Kızlar Merhaba yine kaynatmissiniz
Benosum saçları kına yapmisin kuzum bnde boyaticam kuaforde ama adeti bitmesini bekliyorum
Fundosum naptin kuzu dra gittinmi bugün
Ben gittim dr hersey normal artık klomen onermiyorum dedi aşılama aşamasına geçelim dedi Gobek ten iğne yapilacakmis bnde düşünelim dedim
Sosyalim ayşem yelizimbu arada bnm saclarda kıvırcık
Normalde akşam yapıp yatıyodum şimdi yola çıkacaklar diye gündüz oldu
Kırmızı soğan kabuğu katıyorum ki rengi koyulaşsın mora doğru diyeturuncu ya şimdi bakalım ne renk çıkacak
Bide ne yapmışım kınanın içine Zeytinyağı koyuyorduk annem şişeyi aşağı indirmiş aynı şişeden sıvıyağı üstte bırakmış bende zeytinyağ diye sıvı yapı katmışımbitlenmem inşAllah
Kızlar Merhaba yine kaynatmissiniz
Benosum saçları kına yapmisin kuzum bnde boyaticam kuaforde ama adeti bitmesini bekliyorum
Fundosum naptin kuzu dra gittinmi bugün
Ben gittim dr hersey normal artık klomen onermiyorum dedi aşılama aşamasına geçelim dedi Gobek ten iğne yapilacakmis bnde düşünelim dedim
Sosyalim ayşem yelizimbu arada bnm saclarda kıvırcık
Günaydın canlarımmmmmm
benoşşş çok merak ettim kız nasıl oldu saçınnnn kırmızı soğan kabuğu diyince hoş bişiler olcak gibime geliyooo
sıvıyağmııııayyy
twinimm gittim benim çatlak dr. abiri mahkeme duvarı biride fazla çatlak
aleti koydu başladı muhabbete annesinin ölümünü anlattı ağlıyor anam kaldım öle bi sağa bi sola ittiriyo ben kastıkça o dahada uzattıkesemiyorumda kadın üzüldü
anlatıyo da anlatıyo
hııı benim dr. da dip boyaya gidicekti benden sonra
bende yımırtamla bakışıp geldimyalnız adet sancım için kan istedi verdim 60 tl de ona gitti bakalım yumurtalıklarımla ilgili bi testmiş neden kaynaklandığını tespit etmek için istemiş
ee aşılama ne zaman olacak canım adetin 2. günü başlanıyor hemen yaptırcanmı bende sordum adet olursan eşinden sperm alır analiz yaparız bakalım ne çıkacak ona göre yaparız dedi
ImCanlarim gunaydin gelemiyorum bikac gundur memleketen misafirler geldi. Annemin evi dolup tasiyor:) bende sabahtan geldim anneme,yardim etmeyee. Yemek telasi cok yoruyor insanii.
Gecmisi okuyamadimm. Aksamda eve gider gitmez sizmisimmm. Bugunde yogunluk devam edecek. Size haber vereyim dedimnmm.
Herkesi opuyorummmm. Haftaya acisini cikartacam insallahh
Gunaydin kuzum
Anam bütün catlaklari cekiyosun kız. .
Kuzum şimdi anlamadim ne yapicaksinz bundan sonra
Konuştuk aramızda asilama fikrini erteledik kuzum yani 4 ,5 ay sonra belki erken olduğuna karar verdik.
Gittigim dr da aslında iyi birine benzio ama biraz soğuk geldi gerçi ilk kez gidiyorum bide ortada bişeyde yok ondan adam bişey diyemediKuzum aşılama için % 30 şans dedi .
Kizlar Günaydın bu arada
Benosum aşılama fikri kaldı bi süreliğine bakalım ..
Kuzum saçlar nasıl oldu ki
Canlarim gunaydin gelemiyorum bikac gundur memleketen misafirler geldi. Annemin evi dolup tasiyor:) bende sabahtan geldim anneme,yardim etmeyee. Yemek telasi cok yoruyor insanii.
Gecmisi okuyamadimm. Aksamda eve gider gitmez sizmisimmm. Bugunde yogunluk devam edecek. Size haber vereyim dedimnmm.
Herkesi opuyorummmm. Haftaya acisini cikartacam insallahh
Hadi hayırlısı kuzu inşallah olcakhe kız sormabu ay takiple denicez kuzum
adet olursamda eşimden sperm isteyip ne durumda ona bakacak ona göre aşılama yaparız dedi
ama ben bu konuda emin değilim adete bağlı herşey
% 30 muuuay süperr kızzz
ayşemmmmmkolay gelsin çok yorma kendini
Hadi hayırlısı kuzu inşallah olcak
Kuzu valla bnde şaşırdım ben daha düşük biliyodum ama galiba hersey normal olunca oran daha yüksek oluyo
Benimki bekleyelim dedi kafamdan atıp rahatlamak istiyorum çünkü yoruldum gerçekten. .
fundacann habire düşünüp yeni kararlar alıyosun. yazı güzel tatille geçir düşünme ama yine uygulama aşamasını da atlama
Gunaydin canlar nasilsiniz
ezocumm nasılsın
Ehh iste cnm iyi olmaya calisiyorum merkeze gitseydim psikologa gidicem duzelemedim bi turlu
Günaydın kızlarrrr
Fındam ve twinim ben baş ağrısına dayanamayıp akşam 9.30 gibi yıkadım bende eşimde çok beğendik.. Çünkü önceki artık turuncu gibiydi şimdi. Morumsu
Fundacım hap için ne dedi doktor. Ayrıcada ne çatlak anam oturup anasını niye anlatırki tamam üzücü ama sen oraya onu dinlemeye gitmedin ki
Ramazanla birlikte çık işten nasılsa çıkacam diyonramazanın çıkışı bayram çünkü gidin izmire falan sonrasıda bi güzel tatil ohhh mis gibi anam ev hanımlığı gibiSi var mı.. Benim eşimin maaşı biraz daha yüksek olsa ben çalışmam o derece yani
Twincim bu dediklerim sanada geçerli canım senin nasılsa tatil evde kalınca uğraşcak bişiler bu el işi gibi sonrada grlsin sıpalarınız
Bende zaten eylüle kadar beklemedeyim kAfam iyice rahatlamış olur
Lizim, eZomm, ayşem, sosyalim, yelizim günaydın canlarr
ayyy harikaaa morumsumu güzel bişey canlandı gözümde haa
hapa baktı bencede çok günde 4 kez 2 kez al dedi ablamda kullanıyo çok faydasını gördü dedi birçok vitamin var hamile kalmanıda adetininde kolaylaştırcak dedi
ya çok alem kız baktım gözlerini siliyor ama yaş yokkçok değişik bi kadın bunaldım anam burda insanlıktan çıktım bi boya yaptırmaya vaktim yok hale bak diyo
ayy dedim enerjiniz hiç bitmesin ne tatlısınız
yalnız çok ilgili öle gir çık yapmıyor yaa tamam yoğun olsa belki oda öle olcak diğerleri gibi ama çok zor iş kendide diyor
ya hatırlamaalrı zor oluyo ne konuştuğunu ne verdiğini çok zor yaa
yaa dimiii bende biri gaz versin diye bekliyorummm aynen bende o mantıktayım
en çokta annemle yazlığa gitmek istiyorumm hem yakın sıksık gelip giderim eşimin yanına yada o gelir
bide tatil evimde vakit geçirmek kışada hamile olsam offf ne isterim başka yaa
canım seninde sakin biyere tayinin çıksada biraz rahatlasan keşke ama emekliliğe kadarda rutin çalışma öle gözüküyo memurluk sonuçta kolay bırakılmazki değilmi,
ya çok pozitifsinnn çok seviyorum bu huyunu helal olsun sana vallahi bak biz böle kastıça iş uzuyo sen bizden önce kalacan gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?