ayyy benimde 85 büyüyüomu yahuu
kız ama 10 gün yaa 30 tane bi,tecek nasıl yapacam bi,ri yazmış gece yatarken iki tane al öğlen için akşamda 2 tanemi içsem
ya tamam bazen bende diyorum adamlar işten geliyo yorgun argın mecbur değiller helede dedin gibi iş çıkış saatine gezmeden çocukla gelen kadınları görünce kızıyorummm
he kızz teyze kalkıyo bide yerine hoppp başkası oturuyo olan sana oluyooo
ama sabah minibüste ben ço kveriyorum bazıları utansın diye bangır bangır kulaklık olan genç oğlanlarada bakıp söyleniyorumm
hiç lafımı esirgemiyorum hele sabah minibüsü göüyolar yaa geliyor bide bizim ordan ilk kalkıyor ayakta kalma ihtimali sıfır 5-6 kişi biniyo çünkü ama itip önce binme telaşına giriyolar ağzıma geleni sayıyorummm
saygısızzz az terbiyeli olun diyorummmneler sölüyorum varyaaa yerin dibine giriyolar
O cartiyeri hic giymedim giyememde heraldebana ayicikli pijamalarim yeter
biri bana deseki bu cartiyer (fundoşun söylemi :)) nasıl giyiliyor bende tarif edemem sanırım neyse fundoşa yönlendiririz bizde,kız bana da yeter benimkiler pembe kalpli polar
fundoşum sen 8 saatte 1 al ilacı 2 tane üstüste alma sakın
kız bi gün seni de otobüsten aşağı atarlar bence çok üstüne gitme gençlerin
disari cikinca bende seninle ayni seyleri yasiorum fundam kiz cok terbiyesizleerr. Bende genelde yer veririm hep ama bazen uyuz oldugum kisileri gormemezlikten geliyorumm
Bazende mesela arkadan bos minibus geliyoo.yasli teyze gidio en dolusuna biniyor.nasil olsa yer verirler mantigiylaa.onlari hic sallamiyorum gozluk takip uyuyorummm
Iyi yapmissin kiz.gule gule giy cnm. Kadin hakli erkekler ariyorryaaaa kızlar bende gelinliğin altına giymitimmmm adamın aklında o kalmış zateennnnnn
kız benim değil erkanın söylemi
aaaaaaa unuttum bu arada dün bizim orda çamaşırcıya girdimmmmmm beyaz sütyenim teli çıkmıştı aynısından alim rahat dedimmmm
ölesine geceliklere bakarken kadın tutturdu bu çok güzell sana çok yakışır yok abla lazım değil dedim illa yeni evlisin dimii al yooo 4 yıllık dedim ayy yaş kaç
31 dedim yok daha nelerrr hiç göstermiyosun dedi
dedimki neyse bebek için alimmm ayyy all tabi erkekler arar böle şeyleri dediiii 36+10+16 ödedim çıktımmmmmmmçıktıktan sonrada çok kızdım kendimeeee
ya ozaman içim sosyalim ilkte mahvediyo ama şimdi yiyimmm idare edicem artıkkk
kız sesleri çıkmıyooo ben lafımı esirgemem bananee etek mevzunu anlatmıştım demii kadına çekim yapmış ayaktaki eteğinden kimse ses çıkarmadı ben arkadan s... ağzınlarınaaa sölemiştimmm
zamane gençleri çok sevimsiz ayşemmm bazen görüyom bazı oğlanlar çok nadir hatta kızlar bana bile yer ver,yo vaybee diyorum aileniz ne güzel yetiştirmiş helal olsunnn örneksiniz diyorum bağıra bağıra
ayy sormaaa var öle tipler yer verince teşekkür bile etmezlerr bende pişman olurum
Kiz o kadinlar tas gibiydiiikızzz şu geçen günki filmdeki yaşlı kadın geldi aklımaa onlar bile giyiyoooalim dedim ama kadının verdiği çok güzel morrr
10 liralıkta saks mavisi düz saten
ayy bide hamişsem boşunamı aldım yok yaaa giyerimmm
lizimin sesi çıkmıyoo yeni evli yaaa hepsinden giymiştirrrr
evet kızlar düzenli içim ben en iyisiii azaldı zaten ilk etki gösterince demek böle yapıyoo
yalnız sağ tarafım ço kağrıyor belim bu ilaçmı yapıyo nedir
Toxo kediden kopekten cig etten gecen bi bakteri canim idrar yolu enfeksiyonu normal karsiliyorum hadi cunku 2 haftadir su icemiyorum biraz once okudum kullandigim ignede yukseltiyormus progestani bilmiyordum canim ogrendigim iyi oldu
Canim netten tahlil sonucu nu nasıl görüyorsunuz
gittiğin hastaneyle alakalı herkes göremeyebilir gittiğin hastanenin netten adresine gir online lab sonuçlarını görüntüle de ordan bakabilirsin
fundoşum ilaç sadece uyku ve baş dönmesi yaptı bende başkada bir şey yapmadı
not aldım ayşem izlerim :)
Kizlar ben bi camasirlari katlayim gelecemmm
gittiğin hastaneyle alakalı herkes göremeyebilir gittiğin hastanenin netten adresine gir online lab sonuçlarını görüntüle de ordan bakabilirsin
fundoşum ilaç sadece uyku ve baş dönmesi yaptı bende başkada bir şey yapmadı
not aldım ayşem izlerim :)
Kizlar ben bi camasirlari katlayim gelecemmm
canımmmbendede aynen sadece bu var başka bi etkisi yok oda geçti şimdi uyku olayı çok ilginç yaaaa :44:
aman izleee geç kalmaaaadehşetleee hemde
tamam canım kolay geleeee
görüşürüz canım kolay gelsin
ayy evde bissuru yapilacak is var ama yapacak adam yok
ben cok halsizlestim.esimden birseyler mi gecti acaba:44:
benim evde öyle 3 haftadır temizlik yüzü görmüyorhalsizliğin bence bebiştendir kuzu
insallah ondandir.hasta olmayayimdaa, yoksa esimee
aman ustten yap gec cnm bosverrr
bu hafta sonu eşime süpürteceğim her yeribende üstten bi toz alırım bitti gitti yaza doğru camlar için bi kadın alırım artık eve
yaptir tabii, camlarada kadin gelirse oldu bu is. benimcamlar silindi yaa,sonra yagmur yagdii kac gun ust uste.simdi camlarim camur gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?