Ağlayakta gözden mi olak???

ohh 4 ayini doldurmus masallahh. rahat donemleri bundan sonra. kizidaa hayirli ugurlu olsun ,o sansli annelerdenn gobusu nasil cikti miii
birazdan gelir o zamannn

Kizz bizimki maşallah hic sıkıntılı bi donemi olmadi kii ne bulantii ne bişeyy sadece surekli karni ac
3 ay doldugunda 7 kilo almisti gobegi 3 aylikken bile belli olmaya basladi simdi daha fazladir

kızlaaar kızlar benim doktor yine ayrıldı hastaneden nerelere gidem beenn oyyy

Kizz bizimki maşallah hic sıkıntılı bi donemi olmadi kii ne bulantii ne bişeyy sadece surekli karni ac
3 ay doldugunda 7 kilo almisti gobegi 3 aylikken bile belli olmaya basladi simdi daha fazladir

ohh masallahh yelizim ne guzell. ilk 3 ayda 7 kilo muu hay masallahhh
ablamda ilk 4 ayda 10 kilo almistii. ona yetismis nerdeysee
aman sikintisi olmasinda kilo bir sekilde verilirrr

twinn ucretsiz izin olayi superr. bebegini mis gibi buyutursunn
senin kv her seye karismayi cok seviyoo

evet kuzum cocuk mevzusunda fazlasıyla
valla canım hep en basından söylerım Allahın ıznıyle hamıle kalırsm kesın izne ayrılıcam bebegın en guzel zamnlarında onu baskasına bırakmam maddi olarak biraz sıkısrız ama olsun

not aldım twinim bakalım kimlerin tutacak tahminleri hayırlısı be canım gözümde kızı erkeği yok

kız bu kaçıncı

sosyalım en bastan hissim boyle bakalım tahmınlerı alalım..

lizimm kuzum nedir sendekı bu şanss neyse kuzum ıns ıyı bı dr cıkar karsına..

not aldım twinim bakalım kimlerin tutacak tahminleri hayırlısı be canım gözümde kızı erkeği yok

kız bu kaçıncı

nee kiz sende ne sans varmisss.kotu olmus yaa. hemen arastirmaya baslaa.
gerci benimde bu 3. doktorumm

eşim devlete gidelim böyle sorunlarla karşılaşmayız diyo ben devlet istemiyorum duyduklarımdan dolayı. detaylıya gittiğim hastaneyi çok begendim de pahalı geldi. ayşem senin muayene ücretin ne kadar, kan vs diğer testlere para ödüyo musun ve doğum ücreti ne kadar? artık belli bi ücreti gözden çıkaracağız galiba

yaa canim devlette isin biraz sansa kaliyor. iyi bi doktor cikarsa karsina iyide,diger turlu muamele kotu. muayene odasinda bebeklerin cinsiyetini sormak yasaktir diyomus hatta. bunu duyunca sok oldumm
canim simdi gittigim hastenede muayene sgk li haliyle 60 lira. ikili testimi onceki hastanede yaptirmistim. 250 vermistim galiba. simdi detayliyi bu hastanede yaptiracam. onunda fiyati 250 ye yakinmis. dogumda 2-2 bucuk bin arasiymis. bu hastanenin fiyatalari ne cok ucuz ne cok pahalii. bu soyledigim rakam sezaryan icindi. normal dogum olursa 1650 liraymis. ben burdan cok memnunum. ilk gittigim doktor 10 dk da hizli hizli bakar yollardi. burasi herseyi titizlikle inceliyor. insallah hep boyle gider. sende en yakin zamanda boyle bi yer bulursun ins canim.
bu arada ben kan testlerimi saglik ocaginda yaptirdim cnm. o yuzden butun kan tahlillerinin fiyatini bilmiorum ozelde.

yaa istanbulda hastane fiyatları çok uygun. burda sadece bi muayene ücreti 100 den aşağı değil. doğuma 3.500 normal 4 bin sezeryan diyolar. kaldım böyle ortada dımdızlak doğurmayıp içimde tutcam en sonunda insanı canından bezdiriyolarrr

oo pahaliymis kizz,daha orta yollu ozeller yok mu?
dur bakalim illa cikar bi yer.sen forumlardan falanda bakk.. vala istanbulda bizim yakada olsan direk benim hastaneye gel derdim.

bi teftiş yaptım sonra biyerle görüştük aniden haber geldi bizim şef acil bankaya gitti benide attı hemen braya
giderkende hastaneye uğradım aşılamayı sordum 400 tl

inşallah gerek kalmazdaaa kalırsada hemen gidiyom vallah

sosyalimm süt testimiiii kız nedense senle ilgili hiç fikrim yok yaaaa

lizommm çok kötü olmuşşş yaaa
bizim burda ucuz evet
hatta şu son gittiğim gündüz 25 akşam 35 evede çokk yakın iki sokak üstte hamile kalırsam sayesinde diye ona gidecem
hani vitaminle progestan verdi ya

Fundoss insallah gerek kalmaz bu ayy
Ama bu ay olmazsa onumuzdeki ay bence yaptirr

ooo baya yogunmussunn
fiyati iyiymiss ama ilaclarin fiyatinida bi ogren bakalimm
ins asilamaya gerek kalmaz fundammm
senin 25 lik muayene cok iyi amaaa

Fundoss insallah gerek kalmaz bu ayy
Ama bu ay olmazsa onumuzdeki ay bence yaptirr

ooo baya yogunmussunn
fiyati iyiymiss ama ilaclarin fiyatinida bi ogren bakalimm
ins asilamaya gerek kalmaz fundammm
senin 25 lik muayene cok iyi amaaa

ayy yelizim çok dikkatli olll evden dışarı çıkma inşallah kimsenin canı yanmaz özelliklede çocukların!
pisboğaz ayşeeeee :124:şişkoooo ayşeeee:131: şişkoooo ayşee tosbaaa ayşeeee

canım bende yaptırmayı düşünüyomda evde olcakyaaa gıcıklar onlar gidince yaptırmak istiyom yaa off

kız çok ucuzda o hastane yeni sayılır doğumhanesi, yokkk gelende gidiyo bu kadın kalmazsa yandım
eşimin kuzeninmin doğum yaptığı var bide benim hep gittiğim çok yani yer ama aşılama tutarsa suratsıza şimdi hamişsem bu yeni kadına

bakk yaaa pis fundaaa:95: herseyi yicem isteee butun dondurmalar benim :131:

o giciklarr ins cok kalmaz kizz,hemen ucarlarr evlerinee

ya birsey soracam ispanaklari suya biraktim sirke doktum ustunede. sirkeli suda beklese bise olmaz dimiii

bakk yaaa pis fundaaa:95: herseyi yicem isteee butun dondurmalar benim :131:

o giciklarr ins cok kalmaz kizz,hemen ucarlarr evlerinee

ya birsey soracam ispanaklari suya biraktim sirke doktum ustunede. sirkeli suda beklese bise olmaz dimiii

yok kız bende öle yapıyorum daha çabuk salıyor toprağını dibe iyice yıkıycan bişey olmazz çile resmen yaaa
bende dün patates kavurdum bol soğanlı salçalı ayyy nefisss yanınada ayran yada cacık

15 gün garanti ayşeemm onca yoldan geliyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…