Ağlayakta gözden mi olak???

Relax fundosssss
Senin gerginligin birazda misafirlerden:)
Kiz dun butun camlari actim.hava guzeldii havalansin iyice ev dedim. Onda usuttum galibaa. Yoksa dun cok karistirmadimm.
Nee kaza mii.Allah yardimcilari olsun.ins.agir birsey yoktur.
Twinn gunaydin ve gecmis olsun.kiz seni gorunce ogretmenlik yapasim geliyorrr.benim yerimede ogrencilerine bagirr

yaa ama sahii resim dersi haftada bir gün 1 ders oluyorduuu yani çok vaktin var evettt ayy ne güzel kızz çok akıllıca bir bölüm tercihi kafa patlatmıyonda yaramazlarla

ayşemmm aynen öyleee doğru tesbit
kız ben dün eve gittiğimdede öle yaptım çok sıcak hava aydınlık dedim bir anda bir üşüme geldi ceyran yaptı demek
en tehlikeli havalar vallahi dikkat et bırak havalanmasın ev
eşin nasıl oldu canımm

periiiiiiiiiii

Esim ayni yaa hatta bugun daha kotu olduu.oksuruk gun gectikte artiyor 2 gundur olusu gidiyor ise..
Neyse yrn dinlenir biraz..
Yaa bende evi havalandirma takintisi varda.yaz kis o camlar acilacak. Esimde hep kizar hasta ediceksin bizi diye.
Kiz simdi aklima geldi ikeada pembe mumluklar vardi beyaz porselenin icinde mumlar 3 lu halde. Onlar col guzel kokuyor. Hep alacam unutuorumm. Ikea ya gidersen bak.12liraydi hem.
Perinin midesi kotuymuss.hicbir sey yiyemiyormus

ayy inşallah kısa sürer öksürük ben gece mahvoldummm uyuyamadımmm öksürmekten ciğerlerim çıkacak sanki
benimki uzun süre girmez heralde orayaaa çok kalabalık yaa ben kendimi kaybediyorum kızıyo sıkılıyoo
ayy çok hoş oluyo onlar evettt bende camın içinde sarı aldım ananas kivi prtakalmı ne kokuyor
oda çok uygunmuş he bi yolunu bulup gitmeliyim annemlere çok yakın oraya giderken

ayyy kıyamam çabucak geçer inşallah yaa sosyalde yok ortada

bu seneki hastalik herkesi bitirdii. aksamlari limonlu,karabiberli,balli ihlamur ic cnm. bogazini yumusatir biraz.

kiz bende ikea da kendimi kaybediorumm. o ciceklere bitiyorum hele. benimkide cicek dusmanii. zorla aldiriyorumm.o camdaki mumlardan bende almistim.turunculu olandan. onu antreye koydum ama kokusu azaldi.o diger porselen mumlar daha cok kokuyor. gecen ablamin banyosunda gorunce hatirladimm.

evett sosyosta gune kotu basladi heraldeee

aynen çok kalıcı değil porselen şık duruyo yaa evet aklıma soktun ha :))))
içtim herşeyi bıktım vallahi canım yaaa amann

kızlar günaydın ben geldim sabah dr a gitmiştim renkli doppler ve usg ye girdim troid ve diğer organlar için usglerde sorun çıkmadı ama kan değerlerim nasıl çıkacak bilmiyorum :18:

kızlar günaydın ben geldim sabah dr a gitmiştim renkli doppler ve usg ye girdim troid ve diğer organlar için usglerde sorun çıkmadı ama kan değerlerim nasıl çıkacak bilmiyorum :18:

aa miniğinimi gördün canımmm nasıldııı
çok şükür canım inşallah diğer sonuçlarda normal çıkacak hayırlısıyla
benim kafa güzel geneeee

aa miniğinimi gördün canımmm nasıldııı
çok şükür canım inşallah diğer sonuçlarda normal çıkacak hayırlısıyla
benim kafa güzel geneeee

miniği görmek nasip olmadı kuzu dahiliyeye gitmiştim benimde akşamları güzel oluyor
hosgeldin sosyall

renkli doppler e neden girdinki anlamadim:44:

kan tahlillerin ne cnm?

karaciğer değerlerim yüksek çıktı ya canım ondan dr iç organlar için gönderdi ama kan tahlillerim çıkmış bi seninkilerle karşılaştırsana

sgot (ast) 54.6 normal değer 8-40
sgpt(alt) 106 normal değer 8-40
hemogram
wbc 10.55 normal değer 3,5-10

3 ü yüksek çıkmış :26:

Hee tamam cnm. Kagitlarimi bulayim hemen geliorum

ayyy insanlar çıldırmışşşş ne konular açıyolarrrr
siz konuşun hamişler bu konu beni aşar anlamıyorumm :103:

Son düzenleme:
ayşem wbc normal gözüküyormuş bende

diğer değerlerde karaciğer enzimleriyle alakalıymış oda kullandığım iğnelerden oluyormuş

fundoş senide ilgilendiriyor kız sanki sen yaptırmayacaksın bu tahlilleri

sağol canım renkli dopplere bakarken bebeğimede bi bakın diyecektim ama dr çok suratsız geldi o yüzden tırstım söyleyemedim

Ben sey duymustum. Cok kucukken renkli dopplerden bakilmasi pek iyi degilmis. Bebisler biraz cirkin oldugu icin annenin hafizasinda pek iyi goruntuler kalmazmis bosver iyi olmus gormedigin.
Ben 13. Haftamda yandan gormustum renklide. Onuda doktor cok kisa gostermisti:)

aaa öyle mi ben onu bilmiyordum o zaman iyikide görmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…