yarın 23 nisannnresmi tatil değilmiiiiiiiiiiii yaaaa :84:
Yarin resmi tatil cnm. Size tatil degil mi?
Ayy aynı ben ne güzel bişi tüm gün yat kalk ye iç s.. :)))
Ben anlamam başkan boş bırakınca bak ne oluyoçabuk yer değiştir
Mazeretim bar asabiyim ben de
Ne oldu kızlar biliyormusunuz bursa da ilk kese görmeye gittiğimiz doktor beni aradı eşimşn kuzeni ona gidiyo doktorun eşi sormuş beni oda demiş böle böle olmuş kadında benim doktora demiş o da beni arıyo nasıl oldu diye ne kadar beyefendi bi adam bayıldım bu davranışına.. Beni telkin ediyo 3 ay ara verin dedi buda inşAllah olur merak etmeyin falan demeler herkes böle olsa ya
Sosyalimmmmhosgeldin sonundaaa Kizz niye yoruyolar seni boylee aaa
Benosumm ne hoş dimi bazen oyle dusunceli insanlarla karsilasinca insan cok mutlu
Oluyoo
bence de 3 ay yeter canmm sonra tekrar ve daha guzel saglikli bi gebeligin olucak insallahh
Allah hepimize nasip etsin insallahh
Canlarim gunaydinnn. Herkes iyidir insallahh.
Dun hala oldum benn:) cok tatli bi kizimiz oldu birazda tombissdun hepinize ayri ayri dua ettim. Rabbim hepinize nasip etsinnnnn en kisa zamanda insallahhh
günaydın canlarrrrrrrrrrr
kız benoş en güzeli o zaten o ağaçların ortasından ağır ağır yürümek
kız ne diceeem sen bimin üstündeki evdemi oturuyon
canım Allah gönlünüze göre versin nerde mutlu huzurlu olcaksanız orda olun inşallah
ayy o ne düşünceli doktormuş ya ne güzel kız inşallah o tarafa gidersinizde sende ona düzenli gidersin
ben dün bikez daha anladımki seni hatırlayacak gerçekten ilgilenecek bi doktora gitmelisin kendi yerinde çok yoğun olmayan bi doktora
benoşş ye iç yat s.ç mııbende istiyorum bendeeee
ayşemmmm gözünüz aydınn canım tombikmiii oyyyyyy
kızlar bu dün gittiğim doktor aşılama için benim diğer hastaneye gidilceğini orda işlemlerin yapılacağını söledi şok oldumm
nasıl yanii dedim ismini duyunca hastanenin en ileri tek. ordaymış sperm yıkama filan orası yapyomuş
ve bana çok yüksek bi ramak söledi bende dedim ben orda dr. fiyat aldım 400 tl herşeyiyle
olamaz filan dedi bozulduda epey yok orası sirkülasyonu fazla bi hastane dr. lar yoğun
ya kızlar eşim dediki sen yine o kadına git bak sana demiş acele etme masraflı işler iğneler pahalı sorun yok bekle istersen
kadın samimi yaklaşıyor bu ticaretci resmen
kafam çook karışıkkk çok
bide dün yine dengesizliği üstündeydiii
öbürü hep aynı haa bide klomenle aşılama yapacakmış
öbürü iğne dedi ki daha etkili iğne
bide yine progestan verdi içmek istemiyorum ne dersiniz
Günaydın kızlar
ayşemm Allah analı babalı büyütsün ne cicidir şimdi o minicikk inşallah fundoşun yelizin twinin benoşun da en kısa zamanda minicik bebişleri olur
normal doğum mu yaptı çok zorlandı mı, ben bu ara çok doğum hikayeleri dinliyorum ve okuyorum :18::18: korkmuyodum ama duyduklarım beni fena tırstırıyo :18:
aşılamanın tutması için adetinin düzenli olması daha iyi olur tabi doğru karar vermişsin canımayşem onuda bırak düşünsene aşılamanın yapılacağı yer benim hastane yani okadar hastane var oranın ismini sölediler şok oldum duyunca kızzz
düşündüm yani bütün yollar oraya çıkıyo ben ordan vazgeçmemeliyim anlaşılan
yok ayşem daha takipede gerek duymuyorum bildiğim şeyi gidip görüyorum ne yapmam gerektiğinide biliyorum o bana günaşırı dedi yolladı e bunu bend eyapıyorum yum. günlerimdeyim bunu kendim anlıyabiliyorum ult. girmedende
canlar eğer bu ay adet olursam bi ay beklicem sonra gidicem gönül hanıma öle düşünüyorum ne progestan ne d.k. hapı almadan beklicem
lizommm toprakla uğraşmak kesinlikle pahabiçilemez
benoş demiş kız
karadayı içinmi kalk dedi yoksabende veletlerden izleyemedim haftadr
evet canım çok ağır en canalıcı yerinden vuruyosun ama yalnız değilsin bunu bende yapıyorum
valla ben olsam özür dilemem çünkü yanlış yapmaya onlara yedirmeye devam eder
sende yıprandığınla kalırsın
canım bu ay bi geçsinde adetim düzenli gelirse 2.günü gelirsin demişti işte bakalım hiç ilaç filan almadan düzenli normal kanama gelirse o zamanki ruh halime göre hareket edecem
bu yorum iyi geldi sağol ayşemmYaa lizoo konuyu cok bilmiyorum ama bazen bende senin gibi yapiyorum. Insan bir muddet sonra dayanamio.
Birseyleri cok uzatmak iyi degil zaten. Illa bi taraf alttan alio bi muddet sonra. Bu seferde alttan alan sen olmussun. Iyi yapmissin bosver.
kızz yarın özellere de tatil aslında bildiğim kadarıyla. mesai yapanlar belli bi ücret ödemeli cezası var yoksa. detayları bilmiyorumyarın 23 nisannnresmi tatil değilmiiiiiiiiiiii yaaaa :84:
ayy yok yaa bi,zim sektöre pek işlemezzz ama eşim tati,ldir kesinnn ailesiyle son günü neyse iyi olur
bende erkenden sıvışırımm
biri toprak çiçek ağaç böcek mi dedi
aşılamanın tutması için adetinin düzenli olması daha iyi olur tabi doğru karar vermişsin canım
bu yorum iyi geldi sağol ayşemm
bende bitek biz böyleyiz, ben çenemi tutamıyorum sanıyorumumarım tekrarlanmaz yoksa bida özür mözür yok
kızz yarın özellere de tatil aslında bildiğim kadarıyla. mesai yapanlar belli bi ücret ödemeli cezası var yoksa. detayları bilmiyorum
Resmi tatillerde calismak yasak amasizin patronu sikayet edelimmm:) ya yrin misafirlerin son gunu muuuu. Bak ha geldi gelecekler derken gidiyolarr bile:) hadi gozunaydinnnn
noldu kızz hassas biyere mi dokundum
Gunaydin sosyalimmm. Amin canimmevt minicik. Cenesindede gamzesi var. Benden almis gamzesini:))
Sen nasilsin nasil gidior hamislik?bebis nasilllne kadarlik oldunuz
Rahatlaa lizooo. Herkesin evinde ayni sorunlarr. Rabbim daha beterinden korusunn
aminnn ayşem küs olunca hiçbirşeyden zevk alınmıyoGunaydin sosyalimmm. Amin canimmevt minicik. Cenesindede gamzesi var. Benden almis gamzesini:))
Sen nasilsin nasil gidior hamislik?bebis nasilllne kadarlik oldunuz
Rahatlaa lizooo. Herkesin evinde ayni sorunlarr. Rabbim daha beterinden korusunn
benimde tek takıldığım o işte. özürdiledim diye hatasına devam etmesinden korkuyorum. ama dedim bizde çok zordayız elimizde olsa yaparız tabiki diye. öyle körü körüne değil :44:dimiii bencede canım
kız bende yazdım yaaa tamam uzatmak iyi değill ama özür dilemem şahsen çünkü erkek milleti hep kendini haklı görür bide özrü duyunca hiç vazgeçmez
hata yapmaktan bizzat denendi test edildio yüzden at fırçayı hatalıysada özür dilemmm
ay nolur şikayet edinnnn şu firmayıııbize tatil yokkk nolurrr
perşembe gidiyolasr canım yarın iyi olcak şöle düşündüm eşime tatildir heralde ö.sonra hava güzel olursa bende kaçarım gelip alırlar beni
zaten sabah yorucu oluyo kahvaltıdır giyinmedirçok yaramazlar aşırı yorucuuu
kız sorma gidiyolar ama gerçekten zor yaaa
eşimle sabah atıştık
annesi akşam dediki yaza izin alırsınız dimi 1 hafta abinler gelince
hee dedi
bende dedimki valla bizim sessiz sakin bi tatile ihtiyacımız var böle elimi hiçbişeye sürmeden
sizle gelince yorulcam ev ortamı çünkü çok bozuldu ama kusura bakmasnb
geçen yaz öle oldu tatil değil işten çok yoryldum
haaa unutmuşum kızz senin işin toprakben nefret etme aşamasındayım da o yüzden yazdım tabii sizinki hobi bizim ki iş olduğu için afakanlar basıyor
ohh maşallah canım 11 haftayı bitirdiniz. 12 den sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah. 20 li 30 lu haftalarını da konuşuruz burdakız halaya benzer derler zateniyi gidiyor canım hala az yiyorum ama en azından mide bulantılarım %90 azaldı haftaya pazartesi 2 li test için çağırdı dr um bugün 11+0 olduk 12. hafta oluyor sanırım değil mi :44:
aminnn ayşem küs olunca hiçbirşeyden zevk alınmıyo
benimde tek takıldığım o işte. özürdiledim diye hatasına devam etmesinden korkuyorum. ama dedim bizde çok zordayız elimizde olsa yaparız tabiki diye. öyle körü körüne değil :44:
ver firmanın adını bi baskın yaptıralım
anne diyince hayır denmio ki fundoşum topu sana atsaydı fundaya sor diye sen yok mu dicektin. unutulur gider o zamana
haaa unutmuşum kızz senin işin toprakama benimkisi hobi küçük bi alana sebze ektim heralde iş olsaydı bende nefret edebilirdim
ohh maşallah canım 11 haftayı bitirdiniz. 12 den sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah. 20 li 30 lu haftalarını da konuşuruz burdane çabuk geldin yetiştin kız bize
size yetişmek ne mümkün ama zamanın hızlı aktığı konusunda hem fikiriz lizimimbu arada cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenmiştin canım
ben 12 haftada devlet hastanesinin acilinde öğrenmiştim. doktor bana da göstermişti. ama ultrason cihazı iyiydi. sonraki gün kendi doktoruma gittim ikili test için, bellidir ama ben göremem daha iyi cihazlarda görünür dedi. 14 haftada başka bi özele gittik oda hemen gördü canım
anladım canım hayırlısı neyse o olsun benim ki merak işte doğuncada öğrenirim inşallah
tabiki hayırlısı canım. doktor kız da dese erkek de dese sevincin aynı olcak hiç değişmicek. sadece merak
Canlarim gunaydin nasılsınz bakım
Bende birazdan hazırlanıp okula gidicem.
Sosyalim çok sevindim minik büyümüş maşallah oh bulantilar da azalmış bundan sonra rahat edicek inş ss
Fundos kız kafanı karıştırma artık o suratsız dr unla devam et
Lizim kuzum bnde aynı şeyi yapıyorum ama ben hataliysam Özür dilerim hata ondaysa Özür dilemeden barışmam
Ama sende iyi yapmissin küs kalinmiyoki
Ayşem hala olmuşsun maşallah minige o ne güzel kokuyodur şimdi Analı babalı büyüsün yavru
Benosum yelizimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?