HErseyin hayirlisi fundosumahh ezooo ne güzel dedin inş. canım gerçekten ev iki kişiyle çok sessiz cansız ne güzel olur ahhh ahh en kısa zamanda canım
evet sosyalim senin işin zor hep diyorum iğne olayında var haklısın ama minik yavru annesini hiç bırakmayacakkkk
Insallah ezo kiz sana kim geliyor ne hazirliklar yaptin bakalim
ahh ezooo ne güzel dedin inş. canım gerçekten ev iki kişiyle çok sessiz cansız ne güzel olur ahhh ahh en kısa zamanda canım
evet sosyalim senin işin zor hep diyorum iğne olayında var haklısın ama minik yavru annesini hiç bırakmayacakkkk
Cnm bisey yapmadim aslinda kahvalti koycam ben cagirdim daraliyorum evde evi sole bi toplayiverdim yanliz kalmayim diye cagirdim kafam dagilsin dedim yakin arkadaslar olunca hem bassaglina geliyorlar hem ole oturmak icin.. ins kizlar varsin evimiz batsin bi silmeyle hal olur hepimizin evi cocuk sesiyle dolsun ev sessiz hic tadi yok
Sigaraya basladim bdee:26: cok kotuyum moral sifirr
Neden icmek istemiyorsun ki fundosSosyalimmm dr. yine prog. verdi yaaa pazartesi başla dedi ama ben içmek istemiyorum senin fikrin ne gurban :26:
Umutsuzluk yok insallah olacak herseyin hayirlisi olsun kafayada takma bu kadarCnm bisey yapmadim aslinda kahvalti koycam ben cagirdim daraliyorum evde evi sole bi toplayiverdim yanliz kalmayim diye cagirdim kafam dagilsin dedim yakin arkadaslar olunca hem bassaglina geliyorlar hem ole oturmak icin.. ins kizlar varsin evimiz batsin bi silmeyle hal olur hepimizin evi cocuk sesiyle dolsun ev sessiz hic tadi yok
Iyi halt ettin eger burda olsan var ya saclarini yolar eline verirdim deli misin kizim senSigaraya basladim bdee:26: cok kotuyum moral sifirr
Neden icmek istemiyorsun ki fundos
Umutsuzluk yok insallah olacak herseyin hayirlisi olsun kafayada takma bu kadar
Iyi halt ettin eger burda olsan var ya saclarini yolar eline verirdim deli misin kizim sen
Progestandan bahsediyorsan vajinal kullan canim o zaman cok etkilenmezsin bence ic canim faydasi var zarari yokkız geçen ayda içtim bi işe yaramadı hemde adetim düzensziz oldu ben normal olsun istiyorum aşılama için
baş dönmesi uyku için vajinal yoldan alabilirsin dedi tamam o
ama adetin dengesiz gelmesi beni korkutuyo
Progestandan bahsediyorsan vajinal kullan canim o zaman cok etkilenmezsin bence ic canim faydasi var zarari yok
delimisin kız seen yumurtalıklarına olumsuz etki edicek bak yapma içme
yelizle uğraşırken birde sen çıktın başımıza
kız sen çok takıyorsun kafaya haa yaşın daha genç evliliğinin tadını çıkar dicem ama evdesin işte onunda etkisi var
inan ben evliliğim 4 yılı deviriyo olmasa ve yaşımda artık daha geçmeden olsun diye düşünmesem hiçç üstüne düşmem
daha yapacak çok iş var çünkü
kafanı dağıt biraz canım sen kendini yıpratıyosun ama eşinde problem onun biran evvel tedavi olması lazım
birde ölüm insanlar için hepimizin gidiceği yer alışmaya çalış artık canım genç ölüm çok ağır evet ama toparla kendini
Neden icmek istemiyorsun ki fundos
Umutsuzluk yok insallah olacak herseyin hayirlisi olsun kafayada takma bu kadar
Iyi halt ettin eger burda olsan var ya saclarini yolar eline verirdim deli misin kizim sen
valla insan sarrafı olmuşsun galiba işinden dolayı
ama sen hç binmemişsindirkiii o otobüseekız bazende o lisede gençler biniyo çok fazla ozaman işte ortaya doluşuyolar yaaa
tamam diyom devrilcezzz :18: bu tam avm yi geçince inşaat varya sizin tarafta onun olduğu sokağa çıkan yer özellikle resmen dik yaa yan yatıyozzz
evet kız yazcaktımda gelmiyo artık gelmicekmiş yazmadım bende alacağı olsun fatmanın
neeeeeeboklu abimi yaz kız çekinme ayy abi heee nesdense benim fikrim yok kızmı erkekmiii :44:
Ayy ben yeni uyandim psikopatlar gibi
Benayyy b.k lu mu dedinkeske dogar dogmaz hemen wc egitimli dogsalar ne guzel olur degil mi
Fundos daha bi sey hissetmiyorsun kiz demi benim b.k luyla ilgili demek
hayırlısı olsun canım, tamam görüşürüz
en güzelini yapıyorsun evde olmaktan bende onun için kararsız kaldım ya çıksammannelikrsammı
aşılama zamanı sanırım ya izin ya çıkış..
sosyoşş valla yoktu ama hadi kız olsunnnkız olcak bence
ayy dün akşam dişlerimi fırçalarken eşimin yeğeni daldııı indirdi donunu klozete çıktı b.kunu yapmaya başladıneye uğradığımı şaşırdım
bide noğtiii fındaaa diyo bakıyorum diyeofff yaa çocuklarında bu sorunu var sonra kayınvalide geldi poposunu sildiii
ığğğ yaptım kaçtım diyoki siz biz geldik gördünüz 1 sene ertelersiniz artık çocuk işini hakaten ama çook yaramazlar eşyalarım kırık dökük heppp lekeli
Bak sende hamile kalinca bence merak etmeyeceksin bunlarida burada konusacagiz seninle sonra
Sigaraya basladim bdee:26: cok kotuyum moral sifirr
Kız binmedim ama görüyorum bende olsam korkarımzaten okul bebeleri felaket Allah sonumuzu hayır etsin
Boklu oğluşu olsun diyorum ama kızına boklu demen kız ya o anasına çekmiştir
Keşke kız eğitim şart ama onların boklu oluşu bile güzel kız bez mez dertleri ayy süperr
Kıızz senin beben olsa popişini yersin bu başkasınında ondan öle düşünüyoneşyaların içinde geçmiş olsun yenilerini alırsın boşver
Kızz önce sağlık tabiki ama bende çok merak ediyodum galiba snin yaşadıklarından dolayı belki bende ikincide sen gibi merak etmiycem hiç
İyi halt ettin canım böle saçma bişi nasıl yaparsın.. Sen çok gençsin bu kadar niye yıprattın kendini anlamam kendine gelmen lazım..
Selam canlarrrrr
Bence deee sosyalinn poklu oglu olacakkkkk
Kizz bizim yan dairede durmaksizin kesi yavrusu gibi ses geliyor ya yeni dogmuş bebekkkgece onu duyunca bile bi gulumseme geliyo bize hatta eşim bile dinliyo sesini yanii kafayi yedik galiba
Biara izledigim bi dizide;varoşlardan gelen kız aşık olduğu adama bagiriyor aglayarak;baska bi kadin var adamin hayatinda o da elit cok narin çıtı pıtı bi kız.Diyo ki evlensene Irmakla sana kaka bile yapmayan cocuklar dogururcok gulmuştum buna
İgrenme olayi bende var annem de hep der sen cocugunun bokunu avucla ozaman gorurum ben seni
Yeliz hoşgeldin
Kız siz gülün de nasılsa grlecek sizinde sıpanız..
Funda bak sen diyince hatırladım merhamet evet o dizi ırmak narin ordaydı
Bizde kayınvalide ile yemekteyiz izliyozkadın garip biraz yemeklerini yetiştiremedi bide hazırlanırken fırını kapatmamış yaktı ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?