Ağlayakta gözden mi olak???

ayıp ettin yavyum bak mesela cuma akşamı dila hanımın finalini izlicem çok merak ediyom nasıl bitecek die gerçeğine benzicekmi vurulup elelemi ölcekler

haaa evettt sabahın köründe kalkıp karnını doyurman beslenme hazırlaman filan gerek dimiiii
benim şefinde ikizleri aryaa öğlenciler karısıda uykucu zaten seneye sabahçılarmış 2. ye geçiyolar
diyoki sevim napacak çok merak ediyorum daha bigün kalkıp kocasına kahvaltı hazırlamamış çünkü hep geç kalkıyo

Ayy bende küçüğe bayılırdım ne ağladıydım yaw şimdi çıktık canım çekmeceye gidiyoz gene

Ankaradaymış ya laaa

He ya ankara ama nerde garipleri var onları bulmuşlar

Resmen cahil muamelesi oooo kabul etmiyorum ben dizide bilmediğim yok denebilir şu ara favorim kara para aşk

Olsun hele sıpan bak nasıl kalkıyon banada ona ayrı vitamin yemekleri hazırlamak zormuş gibi geliyo

kız hava bozuk bi garip nereye gidiyonuz

evettt aynennn farklı bi dizi o bende sevdim
he kızzz ince işler püre yap çorbasını yap et suyu aman olacak haa filan oyy

Ay fundaa o kadinda kendimi gordumm
Kizz heralde cocuklarim olunca kalkarimm :18:

Benoss aa tatil bugun size dimiii hadi iyi gezmelerrr

eee gelsin diye kendimizi paralıyoz mecbur her çilesini çekecezzz
ayy hava ne güzel açtııı benoş şimdi çayırlıkta oturuyodur denize nazııır
kız kaç gündür tableti açmıyom sakladım çamaşır dolabıma kapalı
ins. giremiyom hiç 10 gündür
ayyy aradım benimkilerin akrabaları gelmiş ohhh evimdeler yaa ayıp neysee yarın son

kız hava bozuk bi garip nereye gidiyonuz

evettt aynennn farklı bi dizi o bende sevdim
he kızzz ince işler püre yap çorbasını yap et suyu aman olacak haa filan oyy

Ay fundaa o kadinda kendimi gordumm
Kizz heralde cocuklarim olunca kalkarimm :18:

Benoss aa tatil bugun size dimiii hadi iyi gezmelerrr

Kız hava mis gibi millet denize giriyo ya

Ne çayırı funda yürüyüş bizimki

Kız hava mis gibi millet denize giriyo ya

Ne çayırı funda yürüyüş bizimki

haa piknik mangal yapıyolar ya orda o türden sandım kızz
ohh en güzeliii
denizemi giriyolar evet bizde gördük geçen pazar

Yanliz banyo yapamiyorum tek basima oturamiyorum esim diyoki kafayi yedin iyice biraz toparlan bi dr a git kendine gel diyo haberi yok ictigimden hicc sevmez eline surmemis ben arkadaslarla dalgasina icerdim icim daraliyo gidicem doktora
psikolojik destek al o zaman ezo bencede sana önce doktor sonra güzel bi dayak lazım

bencede merak etmeyeceksin canım , ayy ben uğraşamam herhalde çişiyle beziyle kız hele yeni doğduğunda nasıl yapacam amanın afakanlar basıyor beni :18: kızımada poklu diyebilirsin ayrıca şu anda evimi gerçekyen pok götürüyor

yelizim bi gün görmeye gitsene bizde yukarıdaki bebek ağladığında çok mutlu oluyoruz geçenlerde görmeye gittik minicik inanamazsın

kız nezenin katilini bulamamışlar teyzemde izliyorda ona sorduydum bende muhammete çok üzülmüştüm 40 gün çıktı bide tv de oğlum yok diye arandı ya pess yani

ben evlenmeden önce hiç dizi izlemezdim benimki alıştırdı tv ye bu arada fantazilerinede koptum yani kalkarsın kız o zaman gözlerin açılır birden

ayy ben kuaföre gittim kızlar bu ayda kurtuldum şu kıl tüy belasından duş aldım ve mayıştım her an uykuya yenik düşebilir gözlerim ama daha saçımı kurutacağım haa bi de çamaşırlarım var asılacak

haa piknik mangal yapıyolar ya orda o türden sandım kızz
ohh en güzeliii
denizemi giriyolar evet bizde gördük geçen pazar

Yaz geldi
Kız bizim araba yok ki neyle gidek pikniğe ahh ahh büyük yaram

Doğsun hele bak neler değişiyo canım
Kıl tüy benimde gitmem lazım gitmedim mal gibi bişi olur diye mahvettim

Kız bırak evi ne götürüyosa götürsün yavaş yavaş yaparsın olmadı kadın gelir yapar boşverrr

kadın alacağım zaten benayım yoksa başka türlü olmaz , bende mal gibi bekarken lazere gitmedim de şimdi cart cart nasıl acıyor kız :18:

kızzz accık işin ucundan tutaydın yaaa bütün gün naptın yaaa
yelizin komşuları kıza kapı açmıyo ya kız aşureyi bile almamışlar
nezen dposyası kapandı öleyse ha :26: yaa sormaaa ahhh o dilber yokmu dilberrrr bide mal mal bakmalar bi damla gözyaşı dökmeme şeytan kılıklııı

kız hani yakın yaaa geçen gittiniz annengille onun için sölediydimm herkes bi poşet alsa tamam

bu arada benim ki arabasını satmaya karar verdi iç dış yıkatmaya götürdü fotosunu çekip nete koyacakmış 99 model arabaya bi döktürmüş bi döktürmüş ki sormayın sanırsınız ki Porsche utanmasam kaçırmayalım bu arabayı biz alalım diyeceğim

haaa kişisel temizlik yapılmışşş pardonn
bende hemen cumartesi halıları veriyorum yıkamaya
koltuk yüzlerini makinaya atıyorum perdeler camlar için bende çağırcam çok iş var çook

99 muuu kaç km de kız ya ilk gözağrısıysa kıymetlidir yada biran önce gitsin diye kekleyecek birine

ayy ben bi tembel oldum ki sormayın artık su içmek için bardak değil 1.5 lt lik pet şişeyi gezdiriyorum yanımda bütün gün oturdum kız benimkininde işe yüzü yok zaten dur bakalım belediye ne zaman gelecek bizim eve

yelizin komşularının öyle olduğunu kaçırmışım ben o zaman gitmesin pislere ne gereği var dilber geçen aylarda yine çıktı kız tv ye gördün mü açılmış saçılmış bi konuşmalar bı konuşmalar

haaa kişisel temizlik yapılmışşş pardonn
bende hemen cumartesi halıları veriyorum yıkamaya
koltuk yüzlerini makinaya atıyorum perdeler camlar için bende çağırcam çok iş var çook

daha erken değil mi halılar için az daha bekleseydin gerçi halılarını afacanlar batırdıysa söyleyecek bi şeyim yok, hee kız kişisel temizlik yaptık bugünlük o bile bana yeter

e biz hep öleyiz eşim sayesindee çok çöp çıkıyo diye kızıyorum oda bardak derdiş yok ne güzel diyo her odada herşeyin üstünde 1,5 lt lik su şişeleri
kız sıcakmı sizin oralarda burası acaip ısındııı
off şimdi püfür püfür açarsın balkonu mis gibi yemyeşildirrr yaaaa
gerçi güneş alıyodu dimi yanıyodur sıcaklarda

neeeeeeeee açılmışmı konuşuyomu o sus pus canavar hapisten çıkmıtmııı

halılarda ayakkabıyla bile gezdiler kızzz felaket
ya yıkansın olmadı sermem şöle camlar filan heryer temizlensin öle
aslında şöle patpat vurup güzel bi silkelemek lazım ama mümkün değil yasak

bende öyleyim artık pet şişeyle içeceğim rahat oluyormuş kız bide bardaklar bana kokuyor fundoşum ondanda içemiyorum su ısındı ama öyle aman aman değil balkonda güzel oldu yeşillendi her taraf ama çıkan kim evde henüz ısınmaya başlamadı daha var mayıs sonuna kadar zaman veriyor bize güneş sağolsun

çıktı tabi izlemeliydin cezaevinde kurslara gitmiş okuma yazma öğrenmiş saçlarını sarıya boyatmış şok oldum ben görünce

o zaman halıları ver canım içine sinsin ayy küçükken annem hep silkeltirdi halılar hey gidi günler heyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…