Ağlayakta gözden mi olak???

sedoo keşke bi doktora gitseydin senin bu dönemlerin çok mühim sürekli rutin kontrole gitmelisin bence canım
inşallah düzenli regl devam eder sonra hemencik gelsin miniğimizzz
yalnız sancı olayını boşlama canım yaa bi git görün derim ben
inşallah bi sorun yoktur sonra gelsin yeni reglll

Benos ben senden bi gun sonra evlenmisim yil donumumuz ayni neredeyse

Günaydın canımmm
Ben telden giriyom ya o imzalar falan görünmüyo demek aynı gün evlemdik bi günden bişi olmaz bizim şehirlerarası diye cumartesi olmuştu düğün millet ertesi gün dinlensin diye

Günaydın canım
Kız sende aslında pozitifsin ama senaryo yazımın kuvvetli

He ya o yol benide korkutuyo anam nasıl devrilmiyo otobüs çok kötü bi yol..

Seninki assolist onda hem fikirim ama bizde arkadan geliyoz senin ki hemen gelsin inşAllah..

Zaten lizim ile ayşeninki abilerin abisi fatmanınkide abla ama uğradığı yok
Sosyalinin ki b.. Lu abi

valla insan sarrafı olmuşsun galiba işinden dolayı
ama sen hç binmemişsindirkiii o otobüsee kız bazende o lisede gençler biniyo çok fazla ozaman işte ortaya doluşuyolar yaaa
tamam diyom devrilcezzz :18: bu tam avm yi geçince inşaat varya sizin tarafta onun olduğu sokağa çıkan yer özellikle resmen dik yaa yan yatıyozzz
evet kız yazcaktımda gelmiyo artık gelmicekmiş yazmadım bende alacağı olsun fatmanın
neeeeee boklu abimi yaz kız çekinme ayy abi heee nesdense benim fikrim yok kızmı erkekmiii :44:

Son düzenleme:
Gorususruz sedosun artik gel olur mu bizi yalniz birakma sohvetlerini ozledik cunku
Gunaydin sosyalim inş.bende özledim: 16:
Yuzyuze tanisamadk belki ama, senin samimiyetini sevecenligini canı gönülden hissetigimi bilmenin isterim canm

Gunaydin funda inşallah en kisa surede olur gelirim ardiniza..ben gitgeller yasiyorum...gidicem Dr.a kacisim yok...yarin da bebeğimin sonucu cikiyor..disariya cikiyorm canım aksam burada olursan görüşürüz optumm

Gunaydin canmm gelir gelmez cikiyorum hep disarilardayim...evde kafayi yemeden cikiyorum optum

Ayy ben yeni uyandim psikopatlar gibi
Benayyy b.k lu mu dedin keske dogar dogmaz hemen wc egitimli dogsalar ne guzel olur degil mi
Fundos daha bi sey hissetmiyorsun kiz demi benim b.k luyla ilgili demek

Oyy canim benim inan bana burada ki herkes oyle biz artik bi aile gibi olmusuz burada

Ayy ben yeni uyandim psikopatlar gibi
Benayyy b.k lu mu dedin keske dogar dogmaz hemen wc egitimli dogsalar ne guzel olur degil mi
Fundos daha bi sey hissetmiyorsun kiz demi benim b.k luyla ilgili demek

hayırlısı olsun canım, tamam görüşürüz
en güzelini yapıyorsun evde olmaktan bende onun için kararsız kaldım ya çıksammı dursammı
aşılama zamanı sanırım ya izin ya çıkış..

sosyoşş valla yoktu ama hadi kız olsunnn kız olcak bence
ayy dün akşam dişlerimi fırçalarken eşimin yeğeni daldııı indirdi donunu klozete çıktı b.kunu yapmaya başladı neye uğradığımı şaşırdım
bide noğtiii fındaaa diyo bakıyorum diye offf yaa çocuklarında bu sorunu var sonra kayınvalide geldi poposunu sildiii
ığğğ yaptım kaçtım diyoki siz biz geldik gördünüz 1 sene ertelersiniz artık çocuk işini hakaten ama çook yaramazlar eşyalarım kırık dökük heppp lekeli

Merhaba sed nasilsin ben hala hamiss degilim biraktigin gibii misafirim gelcek hem bakiyorum hem hazirlik

Allah kolaylik versin fundos nezaman gitmeyi dusunuyolar

UOTE=fundagun;34997765]hayırlısı olsun canım, tamam görüşürüz
en güzelini yapıyorsun evde olmaktan bende onun için kararsız kaldım ya çıksammannelikrsammı
aşılama zamanı sanırım ya izin ya çıkış..

sosyoşş valla yoktu ama hadi kız olsunnn kız olcak bence
ayy dün akşam dişlerimi fırçalarken eşimin yeğeni daldııı indirdi donunu klozete çıktı b.kunu yapmaya başladı neye uğradığımı şaşırdım
bide noğtiii fındaaa diyo bakıyorum diye offf yaa çocuklarında bu sorunu var sonra kayınvalide geldi poposunu sildiii
ığğğ yaptım kaçtım diyoki siz biz geldik gördünüz 1 sene ertelersiniz artık çocuk işini hakaten ama çook yaramazlar eşyalarım kırık dökük heppp lekeli [/QUOTE]

Kiz ne afacan cikti sizinkiler oyle ama cok tatlilar degil mi senin ki olursa inan bana altini falan rahatca temizler mis gibi yaparsin onlari annelik baska birseymis kiz Rabbim hepimize yasatsin insallah hayirlisiyla

Benos belli olmaz daha canim cinsiyeti sanirim bi daha ki sefere artik

Kiz ne afacan cikti sizinkiler oyle ama cok tatlilar degil mi senin ki olursa inan bana altini falan rahatca temizler mis gibi yaparsin onlari annelik baska birseymis kiz Rabbim hepimize yasatsin insallah hayirlisiyla

Benos belli olmaz daha canim cinsiyeti sanirim bi daha ki sefere artik[/QUOTE]

kız acaip bişeyler bi saniye yerinde durmuyor oğlan hele 6 yaşında ama çok şişko o haliyle nasıl öle kilolu anlamıyorum
bencede öle hiç iğrenmem kızzz minik bebek olsada iğrenmezde insan artık büyük yaniii bu
amiiin
kız inşallah bu kontrolde bi süpriz yaparda merakımız gider sağlıklı olsunda ikiside ayrı güzel valla

Fundos gittikten sonra evini guzelce temizlersin sonrada senin bebislerin gelir insallah bana gelince hic merak Etmiyorum cinsiyetin7 saglikli olsunda hic farketmez

Fundos gittikten sonra evini guzelce temizlersin sonrada senin bebislerin gelir insallah bana gelince hic merak Etmiyorum cinsiyetin7 saglikli olsunda hic farketmez

aynen öle canım çocuk onlar canları sağolsun
yaaa ben meraktan çatlarım kızz yaa ikiside çok güzelll sağlıkla gelecek inşallahhh

Bide fundosum benim ki biraz sorunlu geciyor ya yani lekelenme igne ilaclar gecen dr a gittigimde sadece yasiyor degil mi kalbi atiyor degil mi dedim dr da guldu bana baska sorum yok Dedim ve masadan kalktim saat basi camasirimi kontrol ediyorum mesela ondan merak etmiyorum cinsiyetini saglikli olmasi yetiyor canim bana

Ins hepimizin evi cocuk sesiyle dolar

ahh ezooo ne güzel dedin inş. canım gerçekten ev iki kişiyle çok sessiz cansız ne güzel olur ahhh ahh en kısa zamanda canım

evet sosyalim senin işin zor hep diyorum iğne olayında var haklısın ama minik yavru annesini hiç bırakmayacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…