Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar artık aranızda sadece akşamları olabilirim tayinim çıktı haftaya yeni bi yere geçeceğim ve orada net henüz bağlı değil

bu arada sabaha karşı wc ye gittiğimde hafif lekelenme gördüm hemen yan tarafta ki hastaneye gittim korktuğumdan dr a hemen yaşıyor mu bebek dedim oda tabi ki yaşıyor dedi :)) 3 cm olmuşuz teyzeleri Allahım sizlerede nasip eder inşallah

ama benden önce 7 aylık bi hamile girdi 2 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyormuş bebek ölmüş sanırım ağlayarak çıktı odadan böyle bir olayıda Rabbim yaşatmasın kimseye hepimizin hakkına hayırlısı

bu arada yoğunluğum devam ediyor kızlar üstüne bi de üşüttüm bi elimde mendil dolaşıyorum :2::2::2: burnunuz falan kapanırsa nasıl açıyorsunuz var mı bildiğiniz bi yöntem :44:

Son düzenleme:

canm hayırlı olur ınsallah.. merkeze falan mı geldın.?

oy oy mınık büyümüş mü annesi Rabbim saglıklı sıhhatlı buyumeyı nasip etsın.

canım viks ı bılıyorsun ben onu kaynayan bı tencerenın ıcıne bı tatlı kasgı koyuyorum. basıma havlu örtüp buharını soluyorum ıyı gelıyo. ya da gece yatarken aynı tencereyı odanda bırak gece de raat uyursun

sağol canım benim en kısa zamanda sanada böyle cm lik minnoşlar nasip etsin Allahım

tamam canım öyle yapayım o zaman çıkışta alayımda yaparım

Lizim tatili dört gözle bekliyorum
Oy senin de az kalmis kuzum yaa 10 hafta sonra dinlenirsin kuzum sonra minik gelince uyutmayacak zaten
Fundosum kuzum bizim tatil 1 temmuzda başlar okullar kapanıyo ama biz 2 hafta daha okula gelip gidiyoruz toplantı ıvir zivir işler işte. .yani tatil 2 ay 1 eylülde de okulla r açılmadan gideriz okula

Kuzum bu kadar şiddetli olmasi normaldir dimi bnmde okur ama ağrı kesici atınca geçer ınss minik gelicek bu ay ondan ağrı oluyodr

Lizim tatili dört gözle bekliyorum
Oy senin de az kalmis kuzum yaa 10 hafta sonra dinlenirsin kuzum sonra minik gelince uyutmayacak zaten
Fundosum kuzum bizim tatil 1 temmuzda başlar okullar kapanıyo ama biz 2 hafta daha okula gelip gidiyoruz toplantı ıvir zivir işler işte. .yani tatil 2 ay 1 eylülde de okulla r açılmadan gideriz okula

Kuzum bu kadar şiddetli olmasi normaldir dimi bnmde okur ama ağrı kesici atınca geçer ınss minik gelicek bu ay ondan ağrı oluyodr

Hayırlı olsun sosyalim
Canım maşallah miniğin büyümüş o yerim onu ..Kuzum korkma Rabbim melegini korur inşallah
Geçmiş olsun yaa dikkat kendine evet viks iyi gelio gerçekten burnun kenarlarına da sür nefes aldıkca aciliyo

Sosyalll yeni yer daha mı iyi olacak senin için ?

Kız kocaman olmuş sıpa hafi bakalım maşallah.. Rabbim hep sağlık versin inşAllah..

sosyalim yeni yerin hayırlı olur inşallah zaten bu aralar başkanlık yapmıyorsun akşamlarıda yoksunki çok ihmal ettin buraları ama olsun gönüller bir olsun
sen ve miniğin iyi ol gerisi önemli değil
bebişin için çok sevindim maşallah
pratik bi yöntem tuzlu suyla yıka burnunu çok içine çekmeden

Kizlarrrrrr
Hayrett bugun burdasinizz
Fundam gecmis olsun canmm kizz nasil agri o oylee bi konus bakam doktorla ne diyecekk gerci normal bazilarinda diolar amaa
Benim
Bi arkadasim vardi her adettin ilk gunu acilde gecirirdi dogum yapti bes yil oncee simdi yok agri.Doktor ona hep oyle derdi bi cocuk dogur biseyin kalmicak diye
Sosyalim gozun aydin canm once minigine,sonra işine..senin icin hayirli olur insallah yeni iş yerinn
Benosumm lizimm twincann hepinizz eyisizz insallahhh
Ben kendimi bi saldım kii kolumu kaldircak halim yokk okadar temizlik deterjan ç.suyu icine girdimm yime de banyo yapmiyorumm o dereceyim yanii

Hoşgeldin canım

Boşver sal gitsin arada güzel oluyo pis pis gezmek.. Benimde evi b.. Götürüyo.. Anneme kıyamadığım için yaptırmadım bişi ufak tefek yaptı.. Yatak odası kalk gidelim havasında. Hafta sonuda kayınvalide geliyo ben daha oturuyorum

Bizden bi yol olmaz

Kizz sizin evler yine şereflidir pisligi bilee
Benimkii inanilmaz bisey yanii hicbiyerde gormedim peteklerden evin is oldugunu yanii bezi koltuga suruyorum bez simsiyah sen dusunn boyle bisey olmazz
Ki bu daha yuzeysel temizlikk
Petekler tamamen kapandiginda yapacagim temizligi hayal bile edemiyorum tavanım bile simsiyah olmusss

Sosyalimm buarada viksin icinde kimyasal şeyler var haberin olsunn
Ayrica o tuzlu su cok işe yarar faket iyotsuz tuz olacak yoksa yakarsın sinüsleri iyice cekk sonra bi sure butun akinti geliyo kendiliginden temizleniyo super biseyy

sağol canımmmm
benim doktor bazıları şansız ıoluyo menepoza kadar çekecen yavrum dedi ondan fitil verdi işte acillik olma diye ama banamısın demiyo yine iyi yatakta atlattım
normal diyo canım hatta sevindirici diyor ağrı olması yumurtaların çalıştığına işaretmiş :26:

kız o nasıl ev öle yaaa o kadar ismi olur sobalı ev sanki çok can sıkıcı
benim evde göçmüş afacanlar var diye ama harika bi duygu yaaa çok eğlenceliii
birde gittiğinde ses var kayınvalidem döktürüyo görümcemde hamile haliyle iş yaptırmıyo hoşuma gidiyo yanii bana bişey yaptırmamaları maşallah kız hiç hamile gibi değil yaaa inşallah hep öle gider

Hakkat yaa o nasıl bi ev niye öle oluyo.. Gerçekten sinir bozucu ve baş edilmez bişi.. Şimdi sen böle diyince kendimden utandım
Şükretmek lazım

Fundamm benim kuzende acillere kadar giden bi tip yaza evleniyo bakalım evlendikten sonra ne olacak onun o halini bildiğimden ben o kadar olsamda çok sancılı geçer kendimi bildiğimden seni çok iyi anlayabiliyorum çok kötü bişi

Kız evde sıpa olması güzel bişi hele seninkilerde benim yiğenlerim gibi yarım türkçe konuşuyorlar ya ayrı sevilirler
Onlar gidince kötü oluyo ama canları sağ olsun.
Senide seviyorlardır değil mi sıpalar

he kızzz bzısı evlenince bazısı çocuk olunca geçiyomuş ama benimki menepoza kadar sürecek gibi
kız hamile kalmamak bide adet sancısı iki stres birden düşünsene
9 ay kafam rahat olsun en azından yaw

ayyy aynennn fundaaa eko amca diyişlerini duysan nasıl bi tatlılıktır
minik kız hele bi ingilizce konuşuyo utanıyorum ben anlamayınca
eve girer girmez koşuyolarrr çok tatlılar dil bilmeyince biraz soğuk oluyolar ama dün hastaydım ya girdim eve
karnımı okşuyo
eşimle gece konuşuyoz gidince çok zorlancaz sessiz olcak

evet büyümüş ama bu sürpriz yapması kime çekmiş bilmiyorum her gün başka heyecanlar yaşatıyor bana, inşallah sizinkiler yaşatmaz

Sosyalll yeni yer daha mı iyi olacak senin için ?

Kız kocaman olmuş sıpa hafi bakalım maşallah.. Rabbim hep sağlık versin inşAllah..

daha iyi olacak benayım iş yüküm azalacak ama net yok o beni biraz zorlayacak sanırım sen ne yapıyorsun nasılsın , ağrı sızı falan var mı

sağol fundoşum gerçekten bu aralar çok yoğunum 1 sn bile fırsatım olmuyor ki tuzlu su mu yaparım canım

tembel gelinler sizi sağol teyzesi Rabbim sana da 2 şer tane versin inşallah buradan boylarını kilolarını konuşalım hep

yelizim hani şu annelerimizin turşuya falan kullandıkları tuzlardan mı biz kaya tuzu diyoruz o mu :26:

oyy canımm benim sizlerede nasip etsin inşallah eviniz hep cıvıl cıvıl olsun

fundamm insallah seninki bebekle son bulurr
kızz evet evkalabalığına alışılınca sonra cok zor oluyor insan arıyo o kalabalığı hele miniklerinki ayrı bi yeri varr Allah sana da en yakın zamanda nasip etsinn kuzumm
hepimizeeee
sosyalim yokk o tuz iyotsuz mu bilmiom ama iyotsuz tuz bulursun markette üstlerinde yazıyo zatenn gecen dikkat ettim bi reyonda amma çeşit tuz varmış haa
aslında en guzeli deniz suyu :26: ki biz yaz boyu denize giren insanlar genelde kışın pek grip olmayız ne var ne yok temizliyor genzine gidincee
ama tabi bundan sonra ben de o tuzlu suya talim edicem artık

tamam canım bakarım kız eczaneden deniz suyu oluyor ya hani burnuna sıkıyorsun bi sordum 25 tl dedi kesinlikle katılıyorum deniz güneş olayına denize giden o sene grip olmuyor

Kız yok ne menapozu ikidir belledin hele bi bebiş gelsin bitecek o dertler inşAllah..
Ayy çok tatlılar o zaman desene maşallah.. Rabbim sanada tez zamanda yaşatsın inşAllah..

O zaman senin adına sevindim.. Bi akıllı telefon ile hallolur net kısmı canım

Ben şükür iyiyim kalmadı ağrım sızım falan gün sayıyorum işte işe başlıycam ya hiç istemiyorum evde olmak güzel

tamam canım bakarım kız eczaneden deniz suyu oluyor ya hani burnuna sıkıyorsun bi sordum 25 tl dedi kesinlikle katılıyorum deniz güneş olayına denize giden o sene grip olmuyor

evet canm kesinlikle
hatta minicik bebekleri sokarlarr denize genzi temizlensin diyee annem çok işkence etmiştir milletin cocuguna o şekilde
ama benim bebeğim olsa ben de sokacam yanii acımıycamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…