Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa diğer hamişler girince görürrr sus istersen
günah keçisi ben oluyomm

Ayy ben doktora mail atmistimm hemen cevap vermissss
Bukadar kisa surede tuplerin genişlemesi icin cok agir bi enfeksiyon gecirmiş olmaniz lazim demiş.Şahsi numarasini yazmiş benim numarami istemiş sekreterim arayip size randevu versin ilginc bi durum gelin degerlendirelim demiss.
Eger ameliyat gerekirse tupleri kurtarmak esas amactir benim icin gerekirse videoya cekip gosteriyorum hastaya tuplerin durumunu bide ameliyatlari sali yapiyormus pazartesi gelin ki vakit kaybetmeyelim hemen tetkiklerinizi yapip eger hidrosalpenks kesin teşhis edersek sali gunu ameliyati yapalim demişş
Ayrica kistleri de anlattim 6 gunde kist oluşmasini da garip bulmuş ya mr hatali ya doktor onceden farketmemiştir demiş.Ha bir de mr goruntulerinde kistler de ici sivi dolu oldugundan yapisal olarak tupe yakin olanlar tuple karıştirilabilirmiş
Allahim inşallah oyledir yaaa

kiz ne guzel hemen donmuss.
hadi bakalim yaa ins. burdan hayirli sonuclar gelir yelizimmm.
zaten ben senin olayinin bu kadar hizli ilerlemesinede bi anlam veremedim. inss hepsi hatali gorunmusturrr

bu aradaa ben zaten o seyi sevmiyorummm bi zamanlar cok yerdim sonra tiksindimm

Yani en azindan hala umut var
Ama tuplerim alinsa bilee bunu yaşayan binlerce onbinlerce kadin varr dunyanin sonu degil
Aysem yeter ki baska dert vermesin rabbim tup bebek yaptiranlar da ayri bi umutla devam ediyolar
Allahtan okadar cok acik kapimiz varki Allah kimseyi umutsuz birakmasin

Neee soyledi mii oburixx
Burda yok o şeydenn ve ben kaşta onun icin gece yollara duşerdimm ahh ahh pek bi severimm ama cok zararli haaa
Bi dr dio ki onu yiyeceginize pil yiyin daha az zarar

Amin canim benimm nerede varsaa Allahim yardim etsin..
Allahim yeterki caresiz dert vermesinn. Ben hep soyluyorum sanaa. Hicbirseyin kalmayacak. Turp gibi olacaksin evellallah

Evt cok zararli canimm. Sizde birakin bencee. Ben bi goruntuden sonra tiksinmistim. Bidaha agzima koymadim ztn.

Canim ben gidiorummmm. Kitap okuyup uyucammm.iyi geceler sanaa

Amin aminn

Timamm canmm ben de 2 de yataga girip sonra kitap okuyorum
Hadi iyi gecelerrr

Yelizimmmm kızzz ne esaslı doktormuş yaaaa helal olsunnnn
çok sevindim yaa bu ankaradaki dimii o zamannn ptesi gidilosunizzz beklemiyosun dimii

kızzz napimmm taciz ettiiii başka kanalldaaan yaa bende öle bi görüntü hatırlıyomm iğrenççç
Iğğğğ

Hayir canm kanama bitip normal adet gorunce gel dedi operasyon gerekirse adetten sonraki hafta yapiliyormuşş

günaydınnnnnnnnnn
nerdesiniz yaaaaaaaaaaa :84:

Gunaydin fundosum girmeyip uyuyacaktim kendini yerlere vurma diye yazayım dedim .
Gunaydinlaarr herkese her an uyuyabilirm

kızz okul yokmuuuu ohhhhh uyuycanmııı bu saattteee saat 9 u geçiyor ne uykysuu

Kuzum sabah 7 de gittim dersim azdı bitti bnde geldim yatağa girdim
Sabah 6 buçuk ta uyandı m kuzu

aa ne erken başlıyor dersin ne çabuk bitiyor
ne güzel valla şimdi girip yatacan ölemii hadi iyi uykularrr

o kadar karıştırır herşeyden yersen olacağı buydu yani
off bende çok gerginimmm regl öncesi gibii sinirli ağlamaklıııı
çıldırıcammm herşey batıyor

bu arada gelirken çok kötü kaza vardııı 3 araba birbirine girmiştii

Evet cnm ders sayım az..
Sağol cnm valla uyuycam gözler gidiyo.
Ayşem geçmiş olsun çok karıştırıyor sun kuzum
Haşlanmış patates ye ishal sen ..
Hadi ben kaçtım uyku beni çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…