Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa yeminle biktim artik aglamaktan helak oldum esimi bogucam bi gun ya

aşçıya kandil simidini iki tane alabilirmiyim dedim vermedi
diğer aşçı peşimden benim hakkımı alabilirsin dedi ama istemem dedim çünkü çok kötü ağlayasım geldi zor attım kendimi odaya

ezoooo sarayı sevmedim ben demem kaadişiiim baannneeee ezosun işte ezo ezoo
sen daha çok ağlarsın bak bi çözüm yolu bul bu böle olmaz sağlığından olacaksın al karşına konuş
yada bi işemi girsen izin vermez değilmi offff gıcıkk

ayşemmmm çok şükür canım çok sevindim değerlerinin normal olmasına önemliyse ihmal etme canım hemen gidiver
yedim geldim bende

lizommm inanamıyorum yaaa ne insanlar var erkekmi bayanmıydı
boşver takma kafana oda pişman olmuştur eminim çok laf yemiştir şimdi çevresinden
diğeride ne düşünceliymiş yazık tavır yapma canım o utansın bence

Alırım tabi daha fazlasını da ne biliyim zoruma gitti sanki kendi cebinden veriyor. Böyle konularda çok duygusalım. Neyse ben yazdıkça kötü oluyorum şimdi herkesin içinde ağlayıp rezil olmayım.
Hava da kötü eve gitmek istiyorum
ezocanın kocası yine napmış yaa geçmişi okumadım. zaten stresli kız iyice bunalıma sokuyor

Yok cnm izin vermez sinir oluyorum ya valla sogudum sabah ne diyo aklina alan allah guluyo bide yani canini alsa demedi ama guluverdi alsinda sende kurtul bende dedim

erkekti canım. benim babam da aşçı gitsin insanlık öğrensin. kendi karısına olsa ne hissederdi acaba
pişman olmuştur evet bi anlık boşluğuyla vermedi arkamdan çok ısrar ettiler al diye, almadım başlarına çalsınlar yemekhanelerini

Afiyet olsunnn fundammmm
Sagol cnim evet o iste bittii.
Lizoya yapilana bende cok kizdim ama insan degillerki,ne soylesen boss

Ezoo ezdirme kendini. Funda cok dogru soylemiss. Disini gostermenin zamani geldiii

Afiyet olsunnn fundammmm

Ezoo ezdirme kendini. Funda cok dogru soylemiss. Disini gostermenin zamani geldiii

Herzaman konusuyorum aysem yapma hep beni karsin alma kendinden uzaklastirma diye ama nerde anlayan bi gun birakip gidicem kalcak olece onu istiyo

Afiyet olsunnn fundammmm

lizom boşver üzme tatlı canını haklısın insan çok üzülüyo böle durumlarda ama değmez boşverrr gitsin

ayşemm sağol kız saracan diceksin dedi sana ne ezosu sordun madem ne diyim diye öle diceksin

ezocum üzülüyorum senin durumuna ama biz ne desek boş evin iç,ndekini siz yaşıyosunuz müdahale edemeyiz dilerim tez vakitte düzelir

Bende desifre olmamak icin bende sevmedim ama napiyim:26: ins duzelir sanmiyorum ama neyse

canlarr nasılsınızzz
yaa malum bizim sezon açıldı bütün gün koşturma ihaleler vs hazırlık yapıyoruz bugün kaç kez girdim ama yazamadan cıktım hep :26:
mevzuat değişmiş birsürü şey e-imza yok e-tuğra yok oraya başvur yok buraya beynimiz gitti eşimlee
şimdi nasip olursa yemek yicem inşallahh

aşçıya kandil simidini iki tane alabilirmiyim dedim vermedi
diğer aşçı peşimden benim hakkımı alabilirsin dedi ama istemem dedim çünkü çok kötü ağlayasım geldi zor attım kendimi odaya

ayyy kıyamam kızzz
yeminlee böyle şeyler bana cok dokunur haa aptallarrr pok yesin hepsii

yelizimm hayırlısı olsun inşallah alırsınız kız şöle güzel bi işte kazasız belasız bol kazançlı işlerrr gelsinn

yelizimm hayırlısı olsun inşallah alırsınız kız şöle güzel bi işte kazasız belasız bol kazançlı işlerrr gelsinn

amin canım benim inşallahh yaa nasıl değişmiş mevzuat biliyomusunn herşeyimiz değişti şirketten tut kaşeye faturaya kadar dünyanın masrafını yaptırdılar bizee
8 binlira ltd şirketi masrafı yapmıştık şimdi mevzuat değişmiş tekrar şahıs şirketine geçtik falann ona ayrı masraf yaptık resmen yediler bizi yaa şu 1 haftada kurumlara ve fatura kaşe yok e imza bilmem ne verdiğimiz paranın haddı hesabı yok o parayla ben 2 kez tup bebek yapardım bee

anammmmmm kızzz çok beeee
bide ihale için noter tasdiki filan şirket resmi evrakları tic. odasından ohooo diplomadır neler neler ayyy
ihale evrakı bedeli bide alamayınca onlar boşa gidiyo

anammmmmm kızzz çok beeee
bide ihale için noter tasdiki filan şirket resmi evrakları tic. odasından ohooo diplomadır neler neler ayyy
ihale evrakı bedeli bide alamayınca onlar boşa gidiyo

ya bu bi ihale için değil ki ihalelere girebilmek için yaptığımız değişikliklerr
bide ihale için eşşek gibi para ödüyosun o ayrı
bakalım...para harcamadan da para kazanılmıyo anam parası olan kazanıyo ne ilginç bi alemm

sen napıon canm nasılsınn ayrı düştük

canımmm e artık sen işlere dalıp bizi ihmalmi edecennn
bende yumurtlama sonrası garip duygular içindeyim ne oldu oldumu çatladımı birleştimi vs.
bide yarın taksime gitsemmi gitmesemmi ikilemi
şefimde aynen bu durumda ikna etmeye çalışıyo

aa yarın 1 mayıss
kızz ne işin var otur oturdugun yerde gaz maz yersinn bidee bişey olurr
hadi inşallah nazlı yum erkeğini yakalamıştır

aa yarın 1 mayıss
kızz ne işin var otur oturdugun yerde gaz maz yersinn bidee bişey olurr
hadi inşallah nazlı yum erkeğini yakalamıştır

tamammm
ayyy nolurrrr yakalasın artıkkkk neler oluyo içerde çok meraktayımmm

Ezonun ruh haline gore seslenicem artikk
Ayy bugun nerdeyse butun gun uyudum diyebilirim ve hala gozumu acamiyorummm

Yelocan hosgeldinnn.
O isler oyle malesef.Allah yardimciniz olsun.
Finda nin dedigi gibii salla basi al maasi.en guzeliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…