Ağlayakta gözden mi olak???

Helkesee melabaaa
Hepiniz iyisinizdir umarimm.Ben evdeyim bugunn temizlik yapicamm evi pok goturiyy

Selam kizlar
Bugun bende temizlige giristim yârin annem gelcek temizlige su halimizi gormesin :)
Utaniyorummm tv sehpasindan bi karis toz cikti
Herkes selam verip kacmis :)

Canlarr kandiliniz mübarek olsun.. Evdeyim ne yapacağımı şaşırdım boş boş oturuyorum gene.. Kalkıp yemek yapmaya bile mecalim yok

Yeliz bana da gelsene

Selam kizlar
Bugun bende temizlige giristim yârin annem gelcek temizlige su halimizi gormesin :)
Utaniyorummm tv sehpasindan bi karis toz cikti
Herkes selam verip kacmis :)

Canlarr kandiliniz mübarek olsun.. Evdeyim ne yapacağımı şaşırdım boş boş oturuyorum gene.. Kalkıp yemek yapmaya bile mecalim yok

Sosyalimm bidahaki sefere artikk bide benimki bugun oructu ona yemek yaptim kac cesit resmen motor takmis gibiydim

Lizim sana da kolay gelsin biraz gec oldu ama gule gule kirlet ozamann..Sen benim evi gorsenn toz ne kii

Benosumm sagol canmm sen benden beter oldun bu ara haa yalniz uzun sure bekletince temizlemesi daha bi zor oluyormus bugun anam agladi
Herkesin kandili mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallahh

napıon kız
dün nerelerdeydin

canımmm
dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptık sonra tembellik
akşam üzeride alışveriş yaptık beni kuaföre bıraktı sonra aldı teyzesigile geçtik öle işte

sen naptın temizlikmi yaptın annen geliyomuş
ben hiçbişey yapmadım valla tüm kızlar dün temilik yapmış herhal

ohhh ne güzel iyice dinlenmişsindir, biriktirdiğin enerjiyi yavaş yavaş harca
ne aldın kız çıkıp kendime alışveriş yapmayalı o kadar çok oldu ki nasıl bişeydi anlatsana

ben de dinlene dinlene biraz temizledim evi, annem gelip öyle görseydi iflah olmazdı daha aman kızım pisliğin içinde oturuyo hasta olacak diye tansiyonunu yükseltirdi

kızz 4 de uyandım rüyamda babam ölüyodu Allah korusun töbe yarabbim ağlaya ağlaya uyandım. Eşim uyandırdı yok bişey ölmedi rüya gördün ömrünü uzattın diyo Daha da uyumadım bugün nasıl geçerse artık

he kız iyi geldi valla
eşofman takımı aldım canım, ya çok pahalıydı ama eşim olsun dedi aldı sağolsun 400 küsür verdi içime oturdu ama onun rahatlığını görünce amaan dedim

o kadarmı pisti yaa abartma sanmam sen öle bırakmazsın

ayyyy insan çok etkileniyor bu tarz rüyalardan gerçekmiş gibi ama ömrünü uzatmışsın babanın kötü düşünme aynen

neee 400 müüüüü kızzz için yanmadı mı süs diye vitrine koy onu nasıl kıyıpta giycen markası ney çok merak ettim
halılarım yeni ya çok kıl tüy uçuyo evde o yüzden heryer bi karış toz oluyo hemen, bide beyaz halım kocam sağolsun heeep çay lekesi
yaaa fundoş ben sizin kadar becerikli değilim işte temizlik konusunda, elinize su dökemem

günydın ezoooo nasılsın bugünn

he kız bende çok fazla buldumda eşim o konuda çok umursamaz yaa 10 sene giyilcek bi ürün ad... markası
bi alt almıştım önceden tek olunca çok gelmiyoo ama bu tutturdu al alt 141 üst 185 di kızz bide tişörtü var 99 tl

halıları bende yıkatmaya vercem perdeler varr yıkancak off çok iş varrr
çay lekesimiiiiii aynı benimki kızzzz nasıl beceriyolarsaa
ya boşver lizomm sen hamilesin doğuma yakın güzel bi temizlik yapılsın ama

10 senede sıkılırsın değiştirmek istersin nolcak o zaman kız şaka maka güle güle giy dikkat et biyere takma
halıları bende vercem ama doğuma kadar 2. kez vermem gerekir o yüzden doğuma yakın üstüne battaniye örtmeyi bile düşünüyorum
çay dökmek bi hobi heralde onlar için, temiz halı görmeye dayanamıyolar

yıkatıp halı sermesekmi bisüre havada sıcak artık
valla bencede üzerine bişey serelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…