Vazgecemiyorum elimde degill bi renkli ayakkabi alicam diye girip yine kahve krem vizon gibi bi renk alip cikiyorumya bana yakişmiyo oyle renkli şeyler hele pantolon..bacaklarim zaten ince bide renkli giyince cocuk gibi gozukuyo eşim hicc sevmiyo bikez cicekli renkli bisey giymistim sevgiliydik ozamanlar beni gorunce bu ustundeki ne yaa demisti
Hee sacim kisa ya benosum bide kivircik yapsam tepeme ciksa kabarik falan oole istiomm kii :26:
Ben kahveyi cok seviyorum sosyall bide degisiklik sevmeyen sabit biri oldugumdan vazgecemiyorumm
Amma kaynatmışsınız haa
Aynen bende öşe 41 numaralıyım
Canlar benim gözler kapanıyo her an gidebilirim
Merhabaaa yavrularr
Muhabbet koyuu.bi ben eksik kalmisimmm
Sosyalimm artikk evdeymissinn 500 dosyaylaa.Allah yardimcin olsuun bizde dosyalarda yardimci olalim sanaaa
Findaaaaa kivircik mi oldunnnbak hic soylemiyordaa kesinn cok yakismistirrrr.hemen foto istiommm
Yelizimmm kotlari stoklamissinngule gule giy cnm.
Bu arada utuleme nee.bende ilk defa duyuyorum.
Bende lazere gitmistim. Baya azalma oldu. Simdi daha rahatimmm.
Benosumm senin muduru gaz dokup yakmaliiiikusmeler falann.ergen ergen hareketlerrr
Twin sanada merhabaaa.bugun bayaa takilmissinn
Hee giren cikan senin eşofman takimindan bahsediyo
AysemmmmmMerhabaaa yavrularr
Sosyalimm artikk evdeymissinn 500 dosyaylaa.Allah yardimcin olsuun bizde dosyalarda yardimci olalim sanaaa
Findaaaaa kivircik mi oldunnnbak hic soylemiyordaa kesinn cok yakismistirrrr.hemen foto istiommm
Benosumm senin muduru gaz dokup yakmaliiiikusmeler falann.ergen ergen hareketlerrr
Merhabaaa yavrularr
Aysemmmmmhosgeldinnn
Yaa fında kivircik olmuss ama cok yakismis ben cok begendimm
Kizz evlendigimden beri hic almamistim aaaa
Haa bu arada az once yazmayi unuttum. Gule gule giy fundam yeni esofmaniniustunde parcalansin mi denirr
Bende 40-41cocuk mezarii gibi ayaklar
Benos senin boy kactii
Haa bu arada az once yazmayi unuttum. Gule gule giy fundam yeni esofmaniniustunde parcalansin mi denirr
Hosbuldukk baskannn. Biz sana manevi desteklerimizi sunarizzzayşemmmmhoşgeldinnn
artık burada hep beraber gireriz canım dosyaları
bu arada bebişşş nasıll kızzz senin dünürde girmiyor artıkoysa ki fatmaya ne umutlar bağlamıştık
fenomen oldu artık mağazaya gidip fundoşun takımından istiyoruz diyeceğiz
Aysemmmmmhosgeldinnn
Yaa fında kivircik olmuss ama cok yakismis ben cok begendimm
Kizz evlendigimden beri hic almamistim aaaa
Hosbuldukk baskannn. Biz sana manevi desteklerimizi sunarizzzbebis iyi heralde tekmeleyip duruyorr
Hain fatma kesin baska birini bulduu,birakti gitti bizii
Hosbulduk yelizimmm
Fundayaa ne yakismazkiii masallahh artisss gibiii
Gule gule giyy yelizimm,seninde ustunde parcalansinn
15 yıl olduğu için evleneli almış garibim
Kizz benim eşim 42 giyiyo yahuuama siz uzunsunuzz ben aranizda tıfıl kalmışım haa
Kizz oyle deme uatunde paralansın falann paralanır mı o eşofman nesilden nesile geçmeli
Kizzz Bizim bebiş dee 40 cm cikmiş boyu maşallah da bana fazla geldi birazbizim kiz boylu olacak galibaa
tşk ederim canım her zaman desteklerinizi bekliyorumkız sen ilk hareketlerini ne zaman hissetmeye başlamıştın
senin oğluşuna birini buluruz kız merak etme kalan sağlar bizimdir
Kizzz Bizim bebiş dee 40 cm cikmiş boyu maşallah da bana fazla geldi birazbizim kiz boylu olacak galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?