Hadi yaa göbeğin mi var normalde :)
benim hiç yoktu 57 kiloda hamile olduğumu öğrendim. dün tartıldım 58,9göbek desen büyüdü bende anlam veremedim
Bi tane siyah aldım lcw dan ama 36 beden bacakları dar oldu kilo alırsanız olmadı dedi çalışan 38 tam oldu ama belini bi gör nasıl bolşimdi de netten korkuyorum almaya boş yere uğraş vercem diye ama pantolanlar çok güzeldi heli bi tane kot pantolon beğenmiştim
Hoşbuldum canım.. nasılsın nasıl gidiyor..
evet artık unutmaz isem bakmaya çalışcam bakalım
en kötü üstüme bişiler alırım yaz geliyor çünkü
Ayy kıyamam yaaa
benim kuzende öleydi şimdi çok tatlı oğluşu var.. bi kez bile ağzından geçmesi yeterliymiş canım.. o yüzden bende bu sabah yedim yumurta gene son lokmada yine çıkardım :)
zorlada olsa sen yemen gerekeni ye çünkü bi şekilde o bebeğe ulaşıyor..
İnşAllah çok uzun sürmeden biterde kurtulursun
evet biliyorumda işte bir an önce geçse iyi olacak ben 8 in içindeyim canım darısı sizin başınıza inşallah
yaaaa siz ne gıcıksınız amaaaaabirisi uyur birisi kahvaltı der
ne aldın gene kızyoksa yine ceksi seyler mı yaa ne çifti yemiş yaa ben anlamadım ama
hadi afiyet olsun burdayızz
Selammm kızlarrrr hepinize kocaman bi
Ne kaynatmışsınız öle gülmekten karnıma ağrı girdi
Benimde bugün bi iştah açıklığım var doymuyorum gibi nedense.. zaten karnım birden kocaman oldu gaz da değil daha 2. ayda 3-4 aylık görünümünde olmaz herhalde
Dün twinim mi demişti trendyolda hamile kıyefetleri var diye ben baktım çok güzel bi kaç tane pantolon beğendim ama beden olur mu alamadımbenim acilen bi kaç tane pantolona ihtiyacım var ve gidip bi türlü bakamıyorum
Maşallah kuzum a kucağına da aldığını görelim cnm
Inss cnmm ınss.
Kız dün kv deydik dioki kız olursa bana verin erkek olursa sizin olsun ..
Bnde dedim insan evladını nasıl bırakır dioki bazen diyeceksin bi kaç saat bi yere bırakayimda kafa dinleyeyim dedim ben böyle bişey söylemem ancak isim olursa bi kaç saatligine bırakırım. .
Kadin dioki bana ver kızın olursa ben büyüteyim seni bildiği zamana kadar ay Allahım şaka yollu soyluyo bide ama içinden ne geçtiğini biliyorum bu arada kızı yok
Psikolojimi bozuyor ya
Kuzu sen gördünyok kız indirim varya kışlıklarda bot aldım
soğuk bişiiiii yemişte ondan dedimmm şifayı kaptınnn
benoşş o kadarmı çıktı karnın anaaam bu arada 36 mı giyiyon ayyy gerçi lcw nin kalıpları büyük ama
ben demiştim yaa trendyoluuu işte ayakkabı bakarken tesadüf gördüm girin bakın dedin twinmi demişşş
Kuzu sen gördünbende her Salı geliomus trendyola dedim
kızzzz ben kötü düşünmedim haaa ne güzel işteee sen çalışıyon yaa büyütmek istiyor torununu e kızıda yokmuş yazıkkk nasıl düşkün olur baabannesi
ama tabi kız olursa ver erkek olursa siz bakın demesi hoş değilll
canım bittimi yum. dönemii
Kuzum mm ay ne güzel yazmışsin heyecan yaptım ya biraz sertlesti saçlarım Kıvırcık çünkü boydan önce bakım mi yapsam diyorum sence ne yapayım bi ürün varmış BC bonacure diye bi ürün boyamayida çok istiyorum. .
ya kuzuu saç olayını naptın bide hamişsek öğrenmedek boyayak şu saçlarıda sonra malummm bide kesme olayı var tabiii
ayyy kız bu sefer tuttuysa aralık ortası miniklerimiz geliyooo
Cnm evet biliyorum çok istiyo ama ciddi ciddi verin bende kalsın dio niye ben çocuklarımi anneme birakmadimmi dio çünkü çalışıo diye bırakirmis hafta sonu alırmis aynı şey olsun istiyo galiba
Cnm erkek olsa anne ne ver baksın dio .
Kuzu yum bitti galiba dünden test yaptım iyice siliklesmisti.
Ama dün gece calisma olacaktı eve çok geç gidince bişey olmadı artık bu gece :26:
Twin selamimi bi sen gordun haasagoll canmm iyiyim cok sukur sen de iyisindir inş
Kiz funda hamileyken sac kesincee nooluyo ki
Ay sosyall buu Dilek ne gıcık beeee
Ay niye geliomus kız bilmiommm aman sıkma canını offkaynanalar çok gıcık yaa benim mevzuyu biliyon demi bana geliyo haftaya iki yaramazla neyse geriliyom bu konuyu konuşunca hiççç gerek yok
valla bende takatim yoktu dün olcaktı yoksaa
yelizimmm dedim ya kızz kahvaltı muhabbetine yemeğe iniyomm
kızzz dilek arkadaşı ayy ayıp görür yazdıklarınıı
Kuzum mm ay ne güzel yazmışsin heyecan yaptım ya biraz sertlesti saçlarım Kıvırcık çünkü boydan önce bakım mi yapsam diyorum sence ne yapayım bi ürün varmış BC bonacure diye bi ürün boyamayida çok istiyorum. .
Fundosum evet bebiş varsa beyaz saçlar iyice çıkacak
Ay aralık annesi mi inş ss kuzum bu yıl bitmeden hamis olalım insallah
ben hc bakım yağı kullanıyorum senin dediğini duymadım canım yaa
ama kuaförde maske yapıyolar bi iki gün iyi sonra fıss
şey alsana avonun fas argan yağı o şahane bişey yaaa ben her banyodan sonra sürüyom
evet kızz sorma sırf önleri boyasak acaba zararlımı miniğe
neyse gelsinde düşünürüzzzz
inşallahh kızz
Bende kullanıyodum hcyi ama bıraktım sonra.. Kuzum senin saçların yumusak ve ince telli dimi acaba bu Avon bana iyi gelirmi saçlarımı n kiriklarini alırdım ama sanki yine kırılmış gibi sert oldu ama bakayım şu avona
Bu BC bonacure ürün seti 150 tl kk de inceledim herkeste ise yaramış.
Kuzum minikler gelsinde beyaz lar çıksınkız sağlıkla a gelinler inss
Evet cnm insan artık üsenio saciyla ugrasmaktanbende ne zamandır kullanmıyom kızz yağ mağ beni bayıyoo dökülüyo hatta şuan
hemde ne ince tellii aynen
kız sen bana geçn ten rengimimi sormuştun ben çıktım anideeen
çok iyiyse al kuzummm ben bu ürünlerden bıktım bi süre iyi sonra yine faydasız geliyoo
Evet cnm insan artık üsenio saciyla ugrasmaktan
Ama kendimle ugrasmak istiyorum sanirim
Evet cnm ten rengini sormuştum boya yapican ya yüzüne yakışanı bulmak için sormuştum.
Kız rüyamda gördüm benimki test yapmisti hiç Sperm yoktu testte..
Galiba uyumadan senin yazdığın o başlığı okuyunca rüyama girdi..
benayım hayat kalitemi düşürüyor yaa bitse kurtulacağım doymanın nasıl bi his olduğunu unuttum desem bana gülme yanisen bence yumurtayı çok zorlama daha sonrasında hiç yiyemezsin
yok kız indirim varya kışlıklarda bot aldım
soğuk bişiiiii yemişte ondan dedimmm şifayı kaptınnn
benoşş o kadarmı çıktı karnın anaaam bu arada 36 mı giyiyon ayyy gerçi lcw nin kalıpları büyük ama
ben demiştim yaa trendyoluuu işte ayakkabı bakarken tesadüf gördüm girin bakın dedin twinmi demişşş
ya kuzuu saç olayını naptın bide hamişsek öğrenmedek boyayak şu saçlarıda sonra malummm bide kesme olayı var tabiii
ayyy kız bu sefer tuttuysa aralık ortası miniklerimiz geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?