Ağlayakta gözden mi olak???

Canlar nasılsınz
Fundosum kuzum nasılsın
Kuzu 400 mu verdin eşofman a
Güle güle giy cnm ..

Lizim cnm napiosun cnm çok yorma kendini sakin ay benim salondaki hali da beyaz çay lekeleri var ama benimki yapmadı dayımın minik ikizleri yaptı

Sara cnm nasılsın isim degismis diğeri daha iyiydi kız seninki de tam dayaklik haa sen çalışmiyosun senin eksiklerine daha önem vereceği yerde bide kisiyomu

Ayşem Sosyalim benosum yelizim

Kizz bzimde durumumuz cok iyi kendine 200 milyonluk ad.. marka ayakkabi alir bana gelince almaz cimrii
şoktayımm bence senin kocanın da iyi bi şoka ihtiyacı var canım
çok yormuyorum twinimm beyaz halı akıl işi değilmiş anca pisleniyo
sen nasılsın, okula gitmeden yazdın heralde

şoktayımm bence senin kocanın da iyi bi şoka ihtiyacı var canım

çok yormuyorum twinimm beyaz halı akıl işi değilmiş anca pisleniyo
sen nasılsın, okula gitmeden yazdın heralde

Iyiym cnm sagol Aynen cnm benimki de bişey demesin diye belli etmiyorm beyaz hali gerçekten mantıklı değilmiş
Yok kuzum bugün dersim yoktu

selam kızlarrr herkessler iyidir umarımm
bugün yataktan kalktığımda belimi doğrultamadım..yani abartı değil gercekten doğrultamadım
tutulma oyle bişey olsa gerek eşim açtı beni sagolsun ve resmen çatırt diye ses geldi
dün kendi kendimin ağzına s.. meger
ofise geldim iş planı hazırlıyorum ama acı çekiyorum lanet bel ağrılarım yine başlıcak galiba cunku artık bilg. başında oturmalar da başladıı
hava cok guzell

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine işlerin yoğunlaştı ya alışkın değilsin kuzum

Kizz bzimde durumumuz cok iyi kendine 200 milyonluk ad.. marka ayakkabi alir bana gelince almaz cimrii

ezooo eşin çok bencil yaaa çekilmez valla
twinimmmm bu konuyu kapatalım artık çok uzadı sağol canım
katılıyorummm sanaa

yelizimm
sosyalimmm nerlerdesin özledikkkk nasılsınnn

ezooo eşin çok bencil yaaa çekilmez valla
twinimmmm bu konuyu kapatalım artık çok uzadı sağol canım
katılıyorummm sanaa

yelizimm
sosyalimmm nerlerdesin özledikkkk nasılsınnn

Cnm uzatmak için soylememistim
Sağlıkla giy ..

Sosyalim cnmm valla uzak kaldın bizden yaa gerçi kimse pek girmiyo ..

Bu aralar ruh halim çok farklı aglayasim var herseye.
Bu konuda ne yapsam bilmiyorum.
Güçsüz um bu huyumu nasıl bırakıcam. Aglamakliyim hep ..

Ayy evett kuzummm espriye bile alınmışsınn valla iyi değilsin haa nerde o sıcak tatlıdilli twinimmm
kızz yoksaaa hamişmisinnn belli olmaz bakk az kaldı batımıza kuzuu inşallah bu ay güzel haber veririz
şimdilik ikimizden bekleniyo bu haber bi şenlendirsek şurayı moraller tavan yapsaaa:26:
ben kesin kararımı verdimm adetim düzenli gelirse hemen başlıyorum tedaviye

Selamm kızlarrr

Ben gelemiyorum malum işler yoğun iş bölümü oldu onları temizleyince gelicem az bana sabır

Müdür ve diğer katip arkadaş ile resmen küstük ya ben böle saygısızlık görmedim ne bi günaydın var ne de bişi sorma koca kadın bide ama ben hiç takmıyorum o ayrı

Fundam güle güle giy canım öle güzel bi tanede benim ihtiyacım var hiç böle pikniğe yada ne bilim dışarı yürüyüşe çıkmaya yok çok lazım oluyo

Ezo valla senin kocanı kenara çekip eşşek sudan gelene kadar dövesim var ama bence sende de var biraz diş göster azıcık

Yelizim sanada geçmiş olsun dediğin gibi çok pislenince temizlemekte zor..

Benimde yaz temizliği yapmam lazım ama ancak hazirana kaldı tayin sonucu beklemeye geçtik bakalım ne olacak..

Sosyalim, twinimm, ayşemm, lizimm

canımm Allah kolaylıklar versinnnn
Ne cins insanlar yahu bide yaşadığın şeyi biliyolar kolay değil noluyo bunlara yaa izinden geldikten beri taktılar sanki sana
hehh aynen öle işte canım bitane olmalı gerçekten uzun süre dayanıklı ve o tarz etkinlikler için
Bende başlamadım şu temizliğe off ne bitmez çilemiz varr
kızz bu arada ben perma yaptırdımmm herkes beğendi ama ben bugün kendimi çook kötü hissettim pişman gibiyim ama güzel dediklerinde moralim iyi oluyo
bi olumsuz şey duyuncada hayata küsüyorum en ez 4 ay kalacak bişey çünkü düşünsene yaz boyuu:18:

Herkes yaptığının cezasını çeker canım o yüzden içim rahat

Sorma kız yaz temizliği yok kış temizliği halimiz harab

Hadi yaaa saçın gür gibi aslında güzel olur bana faceden msj dan foto atsana
Bakim yorumlayım ama yakışmıştır hemen niye bozuyon moralini değişiklik olur hem.. Hem de çok güzel dağınık topuz gibi yalap şap topla güzel olur

Selamm kizlar
Benayim 0 6 yas grubu insanlarla mi calisiyorsunn kiz o ne oyle kusmeler falan
Fundosum gule gule kullan sacini
Kizlar 1 ay evdeyim mudur 500 tane dosya verdi evde girecegim artik

Attım şimdii yok kızz ez saçım ama artık çoook
eşim bayıldıı en önemlisi o tabide yelizde çok beğendii oda takmıştı yaaa bi ara fikir olsun diye yollamıştım
amaa sıkılırğm ben yaa aylarcaa
gerçi fön çekebiliyon
yarın düğün varya öle yapcam mecburr

eşime diyom sen zorladın moralimi hep yüksek tut

Selamm kizlar
Benayim 0 6 yas grubu insanlarla mi calisiyorsunn kiz o ne oyle kusmeler falan
Fundosum gule gule kullan sacini
Kizlar 1 ay evdeyim mudur 500 tane dosya verdi evde girecegim artik

Hoşgeldin canımm
He ya sorma bende hiç konuşmuyom valla pek iyi oluyı

Kıızzz iyimiş bende istiyorum öle işş oohhh ne rahat yat kalk iş yap otur ye iç s.. Ohhh mis gibi

Kızz gündee 20 dosya nerdeysee ağırmı bari oyalermı çok aynen evde çok kaytarıyo insan bende projeyle çalışmıştım çok geç bitirdimm

Ame olsunn astünü giyip işe gitmicen pijameyma otur ohhh arada bizede uğraa

500 tane k iz az degil ki bide evde olunca insanin hic yapasi gelmiyor

Kız normalde günlük kaç tane yapıyon ki keşke bende evden iş yapsam

Fundaya katılıyorum pijama gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…