o kadar karıştırır herşeyden yersen olacağı buydu yani
off bende çok gerginimmm regl öncesi gibii sinirli ağlamaklıııı
çıldırıcammm herşey batıyor
bu arada gelirken çok kötü kaza vardııı 3 araba birbirine girmiştii
Esim ayni yaa hatta bugun daha kotu olduu.oksuruk gun gectikte artiyoryaa ama sahii resim dersi haftada bir gün 1 ders oluyorduuu yani çok vaktin var evettt ayy ne güzel kızz çok akıllıca bir bölüm tercihi kafa patlatmıyonda yaramazlarla
ayşemmm aynen öyleee doğru tesbit
kız ben dün eve gittiğimdede öle yaptım çok sıcak hava aydınlık dedim bir anda bir üşüme geldi ceyran yaptı demek
en tehlikeli havalar vallahi dikkat et bırak havalanmasın ev
eşin nasıl oldu canımm
periiiiiiiiiii
Esim ayni yaa hatta bugun daha kotu olduu.oksuruk gun gectikte artiyor2 gundur olusu gidiyor ise..
Neyse yrn dinlenir biraz..
Yaa bende evi havalandirma takintisi varda.yaz kis o camlar acilacak. Esimde hep kizar hasta ediceksin bizi diye.
Kiz simdi aklima geldi ikeada pembe mumluklar vardi beyaz porselenin icinde mumlar 3 lu halde. Onlar col guzel kokuyor. Hep alacam unutuorumm. Ikea ya gidersen bak.12liraydi hem.
Perinin midesi kotuymuss.hicbir sey yiyemiyormus
ayy inşallah kısa sürer öksürük ben gece mahvoldummm uyuyamadımmm öksürmekten ciğerlerim çıkacak sanki
benimki uzun süre girmez heralde orayaaaçok kalabalık yaa ben kendimi kaybediyorum kızıyo sıkılıyoo
ayy çok hoş oluyo onlar evettt bende camın içinde sarı aldım ananas kivi prtakalmı ne kokuyor
oda çok uygunmuş he bi yolunu bulup gitmeliyim annemlere çok yakın oraya giderken
ayyy kıyamam çabucak geçer inşallah yaa sosyalde yok ortada
kızlar günaydın ben geldim sabah dr a gitmiştim renkli doppler ve usg ye girdim troid ve diğer organlar için usglerde sorun çıkmadı ama kan değerlerim nasıl çıkacak bilmiyorum :18:
kızlar günaydın ben geldim sabah dr a gitmiştim renkli doppler ve usg ye girdim troid ve diğer organlar için usglerde sorun çıkmadı ama kan değerlerim nasıl çıkacak bilmiyorum :18:
aa miniğinimi gördün canımmm nasıldııı
çok şükür canım inşallah diğer sonuçlarda normal çıkacak hayırlısıyla
benim kafa güzel geneeee
hosgeldin sosyall
renkli doppler e neden girdinki anlamadim:44:
kan tahlillerin ne cnm?
miniği görmek nasip olmadı kuzu dahiliyeye gitmiştimbenimde akşamları güzel oluyor
karaciğer değerlerim yüksek çıktı ya canım ondan dr iç organlar için gönderdi ama kan tahlillerim çıkmış bi seninkilerle karşılaştırsana
sgot (ast) 54.6 normal değer 8-40
sgpt(alt) 106 normal değer 8-40
hemogram
wbc 10.55 normal değer 3,5-10
3 ü yüksek çıkmış :26:
ayyy insanlar çıldırmışşşş ne konular açıyolarrrr
siz konuşun hamişler bu konu beni aşar anlamıyorumm :103:
ayşem wbc normal gözüküyormuş bende
diğer değerlerde karaciğer enzimleriyle alakalıymış oda kullandığım iğnelerden oluyormuş
fundoş senide ilgilendiriyor kız sanki sen yaptırmayacaksın bu tahlilleri
Evet diger ikisi biraz yuksekti.onlarda ignedense super. Hadi gozunaydin sosyalimmmm
sağol canım renkli dopplere bakarken bebeğimede bi bakın diyecektim ama dr çok suratsız geldi o yüzden tırstım söyleyemedim
Ben sey duymustum. Cok kucukken renkli dopplerden bakilmasi pek iyi degilmis. Bebisler biraz cirkin oldugu icinannenin hafizasinda pek iyi goruntuler kalmazmis bosver iyi olmus gormedigin.
Ben 13. Haftamda yandan gormustum renklide. Onuda doktor cok kisa gostermisti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?