Ağlayakta gözden mi olak???

kız sen adet ol ondan sonra korunma sakın zaten rahim toparlamadan bebek tutunamaz , dr uda tebrik ettim bu arada

sorma yelizimm ulan bi gidemedikte yeni yerimize ondan sonra yatışa geçeceğim

Canlarim gunaydinnn. Herkes iyidir insallahh.

Dun hala oldum benn:) cok tatli bi kizimiz oldu birazda tombiss dun hepinize ayri ayri dua ettim. Rabbim hepinize nasip etsinnnnn en kisa zamanda insallahhh

Allah analı babalı büyütsün ayşemm kızzz o ne miniktir şimdi

artık ne hızına yetişebiliyorum ne yazdıklarını bağlayabiliyorum fundoş sen ne yapıyorsun Allah aşkına

dinleme okuma öyle şeyler anlık değişiyor çünkü sezeryan normal doğum olayları

aşılamanın tutması için adetinin düzenli olması daha iyi olur tabi doğru karar vermişsin canım
Yaa lizoo konuyu cok bilmiyorum ama bazen bende senin gibi yapiyorum. Insan bir muddet sonra dayanamio.
Birseyleri cok uzatmak iyi degil zaten. Illa bi taraf alttan alio bi muddet sonra. Bu seferde alttan alan sen olmussun. Iyi yapmissin bosver.
bu yorum iyi geldi sağol ayşemm
bende bitek biz böyleyiz, ben çenemi tutamıyorum sanıyorum umarım tekrarlanmaz yoksa bida özür mözür yok
yarın 23 nisannn resmi tatil değilmiiiiiiiiiiii yaaaa :84:
kızz yarın özellere de tatil aslında bildiğim kadarıyla. mesai yapanlar belli bi ücret ödemeli cezası var yoksa. detayları bilmiyorum

ayy yok yaa bi,zim sektöre pek işlemezzz ama eşim tati,ldir kesinnn ailesiyle son günü neyse iyi olur
bende erkenden sıvışırımm

Resmi tatillerde calismak yasak ama sizin patronu sikayet edelimmm:) ya yrin misafirlerin son gunu muuuu. Bak ha geldi gelecekler derken gidiyolarr bile:) hadi gozunaydinnnn

Gunaydin sosyalimmm. Amin canimmevt minicik. Cenesindede gamzesi var. Benden almis gamzesini:))
Sen nasilsin nasil gidior hamislik?bebis nasilll ne kadarlik oldunuz

Rahatlaa lizooo. Herkesin evinde ayni sorunlarr. Rabbim daha beterinden korusunn

Resmi tatillerde calismak yasak ama sizin patronu sikayet edelimmm:) ya yrin misafirlerin son gunu muuuu. Bak ha geldi gelecekler derken gidiyolarr bile:) hadi gozunaydinnnn

dimiii bencede canım
kız bende yazdım yaaa tamam uzatmak iyi değill ama özür dilemem şahsen çünkü erkek milleti hep kendini haklı görür bide özrü duyunca hiç vazgeçmez
hata yapmaktan bizzat denendi test edildi o yüzden at fırçayı hatalıysada özür dilemmm

ay nolur şikayet edinnnn şu firmayııı bize tatil yokkk nolurrr
perşembe gidiyolasr canım yarın iyi olcak şöle düşündüm eşime tatildir heralde ö.sonra hava güzel olursa bende kaçarım gelip alırlar beni
zaten sabah yorucu oluyo kahvaltıdır giyinmedir çok yaramazlar aşırı yorucuuu
kız sorma gidiyolar ama gerçekten zor yaaa
eşimle sabah atıştık
annesi akşam dediki yaza izin alırsınız dimi 1 hafta abinler gelince
hee dedi
bende dedimki valla bizim sessiz sakin bi tatile ihtiyacımız var böle elimi hiçbişeye sürmeden
sizle gelince yorulcam ev ortamı çünkü çok bozuldu ama kusura bakmasnb
geçen yaz öle oldu tatil değil işten çok yoryldum

Gunaydin sosyalimmm. Amin canimmevt minicik. Cenesindede gamzesi var. Benden almis gamzesini:))

Rahatlaa lizooo. Herkesin evinde ayni sorunlarr. Rabbim daha beterinden korusunn

kız halaya benzer derler zaten iyi gidiyor canım hala az yiyorum ama en azından mide bulantılarım %90 azaldı haftaya pazartesi 2 li test için çağırdı dr um bugün 11+0 olduk 12. hafta oluyor sanırım değil mi :44:

aminnn ayşem küs olunca hiçbirşeyden zevk alınmıyo
benimde tek takıldığım o işte. özürdiledim diye hatasına devam etmesinden korkuyorum. ama dedim bizde çok zordayız elimizde olsa yaparız tabiki diye. öyle körü körüne değil :44:
ver firmanın adını bi baskın yaptıralım
anne diyince hayır denmio ki fundoşum topu sana atsaydı fundaya sor diye sen yok mu dicektin. unutulur gider o zamana
ben nefret etme aşamasındayım da o yüzden yazdım tabii sizinki hobi bizim ki iş olduğu için afakanlar basıyor
haaa unutmuşum kızz senin işin toprak ama benimkisi hobi küçük bi alana sebze ektim heralde iş olsaydı bende nefret edebilirdim
ohh maşallah canım 11 haftayı bitirdiniz. 12 den sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah. 20 li 30 lu haftalarını da konuşuruz burda ne çabuk geldin yetiştin kız bize

size yetişmek ne mümkün ama zamanın hızlı aktığı konusunda hem fikiriz lizimim bu arada cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenmiştin canım

size yetişmek ne mümkün ama zamanın hızlı aktığı konusunda hem fikiriz lizimim bu arada cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenmiştin canım

ben 12 haftada devlet hastanesinin acilinde öğrenmiştim. doktor bana da göstermişti. ama ultrason cihazı iyiydi. sonraki gün kendi doktoruma gittim ikili test için, bellidir ama ben göremem daha iyi cihazlarda görünür dedi. 14 haftada başka bi özele gittik oda hemen gördü canım

anladım canım hayırlısı neyse o olsun benim ki merak işte doğuncada öğrenirim inşallah

kızlar hamilelik takvimi şimdilik yapmayı düşünmüyorum ama en azından merak edenler için kaçıncı haftada olduğumuzu gösteren bi şey yapmak istedim

Canlarim gunaydin nasılsınz bakım
Bende birazdan hazırlanıp okula gidicem.

Sosyalim çok sevindim minik büyümüş maşallah oh bulantilar da azalmış bundan sonra rahat edicek inş ss
Fundos kız kafanı karıştırma artık o suratsız dr unla devam et

Lizim kuzum bnde aynı şeyi yapıyorum ama ben hataliysam Özür dilerim hata ondaysa Özür dilemeden barışmam
Ama sende iyi yapmissin küs kalinmiyoki

Ayşem hala olmuşsun maşallah minige o ne güzel kokuyodur şimdi Analı babalı büyüsün yavru
Benosum yelizimmm

twinimm ne yapıyorsun inşallah canım darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…