Ağlayakta gözden mi olak???

Merhaba canım.. Bende şimdi yaptır kurtul niye adeti bekliyorsun ki?

Hadi inşAllah hayırlısı ile gelir bebişin neyi düşüncen onu anlamadım ama sonuçta direkt sonuca odaklı bişi aşılama ya olur ya olmaz klomende de aynı risk var sonuçta ama aşılama daha mantıklı geldi bana..

Saçlarının kıvırcık olmasıda ayrı bi güzel canım şanslısın

Günaydın canlarımmmmmm
benoşşş çok merak ettim kız nasıl oldu saçınnnn kırmızı soğan kabuğu diyince hoş bişiler olcak gibime geliyooo
sıvıyağmıııı ayyy

twinimm gittim benim çatlak dr. a biri mahkeme duvarı biride fazla çatlak
aleti koydu başladı muhabbete annesinin ölümünü anlattı ağlıyor anam kaldım öle bi sağa bi sola ittiriyo ben kastıkça o dahada uzattı kesemiyorumda kadın üzüldü
anlatıyo da anlatıyo
hııı benim dr. da dip boyaya gidicekti benden sonra
bende yımırtamla bakışıp geldim yalnız adet sancım için kan istedi verdim 60 tl de ona gitti bakalım yumurtalıklarımla ilgili bi testmiş neden kaynaklandığını tespit etmek için istemiş
ee aşılama ne zaman olacak canım adetin 2. günü başlanıyor hemen yaptırcanmı bende sordum adet olursan eşinden sperm alır analiz yaparız bakalım ne çıkacak ona göre yaparız dedi

Gunaydin kuzum
Anam bütün catlaklari cekiyosun kız. .
Kuzum şimdi anlamadim ne yapicaksinz bundan sonra
Konuştuk aramızda asilama fikrini erteledik kuzum yani 4 ,5 ay sonra belki erken olduğuna karar verdik.
Gittigim dr da aslında iyi birine benzio ama biraz soğuk geldi gerçi ilk kez gidiyorum bide ortada bişeyde yok ondan adam bişey diyemedi Kuzum aşılama için % 30 şans dedi .

Kizlar Günaydın bu arada
Benosum aşılama fikri kaldı bi süreliğine bakalım ..
Kuzum saçlar nasıl oldu ki

Canlarim gunaydin gelemiyorum bikac gundur memleketen misafirler geldi. Annemin evi dolup tasiyor:) bende sabahtan geldim anneme,yardim etmeyee. Yemek telasi cok yoruyor insanii.
Gecmisi okuyamadimm. Aksamda eve gider gitmez sizmisimmm. Bugunde yogunluk devam edecek. Size haber vereyim dedimnmm.
Herkesi opuyorummmm. Haftaya acisini cikartacam insallahh

Im
Gunaydin kuzum kolay gelsin yorma kendini sakin minigi düşün öpüyorum bnde

he kız sorma bu ay takiple denicez kuzum
adet olursamda eşimden sperm isteyip ne durumda ona bakacak ona göre aşılama yaparız dedi
ama ben bu konuda emin değilim adete bağlı herşey
% 30 muuu ay süperr kızzz

ayşemmmmm kolay gelsin çok yorma kendini

Hadi hayırlısı kuzu inşallah olcak
Kuzu valla bnde şaşırdım ben daha düşük biliyodum ama galiba hersey normal olunca oran daha yüksek oluyo
Benimki bekleyelim dedi kafamdan atıp rahatlamak istiyorum çünkü yoruldum gerçekten. .

onu başarabilirseniz gerçekten gelir herşey notmal dediğin gibi
evet bu sebeplerden aşılama cazip geliyo banada
neyse biz bu seferlik normal deneyek hele

kızlar bende akşam şunu düşündüm Allah bana bilerekmi yolladı bu çocukları
görde ağlama diye
çünkü gerçekten çooook zorrr ev evlikten çıkmış
banyo hep ıslak heryer çamaşır
halılara oyun hamurları yapışmış vs.

şimdi düşünüyorumda yazı şöle güzel bi tatille geçirip ölemi düşünim aklımdan çıkarım
yoksa çok zor günler aylar yıllar geliyo

fundacann habire düşünüp yeni kararlar alıyosun. yazı güzel tatille geçir düşünme ama yine uygulama aşamasını da atlama

fundacann habire düşünüp yeni kararlar alıyosun. yazı güzel tatille geçir düşünme ama yine uygulama aşamasını da atlama

kesinlikle haklısın canım
napacağımı şaşırdım uygulamayı atlarmıyım kızzz
zaten ahh şu yum. günleri filan olmasa normalde ne güzel oluyooo aklımızda yokken keşke hep öle olsa

Günaydın kızlarrrr

Fındam ve twinim ben baş ağrısına dayanamayıp akşam 9.30 gibi yıkadım bende eşimde çok beğendik.. Çünkü önceki artık turuncu gibiydi şimdi. Morumsu

Fundacım hap için ne dedi doktor. Ayrıcada ne çatlak anam oturup anasını niye anlatırki tamam üzücü ama sen oraya onu dinlemeye gitmedin ki
Ramazanla birlikte çık işten nasılsa çıkacam diyon ramazanın çıkışı bayram çünkü gidin izmire falan sonrasıda bi güzel tatil ohhh mis gibi anam ev hanımlığı gibiSi var mı.. Benim eşimin maaşı biraz daha yüksek olsa ben çalışmam o derece yani

Twincim bu dediklerim sanada geçerli canım senin nasılsa tatil evde kalınca uğraşcak bişiler bu el işi gibi sonrada grlsin sıpalarınız

Bende zaten eylüle kadar beklemedeyim kAfam iyice rahatlamış olur

Lizim, eZomm, ayşem, sosyalim, yelizim günaydın canlarr

Ehh iste cnm iyi olmaya calisiyorum merkeze gitseydim psikologa gidicem duzelemedim bi turlu

canım çokmu seviyordun kaynını
zor gerçekten ama toparla kendini psikoloğa gitmene gerek yok kendin atlatmaya çalış bence

ayyy harikaaa morumsumu güzel bişey canlandı gözümde haa
hapa baktı bencede çok günde 4 kez 2 kez al dedi ablamda kullanıyo çok faydasını gördü dedi birçok vitamin var hamile kalmanıda adetininde kolaylaştırcak dedi
ya çok alem kız baktım gözlerini siliyor ama yaş yokk çok değişik bi kadın bunaldım anam burda insanlıktan çıktım bi boya yaptırmaya vaktim yok hale bak diyo
ayy dedim enerjiniz hiç bitmesin ne tatlısınız
yalnız çok ilgili öle gir çık yapmıyor yaa tamam yoğun olsa belki oda öle olcak diğerleri gibi ama çok zor iş kendide diyor
ya hatırlamaalrı zor oluyo ne konuştuğunu ne verdiğini çok zor yaa

yaa dimiii bende biri gaz versin diye bekliyorummm aynen bende o mantıktayım
en çokta annemle yazlığa gitmek istiyorumm hem yakın sıksık gelip giderim eşimin yanına yada o gelir
bide tatil evimde vakit geçirmek kışada hamile olsam offf ne isterim başka yaa
canım seninde sakin biyere tayinin çıksada biraz rahatlasan keşke ama emekliliğe kadarda rutin çalışma öle gözüküyo memurluk sonuçta kolay bırakılmazki değilmi,

ya çok pozitifsinnn çok seviyorum bu huyunu helal olsun sana vallahi bak biz böle kastıça iş uzuyo sen bizden önce kalacan gör bak

Yok o kadarda değil benim 6 ay bekleme dönemim var en kötü diğer doktorlara görede 4 ay o yüzden sizin önce olsun zaten ki öle de olacak inanıyorum ben..

Ben böle senle çok yan yana olsam sanırım sana istifa ettirirdim bi arkadaşıma tayin için her seferinde ben ikna ediyrum diyoda senle konuşunca tayin istiyorum diye

Bizim tayin olursa bursa olacak ama burdan daha iyi olacak inşAllah çünkü istanbul hüzel ama zor bi şehir o yüZden istemiyorum hep para gidiyo birikmiyo hayırlısı bakalım..

Senin dokoru ben beğendim dediğin gibi bitaz tuhaf ama sonuçta ilgileniyo diğeri gibi suratsız değil hayırlısı ile bu doktor uğurlu gelirde bebeğin gelir..

Bence hemen git annenin yanına bide yazlık varmışşl oohhh mis gbi eşin zaten kızmaz senin öle bi tip gibi üşenmez gelir yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…