Ağlayakta gözden mi olak???

Napıyım kuzum program değişti öğlenci oldum birazdan cikicam aksama kadar Okuldayim kuzum
Inşallah canım inşallah o günleri görücez inş

kolay gelsin o zaman sana canım , sabahçı olsaydın iyiydi ama neyse okulların kapanmasınada az kaldı Allahtan

kızlar hamilelik takvimi şimdilik yapmayı düşünmüyorum ama en azından merak edenler için kaçıncı haftada olduğumuzu gösteren bi şey yapmak istedim

ayyy bu ne güzel bişeymiş böle kızzz inşallah o haftaları sonuna kadar sorunsuz geçirirsin canımm

twinimmm öle yapcam canım bisüre gitmicem doktora filan adetim düzenli gelirse aşılama yaptırıcamm
senin bittimi, adet geldimi yum. günlerii

Selamm Kızlarrr

Komple etiket yapıyorum Yeliz'im valla çok hoşuma gitti doktorun davranışı herkes öle olsa ve bende inanıyorum hepimizin bebişi olacak.. yeterki sağlıkla eli ayı düzgün gelsin canım..

Ayşemm hayırlı olsun canım.. Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah.. hala olmakta güzeldir herhalde teyzelik güzel çünkü.. ayrıca duan için de Allah razı olsun canım.. benimde şu kanamalarım bitse de dualara başlasam

Fundamm hakkat ha hızına yetişilemiyor canım doktor doktor değil mübarek para canavarı
bencede artık kaçışın yok suratsıza gitcen en azından ona güveniyorsun bilgisine..
evet bimin üstünde oturuyorum kız beklerim bi gün

Lizim o kişi bendim ama daimi üye olarak konuştum kız.. bak bgün ne güzel herkes burada boş bırakmak iyi değil ayrıca da eşin için de boşver iyi yapmışsın.. başka bi gün aynı davranışı yaparsa da sende ona göre tekrar taktik geliştirirsin boşver

Sosyalim hayırlı olsun canım kocaman olmuş sıpa, bitmişte bulantılar hadi gelsin artık mutlu günler canım.. inşAllah sorunsuzda devam eder. ayrıca takviminde güzel olmuş

Twinim hoşgeldin canım sende..az kaldı sabır bitcek sonrada ver elini tatil kız

Selam canlarr
Aysem gozunuz aydin canm Allah analı babalı buyutsunn adı nee
Bizim de var bi kizimiz hic gormedim ama yan dairede sabahtan aksama ve geceden sabaha onun aglama sesiyle uyuyup uyaniyoruz uzaktan sesini seviyoruz eşimle

Sosyalimm masallah saglikla devamini nasip etsin Rabbim insallahh bebiş buyuyor bi bakmişiz ayse lizim gibi 20 kusurlerdee bi bakmişizz dogduu insallahhhhh

Lizim iyi yapmissin bence.Ben asla ilk adimi atan kişi olmadim ama herhalde iyi birseydir ben biraz domuzum o konularda

Fundamm kafan karişmasin eski doktoruna devam et hatta yerinde olsam aşilamaya kdar takibi de birakir kafami dinler kendi haline birakirdim..

Benossumm kizz bu Ankaradaki dr da beni aramisti ya nasil mutlu oldumm hala kendinden baskalarini dusunen kisilerin oldugunu bilmek beni herzaman mutlu etmistirr

Twincan öğlenci örtmennn nasilsinnn

Kardesimin morali cok bozuk.20-21. Haftalarda ayrintili ultrason yapiliyor ya organlar falan.Orda kalp sağ hiperekojen odak diye bisey cikmiş.yani kalp kasında kireclenke demekmiş.Down sendromu belirtisi
Falat diger bulgular temiz zaten 2 li testte de sonuclari iyiydi ama dr tabii felaket tellalı.Neyse dün beni aradi soyledi bi arastirsana diye baktim cok fazla hamile var bunla karşilaşan ama bu bulgu tek başina bi sorun teşkil etmiyor bununla beraber baska bulgular varsa sorun hani ense kalinligi vs yada amniyosentez yapiliyomus falan ama cikan sonuclar temizse cogu dr gerek gormemiş
Ben de baska dr a gidin dedim bi profa gittiler adam sagolsun icini rahatlatmiş.Zamanla gececegini,yaninda baska bulgular olmadigi icin tek basina bi anlami olmadigini soylemiş.Oyle işte.Tabi bir gun ve bir gece boyunca kardesimin telaş yapip uykularinin kacmasi yanina kar kaldi maalesef :26: ama cok sukur Allaha simdi rahatladi
Kizimiz da hic yerinde durmuyor cok hareketli demekki bana benzemiycek bu cocuk bide yogun bi konusma sohbet aninda basliyomuş oynamaya ahh kadin milleti işte diyorum ben de lafcı olacak

yaaa benoşummm dünya gerçekten küçük değilmii sanıldığı gibi büyük değil sen kalk koskoca tr de kadınlar kulübünde yazıştığın kişinin evinin önünden her akşam 6 da geç
benoşummm aynenn gönülle yola devam

yelizimmmm aynen takip filan yo kartık aşılama için gidicem birdaha doktora

ayy Allah korusunnn miniği yaaaaa canım
geliyom acil iş çıktı yarım kaldı yazım

inşallah sende bana yetişeceksin canım seninde tablonu beraber yapacağız ve beraber bekleyeceğiz

sağol canım hemen arkamdan senide bekliyorum çok ara verme sakın

inşallah canım yelizim kardeşin içinde çok geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmayacak canım içinizi rahat tutun

Masallah sosyalimm. Ikili testinin sonucuda guzel cikar insallah. Hep guzel haberlerini alirsinn

Amin yelizim. Kardesin hic korkmasin. Detaylida herkese birsey cikartiyolar. Kiziniz cok saglikli dogacak insallah.

Tesekkurler benayimm. Sende iyisindir Insallah.

Kizlar ben hastanedeyim. Ara ara gelirim yine.

Ayy Turkiyede ilk kez resmi Ateizm dernegi kurulmuş Haberturkde roportajlari var okuyunnnn
Allahim nasil bi dusunce tarzidirr ya bide saygi bekliyolarmiş ulen maymuna tapsan saygi duyarim da dinsizlik...neysee
Bi düşmek üzere olan uçakta gormek isterdim onlari bakalim dinsizlik ozaman sökecek mi

ayyy inşallah sosyalimmmm inşallaahhhh çok yakın hissediyorummm benoşunda dedği gibi burdaki kızlar hepimiz hamile kalıcaz bencede hemde çok beklemedennn

ayşemmm taze halaa

kız o ne öle beee öle dernekmi olurmuş iyice saçmaladı bu toplumumuz yuh olsun yaaa

benoş kız hep öğlen giriyosun bende öğlen yemekten sonra geziyorum geliyorum sen gitmişsin
yelizcan kardeşine doktoru o bulgudan sonra ne yapmasını söylemiş nasıl kesinleşirmiş durum. Bence doktorlar ya çok abartıyor bi durumu, yada üstüne düşmeyip kötü sonuçlar çıkmasına sebep olabiliyor. o yüzden bikaç doktora görünmekte fayda var gerçekten.
sosyoşş bendede var o takvimden oda çok hoşş yerim siziii

kızlar bizim burda bebeği down sendromlu bayana ölü doğum yaptırmışlar demiştim ya yapamamış 4 gün suni sancıyla beklemiş en son durumunu bilmiyorm hiç çıkmıyo aklımdan. Geçmiş olsuna gideceklermiş toplanıp ama ben nasıl gideyim beni görürse daha kötü olmazmı

Sosyalim kolay gelee
Aysecan sagol canmm insallah birsey olmayacakkk ulen hamile kalsan bi dertt kalmasan bi dert yahuu Allah beterinden korusun
Fundoss hic sormaa dovesim geliyo oyle insanlari.Ay bide dernegi kuran kadin agriliymis.muhafazakar bi ailenin kiziyim diyoo.Yeterince muhafaza edememişler belli
Lizim gecmis olsun arkadasina.doktor takilmayin demis canm.Bazilarinda doguma kadar geciyomus bazilarinda 2-3 yasinda kendiliginden kayboluyomuş.diger bulgular temiz oldugundan buna takilmaya gerek yok demis dr
Ayrica bence gitmelisin ziyarete.Gitmezsen de ayip olur yanlis anlayabilir arkadaşın eger samimiyseniz

Yani ben de şu dusunceye uyuz oluyorum.yani bu Allahin takdiri.bi kişide kotu birsey olunca illa digerinde de mi olsun.yani birinin gebeligi kotu sonuclaninca digerine dua eder Allah beterinden korusun ben bu aciyi yaşadim Allah sana yaşatmasin der.Sonucta hersey Allahtan.Benim de cocugum olmuyor iste birsuru bokluk cikti simdi kardesim her gun bana bebegini anlatiyor aman bunlari gorunce kotu olur diyip benden uzak mi dursun.Ben bebek hasretiyle yanarken insallah Allah nasip ederse benden sonra evlenmiş olan kardesimin bebegini kucagima alicam gidip.Dogumunda yaninda olucam benim niye olmadi diye uzak mi durayim
Oyle dusunen insanin samimiyetinden şuphe ederim şahsen.senin icin konusmuyorum ha yanlis anlama hani kotu olur beni gorurse diosun ya.Bu konuda benoşu tek geçerim Allah biliyo.Allah kimseye dusmanima bile yaşatmasin elbette zordur elbette acı verir ama simdi o da sosyali gorup triplere girip kendi kabuguna cekilebilirdi ayni donemde hamile kaldilar.Ama kiz Allaha hamd edip bak yine arkadaslarinin yaninda ve herkese dua ediyor
Sen ustune duşeni yap lizim bunu da yanlis anlarsa yapabilecegin bisey yokk

yok yelizim yanlış anlamasından değil, biz beraber sayıyoduk günleri, takiplerimizi sonuçlarımızı paylaşıyoduk. hatta 3 lü taraması riskli çıktıgında çok ağlamış yine ben destek oldum moral verdim bişey çıkmayacak diye. şimdi beni görünce aklına gelecek daha çok üzülecek zaten hep ağlıyomuş ben bile dayanamıyorum o nasıl dayansın 22 haftadaki halimi düşünüyorum karnındaki bebeği tam olarak hissediyosun sağa sola yer değiştirdiğini, tırmaladığını, tekmelerini Allahım kimseye yaşatmasın ama bu kadar hissettikten sonra daha da zor

ayyy lizommm senle bir hamile kalan arkadaşın bebeğinimi kaybettiiii
offff
çok zor benim görümcemde temmuz sonu doğum yapacak ya şuan burda sürekli fundaa tekmeliyo geziyo filan diyo
bazen içimden kızıyorum nispetmi yapıyo diye ama sanırım paylaşmak istiyo bilmiyorum
ki o bile çocuklara çok düşkün olmayan bir tip kazara olduyaaa
o bile bebeğim filan diyo çok hassas çok düşkün
yani ne zorrrr offff inşallah çabucak atlatır

ewet canım down sendromlu oldugu kesinleşti kalbini durdurdular doğum için suni sancı vermişler 4 gün doğuramamış şimdi ne oldu bilmiyorum
nispet değildir fundam insan paylaşmak istiyo sevdikleriyle, bende ablama bazen dokunduruyorum tekmelediğinde, anlatıyorum sonra acaba ablam üzülüyomudur diyorum ben anlattıkça, sonrada ablam o benim onunda kanından seviniyodur diyorum. asla nispeten değil insan paylaşmak istiyor

Valla Lizimm elbette uzulur ama bence gecmis olsuna gitmezsen daha cok uzulurr
Allah herkese hayirli saglikli hamilelik ve saglikli evlatlar nasip etsin ne diyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…