Gorusuruz twincann.
Bende hemen saglik ocagina gittim geldim kizlar.
Tetonoz asisi oldugum gun kanda almislardi. Rutin gebelik takibi yapiliyor ya. Neyse sonucumu almaya gittin. Seker 73 cikmis. Sasirdim bende.bu ara o kadar cok tatli yiyorumkiiidemekki vucudun cidden tatliya ihtiyaci var. Doktor cok iyi cikmis gebelikte dusuk olmasi her zaman iyi dedi. Neyse diger degerlerde iyi sukur. Simdi birde idrar tahlili yaptirmam lazim. Carsiya gitmeye cok usendim. Onuda bi ara yaptiririm.
Herkes yemege gitti herhallll
Yaa yeminle biktim artik aglamaktan helak oldum esimi bogucam bi gun ya
aşçıya kandil simidini iki tane alabilirmiyim dedim vermedi
diğer aşçı peşimden benim hakkımı alabilirsin dedi ama istemem dedim çünkü çok kötü ağlayasım geldi zor attım kendimi odaya
Hamile kadina yapilacak is mi bu,bosver canim. Sen git kendine 1 kutu kandil simidi al doya doya ye. Hem sen niye kotu oluyosun. Bu onun ayibi.hemde mubarek gunde...
Saracimm sana ne diyecegimi bilmiyorum. Senin kocayada kiziyorumm seni hic dusunmuyor hep kendi kafasinin dikine gidiyor. Sen boyle icine ata ata nereye kadar dayanacaksin..
Eee pes diyorum yaaa bu kadar insanlık işte yuh yaa böle bişi olabilir mi...
Üzülme tatlım akşama giderken kendin alırsın doya doya yersin..
o insafsıza da götürcen al sen bana bu halimde vermedin ben sana daha fazlasını vereyim diycen..
Kızlar işimle ilgili söyledikleriniz için tşk ediyorum çok vicdansız bi kurum herkes alabildiğine.. Hayırlısı bakalım..
Ezocum senin kocanın ciddi dayağa ihtiyacı var zaten
ezoooo sarayı sevmedim ben demem kaadişiiim baannneeee ezosun işte ezo ezoo
sen daha çok ağlarsın bak bi çözüm yolu bul bu böle olmaz sağlığından olacaksın al karşına konuş
yada bi işemi girsen izin vermez değilmi offff gıcıkk
ayşemmmm çok şükür canım çok sevindim değerlerinin normal olmasına önemliyse ihmal etme canım hemen gidiver
yedim geldim bende
lizommm inanamıyorum yaaa ne insanlar var erkekmi bayanmıydı
boşver takma kafana oda pişman olmuştur eminim çok laf yemiştir şimdi çevresinden
diğeride ne düşünceliymiş yazık tavır yapma canım o utansın bence
ezoooo sarayı sevmedim ben demem kaadişiiim baannneeee ezosun işte ezo ezoo
sen daha çok ağlarsın bak bi çözüm yolu bul bu böle olmaz sağlığından olacaksın al karşına konuş
yada bi işemi girsen izin vermez değilmi offff gıcıkk
ayşemmmm çok şükür canım çok sevindim değerlerinin normal olmasına önemliyse ihmal etme canım hemen gidiver
yedim geldim bende
lizommm inanamıyorum yaaa ne insanlar var erkekmi bayanmıydı
boşver takma kafana oda pişman olmuştur eminim çok laf yemiştir şimdi çevresinden
diğeride ne düşünceliymiş yazık tavır yapma canım o utansın bence
Afiyet olsunnn fundammmm
Sagol cnim evet o iste bittii.
Lizoya yapilana bende cok kizdim ama insan degillerki,ne soylesen boss
Ezoo ezdirme kendini. Funda cok dogru soylemiss. Disini gostermenin zamani geldiii
erkekti canım. benim babam da aşçı gitsin insanlık öğrensin. kendi karısına olsa ne hissederdi acaba
pişman olmuştur evet bi anlık boşluğuyla vermedi arkamdan çok ısrar ettiler al diye, almadım başlarına çalsınlar yemekhanelerini
Afiyet olsunnn fundammmm
Sagol cnim evet o iste bittii.
Lizoya yapilana bende cok kizdim ama insan degillerki,ne soylesen boss
Ezoo ezdirme kendini. Funda cok dogru soylemiss. Disini gostermenin zamani geldiii
lizom boşver üzme tatlı canını haklısın insan çok üzülüyo böle durumlarda ama değmez boşverrr gitsin
ayşemm sağol kız saracan diceksin dedi sana ne ezosu sordun madem ne diyim diye öle diceksin
ezocum üzülüyorum senin durumuna ama biz ne desek boş evin iç,ndekini siz yaşıyosunuz müdahale edemeyiz dilerim tez vakitte düzelir
aşçıya kandil simidini iki tane alabilirmiyim dedim vermedi
diğer aşçı peşimden benim hakkımı alabilirsin dedi ama istemem dedim çünkü çok kötü ağlayasım geldi zor attım kendimi odaya
yelizimm hayırlısı olsun inşallah alırsınız kız şöle güzel bi işte kazasız belasız bol kazançlı işlerrr gelsinn
amin canım benim inşallahh yaa nasıl değişmiş mevzuat biliyomusunn herşeyimiz değişti şirketten tut kaşeye faturaya kadar dünyanın masrafını yaptırdılar bizee
8 binlira ltd şirketi masrafı yapmıştık şimdi mevzuat değişmiş tekrar şahıs şirketine geçtik falann ona ayrı masraf yaptık resmen yediler bizi yaa şu 1 haftada kurumlara ve fatura kaşe yok e imza bilmem ne verdiğimiz paranın haddı hesabı yok o parayla ben 2 kez tup bebek yapardım bee
anammmmmmkızzz çok beeee
bide ihale için noter tasdiki filan şirket resmi evrakları tic. odasından ohooo diplomadır neler neler ayyy
ihale evrakı bedeli bide alamayınca onlar boşa gidiyo
ya bu bi ihale için değil ki ihalelere girebilmek için yaptığımız değişikliklerr
bide ihale için eşşek gibi para ödüyosun o ayrı
bakalım...para harcamadan da para kazanılmıyo anam parası olan kazanıyo ne ilginç bi alemm
sen napıon canm nasılsınn ayrı düştük
canımmme artık sen işlere dalıp bizi ihmalmi edecennn
bende yumurtlama sonrası garip duygular içindeyimne oldu oldumu çatladımı birleştimi vs.
bide yarın taksime gitsemmi gitmesemmi ikilemi
şefimdeaynen bu durumda ikna etmeye çalışıyo
aa yarın 1 mayıss
kızz ne işin var otur oturdugun yerde gaz maz yersinn bidee bişey olurr
hadi inşallah nazlı yum erkeğini yakalamıştır
tamammm
ayyy nolurrrr yakalasın artıkkkk neler oluyo içerde çok meraktayımmm
lizom boşver üzme tatlı canını haklısın insan çok üzülüyo böle durumlarda ama değmez boşverrr gitsin
ayşemm sağol kız saracan diceksin dedi sana ne ezosu sordun madem ne diyim diye öle diceksin
ezocum üzülüyorum senin durumuna ama biz ne desek boş evin iç,ndekini siz yaşıyosunuz müdahale edemeyiz dilerim tez vakitte düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?