Kız yok ne menapozu ikidir belledinhele bi bebiş gelsin bitecek o dertler inşAllah..
Ayy çok tatlılar o zaman desene maşallah.. Rabbim sanada tez zamanda yaşatsın inşAllah..
O zaman senin adına sevindim.. Bi akıllı telefon ile hallolur net kısmı canım
Ben şükür iyiyim kalmadı ağrım sızım falan gün sayıyorum işte işe başlıycam ya hiç istemiyorumevde olmak güzel
evet canm kesinlikle
hatta minicik bebekleri sokarlarr denize genzi temizlensin diyee annem çok işkence etmiştir milletin cocuguna o şekilde
ama benim bebeğim olsa ben de sokacam yanii acımıycamm
evet büyümüş ama bu sürpriz yapması kime çekmiş bilmiyorum her gün başka heyecanlar yaşatıyor bana, inşallah sizinkiler yaşatmaz
daha iyi olacak benayım iş yüküm azalacak ama net yok o beni biraz zorlayacak sanırımsen ne yapıyorsun nasılsın , ağrı sızı falan var mı
sağol fundoşum gerçekten bu aralar çok yoğunum 1 sn bile fırsatım olmuyor kituzlu su mu yaparım canım
tembel gelinler sizisağol teyzesi Rabbim sana da 2 şer tane versin inşallah buradan boylarını kilolarını konuşalım hep
yelizim hani şu annelerimizin turşuya falan kullandıkları tuzlardan mı biz kaya tuzu diyoruz o mu :26:
oyy canımm benim sizlerede nasip etsin inşallah eviniz hep cıvıl cıvıl olsun
fundamm insallah seninki bebekle son bulurr
kızz evet evkalabalığına alışılınca sonra cok zor oluyor insan arıyo o kalabalığı hele miniklerinki ayrı bi yeri varr Allah sana da en yakın zamanda nasip etsinn kuzumm
hepimizeeee
sosyalim yokk o tuz iyotsuz mu bilmiom ama iyotsuz tuz bulursun markette üstlerinde yazıyo zatenn gecen dikkat ettim bi reyonda amma çeşit tuz varmış haa
aslında en guzeli deniz suyu :26: ki biz yaz boyu denize giren insanlargenelde kışın pek grip olmayız ne var ne yok temizliyor genzine gidincee
ama tabi bundan sonra ben de o tuzlu suya talim edicem artık
Kız yok ne menapozu ikidir belledinhele bi bebiş gelsin bitecek o dertler inşAllah..
Ayy çok tatlılar o zaman desene maşallah.. Rabbim sanada tez zamanda yaşatsın inşAllah..
O zaman senin adına sevindim.. Bi akıllı telefon ile hallolur net kısmı canım
Ben şükür iyiyim kalmadı ağrım sızım falan gün sayıyorum işte işe başlıycam ya hiç istemiyorumevde olmak güzel
alırımda daha tablete alışamadım ona nasıl alışacağımteknoloji özürlüyüm ben evde olmak tabi güzel ama belli bir süre sonra sende sıkılırsın çalışayım artık dersin
bende atarım herhalde kız bi de burunları nasıl akıyor değil mi
aminn sosyalimmm inşallaaah bir kız bir erkek daha ne isterki insannn
inşallah yelizimmm inşallah hepimizeee
benoşşş he kız taktım bu olaya diye diye aman yarabbii:18:
ayy hemde ne tatlılıkk atarım fotolarını
inşallah benoşum en kısa zamand ayaşayalım bu duyguyu
alışınca işe adapte olmak çok zorr hele sizinkide ço kstresliiii
kız sizin orda ablamın ark. çalışıyoo yeliz adı :44: tanıyonmu şimdi dicen bizim ora çok büyük kaç tane yeliz var
aminn sosyalimmm inşallaaah bir kız bir erkek daha ne isterki insannn
inşallah yelizimmm inşallah hepimizeee
benoşşş he kız taktım bu olaya diye diye aman yarabbii:18:
ayy hemde ne tatlılıkk atarım fotolarını
inşallah benoşum en kısa zamand ayaşayalım bu duyguyu
alışınca işe adapte olmak çok zorr hele sizinkide ço kstresliiii
kız sizin orda ablamın ark. çalışıyoo yeliz adı :44: tanıyonmu şimdi dicen bizim ora çok büyük kaç tane yeliz var
Kız kullanmadığın bi nevi iyi ama kullansan daha iyi
Eline aldın mı öğrenin
Valla canım ben sıkılmam çünkü seviyorum evde olmayı bişiler ile uğraşmayı ama gel gör ki ev hanımı değilim
sen bni öldürüyon yaw
Olacak ben inanıyorum hepcek yaşıycaz aynı duyguları canım..
Bi yeliz tanıyom ama o mu bilmem
Hangi birimde Allah bilir
daha da bi şey istemesin zaten yeter ne yapacaksın evde kreşçilik mi oynayacaksın
dur bi gideyimde bakalım nasıl olacak belkide çeneme yenik düşüp net bağlatabilirlerben belli bir süre sonra evden çok sıkılıyorum
Tv de ibrahim saraçoğlu var biri aradı kayınvalidesi 55 yaşındaymış menapoza girmiş böbreklerinde kist varmış ve rahim kalınlaşması varmış onu sordu
İbo amcamda bizim yaşlarımızdaki kişilerde olan rahim kalınlaşması için bişiler öneririm ama kadına doktora görünmesini söyledi diğer prıblemi için bişiler önerdi
Tam seni anlattı valla ama öneri yapmadı acaba msj falan mı atsan
tam ev hanımı olmuşşş bu hatun
İbo amca burun akıntısı içinde tere yiyin dedi
Yelize yazarken geçti konu tam da dinleyemedim kaçırdım
Sırada kime ne diycek acaba
ne mutlu bana gül sen yeterki
bende inanıyorummm
bilmiyomki salla gitsin ben tanımıyom
enet hiçmi olmayacakmışş net lik işiniz yokmu ordaa
İbo amca burun akıntısı içinde tere yiyin dedi
Yelize yazarken geçti konu tam da dinleyemedim kaçırdım
Sırada kime ne diycek acaba
tam ev hanımı olmuşşş bu hatun
sorma kız pek güzel.. Bu ibrahim amcayı seviyorum çok tatlı.. Güzelde şeyler söylüyo ama aklımda kalmıyo yazmıyorumda
Birazdan bronzlaşmayı ve el bakımında sıra
Daha kocaya yemek yapıcam annemler gitti bugün(
Kafamda da bi ton kına bekliyorum başım ağrıdı
beeen adet sancısı kesinnnnnnnnnnnayyy
kız dinle dinle gerçi adamın verdiği bütün kürleri yaptım gelmedi minik
ama olsun sen sperm hareketi duyarsanda bana yaz
yok canım genelde merkezlere net için geliyorlar bizim orada netlik bir işimiz olmayacak iyi ki de olmayacak kız boş versene yoksa yine bir sürü iş yüklerler bize
benim sorunum zaten akmaması
hepimizin sorunlarını biliyorsun bi zahmet telle bağlanda hepimizin sorularını sor
hepimizin sorunlarını biliyorsun bi zahmet telle bağlanda hepimizin sorularını sor
Bence süper olurrrkız bende sabah düşünüyodumm acaba çıksammı aşılamayıda sakin evde geçiririm
bahar temizliğimi yaparım hayal kuruyodum evde olma hayali
gelecek ayın sancısı evde kimse bilmeden rahatça geçer diyodumgüzel olmazmı yaaa
ay evet çok güzel şeyler sölüyo adam
ayy gittilermiii offf en kötüsüde o işteee
kız o kınayı yıkarken tekne duvarlar nasıl olurrrgözümde canlandııı
Ayy koptum yaaaa
Kız spermler falan dinliyom iyice keçiboynuzu veriyo ona hep kaçtır denk geldim başka bişi demiyo..
Sosyal yanlış alarm oldu pardon
kız aradıydım hastayken 1 saat bekledim bağlanamadım ya
Bence süper olurrr
Ama yapabilirsen evde o çok önemli
Kız heryer batıyo ama bi domestosa bakıyoseviyom ben doğal
Bi kadın aradı soğan kürüyle hamile kalmış onu anlatıyo kız
Kimyasal gebelik yaşamış ama yılmamış incir kürü yapmış
kııızzz el bakımı için tırnak güçlendirmeyle ilgili sölerse kulak ver benim tırnaklarım bu ara çok güçsüz kopuyor hepp
bu arada benim ilaç geldiiii günde 2 defa 2 şer adet diyo yani 120 adet tablet bir ayda bitecek bu ne yaa akşam soracam doktora gidiyom ya ne kadar alim dicem
yalnız yok yok içinde her vitamin var işe yarayabilir haa
ya şu k.boynuzunuda kendisini ya toz haline getircen yada kaynatacakmışsın pekmezi çok faydalı değilmiş sözde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?