canım bu ayın 7 sinde regl oldum ,normal oldu... sonra tam bitti derken kanama başladı , gece acile gittik ,yemek yememiş olsam hemen kürtaja alacaklardı...sonra gitmedim...şimdi ben ilk reglimi oldum mu onuda bilmiyorumumarım dediğin gibi sancılar normaldir
canlarım 1 martta doğum oldu , iki hafta sonra kontrole gittim tertemizdi...sonra 7 nisanda regl oldum ardındann kanamalar başladı , özel hastane hemen kürtaja alacaklardı...istemedim... cerrahpaşaya gittik.. orada da aynı şeyi söylediler...bende bekledim...iki gün yoğun kanamalar devam etti... yine gittim 10 mm altına inmiş rahmimde görünen parça , kendiliğinden atacakmışım...şimdi sancılarım oluyor ara ara...ve ne olduğunu hiç bilmiyorum...sende böyle sancılar olduğunu sormuştum, sosyal normal dedi...ben en iyisi bir kaç gün bekleyeyim ...devam ederse Hiç gitmek istemiyorum ama gideyim
Benos ben senden bi gun sonra evlenmisim yil donumumuz ayni neredeyse
Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benoşummmsizi geçince az bişey ötedeki yola kılll oluyorummmm :117: anladın seeen
kız ne güzel yazmışsın yaa gerçekten yelizin dediği gibi o kadar pozitifsinki keşke bende senin gibi olabilsem azda olsa belki şimdi çoktaan hamileydim..
sedoooo hoşgeldinnn ben iyiyim aynı teranehiçbi değişiklik yok canım
he kızzz dedik dedik ama hiç belli olmazki kader kısmet belki sen benden önce birkez daha hamile kalacaksın ki inşallahda en kısa zamanda tekrar kalacaksın çok içten inanıyorum buna
ben belki ardından gelirim hayırlısı..
sosyalimmmm sağol canımmm ahhhh keşkeeee en kısa zamanda inşallaah
benoşş ne iyisin kız sağolasın ama assolistlik mertebesi benim miniğimdekimseye kaptırmadı bak hala
lizimle ayşeminki abi kızzz
Günaydın canımmm
Ben telden giriyom ya o imzalar falan görünmüyo demek aynı gün evlemdik bi günden bişi olmazbizim şehirlerarası diye cumartesi olmuştu düğün millet ertesi gün dinlensin diye
Günaydın canım
Kız sende aslında pozitifsin ama senaryo yazımın kuvvetli
He ya o yol benide korkutuyo anam nasıl devrilmiyo otobüsçok kötü bi yol..
Seninki assolist onda hem fikirim ama bizde arkadan geliyozsenin ki hemen gelsin inşAllah..
Zaten lizim ile ayşeninki abilerin abisifatmanınkide abla ama uğradığı yok
Sosyalinin ki b.. Lu abi
Gunaydin sosyalim inş.bende özledim: 16:Gorususruz sedosun artik gel olur mu bizi yalniz birakma sohvetlerini ozledik cunku
Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benoşummmsizi geçince az bişey ötedeki yola kılll oluyorummmm :117: anladın seeen
kız ne güzel yazmışsın yaa gerçekten yelizin dediği gibi o kadar pozitifsinki keşke bende senin gibi olabilsem azda olsa belki şimdi çoktaan hamileydim..
sedoooo hoşgeldinnn ben iyiyim aynı teranehiçbi değişiklik yok canım
he kızzz dedik dedik ama hiç belli olmazki kader kısmet belki sen benden önce birkez daha hamile kalacaksın ki inşallahda en kısa zamanda tekrar kalacaksın çok içten inanıyorum buna
ben belki ardından gelirim hayırlısı..
sosyalimmmm sağol canımmm ahhhh keşkeeee en kısa zamanda inşallaah
benoşş ne iyisin kız sağolasın ama assolistlik mertebesi benim miniğimdekimseye kaptırmadı bak hala
lizimle ayşeminki abi kızzz
Gunaydin funda inşallah en kisa surede olursedoo keşke bi doktora gitseydin senin bu dönemlerin çok mühim sürekli rutin kontrole gitmelisin bence canım
inşallah düzenli regl devam eder sonra hemencik gelsin miniğimizzz
yalnız sancı olayını boşlama canım yaa bi git görün derim ben
inşallah bi sorun yoktur sonra gelsin yeni reglll
Günaydın canımmm
Ben telden giriyom ya o imzalar falan görünmüyo demek aynı gün evlemdik bi günden bişi olmazbizim şehirlerarası diye cumartesi olmuştu düğün millet ertesi gün dinlensin diye
Günaydın canım
Kız sende aslında pozitifsin ama senaryo yazımın kuvvetli
He ya o yol benide korkutuyo anam nasıl devrilmiyo otobüsçok kötü bi yol..
Seninki assolist onda hem fikirim ama bizde arkadan geliyozsenin ki hemen gelsin inşAllah..
Zaten lizim ile ayşeninki abilerin abisifatmanınkide abla ama uğradığı yok
Sosyalinin ki b.. Lu abi
Oyy canim benim inan bana burada ki herkes oyle biz artik bi aile gibi olmusuz buradaGunaydin sosyalim inş.bende özledim: 16:
Yuzyuze tanisamadk belki ama, senin samimiyetini sevecenligini canı gönülden hissetigimi bilmenin isterim canm
Gunaydin funda inşallah en kisa surede olurgelirim ardiniza..ben gitgeller yasiyorum...gidicem Dr.a kacisim yok...yarin da bebeğimin sonucu cikiyor..disariya cikiyorm canım aksam burada olursan görüşürüz optumm
Gunaydin canmmgelir gelmez cikiyorum hep disarilardayim...evde kafayi yemeden cikiyorum optum
Gunaydin sosyalim inş.bende özledim: 16:
Yuzyuze tanisamadk belki ama, senin samimiyetini sevecenligini canı gönülden hissetigimi bilmenin isterim canm
Gunaydin funda inşallah en kisa surede olurgelirim ardiniza..ben gitgeller yasiyorum...gidicem Dr.a kacisim yok...yarin da bebeğimin sonucu cikiyor..disariya cikiyorm canım aksam burada olursan görüşürüz optumm
Gunaydin canmmgelir gelmez cikiyorum hep disarilardayim...evde kafayi yemeden cikiyorum optum
Ayy ben yeni uyandim psikopatlar gibi
Benayyy b.k lu mu dedinkeske dogar dogmaz hemen wc egitimli dogsalar ne guzel olur degil mi
Fundos daha bi sey hissetmiyorsun kiz demi benim b.k luyla ilgili demek
Gunaydin sosyalim inş.bende özledim: 16:
Allah kolaylik versin fundos nezaman gitmeyi dusunuyolarhayırlısı olsun canım, tamam görüşürüz
en güzelini yapıyorsun evde olmaktan bende onun için kararsız kaldım ya çıksammı dursammı
aşılama zamanı sanırım ya izin ya çıkış..
sosyoşş valla yoktu ama hadi kız olsunnnkız olcak bence
ayy dün akşam dişlerimi fırçalarken eşimin yeğeni daldııı indirdi donunu klozete çıktı b.kunu yapmaya başladıneye uğradığımı şaşırdım
bide noğtiii fındaaa diyo bakıyorum diyeofff yaa çocuklarında bu sorunu var sonra kayınvalide geldi poposunu sildiii
ığğğ yaptım kaçtım diyoki siz biz geldik gördünüz 1 sene ertelersiniz artık çocuk işini hakaten ama çook yaramazlar eşyalarım kırık dökük heppp lekeli
Allah kolaylik versin fundos nezaman gitmeyi dusunuyolar
UOTE=fundagun;34997765]hayırlısı olsun canım, tamam görüşürüz
en güzelini yapıyorsun evde olmaktan bende onun için kararsız kaldım ya çıksammannelikrsammı
aşılama zamanı sanırım ya izin ya çıkış..
sosyoşş valla yoktu ama hadi kız olsunnnkız olcak bence
ayy dün akşam dişlerimi fırçalarken eşimin yeğeni daldııı indirdi donunu klozete çıktı b.kunu yapmaya başladıneye uğradığımı şaşırdım
bide noğtiii fındaaa diyo bakıyorum diyeofff yaa çocuklarında bu sorunu var sonra kayınvalide geldi poposunu sildiii
ığğğ yaptım kaçtım diyoki siz biz geldik gördünüz 1 sene ertelersiniz artık çocuk işini hakaten ama çook yaramazlar eşyalarım kırık dökük heppp lekeli
Fundos gittikten sonra evini guzelce temizlersin sonrada senin bebislerin gelir insallah bana gelince hic merak Etmiyorum cinsiyetin7 saglikli olsunda hic farketmez
Bak sende hamile kalinca bence merak etmeyeceksin bunlarida burada konusacagiz seninle sonra
Insallah ezo kiz sana kim geliyor ne hazirliklar yaptin bakalimIns hepimizin evi cocuk sesiyle dolar
Ins hepimizin evi cocuk sesiyle dolar
Bide fundosum benim ki biraz sorunlu geciyor ya yani lekelenme igne ilaclar gecen dr a gittigimde sadece yasiyor degil mi kalbi atiyor degil mi dedim dr da guldu bana baska sorum yok Dedim ve masadan kalktim saat basi camasirimi kontrol ediyorum mesela ondan merak etmiyorum cinsiyetini saglikli olmasi yetiyor canim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?