gerçekten o kürün mucizesine inanıyorum ama ben 2. yi yapmadım yapsaydım belki sonuç çok güzel olurdu bıraktım onu
incir bana göre değillll
Kızz avakado dedi onun için ikide yağ verdiydi ama unuttum yabiri kesin keten tohumu ama diğeri galiba nar yağıydı ama bu çatlatamalat için
Kesin sor günde 4 tane hap ne demek dikkat et.. Tüm vitaminlerin olması iyi ama ne bilim bilemedim tikkat diyorum..
Keçiboynuzu u kaynatmalı veriyo hep zaten.. Deneyecek karı yokpekmez kolayıma geliyo benimde
Tabiki vardır mucizesi ama her bünyeye iyi gelmeyebiliyo işte
Belkide bişeyleri yanlış yapıyoz
Tv de ibrahim saraçoğlu var biri aradı kayınvalidesi 55 yaşındaymış menapoza girmiş böbreklerinde kist varmış ve rahim kalınlaşması varmış onu sordu
İbo amcamda bizim yaşlarımızdaki kişilerde olan rahim kalınlaşması için bişiler öneririm ama kadına doktora görünmesini söyledi diğer prıblemi için bişiler önerdi
Tam seni anlattı valla ama öneri yapmadı acaba msj falan mı atsan
ulen yuhh bize beee
ingilterede 12 yasında cocuk bebeği olmuş 3 kilo 18 gr babası da 13 yasında
ayy bide birlikte buyutucez cocugumuzu demişlerr
yuhhh ki ne yuhhhh
kızım ingilizler çok doğurgan çokkkk
benim eski eltiii
kaynım safını kandırmış yaaaa bekar diye meğer 3 çocukluymuş hatun minik boy boyy
sonra bundanda yapıyor 2 taneee
4 oğlan 1 kızı var kadının yaş 37-38
para alıyolar her biri için tabiii
orda 16-17 yaşında başlıyolar doğurmaya
bunların bi komşu var kız küçücük zenci japon ne ararsan var çocuklarııı
kızım gamsız rahat insanlar kraliçe bakıyoo zengin memlekettt
bizdeki stres kimde var anammm
evett benim de bi arkadasım var ingiliz benle yaşıt
kızkardeşleri varr hepsinin minik minik cocukları ve hepsinin karnı burnunda ard arda doğuruyolar kızz f..den goruyom gecen biridoğum yapmıstı bugun foto gordum kadın yine hamile masallah valla dert yokk tasa yokk kış günü cocuklar yarı cıplak atıyolar ortalığa hicc umurlarında değill
evett şuan bizimkiler şort ve tişörtle elbiseyle dolaşıyoooo
alışmışlar yaaa
kız ne güzel değilmi kaygıları yok çoğu çalışmıyor
eşimin abisi diyoki standart hergün kahvaltıya gelen tipler varçalışmıyor ve hergün kafede kahvaltı yapıyor düşünsene
kahvaltı dedimse 1,00*0,50 boyutlarında bir tabak yok yokhem öğle hem akşam yemeği niyetine
hee sorcam tabi eşin niye almadı dicek içmiyo niye alim dicem
anam yok yaaa zaten vitamin alıyo e çok düşükte değil pekmezle vitamin takviyesi yeter
yokk bende o noktada hep düşünüyom var bi yanlış ama nerdeee
yumurta kıvamında e çatlıyoda e akıntı sancı herşey ele veriyo
kavuşma anı gerçekleşiyoama artistlik yapıyolar
gerçekten aşılama şart bana yaaa
bi yandanda diyorum demet akalın olayı var önümde örnek
ayy benoss kızz bidee hep dinleyip anlatmış canm yaaa
sagoll canmm onun icin adet gormek yeterli oluyorr şimdilik çok şükürr bi saglam adet olayım hiçbişiiciğim kalmıcak Allahın izniyleee
ben o adamı cok seviom kızz bikere bilgisine güveniyorum adamm görmüş gecirmişş bide bişey önerdikten sonra bunu bi kullan evelallah nasıl geçiyor hemen deyişi varya cok hoşuma gidiyor
ulen yuhh bize beee
ingilterede 12 yasında cocuk bebeği olmuş 3 kilo 18 gr babası da 13 yasında
ayy bide birlikte buyutucez cocugumuzu demişlerr
benoş kınalı saç yıkamaya gitti sanırımmm
sabaha kadarmııııııııııııııı
he kızzz çok sinir oluyorum bendee yazık günah değilmi o kadar fuzili masrafa
ayy benoss nasıl durcan oyleee kaşınmıyo mu kafann kızzz
ben bikez kına yaptım daa aylarca sac derim pul pul döküldü :26:
Yok kız şimdi yağı yanlış kattık diye bişi olursa olur yoksa bana iyi geliyo ben çok seviyorum parlakta oluyo.. Dökülmede azalıyo bana iyi geliyo ama işte herkes beğenmeyebiliyo, yada iyi gelmeyebiliyo..
Ben boyadan rahatsız oldum kız. Bu yaşıma kadar bi 18 li yaşlarda ara ara sarıca bi renk yaptırdıydım çok pişman oldum bi daha yaptırmam dedim bide geçen sene işte iki kez boyattım bana göre değilmiş değişik oluyo ama tam rengi tutturunca güzel yoksa değil
Evet yapi meselesi bana ellerji yapiyor
Bak mesela ben elde kinayi cok severim.Bende cok hafif egzama var bazi donemlerde artiyor kina yaktigimda egzamayi da azdirmişti ellerimdekii
Boya da bana yariyo kizz ama yapilma aşamasindan nefret ediyorum zatenn sacimla oynanmasi basimi agritir bide boya bide yikama mahvoluyorum
O zaman senin kınayı sevmemen normal..
Ayrıca saçların çok güzel.. Hep imrenmişimdir güzel saçlılara
Gür mü onu tam algılayamadım gür gibihele gür ve uzunsa tamamdır
Bende boya aşaması değilde yıkama aşamasından nefret ediyorum o yüzden eve kına yapıp yıkamak kolayıma geliyo
Aynen bende sen gibi bayılıyorum çok imreniyorum çok güzel duruyo..Ayy sagoll canmm
Yok kiz ne gürü keşkeeee
Benim lisede falan saclarim okadar azdı ki anlatamam cok uzulurdum
Sonra unide 3-4 sene cok kisa sac kullandim kazitik gibi yani sac derim gozukuyordu o derece.iste o ara cogalmiş saclarim nasil olduysaoldugu kadariyla memnunum daha gür olmasin bee kim ugrasicakk
Herkese uzaktaki hoş geliyo ben de kivircik sac hastasiyim kardeslerimin hepsi kivircik cok kiskaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?