Ağlayakta gözden mi olak???

disari cikinca bende seninle ayni seyleri yasiorum fundam kiz cok terbiyesizleerr. Bende genelde yer veririm hep ama bazen uyuz oldugum kisileri gormemezlikten geliyorumm
Bazende mesela arkadan bos minibus geliyoo.yasli teyze gidio en dolusuna biniyor.nasil olsa yer verirler mantigiylaa.onlari hic sallamiyorum gozluk takip uyuyorummm

O cartiyeri hic giymedim giyememde heralde bana ayicikli pijamalarim yeter

biri bana deseki bu cartiyer (fundoşun söylemi :)) nasıl giyiliyor bende tarif edemem sanırım neyse fundoşa yönlendiririz bizde, kız bana da yeter benimkiler pembe kalpli polar

fundoşum sen 8 saatte 1 al ilacı 2 tane üstüste alma sakın

kız bi gün seni de otobüsten aşağı atarlar bence çok üstüne gitme gençlerin

yaaaa kızlar bende gelinliğin altına giymitimmmm adamın aklında o kalmış zateennnnnn
kız benim değil erkanın söylemi
aaaaaaa unuttum bu arada dün bizim orda çamaşırcıya girdimmmmmm beyaz sütyenim teli çıkmıştı aynısından alim rahat dedimmmm
ölesine geceliklere bakarken kadın tutturdu bu çok güzell sana çok yakışır yok abla lazım değil dedim illa yeni evlisin dimii al yooo 4 yıllık dedim ayy yaş kaç
31 dedim yok daha nelerrr hiç göstermiyosun dedi
dedimki neyse bebek için alimmm ayyy all tabi erkekler arar böle şeyleri dediiii 36+10+16 ödedim çıktımmmmmmm çıktıktan sonrada çok kızdım kendimeeee
ya ozaman içim sosyalim ilkte mahvediyo ama şimdi yiyimmm idare edicem artıkkk

kız sesleri çıkmıyooo ben lafımı esirgemem bananee etek mevzunu anlatmıştım demii kadına çekim yapmış ayaktaki eteğinden kimse ses çıkarmadı ben arkadan s... ağzınlarınaaa sölemiştimmm
zamane gençleri çok sevimsiz ayşemmm bazen görüyom bazı oğlanlar çok nadir hatta kızlar bana bile yer ver,yo vaybee diyorum aileniz ne güzel yetiştirmiş helal olsunnn örneksiniz diyorum bağıra bağıra

ayy sormaaa var öle tipler yer verince teşekkür bile etmezlerr bende pişman olurum

bu arada h.sonu avm de dagiden bi takım aldım çook pahalıydı çok pişman oldum çünkü günlük giyemem rahat etmem yum. günü giydim anında çıktı boşuna almışımmmm

Iyi yapmissin kiz.gule gule giy cnm. Kadin hakli erkekler ariyorr her evli bayanin dolabinda bulunmasi gereken seyler.en kisa zamandada giyinn aman herseye para veriyiruz bosverrrr

Ya bende her zaman degilde bagirdigim olmustur arada:)
Ya canim terbiye iste. Bazi genc cocuklar bana bike yer veriyir aynen dedigin gibi.

Sen haplarini duzenli al cnm yinee.nolur nolmaz

kızzz şu geçen günki filmdeki yaşlı kadın geldi aklımaa onlar bile giyiyooo alim dedim ama kadının verdiği çok güzel morrr
10 liralıkta saks mavisi düz saten

ayy bide hamişsem boşunamı aldım yok yaaa giyerimmm
lizimin sesi çıkmıyoo yeni evli yaaa hepsinden giymiştirrrr

evet kızlar düzenli içim ben en iyisiii azaldı zaten ilk etki gösterince demek böle yapıyoo
yalnız sağ tarafım ço kağrıyor belim bu ilaçmı yapıyo nedir

Kiz o kadinlar tas gibiydiii bak sosyal sende izle.filmin adi yasak ask yalnizda izleyebilirsin

Lizooo giyiyon mu kizzz

Kiz niye bosa gitsin ikinci cocuk icin saklarsinn
Bende ilk zamanlarda bikac tane almistim.ayni senin gibi kadinin zorlamasinla aldim ama giydigim sayilidir.hic rahat olamiyorum yaa. Ama boyle seyleri istemeyen erkek yoktur arada giymek lazim

sürekli giyenler varmı acaba gerçekten yaa filmlerdeki gibiii
saten kayıyooo zaten

Canim netten tahlil sonucu nu nasıl görüyorsunuz

gittiğin hastaneyle alakalı herkes göremeyebilir gittiğin hastanenin netten adresine gir online lab sonuçlarını görüntüle de ordan bakabilirsin

fundoşum ilaç sadece uyku ve baş dönmesi yaptı bende başkada bir şey yapmadı
not aldım ayşem izlerim :)

Son düzenleme:

Kizlar ben bi camasirlari katlayim gelecemmm

canımmm bendede aynen sadece bu var başka bi etkisi yok oda geçti şimdi uyku olayı çok ilginç yaaaa :44:

aman izleee geç kalmaaaa dehşetleee hemde

tamam canım kolay geleeee

yaptir tabii, camlarada kadin gelirse oldu bu is. benimcamlar silindi yaa,sonra yagmur yagdii kac gun ust uste.simdi camlarim camur gibii

burada çok yağmaz ama güvenemiyorum da o yüzden biraz daha gidebilir zaten batacağı kadar battı ben bi tost alıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…