Ağlayakta gözden mi olak???

Gormedikkk beee
Kizz ben kina cok severim haa ama benim sac derime allerji yaptii aylarca pul pul atti sac derim

hangi başlık kızzzzzzz
açık tenliyim kuzummm
koyuda gdiyo açıkta saç

Kuzu hiç Sperm çıkmamış ya eşinde sonra tüp bebekle hamis kalmış sende bu sabah yazmıştın başlığa onu dio m.
Iyi şanslısın o zmn bnde ne beyaz ne esmerim buğday teslim sanirsam yakisan rengi bulamiyorum..

ya evet benoşş hiç kına gibi durmuyo sorcaktım hep unutuyommmm normal kınamı kızzz
zararıda yok demi minik gelinceeee

yeliz kızzz o neymişşş söle heleee
acil işim çıktı ama ayy merak ettim benim saçlar çabuk yağlanıyorrr bazen uyuyakalınca sabah zorlanıyom duş alıp kurulamakla

kızzzzzzzz onumu gördünnnnnnnn evet yaa ne güzel değilmiiii Allah büyük işte çok şükürrr

senin gördüğüm kadarıyla pek göremdik amaa koyu tonlar yakışırrr bakırlarda olabilirrrr

kızzzzzzzz onumu gördünnnnnnnn evet yaa ne güzel değilmiiii Allah büyük işte çok şükürrr

senin gördüğüm kadarıyla pek göremdik amaa koyu tonlar yakışırrr bakırlarda olabilirrrr
Evet kuzum sabah okudum Rabbimin yanında hersey fazla fazla Allah başka dert vermesin elbet gelecek minikler. .
Okurken çok d uygulandım kız başlığı görünce okudum bide baktım en son sen yazmissin:82:
Evet kuzum twitter ekledim şimdi kapalı zaten. En son ekledim fotoyu gormusmuydun sen kocisle olani görmüştün dimi..
Kız benimki taş devrinde kalmış izin vermiyoki

Benosum kına da kullanma artık bi tandiktan duydum idrara geçiyormuş o da hamile ydi bebiş için yaptırmadi tabi senin kullandığında bildigimiz kiraya :44:

Ay kizlarr Agri nasil biliomusunuzz kiyamet kopuyor resmenn sokaklarr cevik kuvvet halk hepsi birbirine girmiş durumdaa
Buda secimi Sırrı Sakik kazandi.Ama tabi her ilde oldugu gibi burda da akp itiraz etti illa biz aldil diyee millet de sokaga dokuldu cevre illerden hem bdp taraftari insanlar geliyor hem polis takviyesii eger sayimda yine akp aldi derlerse bu insanlar agriyi yakip yilacaklar kesinn :18:
Ne gozu doymaz mış bu akepe dee

Canm elidorun cikmis yenii reklamlarda
Gordum kuru şampuan

Ya kuzum dikkat et dışarı fln çıkma
Kuzum ya kazanıyorlar ayrı kazanmiyolar ayrı aman bitmedi bu seçim konulari

seni taşıyıcı anne olarak mı görüyorlar acaba twinim

kızzz bu soğukta dondurmamı yenir oyyy boğazın şişerrrrr ayşemmm
Twin selamimi bi sen gordun haa sagoll canmm iyiyim cok sukur sen de iyisindir inş
Kiz funda hamileyken sac kesincee nooluyo ki

Ay sosyall buu Dilek ne gıcık beeee

ne gıcıklığını gördün kızz

Cnm kv nin kız çocuk özlemi işte saçma sapan konuşuyo çocuğu ona verecekmisim ortada bebek yok isim bulmuş bu ismi koyun dio bnde koymam dedim dioki sız o ismi birakiriz demeden çocuğunuz olmaz dio.
Tabi bunları şaka yollu soyluyo.

Ya kuzum dikkat et dışarı fln çıkma
Kuzum ya kazanıyorlar ayrı kazanmiyolar ayrı aman bitmedi bu seçim konulari

Twinimm birsuru işim varr noterden evrak bekliyolar antalyaya gonderecem ama heryer kapali kepenkler inik yoldan gecmek mumkun degill

Sosyalimm ne biliim cok memnuniyetsizz hicbisey begenmiyoo hepp ben olsam şoyle yapardim ben olsam boyle yapardimm
Ama hepsi ayni yanii bunlara ozellikle gicik olun gerginlik yaratin diye tembihliyolar mi acaba

Cnm kötü olmuş ya millettin işi gücü var kendini bilmezler yüzünden işler aksiyon. .
Kız Yemekteyiz öyle ya kimse bişey beğenmiyo

Kizz yine iyiiymiss senin kii ben kv ye kizimiz olsun istiyoruz deyince Allah etmesinn oyle deme diyoo erkek onlar icin evlatt
Kiz olsun derken sanki tovbe estagfirullah gunah biseyden bahsediorum benn gibi davraniyolarr
Hele gorumcem ikiz erkek cocugu varr sanki Allahın işi degilde kendi marifetiymiş gibi davraniyoo
Pok yesinlerr ben de hep diomm insallah ilk cocugum kiz olurr

Kız bunların hepsi böyle yaa Allahım
Su cinsiyet ayrımı yapıyorlar ya ne kadar sinir oluyorum

he he de geç canım sende aman salla

hepsi öyle kız kimse bi şeyden memnun olmuyor ki

pok mu yesinler

sosyalim dun 2 tane magnumu ust uste yedimm hayir ara ver ye barii sonra basim donmeye basladii:111: sizede soyluyorumki benim dustugum hatalara dusmeyin

yelizim,twinimm hosgeldinizzz
yeloo dikkatli ol disaridaaa
twinn bebegi mi istio kv. cok hizli okudum. birde 2 saat uyumusum. kendime gelemedim halA

ohh yarasın ama bi daha aklında bulunsun dondurma yerken bi de yanında ılık su bulundur ki arada iç ki boğazın şişmesin

Kız bunların hepsi böyle yaa Allahım
Su cinsiyet ayrımı yapıyorlar ya ne kadar sinir oluyorum

he he de geç canım sende aman salla

hepsi öyle kız kimse bi şeyden memnun olmuyor ki

pok mu yesinler

Kizz evet hem de ne ayrımm
Hayir kv min kac tane oglu varr evlenen alip başini gidiyoo yine yaninda kizlari varr her an herşeyine koşuyolarr o hala erkek evlat dioo

Hee sosyalimm pok yesinlerr kiziminkinii

Aysemm sen de hosgeldinn kuzumm
Kizz dikkat et iki tane yenir mi delii neyse afiyet bal olsun amaa sen yine de dikkat ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…