Ağlayakta gözden mi olak???

HErseyin hayirlisi fundosum

Sosyalimmm dr. yine prog. verdi yaaa pazartesi başla dedi ama ben içmek istemiyorum senin fikrin ne gurban :26:

Insallah ezo kiz sana kim geliyor ne hazirliklar yaptin bakalim

Cnm bisey yapmadim aslinda kahvalti koycam ben cagirdim daraliyorum evde evi sole bi toplayiverdim yanliz kalmayim diye cagirdim kafam dagilsin dedim yakin arkadaslar olunca hem bassaglina geliyorlar hem ole oturmak icin.. ins kizlar varsin evimiz batsin bi silmeyle hal olur hepimizin evi cocuk sesiyle dolsun ev sessiz hic tadi yok

Sigaraya basladim bdee:26: cok kotuyum moral sifirr

delimisin kız seen yumurtalıklarına olumsuz etki edicek bak yapma içme
yelizle uğraşırken birde sen çıktın başımıza

kız sen çok takıyorsun kafaya haa yaşın daha genç evliliğinin tadını çıkar dicem ama evdesin işte onunda etkisi var
inan ben evliliğim 4 yılı deviriyo olmasa ve yaşımda artık daha geçmeden olsun diye düşünmesem hiçç üstüne düşmem
daha yapacak çok iş var çünkü
kafanı dağıt biraz canım sen kendini yıpratıyosun ama eşinde problem onun biran evvel tedavi olması lazım
birde ölüm insanlar için hepimizin gidiceği yer alışmaya çalış artık canım genç ölüm çok ağır evet ama toparla kendini

Sosyalimmm dr. yine prog. verdi yaaa pazartesi başla dedi ama ben içmek istemiyorum senin fikrin ne gurban :26:
Neden icmek istemiyorsun ki fundos
Umutsuzluk yok insallah olacak herseyin hayirlisi olsun kafayada takma bu kadar
Iyi halt ettin eger burda olsan var ya saclarini yolar eline verirdim deli misin kizim sen

Iyi halt ettin eger burda olsan var ya saclarini yolar eline verirdim deli misin kizim sen

kız geçen ayda içtim bi işe yaramadı hemde adetim düzensziz oldu ben normal olsun istiyorum aşılama için
baş dönmesi uyku için vajinal yoldan alabilirsin dedi tamam o
ama adetin dengesiz gelmesi beni korkutuyo

kız geçen ayda içtim bi işe yaramadı hemde adetim düzensziz oldu ben normal olsun istiyorum aşılama için
baş dönmesi uyku için vajinal yoldan alabilirsin dedi tamam o
ama adetin dengesiz gelmesi beni korkutuyo
Progestandan bahsediyorsan vajinal kullan canim o zaman cok etkilenmezsin bence ic canim faydasi var zarari yok

Yanliz banyo yapamiyorum tek basima oturamiyorum esim diyoki kafayi yedin iyice biraz toparlan bi dr a git kendine gel diyo haberi yok ictigimden hicc sevmez eline surmemis ben arkadaslarla dalgasina icerdim icim daraliyo gidicem doktora

Fundos sorun esimde ya ondan dr afelan gitmyorum ama dun biraz konusunca gidiyim belki dr cogaltacak hap verir dedi ins gider hayirlisiyla olur

Muge anliya takildim Aman Allahim neler var ya bi kizi 7 kisi ile nisanlamislar 7 sininde birbirini tanimiyormus

Kız binmedim ama görüyorum bende olsam korkarım zaten okul bebeleri felaket Allah sonumuzu hayır etsin

Boklu oğluşu olsun diyorum ama kızına boklu demen kız ya o anasına çekmiştir

Ayy ben yeni uyandim psikopatlar gibi
Benayyy b.k lu mu dedin keske dogar dogmaz hemen wc egitimli dogsalar ne guzel olur degil mi
Fundos daha bi sey hissetmiyorsun kiz demi benim b.k luyla ilgili demek

Keşke kız eğitim şart ama onların boklu oluşu bile güzel kız bez mez dertleri ayy süperr

Kıızz senin beben olsa popişini yersin bu başkasınında ondan öle düşünüyon eşyaların içinde geçmiş olsun yenilerini alırsın boşver

Bak sende hamile kalinca bence merak etmeyeceksin bunlarida burada konusacagiz seninle sonra

Kızz önce sağlık tabiki ama bende çok merak ediyodum galiba snin yaşadıklarından dolayı belki bende ikincide sen gibi merak etmiycem hiç

İyi halt ettin canım böle saçma bişi nasıl yaparsın.. Sen çok gençsin bu kadar niye yıprattın kendini anlamam kendine gelmen lazım..

Selam canlarrrrr
Bence deee sosyalinn poklu oglu olacakkkkk
Kizz bizim yan dairede durmaksizin kesi yavrusu gibi ses geliyor ya yeni dogmuş bebekkk gece onu duyunca bile bi gulumseme geliyo bize hatta eşim bile dinliyo sesini yanii kafayi yedik galiba

Biara izledigim bi dizide;varoşlardan gelen kız aşık olduğu adama bagiriyor aglayarak;baska bi kadin var adamin hayatinda o da elit cok narin çıtı pıtı bi kız.Diyo ki evlensene Irmakla sana kaka bile yapmayan cocuklar dogurur cok gulmuştum buna
İgrenme olayi bende var annem de hep der sen cocugunun bokunu avucla ozaman gorurum ben seni

sosyalimmm bende bi ara sarmıştımm mügeyee muhammet vardı anasıyla sevgilisi öldürmüştü ne ağlamıştım beee öğrenince
en son izindeyken nezen vardı onu kim öldürdü bak hala merak ediyom

benoşşş evet yaaa bez fiyatlarıda uçmuş ama lsun bezidir pişik kremidir gazıdır uykusudur çook güzel
yaa evet zaten sıkıldım keşke yenileme şansım olsaaa

yelizimmmm
kız minnacık bişeydir o evet çok fena çıkıyo sesleri onların ayyy tabii sen gül eşin gülsün sıra sizede gelecek ozamanda gülecenmi acabaaa
kız sen merhamettenmi bahsediyonnn

Yeliz hoşgeldin

Kız siz gülün de nasılsa grlecek sizinde sıpanız..

Funda bak sen diyince hatırladım merhamet evet o dizi ırmak narin ordaydı

Bizde kayınvalide ile yemekteyiz izliyoz kadın garip biraz yemeklerini yetiştiremedi bide hazırlanırken fırını kapatmamış yaktı ağladı

he kızz başlarda ne izlerdiiim o diziyi hele küçük narin ne başarılıydı ve gerçekciydi o yaşadıkları
kız bende tam sana yazcaktım bugün dışarı çıkmıyomusunuz diye havada bozdu gibi zaten neysee izleyin garii
ağladımıııı ay bakam bende merak ettiiiim

Ayy ben de bunlar dizi izlemeyen hatunlar diye yuzeysel yazmistimm hepsi biliyoo he kizz merhamett o ırmak da tam ruh hastasiydi haa.ben de ilk bolumlerini izlerdim sonradan biraktim gecen gun kardesim bahsetti de finalini izledimm

Ayy ben bide neyi dusunuyom biliomusunuz hani cocuklar okula baslayinca sabah 6-6 bucukta kalkiyo ya anneler :18:
Gecen bahsedioduk antalyadayken ben diom insallah cok zengin olursam eve ogretmen getiririm yoksa benim cocugun okul hayati başlamadan biter ben nasil kalkiim hergun 6 daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…