ne güzeel bende gidiyorum boş evdaha yeni başladıkkk çok zorrrkız bizim ev bir curcuna varyaaa çok alıştık gittiklerinde ne zor olacak yaaa çok tatlılarrr
türkçede bilmiyolar çat pat ama ne desem anlıyolar kıyamam yaaa akşam olsada eve gitsem diye sabırsızlanıyorummm
inşallahhhh ayşem hava güzelde kime yarıyo odanın bi duvarı tamamen pencere ama çamlık ağaçlardan başka bişi göremiyoruz ancak öğlen bi saatGunaydinn canlarimmmm,herkesin gunu guzel gecsin insallahh. Havada cok guzel bugun:)
Günaydın ezo kusuru mu olur bunun hep gelip aynı şeyi söylüyorsun,sizin acınız taze birbirinize destek olun. eşinin kv nin yanında olGunaydin kizlar nasilsiniz kusura bakmayin nolur giremedim 15 gun oldu ama hala hergun gdiyoruz kv deye
nasıl yani normal hayatlarınamıu döndüler yaa Allah sabrını veriyordur diyecem ama insan düşünüyor Allah korusun ama çok zorrr atlatmak
ayy yinemi trafik kazası
ne güzeel bende gidiyorum boş evçok alıştırma kendini gittiklerinde hooop çakılıyosun gökdelenden yere
bugün bitmez zaten ki
inşallahhhh ayşem hava güzelde kime yarıyo odanın bi duvarı tamamen pencere ama çamlık ağaçlardan başka bişi göremiyoruz ancak öğlen bi saat
sen çık hepimizin yerine gez
Günaydın ezo kusuru mu olur bunun hep gelip aynı şeyi söylüyorsun,sizin acınız taze birbirinize destek olun. eşinin kv nin yanında ol
ne güzeel bende gidiyorum boş evçok alıştırma kendini gittiklerinde hooop çakılıyosun gökdelenden yere
bugün bitmez zaten ki
inşallahhhh ayşem hava güzelde kime yarıyo odanın bi duvarı tamamen pencere ama çamlık ağaçlardan başka bişi göremiyoruz ancak öğlen bi saat
sen çık hepimizin yerine gez
Günaydın ezo kusuru mu olur bunun hep gelip aynı şeyi söylüyorsun,sizin acınız taze birbirinize destek olun. eşinin kv nin yanında ol
Aynen ole cnm kv deme cok sasirdim allah verio demekki sabir esime fekan sasirdim yanii evt cnm malesef bu yil hic yaramadi bze
çok yumurta olması önemli değil ama bir tane olsun kaliteli olsun döllesin canım
bak 10 yumurta ama sonuç negatifti
çok kullanmışsın klomen yaa ben bir defa kullandım hatta bir daha kullanmak istedim işte dr film çekelim dedi
klomene gerek yok yumurta oluşumunda sorun yok dedi
ezocannn hoşgeldin nasılsın canı meşin nsıl:26:
Fundam,lizomm,sosyalim,benayim,yelizimmm
Bende bi halsizlik var lizo. Havalardan galiba. Cok cabuk yoruluyorum. O yuzden evdeyim bende:)
Ezocum Allah sabirlar versin. Evlat acisi
Hayat devam ediyo iste..aklinda hic cikmasada acin hafifliyorrr.
Kizlar yakin olsaydik. Deniz kenarinda cimlere yayilip kahvalti yapardikkkk
ayyyy harika bir hayalllll ayşemmm
eski doktorum kafana çok takmssn tatıle gıt kılo al hamıle kalırsn dedi. ıkı uc klomen daha kullanmamı söylemişşti. rahım fılmını yenıle guzel cekmemısler dedı. bakalm. cuma gunu yenı bı doktora daha gıdecegm fılmı yenıle dese mecbur bı daha:18:
benım de oyle oluyo yalnz klomenle ya da catlatma ignesi ile catlıyo yumrurta
Fundammm misafirlere alistin miiigerci cocuk olunca cok farkli oluyorrr hele birde cani yakinlarsaaa:)
he kızz ne güzel bişey çocuk sesi bunlarınki çok fazla ama
lizom bende içerdeyim camsız hatta bi oda ne güzel yeşillik var işte kızz
ezom inşallah miniğin gelir bu yıl bitmedi daha yeni başladı öle düşünme
kilo almııı çokmu zayıfsınnn
evet kafaya çok takıyoruz bence en büyük nedeni bu olumsuzlaştırıyoruz
evet ayşem yaa dil bilmiyolar ama ne desem anlıyola birazda işaret dili ile anlaşıyoruz çat patta konuşuyorum onlarda azbiliyo çok keyifli
amcalarına bayılıyolar zaten ama babaları yok yaaa yanlarında dadyyyy diye arada dudak büküyolar içimiz cız ediyoo
çok tatlılar kızzz
Inss fundamm meryem suresi okuyucaklar 41 hurmaya hergun birini yiyickmism hersey allahtan rabbim verir inss herkese
Dadyyleri neden gelmemistiiiamcada baba yarisi kizz.
Oyy masallahhh. Daha tatlilarini Allah sana versin insallah cifter cifterrr
Benosstaaa iyilesmisss kisa bi dinlenme suresinden sonra sahalara geri donecekk:) butun sanslar onunla olsunnnn
Yeloo sen naptinm kizz.seninle konusamadik hic
Funda sen naptin gttinmi dr ayeliz napti benay twin sosyal:26:
inşllah canımm
dadylerinin işyerleri var bırakacak güvenilir biri bulamamış
inşallah kızzz
evet çok çabuk atlattı şükürler olsun
yelo mu geldi kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?