burada çok yağmaz ama güvenemiyorum da o yüzden biraz daha gidebilir zaten batacağı kadar battıben bi tost alıp geleyim
Yelizim hoşgeldin cnm nasılsınMerhabaa arkiiişlerr
Nassizzz eyisizzz
Opuyorum hepinizii ayiptir soolemesi kahvalti hazirliim
ayy evde bissuru yapilacak is var ama yapacak adam yok
ben cok halsizlestim.esimden birseyler mi gecti acaba:44:
benim evde öyle 3 haftadır temizlik yüzü görmüyorhalsizliğin bence bebiştendir kuzu
hadi afiyet olsun cnm bende biraz uzanayim bariii
fundosunda isi cikti heraldee
Canlar Merhaba nasilsinz
Yeni uyandımsabah okula gittim geldim hemen uyumuşum
Herkes nasıl
Merhabaa arkiiişlerr
Nassizzz eyisizzz
Opuyorum hepinizii ayiptir soolemesi kahvalti hazirliim
yaaa hemen coşmuşsunuz bende yoksunuz sanıommm yok kızzz trendyolda sipariş verdimmmm gene
tatmin ediyom kendimiii
benceeeee bişeyler geçmediiii o yediğin çift şeydennnn sende kaptın şifayııııııı
sosyalim nasılsa ctesi evdesin kadın çağırrr elleme sakınnn boşverrr
bende inim öğlen yemeği yiyim barii gıcık şeylerrrr :120:
geliyom kaybolmayınnn tyiyin gelinn
yaaaa siz ne gıcıksınız amaaaaabirisi uyur birisi kahvaltı der
ne aldın gene kızyoksa yine ceksi seyler mı yaa ne çifti yemiş yaa ben anlamadım ama
hadi afiyet olsun burdayızz
Selammm kızlarrrr hepinize kocaman bi
Ne kaynatmışsınız öle gülmekten karnıma ağrı girdi
Benimde bugün bi iştah açıklığım var doymuyorum gibi nedense.. zaten karnım birden kocaman oldu gaz da değil daha 2. ayda 3-4 aylık görünümünde olmaz herhalde
Dün twinim mi demişti trendyolda hamile kıyefetleri var diye ben baktım çok güzel bi kaç tane pantolon beğendim ama beden olur mu alamadımbenim acilen bi kaç tane pantolona ihtiyacım var ve gidip bi türlü bakamıyorum
Oyy canım benimm
Kuzum 6 buçuk ta uyaninca gelince bayılmisim
Sosyalim mm
Selammm kızlarrrr hepinize kocaman bi
Ne kaynatmışsınız öle gülmekten karnıma ağrı girdi
Benimde bugün bi iştah açıklığım var doymuyorum gibi nedense.. zaten karnım birden kocaman oldu gaz da değil daha 2. ayda 3-4 aylık görünümünde olmaz herhalde
Dün twinim mi demişti trendyolda hamile kıyefetleri var diye ben baktım çok güzel bi kaç tane pantolon beğendim ama beden olur mu alamadımbenim acilen bi kaç tane pantolona ihtiyacım var ve gidip bi türlü bakamıyorum
uyu kuzum uyu şaka yaptım ben
Ay ne bilem üzüldüm yaa sen bide o halinle ise gidiosun biseyde yemiosun kuzum Kıyamam yaa
biraz önce 1 tane tost yedim ayranla ama kaç gündür canım istiyordu yiyorumda canım çıkartıyorum dün akşam yemeğini yedim daha bitmeden affedersin hepsini çıkardım gece aç uyuması çok kötüymüş
kızzz ne çabuk çıktı anam benim ki zaten hep olduğu için sanırım 8. ayda çıkarkız benimde pantolon almam lazım ama netten bende güvenemedim
Kuzum hoşgeldin
Nasılsın cnm evet her Salı gelio hamis kiyafeti trendyol a. .
Bence mağazadan dene bi tane bedene göre netten alırsın ben öyle yapiom
Oy kilomu alın kız
Geçecek cane bunların hepsi bu seferde çok yiyorum doymuyorum diyeceksin bak ayşem e
Kac haftalik oldunuz canimmm
biraz önce 1 tane tost yedim ayranla ama kaç gündür canım istiyordu yiyorumda canım çıkartıyorum dün akşam yemeğini yedim daha bitmeden affedersin hepsini çıkardım gece aç uyuması çok kötüymüş
Hadi yaa göbeğin mi var normalde :)
benim hiç yoktu 57 kiloda hamile olduğumu öğrendim. dün tartıldım 58,9göbek desen büyüdü bende anlam veremedim
Bi tane siyah aldım lcw dan ama 36 beden bacakları dar oldu kilo alırsanız olmadı dedi çalışan 38 tam oldu ama belini bi gör nasıl bolşimdi de netten korkuyorum almaya boş yere uğraş vercem diye ama pantolanlar çok güzeldi heli bi tane kot pantolon beğenmiştim
Hoşbuldum canım.. nasılsın nasıl gidiyor..
evet artık unutmaz isem bakmaya çalışcam bakalım
en kötü üstüme bişiler alırım yaz geliyor çünkü
Hadi yaa göbeğin mi var normalde :)
benim hiç yoktu 57 kiloda hamile olduğumu öğrendim. dün tartıldım 58,9göbek desen büyüdü bende anlam veremedim
Bi tane siyah aldım lcw dan ama 36 beden bacakları dar oldu kilo alırsanız olmadı dedi çalışan 38 tam oldu ama belini bi gör nasıl bolşimdi de netten korkuyorum almaya boş yere uğraş vercem diye ama pantolanlar çok güzeldi heli bi tane kot pantolon beğenmiştim
Hoşbuldum canım.. nasılsın nasıl gidiyor..
evet artık unutmaz isem bakmaya çalışcam bakalım
en kötü üstüme bişiler alırım yaz geliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?