Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarr Günaydın nasıl herkes
Fundosum Sosyalim ayşem yelizim lizim fatmam benosum
Kızlar ya az önce ovulasyon testi yaptım da Hani hamis oluncada çift çizgi oluyomus ya hiçbişey çıkmadı :26: bata 8 gün var

twinimmm az kaldı batlaraa az sabırrr ovüde kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor birde erken değilmi onunla yapmak için
ben yapsam çıkarmı kızzz bende bi tane normal gebelik testi var

twinimmm az kaldı batlaraa az sabırrr ovüde kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor birde erken değilmi onunla yapmak için
ben yapsam çıkarmı kızzz bende bi tane normal gebelik testi var
Kuzum mm
Evet az kaldı sabırsız ben duramadim az bişey kasigim ağrıdı yapayım dedim
Bencede erken ama yaptım işte görünmeyecek kadar silik ..
Fundos gebelik testi için bekle kız ... sen benden betersinn ya

Son düzenleme:
tamam yawww yapmıyom bişey ahh o kasık ağrıları yokmu zaten
her zamankinden farklı bişey yok bende ama Allah büyük tabi süpriz olsa fena olmaz

tamam yawww yapmıyom bişey ahh o kasık ağrıları yokmu zaten
her zamankinden farklı bişey yok bende ama Allah büyük tabi süpriz olsa fena olmaz

Kuzum aynen bende de farklı bişey yok dün benimki test yapsan bişey çıkarmı dedi yokk dedim daha erken
Kız bizden daha fazla umitleniyolar caktirmiyolar ..
Senin ctesi dimi

Kuzum aynen bende de farklı bişey yok dün benimki test yapsan bişey çıkarmı dedi yokk dedim daha erken
Kız bizden daha fazla umitleniyolar caktirmiyolar ..
Senin ctesi dimi

evet canım cumartesi
aynen yaaa ne zaman varmı bişey diyip duruyo bişey yapıyorum belki hamilesin yapma diyo

twinim sen hiç progestan içtinmi
ya çok ilginç içiyosun tanm 1 saat sonra kafa uyuşuyo gözler kararıyo anestezi almış gibi oluyosun geçici olarak ama bayılcak gibi oluyon
sadece sabah aldığımda oluyor ne öğlen ne akşam

evet canım cumartesi
aynen yaaa ne zaman varmı bişey diyip duruyo bişey yapıyorum belki hamilesin yapma diyo
Kuzum valla inş güzel haberleri vericez cnm yok hiç kullanmadım o ilacı kuzum yan etkileri ağır demekki sende akşam yada öğlen al cnm .

Fundos cnm ben bi tüp bebek uzmanına ürolog bu arada ona sperm sonuçlarını mail attim cevap yazmış geçen gün hersey normal diyo yani tedavisiz hamile kalabilirsinz demiş ama esiniz dna analizi yaptrsın diyo sanırım genetik bi bozukluk varsa olamayabilirmis. .Siz yaptrdinizmi

Son düzenleme:

kızlar çok tşk ediyorummm. o sizin güzelliğiniz..
eşimde diyo senin yüzüne bi güzellik geldi diye ama ben onu fark edemiyorum..
zaten anne güzelleşince oğluşu olurmuş çirkinleşirse kızı derler

Hayırlısı bakalım ikisinede kabulüm ben erkek çocuklarının da bi kez daha tatlı olduklarının dün kuzenimin doğumgünüsünde anladım

Perican Allah sabır versin kuzum ya gerçekten işi çok zor.. inşAllah tez zamanda geçer bu sıkıntılarınızda rahatlarsınız.. (sosyalim sanada bu sözüm)

Fundam oralara bana ters kalıyor canım benim.. ben oturuyum oturduğum yerde zaten bi yere gittğim de yok

Ayşemm, Twinimm, Yelizimm size de kocaman sevgiler

Bugün iş yerine cnım sıkkın sinir ediyorlar beni burda. artık hiç çalışmak istemiyorum.. keşke bana heyet raporu verselerde gelmesem

Benosum öpüyorum cnm ben tam çıkayım dedim sen geldin cnm ınss iyisindir kuzum çok şükür senin mide bulantilarin yok masallah

kim kız ooo bende atimm yok kız yaptırmadık öle bişeyyy
ama zaten işimdi vitamin alıyo ya aşılamada vercek
bakalım orda dicekler durumu

benoşş bde öle biliyorum kız bebek anneyi çirkinleştirirmiş evet oğlanda güzelleştirirmiş bakalım nolcakkk

tamam otur sen ozaman yada sizin ordaki çarşambada takıl

kim kız ooo bende atimm yok kız yaptırmadık öle bişeyyy
ama zaten işimdi vitamin alıyo ya aşılamada vercek
bakalım orda dicekler durumu
Kuzum kaan aydos diye bi dr mail adresi sitede var ..
Cnm bende bu ay dr a gidicem benimkide test yaptrcam. Bide bazı hormon tahlillerini yaptrsin yazmıştı.
Cnm sizin morfoloji kaç.. % 5 bizimki sınırda sanırım

Benosum öpüyorum cnm ben tam çıkayım dedim sen geldin cnm ınss iyisindir kuzum çok şükür senin mide bulantilarin yok masallah

çok şükür canım benim bi sıkıntım yok yiyorum içiyorum. dediğim gibi kilo bile aldım..inşAllah bölede gider bakalım..
sana da şimdiden kolay gelsin çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…