kız sorma yok akmasın aman ya bugünse ya kaçırdıysak oyy anamm
onda en azından çatlatan doktor şeyi koyan doktor
sosyalimmmmmmmm
aman gulmiyeyim oksurmeyeyim çıkar diye Fundos can inş aşılama da tutar ya
Sosyalcan mi geldi goremiyom ben
Hosgeldin cnm
kızzz yaşlı dediğin sadullahmı acaba ayy çok şekerdi o
tülayda çok iyiymiş beklerken kadınlar diyorlardı birde sıcak kanlıydı o
senin dediğini biliyom uzun boylu zayıf bi adam o galibaaa faruk
en iyisi nil bilgenmiş ama çok yoğunmuş
inşallah canım ama pek o havada değilim yaa azda olsa belirti olurdu heralde yokki
evet benoşum benimkide öle çok yaşlı değil ama dizlerinin ağrısından 2 adım yürüyüp oturuyor kiloda var .. bende kıyamıyorum yaaa insan üzülüyor yoruluyor diye değilmi
birde hep ömürleri yemek temizlik çocuk büyüt hep öle geçmiş ben çok üzülüyorum iş yaptıklarında ama mecbur napacan
kızzz 1 mayısa hazırlanıyozz gelsene
he yawww devlette çok sıra var dediydi yaaa uzun sürmüştür
ayşe anasına gitti gene herhal halası gelecektii dün sölüyodu
Canlar yine ben geldim annemlere bıraktı kociş
Fundosum lizim evet kızlar çektik bitti çok şükür. .
Benosum kuzum
Fundos kız dün benimde sancim vardi 1 hafta önce hep olur dedim hı gelio yine
O gün diyorum benimkine. belli yine adet olucam hamis olsam belirti olurdu dioki nerden anliyacaksin ki herhalde farklı bişeyler olur dedim bnde
eveeeeeeeeeet benim şu öksürüğü çözmem lazım ozamana kadaar
sen vitamin aldınmı kız eşine bak o vi,taminin etkisini merak ediyom en çokta
Hee kız faruktu ona da iyi diyorlar bilmiyorum.. Sende gitmiş en kötüsünü bulmuşsun.. Bak bu ay olmazsa doktorunu değiştir hemeb olur o suratsız kadından bebekte korkar
Sorma şu anda mecburiyetten ama ben bi kaç güne iyi olurum gibi geliyo doktır 3 gün rapor veriyodu çünkü annem oturur ben yaparım azcık dinlensin gezsinler babamla..
Aman yok kız ne işim olur benimotur evde dinlen işte izle tv den
Ohh sendeki rahatlıkta kimsede yok hooopp anaya
Bende kimin geldiğini göremiyorum
Olacak kızlar sabırr.. Bol bol dua..
Sabah 7 aksam 4 yeni geldik kizlar cok yoruldum degerlerim dusmus dr progestan ve igneden olabilecegini soyledi 10 gun sonra tekrar kont. Cagirdi
Gecmisi okudum ama ezo ve lizim aklimda kalmis
Ezo basiniz sagolsun canim Allahbsabrini versin
Lizim arkadasin icin uzuldum hakkina ne hayirliysa o olsun canim
Sabah 7 aksam 4 yeni geldik kizlar cok yoruldum degerlerim dusmus dr progestan ve igneden olabilecegini soyledi 10 gun sonra tekrar kont. Cagirdi
Yok benayim sadece karaciger degerlerimm icinn gitmistim bebekten haber yok canim
Twinim zaten dussun istiyorduk cok sukur bi sikinti yokmus canim
Hee kız faruktu ona da iyi diyorlar bilmiyorum.. Sende gitmiş en kötüsünü bulmuşsun.. Bak bu ay olmazsa doktorunu değiştir hemeb olur o suratsız kadından bebekte korkar
Sorma şu anda mecburiyetten ama ben bi kaç güne iyi olurum gibi geliyo doktır 3 gün rapor veriyodu çünkü annem oturur ben yaparım azcık dinlensin gezsinler babamla..
Aman yok kız ne işim olur benimotur evde dinlen işte izle tv den
Ohh sendeki rahatlıkta kimsede yok hooopp anaya
Bende kimin geldiğini göremiyorum
Olacak kızlar sabırr.. Bol bol dua..
Kuzum yok almadım vitamin dr a gideyim ona sorayım bi sperm testi de yaptrriz.hormon testi de yaptrcak.erkekte Prolaktin fln yüksekse de olmuyomus fazla östrojen salgiliyomus.
:26:
Fundos morfoloji yi sormusmuydum ben sana ya :44:
kızzzz geçen bende öle diyorum bende o kadar doktor var orda gidip onu nasıl buldum diye düşündümmm
anam bizim orda gittim dedim yaa nasıl sevindim kadın çok iyiydiii bu vitamini filanda o verdi ya hani heh dedim tamam son gitim açmışım bekliyom
kadın telde mesajlaşıyooo epeyy unuttu beniiiii
çıkarkende adet olursam aşılama yaparız dimi diyorum yooo testleri tekrarlıycaz dedi
daha gitmem yaa bıktım vallahi bu ne
geçen yılda ben öle gitmedimmmçünkü çok olaylıydı ama önceki yıl süperdi bizim işyerindekiler hep abi kardeş yaaa zaten arıyolar alooo nerdesin hangi platformdasın
nee sesin gelmiyoo alüüü alüüü yapıyom halbuki ben eminönünde hani instagramda varyaa geçen koydum 3 lü foto o gün işte arkadaşımla takıldık
bende diyorumki ablamlarlayım ben tiyatrocularlabulamam sizi
izin verdiler diye kaytardımı bilseler kızarlardııı
twinimm genel test yaptılar yaa onda morfoloji değeri vardı evet dr. sadece ileri hareket düşük dedi ama çok düşük değil sadece geciktirir olmasını senin bünyen hazır beklemeyiz boşuna aşılamayla kolaylaşır dedi ama çıkarkende öle dedi şıll...
sosyalimm sorun varmı peki düşmüşde ne verdi bidahakine kadar
hiç anlamıyorum ama kötü bişey yoktur inşallah
Canlar ben yine çıkıyorum
Bizimkilerle turbeye gidicez dualarimdasiniz
Öptüm hepinizi
Yok benayim sadece karaciger degerlerimm icinn gitmistim bebekten haber yok canim
Twinim zaten dussun istiyorduk cok sukur bi sikinti yokmus canim
Canlar ben yine çıkıyorum
Bizimkilerle turbeye gidicez dualarimdasiniz
Öptüm hepinizi
kızzzz geçen bende öle diyorum bende o kadar doktor var orda gidip onu nasıl buldum diye düşündümmm
anam bizim orda gittim dedim yaa nasıl sevindim kadın çok iyiydiii bu vitamini filanda o verdi ya hani heh dedim tamam son gitim açmışım bekliyom
kadın telde mesajlaşıyooo epeyy unuttu beniiiii
çıkarkende adet olursam aşılama yaparız dimi diyorum yooo testleri tekrarlıycaz dedi
daha gitmem yaa bıktım vallahi bu ne
geçen yılda ben öle gitmedimmmçünkü çok olaylıydı ama önceki yıl süperdi bizim işyerindekiler hep abi kardeş yaaa zaten arıyolar alooo nerdesin hangi platformdasın
nee sesin gelmiyoo alüüü alüüü yapıyom halbuki ben eminönünde hani instagramda varyaa geçen koydum 3 lü foto o gün işte arkadaşımla takıldık
bende diyorumki ablamlarlayım ben tiyatrocularlabulamam sizi
izin verdiler diye kaytardımı bilseler kızarlardııı
twinimm genel test yaptılar yaa onda morfoloji değeri vardı evet dr. sadece ileri hareket düşük dedi ama çok düşük değil sadece geciktirir olmasını senin bünyen hazır beklemeyiz boşuna aşılamayla kolaylaşır dedi ama çıkarkende öle dedi şıll...
sosyalimm sorun varmı peki düşmüşde ne verdi bidahakine kadar
hiç anlamıyorum ama kötü bişey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?