Günaydın tontişlerrrrrr
hava kötüüüü ben işteyimmmm
yaa bende instagramda gördüm aynen
ne kötü yaa ama öleyse bulunur bencee
bende diyorum nerde bu kız yaa bütün gün lizimcan şikayet etsene hastaneyi yaa sen çokmu pasif kalıyosun agresiflik yapana
kız sende şu hulusi beye gitsene
oyy maşallahhhh sıpana
şimdiden iyi gezmeler olsunnn kuzumla oğlışunaaaa
Gunaydin fundosum nasilsinn
umutla bekliyorum esimi erkenden kalktim :)) hala gelmedi geceden
kiz evet ben pasifim biri bana kotu davraninca gozlerim doluyo tek kelime edemiyorum sonrada boyle kendi kendimi yiyorum ama devletteki doktorlar hep ayniymis etrafimdan cok duydum bile bile gittim iste mecburen. Hulusi kim kizz ben bilmiyorum onu
hava kotu mu orda burda gunesli gozukuyo simdilik yaaa bozmasinnnn
Günaydınn cicişlerrr
Funda kız hava kötü müiyi gibi duruyo
Lizim devlet hastanesi hep aynı canım sıkma canını bak iyi çıkmış sonuçların.. Sıpanın boyuda iyi maşallah
Eşinde gelince güzelce yapın kahvaltı adam azcık dinlensin
evettt kötüüüü
kız benoş geçen aşılama fiyatını öğrenmek için bizim hastaneye gittim anaaam tıklım tıklımmmm benim şefi beklettim arabada
2 dk da gelirim dedim öle kalabalıkki yokk bekleyin diyolar muhasebeye çıktım kız hemen söledi işte 400 tl dedi herşeyiyle
neyse anaammm ellerinde bavullar çantalar karı koca karnı burnunda hatunlar her taraf çok komiktiöle bi doğum kalabalığı görmedim kendimide ezik hissettim biraz aşılama fiyatı sorarken
Ayy her sene doğuran doğurana zaten sorma..
Hiç öle hissetme senin meleğin assolist olarak geliyo biraz annesini üzüyo gibi ama deniyo seni
Bende gittiğimde kalabalıktı komik ama
Gunaydin kizlarrr
Bugun kahvalti kocişten keyif yaptimm bide yumurta hazir olmadan kaldirdi diye geri gittim yatakta bekledimhayy senin nazına dioo
Kizlar ben o cocuk yuzunden yemin ederim gece uyuyamadim yaa.Nefret ediyorum bu huyumdan benim ailem de boyle herkesin derdini kendi derdi haline getirir oyuzden ortalama yaşama yılı kısa bizde
anaaammmm şımarıkkkk adamı parmağında oynatıyor yaaa
kızzz bittimi, kanama geliyomu halaa
bendede var o huy canım bazen öyle takarımki kafaya mügeyi izlerdim bi ara evdeyken program bitince bile düşünürdüm nerde noldu kurardım
burdada minicik bir çocuğun hayatı söz konusu inşallah sağ bulunur ama burnuma kötü kokular geliyor
birde yüzlerce asker seferber herkes ayakta valla bravo ülkede gelişme var keşke herkes için bu özveri olsa
zengin fakir ayrımı yapmaksızın!
kızz geçen haftada kaçmışşş 1,5 saat sontra bulunmuşşş hiperaktifmiş
kızzz bizi atmasınlar farklı konu konuşuyoz diye
bide şeyyy video izliyommm öbür konu ile ilgili
Gunaydin mi diyeyim yeni uyandim da
ayyy hele dün bitane vardıı uyuz oldum sevimsiz bir tipti elini tutmuş kocasının havada el böle nazlı nazlı sıska çirkin bişeydimerdivenden iniyolar yer verdim yaaa aşkııım hızlı inmiyorummmm kihkihkih bi hava bi heyecan arkadada birinin annesi elinde çantalar
kıskandım galiba
gelsin bakalımmm çekeceği var elimdennn :92:
Gunaydin kizlarrr
Bugun kahvalti kocişten keyif yaptimm bide yumurta hazir olmadan kaldirdi diye geri gittim yatakta bekledimhayy senin nazına dioo
Kizlar ben o cocuk yuzunden yemin ederim gece uyuyamadim yaa.Nefret ediyorum bu huyumdan benim ailem de boyle herkesin derdini kendi derdi haline getirir oyuzden ortalama yaşama yılı kısa bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?