba hapi 1 e mi dusursen kiz. cok etkiledi seni. sosyal senide boyle yapti mii
cok terbiyesizler kiz,otobuse yasli biri binince kafalarini cama ceviriyolar hemeno zaman o kafalarini cama surtup kivilcim cikarmak istiorunm
otobüste yer verme meselesini sizin gibi düşünmüyorum kızlar, ben ünideyken 2 saat git 2 saat gel yapıyordum sabah 6 da kalk akşam 7 de evde ol o yaşlı dediğiniz 20 tane teyze günden geldikleri belli gözümüzün içine bakıyorlardı yer verelim diye insaf yani ama başka türlü çok yaşlı olanlara ve hamile yada çocuklu olanlara yer verilmeli haa bi de teyzeye yer veriyorsun mesela 1 durak sonra iniyor ondan sonra gelde teyzeyi vurma
benide öyle yapıyordu ayşemm , gerçi ben günde 1 kez içiyorum artıkgece yatmadan önce alıyorum
O cartiyeri hic giymedim giyememde heraldebana ayicikli pijamalarim yeter
ayyy benimde 85 büyüyüomu yahuu
kız ama 10 gün yaa 30 tane bi,tecek nasıl yapacam bi,ri yazmış gece yatarken iki tane al öğlen için akşamda 2 tanemi içsem
ya tamam bazen bende diyorum adamlar işten geliyo yorgun argın mecbur değiller helede dedin gibi iş çıkış saatine gezmeden çocukla gelen kadınları görünce kızıyorummm
he kızz teyze kalkıyo bide yerine hoppp başkası oturuyo olan sana oluyooo
ama sabah minibüste ben ço kveriyorum bazıları utansın diye bangır bangır kulaklık olan genç oğlanlarada bakıp söyleniyorumm
hiç lafımı esirgemiyorum hele sabah minibüsü göüyolar yaa geliyor bide bizim ordan ilk kalkıyor ayakta kalma ihtimali sıfır 5-6 kişi biniyo çünkü ama itip önce binme telaşına giriyolar ağzıma geleni sayıyorummm
saygısızzz az terbiyeli olun diyorummmneler sölüyorum varyaaa yerin dibine giriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?