yok kız bende öle yapıyorum daha çabuk salıyor toprağını dibe iyice yıkıycan bişey olmazz çile resmen yaaa
bende dün patates kavurdum bol soğanlı salçalı ayyy nefisss yanınada ayran yada cacık
15 gün garanti ayşeemm onca yoldan geliyolarrr
aynen cileeee
ne patates miiii, patatese bayiliyorumm yaa :111: bi tane kizartsam mi acabaya bak simdi aklimdan cikmazz
ne 15 gun muuuu vala sana helal olsun mevlana gibi kadinsinnn
neeeeeeeeee
ayyy at hemen tavaya bende bayılıyorummm herşeyineeee kumpirine hele offff
kız kzıat hemen yeeee ben birde patates kızartması bayak ekmek içine koyup ayranla yemeyi çok severim eskiden gelen bi gelenek
kız sorma eşime diyorum abartma fesatlık yapma diyor diyorum sen söle kardeşin müsade edermi benim yaptığıma eder tabi diyip gülüyor amannn gelip gitsinler yaaa
neyseki uzaklarrr
benoşşşşşşşşşşş öksürüğün kesildimiiii benim hala devam ediyor dr. a gitmek istemiyom alerji ilacını gene vercekkk hamilelik ihtimalinden içmiyommm
off kabus gibi yaaa
neeeeeeeeee
kız kzıat hemen yeeee ben birde patates kızartması bayak ekmek içine koyup ayranla yemeyi çok severim eskiden gelen bi gelenek
kız sorma eşime diyorum abartma fesatlık yapma diyor diyorum sen söle kardeşin müsade edermi benim yaptığıma eder tabi diyip gülüyor amannn gelip gitsinler yaaa
neyseki uzaklarrr
benoşşşşşşşşşşş öksürüğün kesildimiiii benim hala devam ediyor dr. a gitmek istemiyom alerji ilacını gene vercekkk hamilelik ihtimalinden içmiyommm
off kabus gibi yaaa
attim kiz ama azicikkkoff fundoss yeterrr sular akacak birazdan
kumpir hastasiyizz zatennnn.
benimkide bugun ise gitti ama hala toparlayamadi. bugunde cok yogunmuss aksam eve enkaz halinde gelir artik
benosss nasil oldun kizzzz
yok kiz ne ozuruuusenede birkaç defa görüyor ya haksızlık ewtmim dedim aynen eşimi düşünüyom
olsun nefsini körelt canım özür dilerim kızzzzz ama kolay bişi nede olsa
yaa bendeee ama ortaköye gitmek lazımmm en güzeli orda bide bakırköyde osmanlı var o güzelll
evde denedim bikez yarım yamalak olduuu
ayyy soracam unutuyom düzelmedimi halaaa yazık iş ne zor gelmiştir bugün gelip hemen yatar
ıspanak yesinde temel reis olsunnn
benoşun neyi vardı kızzzz :44:
benimde mesai bitmek üzere
offf yine sabah kalk gell çok sıkıcı yaaa
gerçekten yaaa hayatmı buönmür geçiyoo
canım bende çok kilo almış hissediyorum bu ara hep oturuyom ondanmı bilmiyorum popo büyümüş offfff
akşam aç yatim en iyisiiii zor biraz ama
ben ufaktan kaçıyom sende işine bak canımmm
ya evet benoşş hiç kına gibi durmuyo sorcaktım hep unutuyommmm normal kınamı kızzz
zararıda yok demi minik gelinceeee
yeliz kızzz o neymişşş söle heleee
acil işim çıktı ama ayy merak ettim benim saçlar çabuk yağlanıyorrr bazen uyuyakalınca sabah zorlanıyom duş alıp kurulamakla
Benosum kına da kullanma artık bi tandiktan duydum idrara geçiyormuş o da hamile ydi bebiş için yaptırmadi tabi senin kullandığında bildigimiz kiraya :44:
neeeeeeeeee
neyseki uzaklarrr
off kabus gibi yaaa
attim kiz ama azicikkkoff fundoss yeterrr sular akacak birazdan
kumpir hastasiyizz zatennnn.
benimkide bugun ise gitti ama hala toparlayamadi. bugunde cok yogunmuss aksam eve enkaz halinde gelir artik
benosss nasil oldun kizzzz
Evet kız kına annem yapıyody.. Kuzenimde hamile iken yaptırdıydı bişi olmadı ki olduğunuda bilmiyorum
Ben zararlı olduğunu bilmiyorum ki canım ölemiymiş(
Kızlar geçti şükür öksürükte hastalıkta arada gıcık oluyo ama olsun varsın öksürme bitti ya önemli olan o :)
Kız patates dediniz canım istedi bende bayılırım herşeyine.. Bari gideyim salatasını yapayım
hep bu funda yok muuubugun patates gunu ilan edildii
iyi bari benayim oksurugun gecmis,bundan sonra daha dikkatli olll
kızlarrrrr
ben geldim bnde izmir köfte yaptım patatesli ...
topıgın patates günü bugun
Hoşgeldin canım
Afiyet olsun.. Patateste yenmeyecek gibi değil ki herşeyini yerim ben :)) en bayıldığım kızartması ve püresi
Ben ne yedigimi soylemiim
Fundaaaa hatirlarsann hani biara beni bisey krizine soktun daa onun yerine belkii tatmin eder diye baska bisey sipariş etmiştim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?