Hosgeldin twisss daha bata cok varmis. Cikmamasi normal cnm.twinimmm az kaldı batlaraa az sabırrr ovüde kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor birde erken değilmi onunla yapmak için
ben yapsam çıkarmı kızzz bende bi tane normal gebelik testi var
Kuzum mmtwinimmm az kaldı batlaraa az sabırrr ovüde kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor birde erken değilmi onunla yapmak için
ben yapsam çıkarmı kızzz bende bi tane normal gebelik testi var
Hosgeldin twisss daha bata cok varmis. Cikmamasi normal cnm.
Fundoss sakinnnnnn
tamam yawwwyapmıyom bişey ahh o kasık ağrıları yokmu zaten
her zamankinden farklı bişey yok bende ama Allah büyük tabi süpriz olsa fena olmaz
Kuzum aynen bende de farklı bişey yok dün benimki test yapsan bişey çıkarmı dediyokk dedim daha erken
Kız bizden daha fazla umitleniyolar caktirmiyolar ..
Senin ctesi dimi
twinim sen hiç progestan içtinmi
ya çok ilginç içiyosun tanm 1 saat sonra kafa uyuşuyo gözler kararıyo anestezi almış gibi oluyosun geçici olarak ama bayılcak gibi oluyon
sadece sabah aldığımda oluyor ne öğlen ne akşam
Kuzum valla inş güzel haberleri vericezevet canım cumartesi
aynen yaaa ne zaman varmı bişey diyip duruyo bişey yapıyorum belki hamilesin yapma diyo
Kuzum valla inş güzel haberleri vericezcnm yok hiç kullanmadım o ilacı kuzum yan etkileri ağır demekki sende akşam yada öğlen al cnm .
vayy anammm o neeemaşallah
kız sen hiç kilo almamışsın ama yaa göbiş çok tatlı duruyoo
benoşada çok yakışmış hamilelik unuttum sölemeyiii
güzelleşmişşş iyice miniğiyleee
lizommm inşallahhh öle dediğime bakma sen zaten hep o düşüncedeyimmmde ayak yapıyom
hiç anlaşılmadı sosyoş
amiin perican annenin değerini nasıl anlıcaksın başka
pek belli olmuyo kilo heralde göbeğime ve yüzüme aldım hep yanaklar tombişledi gıdım doldu accıkeşime diyorum yukardan çek fotoyu gıdım çıkıyo
evet benoş zaten çok güzeldi iyice güzelleştiii, kendi gibi güzel kızını büyütüyo göbişte
seni hayal ediyorum fundoş, yiyeceğin yemekleri yapacağın nazlarıkocana sabırlar versin Allah
Benosumkızlar çok tşk ediyorummm. o sizin güzelliğiniz..
eşimde diyo senin yüzüne bi güzellik geldi diye ama ben onu fark edemiyorum..
zaten anne güzelleşince oğluşu olurmuş çirkinleşirse kızı derler
Hayırlısı bakalım ikisinede kabulüm ben erkek çocuklarının da bi kez daha tatlı olduklarının dün kuzenimin doğumgünüsünde anladım
Perican Allah sabır versin kuzum ya gerçekten işi çok zor.. inşAllah tez zamanda geçer bu sıkıntılarınızda rahatlarsınız.. (sosyalim sanada bu sözüm)
Fundam oralara bana ters kalıyor canım benim.. ben oturuyum oturduğum yerde zaten bi yere gittğim de yok
Ayşemm, Twinimm, Yelizimm size de kocaman sevgiler
Bugün iş yerine cnım sıkkın sinir ediyorlar beni burda. artık hiç çalışmak istemiyorum.. keşke bana heyet raporu verselerde gelmesem
Fundos cnm ben bi tüp bebek uzmanına ürolog bu arada ona sperm sonuçlarını mail attim cevap yazmış geçen gün hersey normal diyo yani tedavisiz hamile kalabilirsinz demiş ama esiniz dna analizi yaptrsın diyo sanırım genetik bi bozukluk varsa olamayabilirmis. .Siz yaptrdinizmi
Kuzum kaan aydos diye bi dr mail adresi sitede var ..kim kız ooo bende atimm yok kız yaptırmadık öle bişeyyy
ama zaten işimdi vitamin alıyo ya aşılamada vercek
bakalım orda dicekler durumu
Benosumöpüyorum cnm ben tam çıkayım dedim sen geldin cnm ınss iyisindir kuzum çok şükür senin mide bulantilarin yok masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?