Ağlayakta gözden mi olak???

Canlar Merhaba nasilsinz
Yeni uyandım sabah okula gittim geldim hemen uyumuşum
Herkes nasıl

Merhabaa arkiiişlerr
Nassizzz eyisizzz
Opuyorum hepinizii ayiptir soolemesi kahvalti hazirliim

Merhabaa arkiiişlerr
Nassizzz eyisizzz
Yelizim hoşgeldin cnm nasılsın
Ay bende yeni yapıyorum kahvaltı
Sabah 6 buçuk ta kalktım okula gittim ders bitti okula geldim uyumuşum

ayy evde bissuru yapilacak is var ama yapacak adam yok

ben cok halsizlestim.esimden birseyler mi gecti acaba:44:

benim evde öyle 3 haftadır temizlik yüzü görmüyor halsizliğin bence bebiştendir kuzu

hadi afiyet olsun cnm bende biraz uzanayim bariii
fundosunda isi cikti heraldee

yaaa hemen coşmuşsunuz bende yoksunuz sanıommm yok kızzz trendyolda sipariş verdimmmm gene
tatmin ediyom kendimiii

benceeeee bişeyler geçmediiii o yediğin çift şeydennnn sende kaptın şifayııııııı

sosyalim nasılsa ctesi evdesin kadın çağırrr elleme sakınnn boşverrr

bende inim öğlen yemeği yiyim barii gıcık şeylerrrr :120:
geliyom kaybolmayınnn tyiyin gelinn

Canlar Merhaba nasilsinz
Yeni uyandım sabah okula gittim geldim hemen uyumuşum
Herkes nasıl

Merhabaa arkiiişlerr
Nassizzz eyisizzz

yaaaa siz ne gıcıksınız amaaaaa birisi uyur birisi kahvaltı der

ne aldın gene kız yoksa yine ceksi seyler mı yaa ne çifti yemiş yaa ben anlamadım ama

bende inim öğlen yemeği yiyim barii gıcık şeylerrrr :120:
geliyom kaybolmayınnn tyiyin gelinn

hadi afiyet olsun burdayızz

Son düzenleme:
Selammm kızlarrrr hepinize kocaman bi

Ne kaynatmışsınız öle gülmekten karnıma ağrı girdi

Benimde bugün bi iştah açıklığım var doymuyorum gibi nedense.. zaten karnım birden kocaman oldu gaz da değil daha 2. ayda 3-4 aylık görünümünde olmaz herhalde

Dün twinim mi demişti trendyolda hamile kıyefetleri var diye ben baktım çok güzel bi kaç tane pantolon beğendim ama beden olur mu alamadım benim acilen bi kaç tane pantolona ihtiyacım var ve gidip bi türlü bakamıyorum

yaaaa siz ne gıcıksınız amaaaaa birisi uyur birisi kahvaltı der

ne aldın gene kız yoksa yine ceksi seyler mı yaa ne çifti yemiş yaa ben anlamadım ama

hadi afiyet olsun burdayızz

Oyy canım benimm
Kuzum 6 buçuk ta uyaninca gelince bayılmisim
Sosyalim mm

kızzz ne çabuk çıktı anam benim ki zaten hep olduğu için sanırım 8. ayda çıkar kız benimde pantolon almam lazım ama netten bende güvenemedim

Kuzum hoşgeldin
Nasılsın cnm evet her Salı gelio hamis kiyafeti trendyol a. .
Bence mağazadan dene bi tane bedene göre netten alırsın ben öyle yapiom
Oy kilomu alın kız

Ay ne bilem üzüldüm yaa sen bide o halinle ise gidiosun biseyde yemiosun kuzum Kıyamam yaa

biraz önce 1 tane tost yedim ayranla ama kaç gündür canım istiyordu yiyorumda canım çıkartıyorum dün akşam yemeğini yedim daha bitmeden affedersin hepsini çıkardım gece aç uyuması çok kötüymüş

Geçecek cane bunların hepsi bu seferde çok yiyorum doymuyorum diyeceksin bak ayşem e
Kac haftalik oldunuz canimmm

kızzz ne çabuk çıktı anam benim ki zaten hep olduğu için sanırım 8. ayda çıkar kız benimde pantolon almam lazım ama netten bende güvenemedim

Hadi yaa göbeğin mi var normalde :)
benim hiç yoktu 57 kiloda hamile olduğumu öğrendim. dün tartıldım 58,9 göbek desen büyüdü bende anlam veremedim

Bi tane siyah aldım lcw dan ama 36 beden bacakları dar oldu kilo alırsanız olmadı dedi çalışan 38 tam oldu ama belini bi gör nasıl bol şimdi de netten korkuyorum almaya boş yere uğraş vercem diye ama pantolanlar çok güzeldi heli bi tane kot pantolon beğenmiştim

Kuzum hoşgeldin
Nasılsın cnm evet her Salı gelio hamis kiyafeti trendyol a. .
Bence mağazadan dene bi tane bedene göre netten alırsın ben öyle yapiom
Oy kilomu alın kız

Hoşbuldum canım.. nasılsın nasıl gidiyor..
evet artık unutmaz isem bakmaya çalışcam bakalım
en kötü üstüme bişiler alırım yaz geliyor çünkü

Ayy kıyamam yaaa
benim kuzende öleydi şimdi çok tatlı oğluşu var.. bi kez bile ağzından geçmesi yeterliymiş canım.. o yüzden bende bu sabah yedim yumurta gene son lokmada yine çıkardım :)
zorlada olsa sen yemen gerekeni ye çünkü bi şekilde o bebeğe ulaşıyor..
İnşAllah çok uzun sürmeden biterde kurtulursun

Iyiyim cnm çok şükür
Al bende almak istiyorum ama bi türlü beğenemedim ne alsam benn genelde netten aliom mağazaları gezmek çok zor gelio

evet kız göbeğim var normalde 75 le hamile kaldım trendyoldaki kotları diyorsun değil mi evet bende çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…