Ağlayakta gözden mi olak???

Iyiyim cnm çok şükür
Al bende almak istiyorum ama bi türlü beğenemedim ne alsam benn genelde netten aliom mağazaları gezmek çok zor gelio

benayım hayat kalitemi düşürüyor yaa bitse kurtulacağım doymanın nasıl bi his olduğunu unuttum desem bana gülme yani sen bence yumurtayı çok zorlama daha sonrasında hiç yiyemezsin

evet biliyorumda işte bir an önce geçse iyi olacak ben 8 in içindeyim canım darısı sizin başınıza inşallah

Maşallah kuzum a kucağına da aldığını görelim cnm
Inss cnmm ınss.
Kız dün kv deydik dioki kız olursa bana verin erkek olursa sizin olsun ..
Bnde dedim insan evladını nasıl bırakır dioki bazen diyeceksin bi kaç saat bi yere bırakayimda kafa dinleyeyim dedim ben böyle bişey söylemem ancak isim olursa bi kaç saatligine bırakırım. .
Kadin dioki bana ver kızın olursa ben büyüteyim seni bildiği zamana kadar ay Allahım şaka yollu soyluyo bide ama içinden ne geçtiğini biliyorum bu arada kızı yok
Psikolojimi bozuyor ya

yaaaa siz ne gıcıksınız amaaaaa birisi uyur birisi kahvaltı der

ne aldın gene kız yoksa yine ceksi seyler mı yaa ne çifti yemiş yaa ben anlamadım ama

hadi afiyet olsun burdayızz

yok kız indirim varya kışlıklarda bot aldım
soğuk bişiiiii yemişte ondan dedimmm şifayı kaptınnn

benoşş o kadarmı çıktı karnın anaaam bu arada 36 mı giyiyon ayyy gerçi lcw nin kalıpları büyük ama
ben demiştim yaa trendyoluuu işte ayakkabı bakarken tesadüf gördüm girin bakın dedin twinmi demişşş

kızzzz ben kötü düşünmedim haaa ne güzel işteee sen çalışıyon yaa büyütmek istiyor torununu e kızıda yokmuş yazıkkk nasıl düşkün olur baabannesi
ama tabi kız olursa ver erkek olursa siz bakın demesi hoş değilll

canım bittimi yum. dönemii

Kuzu sen gördün bende her Salı geliomus trendyola dedim

Kuzu sen gördün bende her Salı geliomus trendyola dedim

ya kuzuu saç olayını naptın bide hamişsek öğrenmedek boyayak şu saçlarıda sonra malummm bide kesme olayı var tabiii
ayyy kız bu sefer tuttuysa aralık ortası miniklerimiz geliyooo

Cnm evet biliyorum çok istiyo ama ciddi ciddi verin bende kalsın dio niye ben çocuklarımi anneme birakmadimmi dio çünkü çalışıo diye bırakirmis hafta sonu alırmis aynı şey olsun istiyo galiba
Cnm erkek olsa anne ne ver baksın dio .
Kuzu yum bitti galiba dünden test yaptım iyice siliklesmisti.
Ama dün gece calisma olacaktı eve çok geç gidince bişey olmadı artık bu gece :26:

Twin selamimi bi sen gordun haa sagoll canmm iyiyim cok sukur sen de iyisindir inş
Kiz funda hamileyken sac kesincee nooluyo ki

Ay sosyall buu Dilek ne gıcık beeee

ayyy kızlar gülmekten yarıldımmmmm öle dalmışımkii benim şef gelmiş aşağı yemeğe inmiş
ben aramışım nerdesin abi bi teklif bekliyolar acil e ben aşadayım yaa el salladım selam verdim sana indim diyo
bi kahkahayı patlattım ablada ordan sesi geliyo kim o fındamııııı

ya kuzuu saç olayını naptın bide hamişsek öğrenmedek boyayak şu saçlarıda sonra malummm bide kesme olayı var tabiii
Kuzum mm ay ne güzel yazmışsin heyecan yaptım ya biraz sertlesti saçlarım Kıvırcık çünkü boydan önce bakım mi yapsam diyorum sence ne yapayım bi ürün varmış BC bonacure diye bi ürün boyamayida çok istiyorum. .
Fundosum evet bebiş varsa beyaz saçlar iyice çıkacak
Ay aralık annesi mi inş ss kuzum bu yıl bitmeden hamis olalım insallah

Twin selamimi bi sen gordun haa sagoll canmm iyiyim cok sukur sen de iyisindir inş
Kiz funda hamileyken sac kesincee nooluyo ki

Ay sosyall buu Dilek ne gıcık beeee

kaynanalar çok gıcık yaa benim mevzuyu biliyon demi bana geliyo haftaya iki yaramazla neyse geriliyom bu konuyu konuşunca hiççç gerek yok

valla bende takatim yoktu dün olcaktı yoksaa

yelizimmm dedim ya kızz kahvaltı muhabbetine yemeğe iniyomm

kızzz dilek arkadaşı ayy ayıp görür yazdıklarınıı

Ay niye geliomus kız bilmiommm aman sıkma canını off
Benimde halim yoktu aman bu ayda olmadı sanki off..
Cnm hiç duydun mu bu saç ürününü ismini yazdım saçı hemen toparliyomus boyadan sonrami bakim yapsam:44:
Yelizim alemsin kuzu ay ben zaten şu Yemekteyiz i sevmiyorum çok haksızlık yapıyolar. .

ben hc bakım yağı kullanıyorum senin dediğini duymadım canım yaa
ama kuaförde maske yapıyolar bi iki gün iyi sonra fıss
şey alsana avonun fas argan yağı o şahane bişey yaaa ben her banyodan sonra sürüyom

evet kızz sorma sırf önleri boyasak acaba zararlımı miniğe
neyse gelsinde düşünürüzzzz
inşallahh kızz

Bende kullanıyodum hcyi ama bıraktım sonra.. Kuzum senin saçların yumusak ve ince telli dimi acaba bu Avon bana iyi gelirmi saçlarımı n kiriklarini alırdım ama sanki yine kırılmış gibi sert oldu ama bakayım şu avona
Bu BC bonacure ürün seti 150 tl kk de inceledim herkeste ise yaramış.
Kuzum minikler gelsinde beyaz lar çıksın kız sağlıkla a gelinler inss

bende ne zamandır kullanmıyom kızz yağ mağ beni bayıyoo dökülüyo hatta şuan
hemde ne ince tellii aynen
kız sen bana geçn ten rengimimi sormuştun ben çıktım anideeen
çok iyiyse al kuzummm ben bu ürünlerden bıktım bi süre iyi sonra yine faydasız geliyoo

Evet cnm insan artık üsenio saciyla ugrasmaktan
Ama kendimle ugrasmak istiyorum sanirim
Evet cnm ten rengini sormuştum boya yapican ya yüzüne yakışanı bulmak için sormuştum.
Kız rüyamda gördüm benimki test yapmisti hiç Sperm yoktu testte..
Galiba uyumadan senin yazdığın o başlığı okuyunca rüyama girdi..

hangi başlık kızzzzzzz
açık tenliyim kuzummm
koyuda gdiyo açıkta saç

benayım hayat kalitemi düşürüyor yaa bitse kurtulacağım doymanın nasıl bi his olduğunu unuttum desem bana gülme yani sen bence yumurtayı çok zorlama daha sonrasında hiç yiyemezsin

kız niye güleyim.. çok zor bi durum Allah Yardımcın olsun..
Yok kız yiyemiyorum zaten arada aklıma gelince yemeye çalışıyorum ne yapim yemeyince içim rahat etmiyor :)

Kız kimin dediğini hatırlayamadım twinin her salı günü var dediğini hatırladım o yüzden dedim normalde 36-38 giyiyordum 36 nın rahat olduğu dönemlerim çok oldu ama artık o dönemlerim geride kaldı

Kızlarrrr kına yapın kurtulun bak ben yapıyorum güzelde oluyor
Gerçi bayaa bi dip geldi de şu anda yapacak adamım yok anamın yanınada gidemiyorum

Yeliz'im ben hepinizi öpmüştüm ama banane

Kizlarr kuru şampuan cikmis yaa kullandiniz mi hicc ya sanki tam bana goree
Hani bazenn banyo yapmaya usenipp acil disari cikman gereken durumlardaa işe yarayabilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…