Ağlayakta gözden mi olak???

gerçekten o kürün mucizesine inanıyorum ama ben 2. yi yapmadım yapsaydım belki sonuç çok güzel olurdu bıraktım onu
incir bana göre değillll

Tabiki vardır mucizesi ama her bünyeye iyi gelmeyebiliyo işte

Belkide bişeyleri yanlış yapıyoz

hee sorcam tabi eşin niye almadı dicek içmiyo niye alim dicem
anam yok yaaa zaten vitamin alıyo e çok düşükte değil pekmezle vitamin takviyesi yeter

Tabiki vardır mucizesi ama her bünyeye iyi gelmeyebiliyo işte

Belkide bişeyleri yanlış yapıyoz

yokk bende o noktada hep düşünüyom var bi yanlış ama nerdeee
yumurta kıvamında e çatlıyoda e akıntı sancı herşey ele veriyo
kavuşma anı gerçekleşiyo ama artistlik yapıyolar
gerçekten aşılama şart bana yaaa

bi yandanda diyorum demet akalın olayı var önümde örnek

ayy benoss kızz bidee hep dinleyip anlatmış canm yaaa

sagoll canmm onun icin adet gormek yeterli oluyorr şimdilik çok şükürr bi saglam adet olayım hiçbişiiciğim kalmıcak Allahın izniyleee

ben o adamı cok seviom kızz bikere bilgisine güveniyorum adamm görmüş gecirmişş bide bişey önerdikten sonra bunu bi kullan evelallah nasıl geçiyor hemen deyişi varya cok hoşuma gidiyor

ulen yuhh bize beee
ingilterede 12 yasında cocuk bebeği olmuş 3 kilo 18 gr babası da 13 yasında
ayy bide birlikte buyutucez cocugumuzu demişlerr

Son düzenleme:
ulen yuhh bize beee

yuhhh ki ne yuhhhh
kızım ingilizler çok doğurgan çokkkk
benim eski eltiii
kaynım safını kandırmış yaaaa bekar diye meğer 3 çocukluymuş hatun minik boy boyy
sonra bundanda yapıyor 2 taneee
4 oğlan 1 kızı var kadının yaş 37-38
para alıyolar her biri için tabiii

orda 16-17 yaşında başlıyolar doğurmaya
bunların bi komşu var kız küçücük zenci japon ne ararsan var çocuklarııı

kızım gamsız rahat insanlar kraliçe bakıyoo zengin memlekettt
bizdeki stres kimde var anammm

benoş kınalı saç yıkamaya gitti sanırımmm

evett benim de bi arkadasım var ingiliz benle yaşıt
kızkardeşleri varr hepsinin minik minik cocukları ve hepsinin karnı burnunda ard arda doğuruyolar kızz f..den goruyom gecen biridoğum yapmıstı bugun foto gordum kadın yine hamile masallah valla dert yokk tasa yokk kış günü cocuklar yarı cıplak atıyolar ortalığa hicc umurlarında değill

evett şuan bizimkiler şort ve tişörtle elbiseyle dolaşıyoooo
alışmışlar yaaa
kız ne güzel değilmi kaygıları yok çoğu çalışmıyor
eşimin abisi diyoki standart hergün kahvaltıya gelen tipler var çalışmıyor ve hergün kafede kahvaltı yapıyor düşünsene
kahvaltı dedimse 1,00*0,50 boyutlarında bir tabak yok yok hem öğle hem akşam yemeği niyetine

hahahahahhh
o boyutlarr anca yeter zatenn kızz o besilii şeylere

hee sorcam tabi eşin niye almadı dicek içmiyo niye alim dicem
anam yok yaaa zaten vitamin alıyo e çok düşükte değil pekmezle vitamin takviyesi yeter

Bakalım ne diycek akşama giremende sen şimdi o kadın süper ya komik bi doktor

Süper anlatmışsın.. Zaten bi elektrik alsalar olay tamam

Demeti hiç sorma kadın doğurdu aldı eline ya yeterr.. Sıpasına ne hediyeler gidiyo yaw sanki yok yoksulmuş gibi

Aynen çok şekerrr ben doktor değilim diyo ya bide..
Evelallah seninde gelecek adet hep birlikte artık onun halayını çekeriz

ulen yuhh bize beee

Aaa pes doğrsu adamlar rahat yaww herşey tazeyken oluvermiş biz kartlaşmaya başladık galiba

benoş kınalı saç yıkamaya gitti sanırımmm

Yok kız annem sabaha kadar kalsın iyi girsin dedi ama benim kafa arkaya doğru gidiyo artık ağrıyoda.. geceye doğru yıkamazsam sabah yıkıycam

sabaha kadarmııııııııııııııı

he kızzz çok sinir oluyorum bendee yazık günah değilmi o kadar fuzili masrafa

sabaha kadarmııııııııııııııı

he kızzz çok sinir oluyorum bendee yazık günah değilmi o kadar fuzili masrafa

Normalde akşam yapıp yatıyodum şimdi yola çıkacaklar diye gündüz oldu

Kırmızı soğan kabuğu katıyorum ki rengi koyulaşsın mora doğru diye turuncu ya şimdi bakalım ne renk çıkacak
Bide ne yapmışım kınanın içine Zeytinyağı koyuyorduk annem şişeyi aşağı indirmiş aynı şişeden sıvıyağı üstte bırakmış bende zeytinyağ diye sıvı yapı katmışım bitlenmem inşAllah

ayy benoss nasıl durcan oyleee kaşınmıyo mu kafann kızzz
ben bikez kına yaptım daa aylarca sac derim pul pul döküldü :26:

ayy benoss nasıl durcan oyleee kaşınmıyo mu kafann kızzz
ben bikez kına yaptım daa aylarca sac derim pul pul döküldü :26:

Yok kız şimdi yağı yanlış kattık diye bişi olursa olur yoksa bana iyi geliyo ben çok seviyorum parlakta oluyo.. Dökülmede azalıyo bana iyi geliyo ama işte herkes beğenmeyebiliyo, yada iyi gelmeyebiliyo..

Ben boyadan rahatsız oldum kız. Bu yaşıma kadar bi 18 li yaşlarda ara ara sarıca bi renk yaptırdıydım çok pişman oldum bi daha yaptırmam dedim bide geçen sene işte iki kez boyattım bana göre değilmiş değişik oluyo ama tam rengi tutturunca güzel yoksa değil

Evet yapi meselesi bana ellerji yapiyor
Bak mesela ben elde kinayi cok severim.Bende cok hafif egzama var bazi donemlerde artiyor kina yaktigimda egzamayi da azdirmişti ellerimdekii
Boya da bana yariyo kizz ama yapilma aşamasindan nefret ediyorum zatenn sacimla oynanmasi basimi agritir bide boya bide yikama mahvoluyorum

O zaman senin kınayı sevmemen normal..
Ayrıca saçların çok güzel.. Hep imrenmişimdir güzel saçlılara
Gür mü onu tam algılayamadım gür gibi hele gür ve uzunsa tamamdır

Bende boya aşaması değilde yıkama aşamasından nefret ediyorum o yüzden eve kına yapıp yıkamak kolayıma geliyo

Ayy sagoll canmm
Yok kiz ne gürü keşkeeee
Benim lisede falan saclarim okadar azdı ki anlatamam cok uzulurdum
Sonra unide 3-4 sene cok kisa sac kullandim kazitik gibi yani sac derim gozukuyordu o derece.iste o ara cogalmiş saclarim nasil olduysa oldugu kadariyla memnunum daha gür olmasin bee kim ugrasicakk
Herkese uzaktaki hoş geliyo ben de kivircik sac hastasiyim kardeslerimin hepsi kivircik cok kiskaniyorum

Son düzenleme:
Aynen bende sen gibi bayılıyorum çok imreniyorum çok güzel duruyo..
Zaten senin küçük kardeş afet maşallah çok güzel..

Benimde saçım sıçan kuyruğu gibi azıcık o yüzden gür olsun istiyorum.. Ablam kapalı mesela saçlarını sığdıramıyo ben açığım saç az rabbim kime vereceğini biliyo

Kızlar Merhaba yine kaynatmissiniz
Benosum saçları kına yapmisin kuzum bnde boyaticam kuaforde ama adeti bitmesini bekliyorum
Fundosum naptin kuzu dra gittinmi bugün
Ben gittim dr hersey normal artık klomen onermiyorum dedi aşılama aşamasına geçelim dedi Gobek ten iğne yapilacakmis bnde düşünelim dedim

Sosyalim ayşem yelizim bu arada bnm saclarda kıvırcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…