400muuukizz bnmki bna 50 tl zor veriyoo cani gidiyoo
Kizz bzimde durumumuz cok iyi kendine 200 milyonluk ad.. marka ayakkabi alir bana gelince almaz cimriikız ikimizde çalışlıyoz çok şükür durumumuzda iyi
aman oda tam dayaklık haaa
şoktayımmKizz bzimde durumumuz cok iyi kendine 200 milyonluk ad.. marka ayakkabi alir bana gelince almaz cimrii
çok yormuyorum twinimmCanlar nasılsınz
Fundosumkuzum nasılsın
Kuzu 400 mu verdin eşofman a
Güle güle giy cnm ..
Lizim cnmnapiosun cnm çok yorma kendini sakin ay benim salondaki hali da beyaz çay lekeleri var ama benimki yapmadı dayımın minik ikizleri yaptı
Sara cnm nasılsın isim degismis diğeri daha iyiydi kız seninki de tam dayaklik haa sen çalışmiyosun senin eksiklerine daha önem vereceği yerde bide kisiyomu
Ayşem Sosyalim benosum yelizim
şoktayımmbence senin kocanın da iyi bi şoka ihtiyacı var canım
çok yormuyorum twinimmbeyaz halı akıl işi değilmiş anca pisleniyo
sen nasılsın, okula gitmeden yazdın heralde
selam kızlarrr herkessler iyidir umarımm
bugün yataktan kalktığımda belimi doğrultamadım..yani abartı değil gercekten doğrultamadım
tutulma oyle bişey olsa gerek eşim açtı beni sagolsun ve resmen çatırt diye ses geldi
dün kendi kendimin ağzına s.. meger
ofise geldim iş planı hazırlıyorum ama acı çekiyorum lanet bel ağrılarım yine başlıcak galiba cunku artık bilg. başında oturmalar da başladıı
hava cok guzell
Kizz bzimde durumumuz cok iyi kendine 200 milyonluk ad.. marka ayakkabi alir bana gelince almaz cimrii
Canlar nasılsınz
Fundosumkuzum nasılsın
Kuzu 400 mu verdin eşofman a
Güle güle giy cnm ..
Lizim cnmnapiosun cnm çok yorma kendini sakin ay benim salondaki hali da beyaz çay lekeleri var ama benimki yapmadı dayımın minik ikizleri yaptı
Sara cnm nasılsın isim degismis diğeri daha iyiydi kız seninki de tam dayaklik haa sen çalışmiyosun senin eksiklerine daha önem vereceği yerde bide kisiyomu
Ayşem Sosyalim benosum yelizim
ezooo eşin çok bencil yaaa çekilmez valla
twinimmmmbu konuyu kapatalım artık çok uzadı sağol canım
katılıyorummm sanaa
yelizimm
sosyalimmm nerlerdesin özledikkkknasılsınnn
Cnm uzatmak için soylememistim
Sağlıkla giy ..
Sosyalim cnmm valla uzak kaldın bizden yaa gerçi kimse pek girmiyo ..
Bu aralar ruh halim çok farklı aglayasim var herseye.
Bu konuda ne yapsam bilmiyorum.
Güçsüz um bu huyumu nasıl bırakıcam. Aglamakliyim hep ..
Selamm kızlarrr
Ben gelemiyorum malum işler yoğun iş bölümü oldu onları temizleyince gelicem az bana sabır
Müdür ve diğer katip arkadaş ile resmen küstük yaben böle saygısızlık görmedim ne bi günaydın var ne de bişi sorma koca kadın bide ama ben hiç takmıyorum o ayrı
Fundam güle güle giy canım öle güzel bi tanede benim ihtiyacım var hiç böle pikniğe yada ne bilim dışarı yürüyüşe çıkmaya yok çok lazım oluyo
Ezo valla senin kocanı kenara çekip eşşek sudan gelene kadar dövesim var ama bence sende de var biraz diş göster azıcık
Yelizim sanada geçmiş olsun dediğin gibi çok pislenince temizlemekte zor..
Benimde yaz temizliği yapmam lazım ama ancak hazirana kaldı tayin sonucu beklemeye geçtik bakalım ne olacak..
Sosyalim, twinimm, ayşemm, lizimm
canımm Allah kolaylıklar versinnnn
Ne cins insanlar yahu bide yaşadığın şeyi biliyolar kolay değil noluyo bunlara yaa izinden geldikten beri taktılar sanki sana
hehh aynen öle işte canım bitane olmalı gerçekten uzun süre dayanıklı ve o tarz etkinlikler için
Bende başlamadım şu temizliğe off ne bitmez çilemiz varr
kızz bu arada ben perma yaptırdımmm herkes beğendi ama ben bugün kendimi çook kötü hissettim pişman gibiyim ama güzel dediklerinde moralim iyi oluyo
bi olumsuz şey duyuncada hayata küsüyorum en ez 4 ay kalacak bişey çünkü düşünsene yaz boyuu:18:
Herkes yaptığının cezasını çeker canım o yüzden içim rahat
Sorma kız yaz temizliği yok kış temizliği halimiz harab
Hadi yaaa saçın gür gibi aslında güzel olur bana faceden msj dan foto atsana
Bakim yorumlayım ama yakışmıştır hemen niye bozuyon moralini değişiklik olur hem.. Hem de çok güzel dağınık topuz gibi yalap şap topla güzel olur
Selamm kizlar
Benayim 0 6 yas grubu insanlarla mi calisiyorsunn kiz o ne oyle kusmeler falan
Fundosum gule gule kullan sacini
Kizlar 1 ay evdeyim mudur 500 tane dosya verdi evde girecegim artik
Hoşgeldin canımm
He ya sorma bende hiç konuşmuyom valla pek iyi oluyı
Kıızzz iyimiş bende istiyorum öle işş oohhh ne rahat yat kalk iş yap otur ye iç s.. Ohhh mis gibi
500 tane k iz az degil ki bide evde olunca insanin hic yapasi gelmiyor
Kızz gündee 20 dosya nerdeysee ağırmı bari oyalermı çok aynen evde çok kaytarıyo insan bende projeyle çalışmıştım çok geç bitirdimm
Ame olsunn astünü giyip işe gitmicen pijameyma otur ohhh arada bizede uğraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?