Sancilarin devam ediyor mu kuzu ama parca kaldiysa sanci ve kanama normaldir canim diger adette insallah diger parcada atilir ve rahatlarsin canimcanlarım 1 martta doğum oldu , iki hafta sonra kontrole gittim tertemizdi...sonra 7 nisanda regl oldum ardındann kanamalar başladı , özel hastane hemen kürtaja alacaklardı...istemedim... cerrahpaşaya gittik.. orada da aynı şeyi söylediler...bende bekledim...iki gün yoğun kanamalar devam etti... yine gittim 10 mm altına inmiş rahmimde görünen parça , kendiliğinden atacakmışım...şimdi sancılarım oluyor ara ara...ve ne olduğunu hiç bilmiyorum...sende böyle sancılar olduğunu sormuştum, sosyal normal dedi...ben en iyisi bir kaç gün bekleyeyim ...devam ederse Hiç gitmek istemiyorum ama gideyim
Sancilarin devam ediyor mu kuzu ama parca kaldiysa sanci ve kanama normaldir canim diger adette insallah diger parcada atilir ve rahatlarsin canim
Insallah canim Allah gonlune gore versin sedosumevet sosyalim ara ara sancılarım oluyor , inşallah geçer bir an önce geçmezse yine gidicemm ne yapayım...ikinci reglide olayım hemen, sıra gelir üçüncüyesonra hayırlısı olsun
öptüm canom çıkıyorum
canlarım 1 martta doğum oldu , iki hafta sonra kontrole gittim tertemizdi...sonra 7 nisanda regl oldum ardındann kanamalar başladı , özel hastane hemen kürtaja alacaklardı...istemedim... cerrahpaşaya gittik.. orada da aynı şeyi söylediler...bende bekledim...iki gün yoğun kanamalar devam etti... yine gittim 10 mm altına inmiş rahmimde görünen parça , kendiliğinden atacakmışım...şimdi sancılarım oluyor ara ara...ve ne olduğunu hiç bilmiyorum...sende böyle sancılar olduğunu sormuştum, sosyal normal dedi...ben en iyisi bir kaç gün bekleyeyim ...devam ederse Hiç gitmek istemiyorum ama gideyim
evet sosyalim ara ara sancılarım oluyor , inşallah geçer bir an önce geçmezse yine gidicemm ne yapayım...ikinci reglide olayım hemen, sıra gelir üçüncüyesonra hayırlısı olsun
öptüm canom çıkıyorum
Bnayim 2 ay korunma suresi sonra calismalar konsey karar vermistir
Ayy sedoo hosgeldinn
İyi olmana ve tekrar sahalara dönmene ben de cok sevindimm
Allah en kisa zamanda bukez saglikla yine yasatsin sana anneligi insallah
Ve tum hamişlerimizee insallahhh
Benoş ve sedo ikinize de diyorum yer fistigi ve kivi ve ananas rahmin cabuk toparlanmasini sagliyormuş once de soylemiştim Allah kimseye vermesin surekli duşuk yapan bi yakinimiz soyledi iki ayda tekrar basliyormus calismalara hepp ve doktor da sasiriyor demisti bukadar cabuk toparlanmasina
Allah hepimize en kisa zamanda yasatsin kizz hep beraber kalsak yaa ne guzel olurr
Gerci ben biraz geriden gelicem gibii cunku ameliyata hazir olmadigimi farkettim araya biraz zaman koymayi dusunuyorum can havliyle gidip yatmicam masaya :26: herseyin hayirlisi Allahtan...Benim tüp kızımm hepinizinkilerin kardeşi oluverir napalimmmm
Tüp kız mı
Ayy tüp müp olsunda ama yinede tüpe gerek kalmadan doğal yoldan olsun senin için gönlüm ondan yana.. Zaten kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git canım emin ol daha başarılı olur. Çünkü senin stresin etki olur..
YelizimmmAyy sedoo hosgeldinn
İyi olmana ve tekrar sahalara dönmene ben de cok sevindimm
Allah en kisa zamanda bukez saglikla yine yasatsin sana anneligi insallah
Ve tum hamişlerimizee insallahhh
Benoş ve sedo ikinize de diyorum yer fistigi ve kivi ve ananas rahmin cabuk toparlanmasini sagliyormuş once de soylemiştim Allah kimseye vermesin surekli duşuk yapan bi yakinimiz soyledi iki ayda tekrar basliyormus calismalara hepp ve doktor da sasiriyor demisti bukadar cabuk toparlanmasina
Allah hepimize en kisa zamanda yasatsin kizz hep beraber kalsak yaa ne guzel olurr
Gerci ben biraz geriden gelicem gibii cunku ameliyata hazir olmadigimi farkettim araya biraz zaman koymayi dusunuyorum can havliyle gidip yatmicam masaya :26: herseyin hayirlisi Allahtan...Benim tüp kızımm hepinizinkilerin kardeşi oluverir napalimmmm
Pazartesi gidecegim canim haa soyle sen baskani dinleŞimdik anladım
Canım bence en zorlu günleri atlatmışsın ve doktor atarsın dediyse gitmeye gerek yok inşAllah regl ile tamamen gider. Bak sende çoğu gitmiş valla hadi hayırlısı..
Bol bol dinlen.. Yarın görüşürüz iyi akşamlar..
Tamam başkanım
Kız şimdi sen doktora ne zaman gitcektin ?
Ayy benoş ne guzel hesap yapmışın :)) insallah canmm eylulde nasipse kardesimin dogumu varr cok heyecanliii
Sonra da birliktee guzel haberler aliriz insallahh once de olsa olurr
Kizz ben sosyale pipili diomm eger pipiliyse gozukur belkii
İnşAllah kız.. Hayırlısı ile sıpanız gelsin bak sen nasıl oyalanın onlan ama uzak olması biraz zor olur
Bende pipili diyomama benim tahminler tutarmı işte ondan şüpheliyim
Hayirlisi canmmm
Bizim topik genelde oglan dimii
Benim yakin cevrem de hep kiz erkek cok nadir duyuyorum
Canmm ben mutfagi topliycam dönüşüm gec olabilir simdiden iyi gecelerr
Benim her ikisinde var sanki kızı daha çok duyuyorum gibi ama doğuranlar hep erkek
Kolay gelsin canım sanada iyi geceler
Funda kız hakkat geçiyon ama ben o satte daha yolda oluyom şimdi 6 da evin orda olsam geçen otobüse bakarım yaw
Yelizim benim için söylediklerine ne bilim şaşırdım ve çok mutlu oldum.. Çok saol canım benim.. Söylediklerine katılıyorum bencede git lizim sonuçta insan bu zamanlarda gerçekten birileri gelsin konuşsun dertleşsin istiyo çabucak atlatıyo çünkü..
Ben burdaki herkesi arkadaş belledim aksini asla düşünmüyorum rabbimde düşündürmesin.. Siz olmasanız sizinle konuşmasam ben belki dahada kötü olurdum..
Bizim iş yerinde arkadaş var karnı burnunda dün onu görünce kötü olurum ağlarım diye düşündüm ama hiç öle olmadı.. O ayrı ben ayrı bana yazılan yazı bu onunki başka herkes sağlıkla alsın kucağına gerçekten çok zor 7-8-9 hiç farketmez karnında taşı ve aksi bişi olsun.. Allah korusun düşmanımın başına bile vermesin..
Sağlıkla olsun eli yüzü düzgün olsunda varsın geç olsun..
Merhaba canlarım
umarım iyisinizdirayşem sosyalim fundoş lizim fatma benay ezo twin yeliz hepinizi çok özledim...
ben şimdi daha iyiyimgeçen iki haftayı saymazsak yoğun kanamalarım oldu, parça unutulmuş... şuanda 10 mm altına inmiş ,müdahale edilmeyeceği için çok mutluyum reglle beraber atacakmışım... Dr. um 3 ay korunma süresi verdi şimdi sabırsızlıkla o günleri bekliyorum...
Sizler nasılsınız kızlar umarım iyisinizdir
lizimcanımmm arkadaşına çok geçmiş olsun, Allahım kimseye yaşatmasın, çok zor durum...ama eminim seni anlayacaktır, sadece seni görmesi bebeğini hatırlatacak.....içten içe üzülecektir... hamile birini veya bir bebek görsün görmesin , her geçen ay şimdi bu kadarlıktı diye yine günleri takip edecektir...
sen hiç kendini üzme bunun içinbenim komşumda aynı zamanlarda hamileydik senin gibi düşünmüştü...geldiğinde sarılıp ağladık...ne hayaller kurmuştuk...daha çok onun beni kötü halde görüp ağlamasına , içindeki meleğininde etkilemesine ,üzülmüştüm...
arkadaşın seni göremeyince de üzülür lizimim...
Yelizcim kardeşine çook geçmiş olsunn sağlıcakla atlatır inşallah...inşallah iyisindir sende
Fundoş nasılsınnson durumlar nasıl , inşallah kısa zamanda gelip konar meleğinn beraber diye diye aynı ay hamile kalıyormuşuz hemen korunmayı bırakmak istiyorum , senin ardına geleyim
ayşem sosyalimm sizler nasılsınız kuzular nasıl
benayım cvp yazamadım ,tam sana yazdığm günlerde çok kötüydüm, umarım sende iyisindir
twinn
Sedos bide fundos bi de yeliz ve twin ayni ay hamile kalirmissiniz ayy ne guzel olur degil mi
He valla kızz ne iyi olur ama yinede bizde korunma süresi var ya onların hemen olsunartık bizimki süre sonunda hemen gelsin assolist gibi
Sizin sıpalar abi abla olacak ya iyi korurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?