kız niye güleyim.. çok zor bi durum Allah Yardımcın olsun..
Yok kız yiyemiyorum zaten arada aklıma gelince yemeye çalışıyorum ne yapim yemeyince içim rahat etmiyor :)
Kız kimin dediğini hatırlayamadım twinin her salı günü var dediğini hatırladım o yüzden dedimnormalde 36-38 giyiyordum 36 nın rahat olduğu dönemlerim çok oldu ama artık o dönemlerim geride kaldı
Kızlarrrr kına yapın kurtulun bak ben yapıyorum güzelde oluyor
Gerçi bayaa bi dip geldi de şu anda yapacak adamım yok anamın yanınada gidemiyorum
Yeliz'im ben hepinizi öpmüştüm ama banane
hangi başlık kızzzzzzz
açık tenliyim kuzummm
koyuda gdiyo açıkta saç
Kuzu hiç Sperm çıkmamış ya eşinde sonra tüp bebekle hamis kalmış sende bu sabah yazmıştın başlığa onu dio m.
Iyi şanslısın o zmn bnde ne beyaz ne esmerim buğday teslim sanirsam yakisan rengi bulamiyorum..
Evet kuzum sabah okudum Rabbimin yanında hersey fazla fazla Allah başka dert vermesin elbet gelecek minikler. .kızzzzzzzz onumu gördünnnnnnnnevet yaa ne güzel değilmiiii Allah büyük işte çok şükürrr
senin gördüğüm kadarıyla pek göremdik amaakoyu tonlar yakışırrr bakırlarda olabilirrrr
ya evet benoşş hiç kına gibi durmuyo sorcaktım hep unutuyommmm normal kınamı kızzz
zararıda yok demi minik gelinceeee
yeliz kızzz o neymişşş söle heleee
acil işim çıktı ama ayy merak ettim benim saçlar çabuk yağlanıyorrr bazen uyuyakalınca sabah zorlanıyom duş alıp kurulamakla
Ya kuzum dikkat et dışarı fln çıkmaAy kizlarr Agri nasil biliomusunuzz kiyamet kopuyor resmenn sokaklarr cevik kuvvet halk hepsi birbirine girmiş durumdaa
Buda secimi Sırrı Sakik kazandi.Ama tabi her ilde oldugu gibi burda da akp itiraz etti illa biz aldil diyee millet de sokaga dokuldu cevre illerden hem bdp taraftari insanlar geliyor hem polis takviyesii eger sayimda yine akp aldi derlerse bu insanlar agriyi yakip yilacaklar kesinn :18:
Ne gozu doymaz mış bu akepe dee
Maşallah kuzum a kucağına da aldığını görelim cnm
Inss cnmm ınss.
Kız dün kv deydik dioki kız olursa bana verin erkek olursa sizin olsun ..
Bnde dedim insan evladını nasıl bırakır dioki bazen diyeceksin bi kaç saat bi yere bırakayimda kafa dinleyeyim dedim ben böyle bişey söylemem ancak isim olursa bi kaç saatligine bırakırım. .
Kadin dioki bana ver kızın olursa ben büyüteyim seni bildiği zamana kadar ay Allahım şaka yollu soyluyo bide ama içinden ne geçtiğini biliyorum bu arada kızı yok
Psikolojimi bozuyor ya
kızzz bu soğukta dondurmamı yeniryok kız indirim varya kışlıklarda bot aldım
soğuk bişiiiii yemişte ondan dedimmm şifayı kaptınnn
benoşş o kadarmı çıktı karnın anaaam bu arada 36 mı giyiyon ayyy gerçi lcw nin kalıpları büyük ama
ben demiştim yaa trendyoluuu işte ayakkabı bakarken tesadüf gördüm girin bakın dedin twinmi demişşş
Twin selamimi bi sen gordun haasagoll canmm iyiyim cok sukur sen de iyisindir inş
Kiz funda hamileyken sac kesincee nooluyo ki
Ay sosyall buu Dilek ne gıcık beeee
seni taşıyıcı anne olarak mı görüyorlar acaba twinim
kızzz bu soğukta dondurmamı yeniroyyy boğazın şişerrrrr ayşemmm
ne gıcıklığını gördün kızz
Ya kuzum dikkat et dışarı fln çıkma
Kuzum ya kazanıyorlar ayrı kazanmiyolar ayrı aman bitmedi bu seçim konulari
Twinimm birsuru işim varr noterden evrak bekliyolar antalyaya gonderecem ama heryer kapali kepenkler inik yoldan gecmek mumkun degill
Sosyalimm ne biliim cok memnuniyetsizz hicbisey begenmiyoo hepp ben olsam şoyle yapardim ben olsam boyle yapardimm
Ama hepsi ayni yanii bunlara ozellikle gicik olun gerginlik yaratin diye tembihliyolar mi acaba
Cnm kv nin kız çocuk özlemi işte saçma sapan konuşuyo çocuğu ona verecekmisim ortada bebek yok isim bulmuş bu ismi koyun dio bnde koymam dedim dioki sız o ismi birakiriz demeden çocuğunuz olmaz dio.
Tabi bunları şaka yollu soyluyo.
Kizz yine iyiiymiss senin kii ben kv ye kizimiz olsun istiyoruz deyince Allah etmesinn oyle deme diyooerkek onlar icin evlatt
Kiz olsun derken sanki tovbe estagfirullah gunah biseyden bahsediorum benn gibi davraniyolarr
Hele gorumcem ikiz erkek cocugu varr sanki Allahın işi degilde kendi marifetiymiş gibi davraniyoo
Pok yesinlerr ben de hep diomm insallah ilk cocugum kiz olurr
Cnm kv nin kız çocuk özlemi işte saçma sapan konuşuyo çocuğu ona verecekmisim ortada bebek yok isim bulmuş bu ismi koyun dio bnde koymam dedim dioki sız o ismi birakiriz demeden çocuğunuz olmaz dio.
Tabi bunları şaka yollu soyluyo.
Twinimm birsuru işim varr noterden evrak bekliyolar antalyaya gonderecem ama heryer kapali kepenkler inik yoldan gecmek mumkun degill
Sosyalimm ne biliim cok memnuniyetsizz hicbisey begenmiyoo hepp ben olsam şoyle yapardim ben olsam boyle yapardimm
Ama hepsi ayni yanii bunlara ozellikle gicik olun gerginlik yaratin diye tembihliyolar mi acaba
Kizz yine iyiiymiss senin kii ben kv ye kizimiz olsun istiyoruz deyince Allah etmesinn oyle deme diyooerkek onlar icin evlatt
Kiz olsun derken sanki tovbe estagfirullah gunah biseyden bahsediorum benn gibi davraniyolarr
Hele gorumcem ikiz erkek cocugu varr sanki Allahın işi degilde kendi marifetiymiş gibi davraniyoo
Pok yesinlerr ben de hep diomm insallah ilk cocugum kiz olurr
he he de geç canım sende aman salla
hepsi öyle kız kimse bi şeyden memnun olmuyor ki
pok mu yesinler
sosyalim dun 2 tane magnumu ust uste yedimmhayir ara ver ye barii sonra basim donmeye basladii:111: sizede soyluyorumki benim dustugum hatalara dusmeyin
yelizim,twinimm hosgeldinizzz
yeloo dikkatli ol disaridaaa
twinn bebegi mi istio kv. cok hizli okudum. birde 2 saat uyumusum. kendime gelemedim halA
Kız bunların hepsi böyle yaa Allahım
Su cinsiyet ayrımı yapıyorlar ya ne kadar sinir oluyorum
he he de geç canım sende aman salla
hepsi öyle kız kimse bi şeyden memnun olmuyor ki
pok mu yesinler
sosyalim dun 2 tane magnumu ust uste yedimmhayir ara ver ye barii sonra basim donmeye basladii:111: sizede soyluyorumki benim dustugum hatalara dusmeyin
yelizim,twinimm hosgeldinizzz
yeloo dikkatli ol disaridaaa
twinn bebegi mi istio kv. cok hizli okudum. birde 2 saat uyumusum. kendime gelemedim halA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?