Ağlayakta gözden mi olak???

kıızz öğlencilik çok kötüü sabah vakit daha çabuk geçiyor öğleden sonra tamamen sana kalıyor.
ben geçmişe bakmadım hiç yeni gelişmeler değişimler varmı ki

Evet kuzum öyle valla ama ne yapalım 1 buçuk ay kaldı idare edcem artık
Yok kuzum farklı bişey yok topik sessiz sedasız şimdilik

Cnm ben uyuycm gözler gidiyo valla sanada kolay gelsin cnmm bnm

Bu arada Benosum ise baslamisin hadi bakalım hayırlı olsun çok yorma kendini

günaydın canlarımmmm
benoş çok zor ilk iş günü yaa bende ctesi gelmedim düşün alışmışım ya bitek pazar tatil yapmaya uzun bi süre gibi geldi bana h.sonu ve şuan adapte olamıyorum

twinim sus ses etmeee gül gibi işin var aaa çok ayıp acı biber sürerim ağzına

lizomm

bizde tam gün çalışıyoz dimi hem sabah hem öğlen ctesi niye çalışmadın kız. Yeni haftaya başladık hadi bismillah bi cuma geleydi
bende haftasonunu çok güzel geçirdim (kocamla küs olsam bilene) bugün yürüyen ruh gibiyim

evet yaa bide böle rutin işler var twinin hergn farklı tatil yaptım canım nişan vardı anadolu yakasında sabahtan eşimin akrabalarına gittik ormana karşı oturuyolar önce kahvaltı sonra mangal filan akşamada nişana hazırlandık ordan geçtik
dünde güzel deniz havası aldık güzeldi benim haftasonumda
barışmadınızmı dahaa

yook millet anlamasın diye mecburi durumlarda konuşuyoruz bitek. hani bölee hoşlandığın biri olur bi türlü konuşamazsın arada bikaç laf eder hepsinden mana çıkarırsın, bide ufak bi ilgi gördümü işte beni seviyo dersin ya öyleyiz işte mesela dün akşam ben üşüyorum diye ateş yaktı normalde yapsa pek önemli olmazda şimdi daha çok hoşuma gtti

fundoş kız o yeşil doğal görüntüyü çoook seviyorum denizden daha güzel arada böyle değişiklikler yapmak gerekiyo. bide şu pazartesi olmayaydı benoş geçen başbakan olursam bişi yapcam demişti sanki. başbakan olursa pazartesini de kaldırsın

ayyyy biliyorum o durumuuuu arada iyi oluyor bu durumlar ama yaptığı aklına gelince yine aynı hırs geri geliyooo
bende yeşili seviyom ama maviyle birleşince daha hoş oluyoo

ayy ölemi demişti ahh ne güzel olurduuu ama ozamanda salıyla uğraşırdıkkk

evet evett sen daha güzel tarif ettin yeşil ve maviii
biz işten çıkalım bence

evet evett sen daha güzel tarif ettin yeşil ve maviii
biz işten çıkalım bence

ben her an kovulma veya çantamı alıp çıkma hakkına sahibim
sizin öle bi şansınız yokki benoşla sen twin devletin memurusunuzzzz

ben her an kovulma veya çantamı alıp çıkma hakkına sahibim
sizin öle bi şansınız yokki benoşla sen twin devletin memurusunuzzzz

deme onu bide sen vurma
sen işten çıkmayı veya kendini kovdurtmayı düşünüyomusun, eğer öyleyse tam havaların güzel oldugu zamana getirde bol bol gez

deme onu bide sen vurma
sen işten çıkmayı veya kendini kovdurtmayı düşünüyomusun, eğer öyleyse tam havaların güzel oldugu zamana getirde bol bol gez

evett tamda bu zamanlar öle planlarım var işte

ya şaka bi yana biliyosun canım hamile kaldığım gibi çıkmayı düşünüyorum hayır bir sonraki ayda kalacağımı bilsem çıkacamda bahar temizliğine girişcem

Kız ben hamilelik için düzenleme yapacaktım ama neyse sizin için pazartesileride tatil

Yemin ederim burdan kurtulmak istemem normal 10 arkadaş boru değil hiç mi insan bıraktığım işleri yapmaz.. Bide aradım rica ettim şunları bi yapın diye ellerini sürmemişler neymiş efendim hiç bişi anlamamışlar çok karışıkmış pes yaa pess diyorum..

Bizde dün gezmeye deniz kenarına gittik güzeldi..

Funda çık gitsin git evde temizlik yap

Lizimmm o yoprak olayı süper sevdim resimlerini kocanıda ala toprağa göneydin ya belki anlardı yaptıklarını

Twinn senin için kötü olmuş ama sabret az kaldı tatile

Son düzenleme:

aaa ne garip insanlar yaaaa kız insanlar çok rahat birde arayıp rica etmişsin pessss
sende öle yap bundan böle valla hakediyolar

ne tarafa gittiniz kızz biz gürpınara gittik
toprakla uğraşmak çoook güzellllllllll

kızzz gaz agetirme vallahi ev göçmüş zaten miniklerden 1 ayda zor temizlenir

Yok canım bundan sonra onlara bi gram bişi yok yazık ya insanlığa.. Ben köpek gibi çalışıyorum devletin işi insanlar mağdur olmasın derdindeyim onlar rahat aynı parayı alıyoruz bide.. Ne var biliyomusun o evrak sorumluluğu almak zorlarına gidiyo. Bizde soruşturma olayları falan var ama insanlık bu işler çekip gidince belki anlarlar kıymetimi.. Yokluğumda çok zorlanmışlar öle diyorlar ama içimden de daha beter olun diyesim geliyo..

Yok kız biz ortaköy civarına gittik bu tarafta bi tek büyükçekmeceye gidiyoruz başka yer bilmiyom

Olsun kız ev temizlenir sen yeter ki çık

bencede
ortaköymüüü anam çok trafik oluyo ya ahava güzelse ve pazarsa bu istanbulda o taraflara gitmiyoz biz
tamam işte buda büyükçekmecenin berisi size doğru bize doğru

çıkıyom ozaman tamamm az du bu ay nolcak bi bakalım hele kendiliğinden olmadı aşılama bahanesiyle çıktım gitti

Canlarimmm
Uzun bi ara oldu sankii pek yazan yoktuu herkes gezmelerde tabii haftasonuu
Benoss sana kolay gelsinn ama bu da sana ders olsun bundan sonra sen de oyle yaparsin kimsenin işini kolaylastirmazsinn bak kimse senin icin yapmamiş :26: ben o konularda kendime hep alemin eşeği derim hep oyle davraniyorum cunkuu

Lizimm fotolarini gordumm yalinayak toprakla icice cok canm cektii
Twincann oglencilik her zaman daha iyidir bence

Fundoss kiz sen nerdesinnnn gezentii
Nişan nasil gectii misafirlerin nezaman gidiyor kontrole nezaman gidicen tüm bunlarin cevabini istiyorumm
Kizz sosyal nerde kii hic sesi cikmiyorr :26:

yavrum bugününde h.sonundan pek bi farkı yok baksana kimse yok
nişan çok güzeldi kızzz bizim ufaklıklar türkiş müzik duyunca bile noooo diyen cinsten
ama ilkte indiler arabadan kulaklarını tıkayıp şedappp dediler
sonra eşimin halası aldı kızı halayın sonuna anamm çıkmıyo bide çiftetellide ellerini şıklatarak taklit ediyo oğlanda oynadı çok komiklerdiiii
party ye gitmişler öle diyolar
perşembe günü gidiyolar canım tam yum. günü tahminime göre
bu akşam kontrol :18:
valla demin gördüm hatunu ama selam vermeden çıktıııı

salaaak deseydinnn banada bugün regl diyo olmuyo ya ben işaretliyom mal hemen düzeltiyo ne işe yararsınki seeeen

Ay masallah ne tatlilardir haaa
Bakalimm yum ne durumda kizz hadi hayirlisii
Benim de ilac bugun sonuncusunu ictimm :26: bakalim nezaman adet olucamm ama ben bu ay da yumurtladim yani farkettim haa gerci bi işe yaramiyo

Ben o kanama oldugu ara adet de gordum bence ama iyice karışti hepsii
Funda yaa doktora gitmek istemiyorum suanda iyiyim moralim duzgun zaten anca toparladim simdi gidicem kist falan gecmediyse yine moralim alt ust olacak.
Esim de birak diyo bi sure hic kafana takma ne olucaksa olucak ama dinlen birazz aklindan cikarr
Yoksa bundan sonraki tedavi sureclerini de ben olumsuz etkiliyorum bu sekilde

Kizz benim de yam dairenin yeni bebegi olmuss gece bi agliyo kedi yavrusu gibi sesi başinda da en az 3 kisi var sesten belli habire eeee eeee diye ninni soyluyolar az susuyo sonra yine basıyo cigligi
Benimki gece uyanmis bana sesleniyo bebegin sesini duyuyon mu ne tatli diyoo saat 4 de
Ben de dedim emin ol ordakilere suanda okadar tatli gelmiyodurr

he kızz oğlan çok şişko göbekten yürüyemiyo sadece pilav çikın yiyolar bide cips kuk fanta
ayyy yelizim inşallah hemencik gelir adetin şöle düzenli normal bi şekilde ohhh

ama bak bu durum seni ne kadar sakinleştirdi değilmi
evet aynen dr. a gitmek benide çok geriyor yaaa offf çok stresli
zaten biz stres yapıyoruz diye hormonlar organlar değişiyo (
bekleyebiliyosan gerçektende biraz vücudunu kendi haline bıraksan keşke

ayyy adam ne hhasret çekiyo kızzz sesi dinleyip ne güzel diyo o saatte

kız inanılmaz zor bişey vallahi dün bi baktım akşam gözlerimin altı morarmışşş yorulmuşummm iyiki işteyim anamm
bide kapı kolum ç.ıkmış bir kapının
ve duvarlarda çaklıtlı eller parmaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…