ohh 4 ayini doldurmus masallahh. rahat donemleri bundan sonra. kizidaa hayirli ugurlu olsun ,o sansli annelerdenngobusu nasil cikti miii
birazdan gelir o zamannn
Kizz bizimki maşallah hic sıkıntılı bi donemi olmadi kii ne bulantii ne bişeyy sadece surekli karni ac
3 ay doldugunda 7 kilo almistigobegi 3 aylikken bile belli olmaya basladi simdi daha fazladir
süt testıni mi denıycen ay bence kız sosyalcan
kızlaaar kızlar benim doktor yine ayrıldı hastaneden nerelere gidem beenn oyyy
kızlaaar kızlar benim doktor yine ayrıldı hastaneden nerelere gidem beenn oyyy
evet kuzum cocuk mevzusunda fazlasıylaohh masallahh yelizim ne guzell. ilk 3 ayda 7 kilo muuhay masallahhh
ablamda ilk 4 ayda 10 kilo almistii. ona yetismis nerdeysee
aman sikintisi olmasinda kilo bir sekilde verilirrr
twinn ucretsiz izin olayi superr. bebegini mis gibi buyutursunn
senin kv her seye karismayi cok seviyoo
not aldım twinim bakalım kimlerin tutacak tahminlerihayırlısı be canım gözümde kızı erkeği yok
kız bu kaçıncı
not aldım twinim bakalım kimlerin tutacak tahminlerihayırlısı be canım gözümde kızı erkeği yok
kız bu kaçıncı
neekiz sende ne sans varmisss.kotu olmus yaa. hemen arastirmaya baslaa.
gerci benimde bu 3. doktorumm
eşim devlete gidelim böyle sorunlarla karşılaşmayız diyo ben devlet istemiyorum duyduklarımdan dolayı. detaylıya gittiğim hastaneyi çok begendim de pahalı geldi. ayşem senin muayene ücretin ne kadar, kan vs diğer testlere para ödüyo musun ve doğum ücreti ne kadar? artık belli bi ücreti gözden çıkaracağız galiba
yaa canim devlette isin biraz sansa kaliyor. iyi bi doktor cikarsa karsina iyide,diger turlu muamele kotu. muayene odasinda bebeklerin cinsiyetini sormak yasaktir diyomus hatta. bunu duyunca sok oldumm
canim simdi gittigim hastenede muayene sgk li haliyle 60 lira. ikili testimi onceki hastanede yaptirmistim. 250 vermistim galiba. simdi detayliyi bu hastanede yaptiracam. onunda fiyati 250 ye yakinmis. dogumda 2-2 bucuk bin arasiymis. bu hastanenin fiyatalari ne cok ucuz ne cok pahalii. bu soyledigim rakam sezaryan icindi. normal dogum olursa 1650 liraymis. ben burdan cok memnunum. ilk gittigim doktor 10 dk da hizli hizli bakar yollardi. burasi herseyi titizlikle inceliyor. insallah hep boyle gider. sende en yakin zamanda boyle bi yer bulursun ins canim.
bu arada ben kan testlerimi saglik ocaginda yaptirdim cnm. o yuzden butun kan tahlillerinin fiyatini bilmiorum ozelde.
yaa istanbulda hastane fiyatları çok uygun. burda sadece bi muayene ücreti 100 den aşağı değil. doğuma 3.500 normal 4 bin sezeryan diyolar. kaldım böyle ortada dımdızlakdoğurmayıp içimde tutcam en sonunda insanı canından bezdiriyolarrr
kızlar ben cıkıyorum optum hepınızıgrss
Ben geldiiiiiimmmmmmmmm
bi teftiş yaptım sonra biyerle görüştük aniden haber geldi bizim şef acil bankaya gitti benide attı hemen braya
giderkende hastaneye uğradım aşılamayı sordum 400 tl
inşallah gerek kalmazdaaa kalırsada hemen gidiyom vallah
sosyalimm süt testimiiii kız nedense senle ilgili hiç fikrim yok yaaaa
lizommm çok kötü olmuşşş yaaa
bizim burda ucuz evet
hatta şu son gittiğim gündüz 25 akşam 35 evede çokk yakın iki sokak üstte hamile kalırsam sayesinde diye ona gidecem
hani vitaminle progestan verdi ya
bi teftiş yaptım sonra biyerle görüştük aniden haber geldi bizim şef acil bankaya gitti benide attı hemen braya
giderkende hastaneye uğradım aşılamayı sordum 400 tl
inşallah gerek kalmazdaaa kalırsada hemen gidiyom vallah
sosyalimm süt testimiiii kız nedense senle ilgili hiç fikrim yok yaaaa
lizommm çok kötü olmuşşş yaaa
bizim burda ucuz evet
hatta şu son gittiğim gündüz 25 akşam 35 evede çokk yakın iki sokak üstte hamile kalırsam sayesinde diye ona gidecem
hani vitaminle progestan verdi ya
Ay kizlarr Agri nasil biliomusunuzz kiyamet kopuyor resmenn sokaklarr cevik kuvvet halk hepsi birbirine girmiş durumdaa
Buda secimi Sırrı Sakik kazandi.Ama tabi her ilde oldugu gibi burda da akp itiraz etti illa biz aldil diyee millet de sokaga dokuldu cevre illerden hem bdp taraftari insanlar geliyor hem polis takviyesii eger sayimda yine akp aldi derlerse bu insanlar agriyi yakip yilacaklar kesinn :18:
Ne gozu doymaz mış bu akepe dee
sosyalim dun 2 tane magnumu ust uste yedimmhayir ara ver ye barii sonra basim donmeye basladii:111: sizede soyluyorumki benim dustugum hatalara dusmeyin
yelizim,twinimm hosgeldinizzz
yeloo dikkatli ol disaridaaa
twinn bebegi mi istio kv. cok hizli okudum. birde 2 saat uyumusum. kendime gelemedim halA
Fundoss insallah gerek kalmaz bu ayy
Ama bu ay olmazsa onumuzdeki ay bence yaptirr
ooo baya yogunmussunn
fiyati iyiymiss ama ilaclarin fiyatinida bi ogren bakalimm
ins asilamaya gerek kalmaz fundammm
senin 25 lik muayene cok iyi amaaa
ayy yelizim çok dikkatli olll evden dışarı çıkma inşallah kimsenin canı yanmaz özelliklede çocukların!
pisboğaz ayşeeeee :124:şişkoooo ayşeeee:131: şişkoooo ayşee tosbaaa ayşeeee
canım bende yaptırmayı düşünüyomda evde olcakyaaa gıcıklaronlar gidince yaptırmak istiyom yaa off
kız çok ucuzda o hastane yeni sayılır doğumhanesi, yokkk gelende gidiyo bu kadın kalmazsa yandım
eşimin kuzeninmin doğum yaptığı var bide benim hep gittiğim çok yani yer ama aşılama tutarsa suratsızaşimdi hamişsem bu yeni kadına
bakk yaaa pis fundaaa:95: herseyi yicem isteeebutun dondurmalar benim :131:
o giciklarr ins cok kalmaz kizz,hemen ucarlarr evlerinee
ya birsey soracam ispanaklari suya biraktim sirke doktum ustunede. sirkeli suda beklese bise olmaz dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?