he kızz oğlan çok şişko göbekten yürüyemiyosadece pilav çikın yiyolar bide cips kuk fanta
ayyy yelizim inşallah hemencik gelir adetin şöle düzenli normal bi şekilde ohhh
ama bak bu durum seni ne kadar sakinleştirdi değilmi
evet aynen dr. a gitmek benide çok geriyor yaaa offf çok stresli
zaten biz stres yapıyoruz diye hormonlar organlar değişiyo(
bekleyebiliyosan gerçektende biraz vücudunu kendi haline bıraksan keşke
ayyy adam ne hhasret çekiyo kızzz sesi dinleyip ne güzel diyo o saatte
kız inanılmaz zor bişey vallahi dün bi baktım akşam gözlerimin altı morarmışşşyorulmuşummm iyiki işteyim anamm
bide kapı kolum ç.ıkmış bir kapının
ve duvarlarda çaklıtlı eller parmaklar
Ayy duvarlar miiii amannnn kolay gelsin sanaa
Bak suanda yine agliyor nasil sesi geliyo bebişinnn
Ya aslinda onume bi zaman koyup o zamana kadar birakasim var mesela haziran sonu veya temmuz falann ne biliim o arada da doktora falan gitmeyeyimm hic ugrasmayayim dusunmeyeyim diyorum suanda kafam oladar rahat ki aman oldu mu olmadi mi kac gun kaldi adete falann hicc umrumda degill
Sonra ankaraya gidip orda doktorla gorusup ne yapicaksak yapariz artikk
bencede
ortaköymüüüanam çok trafik oluyo ya ahava güzelse ve pazarsa bu istanbulda o taraflara gitmiyoz biz
tamam işte buda büyükçekmecenin berisi size doğru bize doğru
çıkıyom ozaman tamamm az du bu ay nolcak bi bakalım hele kendiliğinden olmadı aşılama bahanesiyle çıktım gitti
Canlarimmm
Uzun bi ara oldu sankii pek yazan yoktuu herkes gezmelerde tabii haftasonuu
Benoss sana kolay gelsinn ama bu da sana ders olsun bundan sonra sen de oyle yaparsin kimsenin işini kolaylastirmazsinn bak kimse senin icin yapmamiş :26: ben o konularda kendime hep alemin eşeği derimhep oyle davraniyorum cunkuu
Lizimm fotolarini gordumm yalinayak toprakla icice cok canm cektii
Twincann oglencilik her zaman daha iyidir bence
Fundoss kiz sen nerdesinnnn gezentii
Nişan nasil gectii misafirlerin nezaman gidiyor kontrole nezaman gidicen tüm bunlarin cevabini istiyorumm
Kizz sosyal nerde kii hic sesi cikmiyorr :26:
He valla trafik çoktu ama bizim zaten arabamız yok ki sahil boyu yürüdükakşam saatindede bindik otobüse..
Kendiliğinden gelir inşAllah canım sen sıkıntı etme
Akşama bakalım çatlat doktor ne diycekkam sonucun be oldu senin
Kız bende kendime diyorum eşşek diye. Milletin enayisi benim
Ama yok tayin şeysi açıldı tayin istiyce bakalım inşAllah olurda kurtulurum
Ayrıca da en iyisi düşünmemek canım benimde şu sıralar kafam bi milyon ama belli bi süre bebek çalışma mevzusu olmayacak uzak kalacağımız için benimde kafa rahat.. Ve öenmli olan karar verdiğinde git o doktora tecrübe konuşsun
Bebek sesi güzel ama bi o kadar zor be kızlar bizde de var üst katta yazık sıpa ağlayıp duruyo ama bebek bu insan genede çok heves ediyo
Valla kızlar burayı çok boşladı üçümüz daimi demirbaşız gerçi ben artık sık sık giremem ama olsunarada çok girip bakıyom kimse yazmamış oluyo..
İnsallah olur tayin işiniz canmm daha sakin bi şehirde rahatlarsiniz
Evet yaa artik eskisi gibi ragbet yok topige
İnşAllah canım.. Yazın rehaveti çöktü
Sende ben gibi ev kuşusun ha
Yaa evet ben evde valit gecirmeyi yeğleyenlerdenim
Yani bide insan evde kaldikca kalasi geliyor haa
Cekilin uleynn yettim gari
Kizlar yogunummmm ondan gelemiyorum
He valla trafik çoktu ama bizim zaten arabamız yok ki sahil boyu yürüdükakşam saatindede bindik otobüse..
Kendiliğinden gelir inşAllah canım sen sıkıntı etme
Akşama bakalım çatlat doktor ne diycekkam sonucun be oldu senin
Kız bende kendime diyorum eşşek diye. Milletin enayisi benim
Ama yok tayin şeysi açıldı tayin istiyce bakalım inşAllah olurda kurtulurum
Ayrıca da en iyisi düşünmemek canım benimde şu sıralar kafam bi milyon ama belli bi süre bebek çalışma mevzusu olmayacak uzak kalacağımız için benimde kafa rahat.. Ve öenmli olan karar verdiğinde git o doktora tecrübe konuşsun
Bebek sesi güzel ama bi o kadar zor be kızlar bizde de var üst katta yazık sıpa ağlayıp duruyo ama bebek bu insan genede çok heves ediyo
Valla kızlar burayı çok boşladı üçümüz daimi demirbaşız gerçi ben artık sık sık giremem ama olsunarada çok girip bakıyom kimse yazmamış oluyo..
Cekilin uleynn yettim gari
Kizlar yogunummmm ondan gelemiyorum
Ayy aynı ben ne güzel bişi tüm gün yat kalk ye iç s.. :)))
Ben anlamam başkan boş bırakınca bak ne oluyoçabuk yer değiştir
Mazeretim bar asabiyim ben de
Ne oldu kızlar biliyormusunuz bursa da ilk kese görmeye gittiğimiz doktor beni aradı eşimşn kuzeni ona gidiyo doktorun eşi sormuş beni oda demiş böle böle olmuş kadında benim doktora demiş o da beni arıyo nasıl oldu diye ne kadar beyefendi bi adam bayıldım bu davranışına.. Beni telkin ediyo 3 ay ara verin dedi buda inşAllah olur merak etmeyin falan demeler herkes böle olsa ya
Canlarim gunaydinnn. Herkes iyidir insallahh.
Dun hala oldum benn:) cok tatli bi kizimiz oldu birazda tombissdun hepinize ayri ayri dua ettim. Rabbim hepinize nasip etsinnnnn en kisa zamanda insallahhh
günaydın canlarrrrrrrrrrr
kız benoş en güzeli o zaten o ağaçların ortasından ağır ağır yürümek
kız ne diceeem sen bimin üstündeki evdemi oturuyon
canım Allah gönlünüze göre versin nerde mutlu huzurlu olcaksanız orda olun inşallah
ayy o ne düşünceli doktormuş ya ne güzel kız inşallah o tarafa gidersinizde sende ona düzenli gidersin
ben dün bikez daha anladımki seni hatırlayacak gerçekten ilgilenecek bi doktora gitmelisin kendi yerinde çok yoğun olmayan bi doktora
benoşş ye iç yat s.ç mııbende istiyorum bendeeee
ayşemmmm gözünüz aydınn canım tombikmiii oyyyyyy
kızlar bu dün gittiğim doktor aşılama için benim diğer hastaneye gidilceğini orda işlemlerin yapılacağını söledi şok oldumm
nasıl yanii dedim ismini duyunca hastanenin en ileri tek. ordaymış sperm yıkama filan orası yapyomuş
ve bana çok yüksek bi ramak söledi bende dedim ben orda dr. fiyat aldım 400 tl herşeyiyle
olamaz filan dedi bozulduda epey yok orası sirkülasyonu fazla bi hastane dr. lar yoğun
ya kızlar eşim dediki sen yine o kadına git bak sana demiş acele etme masraflı işler iğneler pahalı sorun yok bekle istersen
kadın samimi yaklaşıyor bu ticaretci resmen
kafam çook karışıkkk çok
bide dün yine dengesizliği üstündeydiii
öbürü hep aynı haa bide klomenle aşılama yapacakmış
öbürü iğne dedi ki daha etkili iğne
bide yine progestan verdi içmek istemiyorum ne dersiniz
Kız ben hamilelik için düzenleme yapacaktım ama neyse sizin için pazartesileride tatil
Yemin ederim burdan kurtulmak istemem normal 10 arkadaş boru değil hiç mi insan bıraktığım işleri yapmaz.. Bide aradım rica ettim şunları bi yapın diye ellerini sürmemişler neymiş efendim hiç bişi anlamamışlar çok karışıkmış pes yaa pess diyorum..
Bizde dün gezmeye deniz kenarına gittik güzeldi..
Funda çık gitsin git evde temizlik yap
Lizimmm o yoprak olayı süper sevdim resimlerini kocanıda ala toprağa göneydin yabelki anlardı yaptıklarını
Twinn senin için kötü olmuş ama sabret az kaldı tatile
Canlarimmm
Uzun bi ara oldu sankii pek yazan yoktuu herkes gezmelerde tabii haftasonuu
Benoss sana kolay gelsinn ama bu da sana ders olsun bundan sonra sen de oyle yaparsin kimsenin işini kolaylastirmazsinn bak kimse senin icin yapmamiş :26: ben o konularda kendime hep alemin eşeği derimhep oyle davraniyorum cunkuu
Lizimm fotolarini gordumm yalinayak toprakla icice cok canm cektii
Twincann oglencilik her zaman daha iyidir bence
Fundoss kiz sen nerdesinnnn gezentii
Nişan nasil gectii misafirlerin nezaman gidiyor kontrole nezaman gidicen tüm bunlarin cevabini istiyorumm
Kizz sosyal nerde kii hic sesi cikmiyorr :26:
Gunaydin fundoss,lizosss
Sezaryan oldu cnm. Ilk basta suni sanci verdiler ama acilim olmadi. Kiz sanciyi bos yere cektisonra sez a aldilar hemen.
Banada diyoki acilimin yoksa sakin suni sanci alma. Ben duvarlari yumrukladim falan dedionu oyle gorunce cok korktumm
Fundos bu doktor niyd surekli farkli konusuyor yaa. Sen takibini yaptir sadece buna bence. Sonra kendi doktorunda asilamani yaptirirsin. Asilaman sonrada ins minigin gelirrrrr.
kızlarr mutlaka toprakla uğraşmalısınız böyle zevkli bi uğraş yok
ayrıcana ben haftasonu dışında hep burdayım sadece 3 ümüz burdayız diyen kimoklava geliyo ona
bide bidee kızlar yaa ben şimdi eşime senin annen böyle kardeşlerin şöyle bana bunu yapmışlardı vs gibi bisürü şey söledim ya yanlış mı yaptım acaba düşününce sanki bi erkek için ağır şeyler gibi geldi. dün yatıyodum hadi kalk dizimiz başladı izleyelim dedi ben ona yemek bile pişirmemiştim
gece 4 de uyandım sarıldım özürdiledim biraz kem küm etti kızdı bende ağlayınca dayanamadı barıştık
biraz özürdilemenin verdiği eziklik var ama çok özlemiştim dayanamadım doğru mu yaptım acaba
fundoş ben senin durumun içinden çıkamamaya başladım iki doktora birden gidiyosun ya ne kadar da karıştı. aşılamayı erteleme bence bak geçen bi arkadaş gelmişti oda bi sene sonunda aşılamayla hamile kalmış. sana en doğru en iyi hangi doktor geliyosa ona devam et bence. dua et ve kalbinin sesini dinle
kızlarr mutlaka toprakla uğraşmalısınız böyle zevkli bi uğraş yok
ayrıcana ben haftasonu dışında hep burdayım sadece 3 ümüz burdayız diyen kimoklava geliyo ona
bide bidee kızlar yaa ben şimdi eşime senin annen böyle kardeşlerin şöyle bana bunu yapmışlardı vs gibi bisürü şey söledim ya yanlış mı yaptım acaba düşününce sanki bi erkek için ağır şeyler gibi geldi. dün yatıyodum hadi kalk dizimiz başladı izleyelim dedi ben ona yemek bile pişirmemiştim
gece 4 de uyandım sarıldım özürdiledim biraz kem küm etti kızdı bende ağlayınca dayanamadı barıştık
biraz özürdilemenin verdiği eziklik var ama çok özlemiştim dayanamadım doğru mu yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?