kızlar artık aranızda sadece akşamları olabilirim tayinim çıktıhaftaya yeni bi yere geçeceğim ve orada net henüz bağlı değil
bu arada sabaha karşı wc ye gittiğimde hafif lekelenme gördüm hemen yan tarafta ki hastaneye gittim korktuğumdan dr a hemen yaşıyor mu bebek dedim oda tabi ki yaşıyor dedi :)) 3 cm olmuşuz teyzeleriAllahım sizlerede nasip eder inşallah
ama benden önce 7 aylık bi hamile girdi 2 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyormuş bebek ölmüş sanırım ağlayarak çıktı odadanböyle bir olayıda Rabbim yaşatmasın kimseye hepimizin hakkına hayırlısı
bu arada yoğunluğum devam ediyor kızlarüstüne bi de üşüttüm bi elimde mendil dolaşıyorum :2::2::2: burnunuz falan kapanırsa nasıl açıyorsunuz var mı bildiğiniz bi yöntem :44:
sağol canım benim en kısa zamanda sanada böyle cm lik minnoşlar nasip etsin Allahımcanm hayırlı olur ınsallah.. merkeze falan mı geldın.?
oy oy mınık büyümüş mü annesiRabbim saglıklı sıhhatlı buyumeyı nasip etsın.
canım viks ı bılıyorsun ben onu kaynayan bı tencerenın ıcıne bı tatlı kasgı koyuyorum. basıma havlu örtüp buharını soluyorum ıyı gelıyo. ya da gece yatarken aynı tencereyı odanda bırak gece de raat uyursun
Lizim tatili dört gözle bekliyorumtwincan kızz senin tatil benden önce başlıyor okullar kapanınca kaç hemen eşinle biyerlere 3 ay sür sefanı ooohhh
bende dün hesapladım 10 hafta sonra izne ayrılıyorum
fundamm her ay yaşıyosun bunu birazcık daha sabret sıpan gelince heeeepsi geçecek hiç hatırlamayacaksın bile bugünleri. doktora söyle bencede belki bunun içinde bitkisel bişeyleri vardır
Fundosum kuzum bizim tatil 1 temmuzda başlar okullar kapanıyo ama biz 2 hafta daha okula gelip gidiyoruz toplantı ıvir zivir işler işte. .yani tatil 2 ay 1 eylülde de okulla r açılmadan gideriz okulailaç aldım mecburen canım iki ağrı kesici bir fitil ama işe yaramadı
twinim evet yaaa ne şanslısın vallahi yazın 3 ay tatil ne demek kıymetini bil hem mesleğinin hemde branşının özwllikle yoğun değilsin ya ne güzel eşinde öğretmendi değilmi birlikte plan yapmak çok kolayyy
lizom 10 haftanmı varrr 2,5 ay sonra yani doğuma ne kaldık kız
lizom geçmiyooo çok zor inanki stresim kat kat artıyo bu ağrıda olunca
dün misafirler vardı evde eşimin ailesi varya teyzesi vardı o bile diyoki inş. hamile klaırsın en azından 9 ay çekmezsin bu ağrıyı bu ne böle
işte dedim bana takma olur diyosunuz ama ben en çok bunu takıyorum adet olunca ayrı üzülüyorum niye olmadı diye birde ağrım olcakmı diye ayrı takıyorum
birtek yasmin içtiğimde olmazdı canım hiç anlamazdım bile nasıl başladı nasıl bitti çok iyi o yönden gerçekten düzenliyo ağrın olmuyo filan
ama artık mecbur içemem
Lizim tatili dört gözle bekliyorumtwincan kızz senin tatil benden önce başlıyor okullar kapanınca kaç hemen eşinle biyerlere 3 ay sür sefanı ooohhh
bende dün hesapladım 10 hafta sonra izne ayrılıyorum
fundamm her ay yaşıyosun bunu birazcık daha sabret sıpan gelince heeeepsi geçecek hiç hatırlamayacaksın bile bugünleri. doktora söyle bencede belki bunun içinde bitkisel bişeyleri vardır
Fundosum kuzum bizim tatil 1 temmuzda başlar okullar kapanıyo ama biz 2 hafta daha okula gelip gidiyoruz toplantı ıvir zivir işler işte. .yani tatil 2 ay 1 eylülde de okulla r açılmadan gideriz okulailaç aldım mecburen canım iki ağrı kesici bir fitil ama işe yaramadı
twinim evet yaaa ne şanslısın vallahi yazın 3 ay tatil ne demek kıymetini bil hem mesleğinin hemde branşının özwllikle yoğun değilsin ya ne güzel eşinde öğretmendi değilmi birlikte plan yapmak çok kolayyy
lizom 10 haftanmı varrr 2,5 ay sonra yani doğuma ne kaldık kız
lizom geçmiyooo çok zor inanki stresim kat kat artıyo bu ağrıda olunca
dün misafirler vardı evde eşimin ailesi varya teyzesi vardı o bile diyoki inş. hamile klaırsın en azından 9 ay çekmezsin bu ağrıyı bu ne böle
işte dedim bana takma olur diyosunuz ama ben en çok bunu takıyorum adet olunca ayrı üzülüyorum niye olmadı diye birde ağrım olcakmı diye ayrı takıyorum
birtek yasmin içtiğimde olmazdı canım hiç anlamazdım bile nasıl başladı nasıl bitti çok iyi o yönden gerçekten düzenliyo ağrın olmuyo filan
ama artık mecbur içemem
Hayırlı olsun sosyalimkızlar artık aranızda sadece akşamları olabilirim tayinim çıktıhaftaya yeni bi yere geçeceğim ve orada net henüz bağlı değil
bu arada sabaha karşı wc ye gittiğimde hafif lekelenme gördüm hemen yan tarafta ki hastaneye gittim korktuğumdan dr a hemen yaşıyor mu bebek dedim oda tabi ki yaşıyor dedi :)) 3 cm olmuşuz teyzeleriAllahım sizlerede nasip eder inşallah
ama benden önce 7 aylık bi hamile girdi 2 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyormuş bebek ölmüş sanırım ağlayarak çıktı odadanböyle bir olayıda Rabbim yaşatmasın kimseye hepimizin hakkına hayırlısı
bu arada yoğunluğum devam ediyor kızlarüstüne bi de üşüttüm bi elimde mendil dolaşıyorum :2::2::2: burnunuz falan kapanırsa nasıl açıyorsunuz var mı bildiğiniz bi yöntem :44:
kızlar artık aranızda sadece akşamları olabilirim tayinim çıktıhaftaya yeni bi yere geçeceğim ve orada net henüz bağlı değil
Kizlarrrrrr
Hayrett bugun burdasinizz
Fundam gecmis olsun canmm kizz nasil agri o oylee bi konus bakam doktorla ne diyecekk gerci normal bazilarinda diolar amaa
Benim
Bi arkadasim vardi her adettin ilk gunu acilde gecirirdi dogum yapti bes yil oncee simdi yok agri.Doktor ona hep oyle derdi bi cocuk dogur biseyin kalmicak diye
Sosyalim gozun aydin canm once minigine,sonra işine..senin icin hayirli olur insallah yeni iş yerinn
Benosumm lizimm twincannhepinizz eyisizz insallahhh
Ben kendimi bi saldım kii kolumu kaldircak halim yokk okadar temizlik deterjan ç.suyu icine girdimm yime de banyo yapmiyorummo dereceyim yanii
Kizlarrrrrr
Fundam gecmis olsun canmm kizz nasil agri o oylee bi konus bakam doktorla ne diyecekk gerci normal bazilarinda diolar amaa
Benim
Bi arkadasim vardi her adettin ilk gunu acilde gecirirdi dogum yapti bes yil oncee simdi yok agri.Doktor ona hep oyle derdi bi cocuk dogur biseyin kalmicak diye
Sosyalim gozun aydin canm once minigine,sonra işine..senin icin hayirli olur insallah yeni iş yerinn
Ben kendimi bi saldım kii kolumu kaldircak halim yokk okadar temizlik deterjan ç.suyu icine girdimm yime de banyo yapmiyorummo dereceyim yanii
Kizz sizin evler yine şereflidir pisligi bilee
Benimkii inanilmaz bisey yanii hicbiyerde gormedim peteklerden evin is oldugunu yanii bezi koltuga suruyorum bez simsiyah sen dusunn boyle bisey olmazz
Ki bu daha yuzeysel temizlikk
Petekler tamamen kapandiginda yapacagim temizligi hayal bile edemiyorum tavanım bile simsiyah olmusss
Sosyalimm buarada viksin icinde kimyasal şeyler var haberin olsunn
Ayrica o tuzlu su cok işe yarar faket iyotsuz tuz olacak yoksa yakarsın sinüsleriiyice cekk sonra bi sure butun akinti geliyo kendiliginden temizleniyo super biseyy
sağol canımmmm
benim doktor bazıları şansız ıoluyo menepoza kadar çekecen yavrum dedi ondan fitil verdi işte acillik olma diye ama banamısın demiyo yine iyi yatakta atlattım
normal diyo canım hatta sevindirici diyor ağrı olması yumurtaların çalıştığına işaretmiş :26:
kız o nasıl ev öle yaaa o kadar ismi olur sobalı ev sanki çok can sıkıcı
benim evde göçmüş afacanlar var diye ama harika bi duygu yaaa çok eğlenceliii
birde gittiğinde ses var kayınvalidem döktürüyo görümcemde hamile haliyle iş yaptırmıyo hoşuma gidiyo yanii bana bişey yaptırmamaları maşallah kız hiç hamile gibi değil yaaa inşallah hep öle gider
Hakkat yaa o nasıl bi ev niye öle oluyo.. Gerçekten sinir bozucu ve baş edilmez bişi.. Şimdi sen böle diyince kendimden utandım
Şükretmek lazım
Fundamm benim kuzende acillere kadar giden bi tip yaza evleniyo bakalım evlendikten sonra ne olacak onun o halini bildiğimden ben o kadar olsamda çok sancılı geçer kendimi bildiğimden seni çok iyi anlayabiliyorum çok kötü bişi
Kız evde sıpa olması güzel bişi hele seninkilerde benim yiğenlerim gibi yarım türkçe konuşuyorlar ya ayrı sevilirler
Onlar gidince kötü oluyo ama canları sağ olsun.
Senide seviyorlardır değil mi sıpalar
Hayırlı olsun sosyalim
Canım maşallah miniğin büyümüş o yerim onu ..Kuzum korkma Rabbim melegini korur inşallah
Geçmiş olsun yaa dikkat kendine evet viks iyi gelio gerçekten burnun kenarlarına da sür nefes aldıkca aciliyo
Sosyalll yeni yer daha mı iyi olacak senin için ?
Kız kocaman olmuş sıpa hafi bakalım maşallah.. Rabbim hep sağlık versin inşAllah..
sosyalim yeni yerin hayırlı olur inşallah zaten bu aralar başkanlık yapmıyorsun akşamlarıda yoksunki çok ihmal ettin buraları ama olsun gönüller bir olsun
sen ve miniğin iyi ol gerisi önemli değil
bebişin için çok sevindim maşallah
pratik bi yöntem tuzlu suyla yıka burnunu çok içine çekmeden
Kizlarrrrrr
Benim
Kizz sizin evler yine şereflidir pisligi bilee
Benimkii inanilmaz bisey yanii hicbiyerde gormedim peteklerden evin is oldugunu yanii bezi koltuga suruyorum bez simsiyah sen dusunn boyle bisey olmazz
Ki bu daha yuzeysel temizlikk
Petekler tamamen kapandiginda yapacagim temizligi hayal bile edemiyorum tavanım bile simsiyah olmusss
Sosyalimm buarada viksin icinde kimyasal şeyler var haberin olsunn
Ayrica o tuzlu su cok işe yarar faket iyotsuz tuz olacak yoksa yakarsın sinüsleriiyice cekk sonra bi sure butun akinti geliyo kendiliginden temizleniyo super biseyy
he kızzz bzısı evlenince bazısı çocuk olunca geçiyomuş ama benimki menepoza kadar sürecek gibi
kız hamile kalmamak bide adet sancısı iki stres birden düşünsene
9 ay kafam rahat olsun en azından yaw
ayyy aynennn fundaaa eko amca diyişlerini duysan nasıl bi tatlılıktır
minik kız hele bi ingilizce konuşuyo utanıyorum ben anlamayınca
eve girer girmez koşuyolarrr çok tatlılar dil bilmeyince biraz soğuk oluyolar ama dün hastaydım ya girdim eve
karnımı okşuyo
eşimle gece konuşuyoz gidince çok zorlancaz sessiz olcak
fundamm insallah seninki bebekle son bulurr
kızz evet evkalabalığına alışılınca sonra cok zor oluyor insan arıyo o kalabalığı hele miniklerinki ayrı bi yeri varr Allah sana da en yakın zamanda nasip etsinn kuzumm
hepimizeeee
sosyalim yokk o tuz iyotsuz mu bilmiom ama iyotsuz tuz bulursun markette üstlerinde yazıyo zatenn gecen dikkat ettim bi reyonda amma çeşit tuz varmış haa
aslında en guzeli deniz suyu :26: ki biz yaz boyu denize giren insanlargenelde kışın pek grip olmayız ne var ne yok temizliyor genzine gidincee
ama tabi bundan sonra ben de o tuzlu suya talim edicem artık
he kızzz bzısı evlenince bazısı çocuk olunca geçiyomuş ama benimki menepoza kadar sürecek gibi
kız hamile kalmamak bide adet sancısı iki stres birden düşünsene
9 ay kafam rahat olsun en azından yaw
ayyy aynennn fundaaa eko amca diyişlerini duysan nasıl bi tatlılıktır
minik kız hele bi ingilizce konuşuyo utanıyorum ben anlamayınca
eve girer girmez koşuyolarrr çok tatlılar dil bilmeyince biraz soğuk oluyolar ama dün hastaydım ya girdim eve
karnımı okşuyo
eşimle gece konuşuyoz gidince çok zorlancaz sessiz olcak
evet büyümüş ama bu sürpriz yapması kime çekmiş bilmiyorum her gün başka heyecanlar yaşatıyor bana, inşallah sizinkiler yaşatmaz
daha iyi olacak benayım iş yüküm azalacak ama net yok o beni biraz zorlayacak sanırımsen ne yapıyorsun nasılsın , ağrı sızı falan var mı
sağol fundoşum gerçekten bu aralar çok yoğunum 1 sn bile fırsatım olmuyor kituzlu su mu yaparım canım
tembel gelinler sizisağol teyzesi Rabbim sana da 2 şer tane versin inşallah buradan boylarını kilolarını konuşalım hep
yelizim hani şu annelerimizin turşuya falan kullandıkları tuzlardan mı biz kaya tuzu diyoruz o mu :26:
oyy canımm benim sizlerede nasip etsin inşallah eviniz hep cıvıl cıvıl olsun
tamam canım bakarımkız eczaneden deniz suyu oluyor ya hani burnuna sıkıyorsun bi sordum 25 tl dedi kesinlikle katılıyorum deniz güneş olayına denize giden o sene grip olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?