Ayy ben de bunlar dizi izlemeyen hatunlar diye yuzeysel yazmistimm hepsi biliyoohe kizz merhamett o ırmak da tam ruh hastasiydi haa.ben de ilk bolumlerini izlerdim sonradan biraktim gecen gun kardesim bahsetti de finalini izledimm
Ayy ben bide neyi dusunuyom biliomusunuz hani cocuklar okula baslayinca sabah 6-6 bucukta kalkiyo ya anneler :18:
Gecen bahsedioduk antalyadayken ben diom insallah cok zengin olursam eve ogretmen getiririm yoksa benim cocugun okul hayati başlamadan biter ben nasil kalkiim hergun 6 daa
Ayy bende küçüğe bayılırdım ne ağladıydım yawhe kızz başlarda ne izlerdiiim o diziyi hele küçük narin ne başarılıydı ve gerçekciydi o yaşadıkları
kız bende tam sana yazcaktım bugün dışarı çıkmıyomusunuz diye havada bozdu gibi zaten neysee izleyin garii
ağladımııııay bakam bende merak ettiiiim
Ankaradaymış ya laaa
Ayy ben de bunlar dizi izlemeyen hatunlar diye yuzeysel yazmistimm hepsi biliyoohe kizz merhamett o ırmak da tam ruh hastasiydi haa.ben de ilk bolumlerini izlerdim sonradan biraktim gecen gun kardesim bahsetti de finalini izledimm
Ayy ben bide neyi dusunuyom biliomusunuz hani cocuklar okula baslayinca sabah 6-6 bucukta kalkiyo ya anneler :18:
Gecen bahsedioduk antalyadayken ben diom insallah cok zengin olursam eve ogretmen getiririm yoksa benim cocugun okul hayati başlamadan biter ben nasil kalkiim hergun 6 daa
Ayy bende küçüğe bayılırdım ne ağladıydım yawşimdi çıktık canım çekmeceye gidiyoz gene
He ya ankara ama nerde garipleri var onları bulmuşlar
Resmen cahil muamelesi ooookabul etmiyorum ben dizide bilmediğim yok denebilir şu ara favorim kara para aşk
Olsun hele sıpan bak nasıl kalkıyonbanada ona ayrı vitamin yemekleri hazırlamak zormuş gibi geliyo
kız hava bozuk bi garip nereye gidiyonuz
evettt aynennn farklı bi dizi o bende sevdim
he kızzz ince işler püre yap çorbasını yap et suyu aman olacak haa filan oyy
Ay fundaa o kadinda kendimi gordumm
Kizz heralde cocuklarim olunca kalkarimm :18:
Benoss aa tatil bugun size dimiii hadi iyi gezmelerrr
Kız hava mis gibi millet denize giriyo ya
Ne çayırı funda yürüyüş bizimki
psikolojik destek al o zaman ezo bencede sana önce doktor sonra güzel bi dayak lazımYanliz banyo yapamiyorum tek basima oturamiyorum esim diyoki kafayi yedin iyice biraz toparlan bi dr a git kendine gel diyo haberi yok ictigimden hicc sevmez eline surmemis ben arkadaslarla dalgasina icerdim icim daraliyo gidicem doktora
Kız binmedim ama görüyorum bende olsam korkarımzaten okul bebeleri felaket Allah sonumuzu hayır etsin
Boklu oğluşu olsun diyorum ama kızına boklu demen kız ya o anasına çekmiştir
Keşke kız eğitim şart ama onların boklu oluşu bile güzel kız bez mez dertleri ayy süperr
Kıızz senin beben olsa popişini yersin bu başkasınında ondan öle düşünüyoneşyaların içinde geçmiş olsun yenilerini alırsın boşver
Kızz önce sağlık tabiki ama bende çok merak ediyodum galiba snin yaşadıklarından dolayı belki bende ikincide sen gibi merak etmiycem hiç
İyi halt ettin canım böle saçma bişi nasıl yaparsın.. Sen çok gençsin bu kadar niye yıprattın kendini anlamam kendine gelmen lazım..
Selam canlarrrrr
Bence deee sosyalinn poklu oglu olacakkkkk
Kizz bizim yan dairede durmaksizin kesi yavrusu gibi ses geliyor ya yeni dogmuş bebekkkgece onu duyunca bile bi gulumseme geliyo bize hatta eşim bile dinliyo sesini yanii kafayi yedik galiba
Biara izledigim bi dizide;varoşlardan gelen kız aşık olduğu adama bagiriyor aglayarak;baska bi kadin var adamin hayatinda o da elit cok narin çıtı pıtı bi kız.Diyo ki evlensene Irmakla sana kaka bile yapmayan cocuklar dogururcok gulmuştum buna
İgrenme olayi bende var annem de hep der sen cocugunun bokunu avucla ozaman gorurum ben seni
sosyalimmm bende bi ara sarmıştımm mügeyee muhammet vardı anasıyla sevgilisi öldürmüştüne ağlamıştım beee öğrenince
en son izindeyken nezen vardı onu kim öldürdü bak hala merak ediyom
benoşşş evet yaaa bez fiyatlarıda uçmuş amalsun bezidir pişik kremidir gazıdır uykusudur çook güzel
yaa evet zaten sıkıldım keşke yenileme şansım olsaaa
yelizimmmm
kız minnacık bişeydir o evet çok fena çıkıyo sesleri onların ayyy tabii sen gül eşin gülsün sıra sizede gelecek ozamanda gülecenmi acabaaa
kız sen merhamettenmi bahsediyonnn
haa piknik mangal yapıyolar ya orda o türden sandım kızz
ohh en güzeliii
denizemi giriyolar evet bizde gördük geçen pazar
psikolojik destek al o zaman ezo bencede sana önce doktor sonra güzel bi dayak lazım
bencede merak etmeyeceksin canım , ayy ben uğraşamam herhalde çişiyle beziyle kız hele yeni doğduğunda nasıl yapacam amanın afakanlar basıyor beni :18: kızımada poklu diyebilirsin ayrıca şu anda evimi gerçekyen pok götürüyor
yelizim bi gün görmeye gitsene bizde yukarıdaki bebek ağladığında çok mutlu oluyoruz geçenlerde görmeye gittik minicik inanamazsın
kız nezenin katilini bulamamışlar teyzemde izliyorda ona sorduydum bende muhammete çok üzülmüştüm 40 gün çıktı bide tv de oğlum yok diye arandı ya pess yani
ben evlenmeden önce hiç dizi izlemezdim benimki alıştırdı tv yebu arada fantazilerinede koptum yani kalkarsın kız o zaman gözlerin açılır birden
ayy ben kuaföre gittim kızlar bu ayda kurtuldum şu kıl tüy belasından duş aldım ve mayıştım her an uykuya yenik düşebilir gözlerim ama daha saçımı kurutacağım haa bi de çamaşırlarım var asılacak
Yaz geldi
Kız bizim araba yok kineyle gidek pikniğe ahh ahh büyük yaram
Doğsun hele bak neler değişiyo canım
Kıl tüy benimde gitmem lazım gitmedim mal gibi bişi olur diye mahvettim
Kız bırak evi ne götürüyosa götürsün yavaş yavaş yaparsın olmadı kadın gelir yapar boşverrr
psikolojik destek al o zaman ezo bencede sana önce doktor sonra güzel bi dayak lazım
bencede merak etmeyeceksin canım , ayy ben uğraşamam herhalde çişiyle beziyle kız hele yeni doğduğunda nasıl yapacam amanın afakanlar basıyor beni :18: kızımada poklu diyebilirsin ayrıca şu anda evimi gerçekyen pok götürüyor
yelizim bi gün görmeye gitsene bizde yukarıdaki bebek ağladığında çok mutlu oluyoruz geçenlerde görmeye gittik minicik inanamazsın
kız nezenin katilini bulamamışlar teyzemde izliyorda ona sorduydum bende muhammete çok üzülmüştüm 40 gün çıktı bide tv de oğlum yok diye arandı ya pess yani
ben evlenmeden önce hiç dizi izlemezdim benimki alıştırdı tv yebu arada fantazilerinede koptum yani kalkarsın kız o zaman gözlerin açılır birden
ayy ben kuaföre gittim kızlar bu ayda kurtuldum şu kıl tüy belasından duş aldım ve mayıştım her an uykuya yenik düşebilir gözlerim ama daha saçımı kurutacağım haa bi de çamaşırlarım var asılacak
Yaz geldi
Kız bizim araba yok kineyle gidek pikniğe ahh ahh büyük yaram
Doğsun hele bak neler değişiyo canım
Kıl tüy benimde gitmem lazım gitmedim mal gibi bişi olur diye mahvettim
Kız bırak evi ne götürüyosa götürsün yavaş yavaş yaparsın olmadı kadın gelir yapar boşverrr
bu arada benim ki arabasını satmaya karar verdi iç dış yıkatmaya götürdü fotosunu çekip nete koyacakmış99 model arabaya bi döktürmüş bi döktürmüş ki sormayın sanırsınız ki Porsche utanmasam kaçırmayalım bu arabayı biz alalım diyeceğim
kızzz accık işin ucundan tutaydın yaaa bütün gün naptın yaaa
yelizin komşuları kıza kapı açmıyo ya kız aşureyi bile almamışlar
nezen dposyası kapandı öleyse ha :26: yaa sormaaa ahhh o dilber yokmu dilberrrr bide mal mal bakmalar bi damla gözyaşı dökmeme şeytan kılıklııı
kız hani yakın yaaa geçen gittiniz annengille onun için sölediydimm herkes bi poşet alsa tamam
haaa kişisel temizlik yapılmışşşpardonn
bende hemen cumartesi halıları veriyorum yıkamaya
koltuk yüzlerini makinaya atıyorum perdeler camlar için bende çağırcam çok iş var çook
99 muuukaç km de kız ya ilk gözağrısıysa kıymetlidir yada biran önce gitsin diye kekleyecek birine
ayy ben bi tembel oldum ki sormayın artık su içmek için bardak değil 1.5 lt lik pet şişeyi gezdiriyorum yanımdabütün gün oturdum kız benimkininde işe yüzü yok zaten dur bakalım belediye ne zaman gelecek bizim eve
yelizin komşularının öyle olduğunu kaçırmışım ben o zaman gitmesin pislere ne gereği vardilber geçen aylarda yine çıktı kız tv ye gördün mü açılmış saçılmış bi konuşmalar bı konuşmalar
daha erken değil mi halılar için az daha bekleseydin gerçi halılarını afacanlar batırdıysa söyleyecek bi şeyim yok, hee kız kişisel temizlik yaptık bugünlük o bile bana yeter
165 binde hem ilk gözağrısı hemde onu satacağız ki yeni araba alacağız dur bakalım o şanslı kişi kim olacak çok merak ediyorum
e biz hep öleyiz eşim sayesindeeçok çöp çıkıyo diye kızıyorum oda bardak derdiş yok ne güzel diyo her odada herşeyin üstünde 1,5 lt lik su şişeleri
kız sıcakmı sizin oralarda burası acaip ısındııı
off şimdi püfür püfür açarsın balkonu mis gibi yemyeşildirrr yaaaa
gerçi güneş alıyodu dimi yanıyodur sıcaklarda
neeeeeeeee açılmışmı konuşuyomu o sus pus canavarhapisten çıkmıtmııı
halılarda ayakkabıyla bile gezdiler kızzz felaket
ya yıkansın olmadı sermem şöle camlar filan heryer temizlensin öle
aslında şöle patpat vurup güzel bi silkelemek lazım ama mümkün değil yasak
hadi hayırlısı inşallah hemencik gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?