Kizzz Bizim bebiş dee 40 cm cikmiş boyu maşallah da bana fazla geldi birazbizim kiz boylu olacak galibaa
Duzeltiyorum 30
17. Haftamda hissetmeye basladim cnm.
Tabii canim senin kizz varrr,onun ilk talibide bendim zatenn
Seninkide arada dikkat cekmeye calisuomus.lekelenmelerin gelmiss. Annesinle oynamayi cok seviyooo. Afacan olacak simdiden belli
Hain benay miii
40 diyince bi an kal geldi zatenn
Kac haftalik canim bilion muu
haa şimdi oldu
bakalım ayşem Allah nasip ederse 4 hafta sonra öğreniriz belki cinsiyetini en başından beri kız dedin sen bakalım ne olacakhain tabii çıkabilirim dedi pat diye çıktı
haa şimdi oldu
bakalım ayşem Allah nasip ederse 4 hafta sonra öğreniriz belki cinsiyetini en başından beri kız dedin sen bakalım ne olacakhain tabii çıkabilirim dedi pat diye çıktı
senin hiç lekelenmen oldu mu yani şöyle bazen benim akıntımın içinde kırmızı iplıksi lekelenme oluyorda peçeteyle sildiğimde :26:
60 mi masallah
Ablamin kizi 54 cm. Dogmustuu. Ben en uzun 55 duymustumm.
Aysem 22+4 muşguncel bilgi hayir ben yorumumu yine 30 cm icin yapmistim zaten 30 bana fazla gelmistii
Sosyalimm ben hala erkek diyorumm
senin hiç lekelenmen oldu mu yani şöyle bazen benim akıntımın içinde kırmızı iplıksi lekelenme oluyorda peçeteyle sildiğimde :26:
ben 60 okudum canım bi de türkiyeden 6 kg cvarı doğmuş zaten tosuncuk
yelizimde kız doğuracağı için erkek diyor
Ben 15. Haftada cinsiyetini ogrenmistim cnm. Hadi bakalimm saglikli sihhatli olsun en basta.
Bende olmadi cnm ama gelinimizde lekelenme oldu. Sonra doktoru igne vermisti. Onlari kullaninca gecti. Cogu gebede oluyomus zaten. Sen icini rahat tut canim.
o zaman doğrudur yelizim ayy çok sevindimm haaa iyi ki cevap verdinnSosyalim soru ayşeye ama benim de macizane bilgimi aktarayim
Simdi ipliksi kirmizi şey kardesimde de oluyo hala arada doktor onemli bisey degil demis rahim buyuyor geriliyor falan biseyler dedi tam hatirlamiyorum ama onemli degil demisti.
Benim tüp kızım olcakk hepinizinkinden de kucuk olcak hıhhh
Ayy sosyalimm kiyamam sanaaaa
İnceleme kizz okadarr varya belki dikkat etmesen hic gozune carpmayacak belki herkeste oluyodur farkinda degillerdirr
İcini ferah tut sosyalimm bol bol dua et baska yapcak biseyin yokki kendine dikkat ettikten sonraa bebegin de Allaha emanet yani en guvenilir yerdee
Çemaşğr astğmm katladım offbluzda akaldı yaa amaan
eyşemmm sağol kızz haa senle paylaşamadımm çok yoğundunn
klasik model enem benim aldığıım eş.
bu arada benimkide 42 ben 40. 40.5
o zaman doğrudur yelizim ayy çok sevindimm haaa iyi ki cevap verdinn
prensesler gibi annesi gibi mert dobra bi kızın olacak işte
Onunda 2.ayina kadar olmustu galiba tamhatirlayamiorum ama. Bak yeliz neguzel aciklamiss.kesinlikle canım sağlıklı sıhhatli olsunda kızı oğlanı yokayşem lekelenme dediğim işte öyle peçeteyle sildiğimde beyaz akıntının için kırmızı iplıksi şeyler görüyorum yoksa çamaşırım bile kirlenmiyor ama ben korkuyorum yinede, aman aman olmasın zaten maşallah
gelininizin kaç aya kadar oldu canım, bugün eczacı arkadaşımla konuştum benim 6 aya kadar lekelenmem olmuştu dedi:44:
Fundam kolay geleeee
Kizz benim ki de bana ayaklarin uzun dio haa kendimi cok kucuk hissettim
Sosyalim hakkaten bak suanda da mesajlasiyoruz ona bahsettim annem de kiziyo hep niye oyle inceliyo diyee sen kafana takmaa
Ayy insallah canmm insallahhh
haklısın yelizim inceliyorum sürekli neredeyse elime büyüteç alıp öyle bakacam yaniduamı eksik etmiyorum zaten hiç , sen ne zaman dr a gideceksin karar verdin mi :26:
Onunda 2.ayina kadar olmustu galiba tamhatirlayamiorum ama. Bak yeliz neguzel aciklamiss.
Seninkide oyle birseydir bence.cunku bizim gelininkanamasi cok olmustu.
Yelo benimkide 22 haftalikken 30 cm di. Haftasina gore uzunlar birazz.aman saglikli olsunlardaaa
Fundaa hosgeldinnnnnn.fotoo ationmuuu
Onunda 2.ayina kadar olmustu galiba tamhatirlayamiorum ama. Bak yeliz neguzel aciklamiss.
Seninkide oyle birseydir bence.cunku bizim gelininkanamasi cok olmustu.
Yelo benimkide 22 haftalikken 30 cm di. Haftasina gore uzunlar birazz.aman saglikli olsunlardaaa
Fundaa hosgeldinnnnnn.fotoo ationmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?