Yeliz bana da gelsene
Selam kizlar
Bugun bende temizlige giristim yârin annem gelcek temizlige su halimizi gormesin :)
Utaniyorummm tv sehpasindan bi karis toz cikti
Herkes selam verip kacmis :)
Canlarr kandiliniz mübarek olsun.. Evdeyim ne yapacağımı şaşırdım boş boş oturuyorum gene.. Kalkıp yemek yapmaya bile mecalim yok
napıon kız
dün nerelerdeydin
canımmm
dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptık sonra tembellik
akşam üzeride alışveriş yaptık beni kuaföre bıraktı sonra aldı teyzesigile geçtik öle işte
sen naptın temizlikmi yaptın annen geliyomuş
ben hiçbişey yapmadım valla tüm kızlar dün temilik yapmış herhal
ohhh ne güzel iyice dinlenmişsindir, biriktirdiğin enerjiyi yavaş yavaş harca
ne aldın kız çıkıp kendime alışveriş yapmayalı o kadar çok oldu ki nasıl bişeydi anlatsana
ben de dinlene dinlene biraz temizledim evi, annem gelip öyle görseydi iflah olmazdı dahaaman kızım pisliğin içinde oturuyo hasta olacak diye tansiyonunu yükseltirdi
kızz 4 de uyandım rüyamda babam ölüyodu Allah korusun töbe yarabbim ağlaya ağlaya uyandım. Eşim uyandırdı yok bişey ölmedi rüya gördün ömrünü uzattın diyoDaha da uyumadım bugün nasıl geçerse artık
he kız iyi geldi valla
eşofman takımı aldım canım, ya çok pahalıydı ama eşim olsun dedi aldı sağolsun 400 küsür verdiiçime oturdu ama onun rahatlığını görünce amaan dedim
o kadarmı pisti yaa abartma sanmam sen öle bırakmazsın
ayyyy insan çok etkileniyor bu tarz rüyalardan gerçekmiş gibi ama ömrünü uzatmışsın babanın kötü düşünme aynen
Gunaydin canlar
neee 400 müüüüükızzz için yanmadı mı süs diye vitrine koy onu nasıl kıyıpta giycen markası ney çok merak ettim
halılarım yeni ya çok kıl tüy uçuyo evde o yüzden heryer bi karış toz oluyo hemen, bide beyaz halım kocam sağolsun heeep çay lekesi
yaaa fundoş ben sizin kadar becerikli değilim işte temizlik konusunda, elinize su dökemem
günydın ezoooo nasılsın bugünn
he kız bende çok fazla buldumda eşim o konuda çok umursamaz yaa 10 sene giyilcek bi ürünad... markası
bi alt almıştım önceden tek olunca çok gelmiyoo ama bu tutturdu al alt 141 üst 185 di kızz bide tişörtü var 99 tl
halıları bende yıkatmaya vercem perdeler varr yıkancak off çok iş varrr
çay lekesimiiiiiiaynı benimki kızzzz nasıl beceriyolarsaa
ya boşver lizomm sen hamilesin doğuma yakın güzel bi temizlik yapılsın ama
400muuuyıkatıp halı sermesekmi bisüre havada sıcak artık
valla bencede üzerine bişey serelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?