Ağlayakta gözden mi olak???

Sancilarin devam ediyor mu kuzu ama parca kaldiysa sanci ve kanama normaldir canim diger adette insallah diger parcada atilir ve rahatlarsin canim

Sancilarin devam ediyor mu kuzu ama parca kaldiysa sanci ve kanama normaldir canim diger adette insallah diger parcada atilir ve rahatlarsin canim

evet sosyalim ara ara sancılarım oluyor , inşallah geçer bir an önce geçmezse yine gidicemm ne yapayım...ikinci reglide olayım hemen, sıra gelir üçüncüye sonra hayırlısı olsun

öptüm canom çıkıyorum

Son düzenleme:
Insallah canim Allah gonlune gore versin sedosum

Ayy sedoo hosgeldinn
İyi olmana ve tekrar sahalara dönmene ben de cok sevindimm
Allah en kisa zamanda bukez saglikla yine yasatsin sana anneligi insallah
Ve tum hamişlerimizee insallahhh
Benoş ve sedo ikinize de diyorum yer fistigi ve kivi ve ananas rahmin cabuk toparlanmasini sagliyormuş once de soylemiştim Allah kimseye vermesin surekli duşuk yapan bi yakinimiz soyledi iki ayda tekrar basliyormus calismalara hepp ve doktor da sasiriyor demisti bukadar cabuk toparlanmasina
Allah hepimize en kisa zamanda yasatsin kizz hep beraber kalsak yaa ne guzel olurr
Gerci ben biraz geriden gelicem gibii cunku ameliyata hazir olmadigimi farkettim araya biraz zaman koymayi dusunuyorum can havliyle gidip yatmicam masaya :26: herseyin hayirlisi Allahtan...Benim tüp kızımm hepinizinkilerin kardeşi oluverir napalimmmm

Şimdik anladım
Canım bence en zorlu günleri atlatmışsın ve doktor atarsın dediyse gitmeye gerek yok inşAllah regl ile tamamen gider. Bak sende çoğu gitmiş valla hadi hayırlısı..
Bol bol dinlen.. Yarın görüşürüz iyi akşamlar..

Bnayim 2 ay korunma suresi sonra calismalar konsey karar vermistir

Tamam başkanım
Kız şimdi sen doktora ne zaman gitcektin ?

Tüp kız mı
Ayy tüp müp olsunda ama yinede tüpe gerek kalmadan doğal yoldan olsun senin için gönlüm ondan yana.. Zaten kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git canım emin ol daha başarılı olur. Çünkü senin stresin etki olur..

He kızz tüp
Ya canm doktorlarin dedigine bakarsan normal yolla olmaz.olsa da dış gebelik yada düşükle sonuclanir
Ama Allahin hikmeti hic belli olmaz asla olmaz diye bisey yokk

Ama simdi dedik ya adet gorunce hemen Ankaraya diye.Simdi gitsem hemen ameliyat falann hic cesaretim yok yani olmam gerekiyosa illaki olucam buyuk konusmuyorum ama suanda hazir degilim :26:
Biraz zaman gecsin bakalimm nezaman tak ederse ozaman gidicem
Ameliyattan 1 yada 2 ay sonra da tup tedavisi basliyormus

Yelizimmm nasil iyi hissedeceksen oyle yap canim
Pazartesi gidecegim canim haa soyle sen baskani dinle

Aynen rabbim ol deyiverir hiç belli olmaz.. Zaten senle aynı gibiyiz.. Şimdi adet bekle mayıs gibi adet olur sonra iki ay beklersen zaten temmuz eylülde tüp haziran doğum inşAllah

Başkan kız pazartesi cinsiyet olmayacak o zaman 11 hafta. Sonraki gidişine kalıyo desene hadi bakalım kimlerin tahmini tutacak

Ayy benoş ne guzel hesap yapmışın :)) insallah canmm eylulde nasipse kardesimin dogumu varr cok heyecanliii
Sonra da birliktee guzel haberler aliriz insallahh once de olsa olurr

Kizz ben sosyale pipili diomm eger pipiliyse gozukur belkii

İnşAllah kız.. Hayırlısı ile sıpanız gelsin bak sen nasıl oyalanın onlan ama uzak olması biraz zor olur

Bende pipili diyom ama benim tahminler tutarmı işte ondan şüpheliyim

İnşAllah kız.. Hayırlısı ile sıpanız gelsin bak sen nasıl oyalanın onlan ama uzak olması biraz zor olur

Bende pipili diyom ama benim tahminler tutarmı işte ondan şüpheliyim

Hayirlisi canmmm
Bizim topik genelde oglan dimii
Benim yakin cevrem de hep kiz erkek cok nadir duyuyorum

Canmm ben mutfagi topliycam dönüşüm gec olabilir simdiden iyi gecelerr

Hayirlisi canmmm
Bizim topik genelde oglan dimii
Benim yakin cevrem de hep kiz erkek cok nadir duyuyorum

Canmm ben mutfagi topliycam dönüşüm gec olabilir simdiden iyi gecelerr

Benim her ikisinde var sanki kızı daha çok duyuyorum gibi ama doğuranlar hep erkek

Kolay gelsin canım sanada iyi geceler

Sedos bide fundos bi de yeliz ve twin ayni ay hamile kalirmissiniz ayy ne guzel olur degil mi

He valla kızz ne iyi olur ama yinede bizde korunma süresi var ya onların hemen olsun artık bizimki süre sonunda hemen gelsin assolist gibi

Sizin sıpalar abi abla olacak ya iyi korurlar

Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benoşummm sizi geçince az bişey ötedeki yola kılll oluyorummmm :117: anladın seeen
kız ne güzel yazmışsın yaa gerçekten yelizin dediği gibi o kadar pozitifsinki keşke bende senin gibi olabilsem azda olsa belki şimdi çoktaan hamileydim..

sedoooo hoşgeldinnn ben iyiyim aynı terane hiçbi değişiklik yok canım
he kızzz dedik dedik ama hiç belli olmazki kader kısmet belki sen benden önce birkez daha hamile kalacaksın ki inşallahda en kısa zamanda tekrar kalacaksın çok içten inanıyorum buna
ben belki ardından gelirim hayırlısı..

sosyalimmmm sağol canımmm ahhhh keşkeeee en kısa zamanda inşallaah

benoşş ne iyisin kız sağolasın ama assolistlik mertebesi benim miniğimde kimseye kaptırmadı bak hala
lizimle ayşeminki abi kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…