Ayy sosyalimm ben nezaman doktora gitsem bisey cikiyo
Valla sogan suyu iciyorum.bitsin adet olayim kontrole gidicem sadece kistlerimi kontrol altina almak icin
Kürün devamini da yapicam işte
Nezaman ankaraya gitmeye hazir olursam ozamana kadar baska bisey yapmiycam.vucudum hormonlar vs biraz toparlansın.Sonra Allahin izniyle bismillah diyip baslariz yineAma umudumu da kesmiş degilim hala Allah buyuk ol der oluverir belli mi olur
evet canım yeliz açıklamış sağolsunsağol bu arada ayşem sende cevap verdin kuzularada maşallah yeni nesil çok hızlı geliyor anlaşılan
Maşallah kuzularinizaaa
Kardesimin karnini gorseniz inanamazsınız okadar buyukki masallah
Ve bebek oynarken disardan belli oluyo videosunu gosterdiler cok şaşiriyorum zaman nekadar cabuk geciyo yaa
o zaman kürlerini tamamla canım eksik bırakma kendini ne zaman rahat ve iyi hissedecksen o zaman git tedavini ol canım
bak geçen gülben ergenin programına bi çift konuk olmuştu 10 sene çocukları olmamış tüp bebek falan adamların uygulamadığı tedavi kalmamış neyse en son umudu kesiyorlar ve evlatlık almaya karar veriyorlar ve alıyorlar aldıktan 3 yıl sonra kadın doğal yolla hamile kalıyor yani diyeceğim Rabbim o kadar büyük ki ol dedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok canım sende içini ferah tut
Ayy sosyalimm ben nezaman doktora gitsem bisey cikiyo
Valla sogan suyu iciyorum.bitsin adet olayim kontrole gidicem sadece kistlerimi kontrol altina almak icin
Kürün devamini da yapicam işte
Nezaman ankaraya gitmeye hazir olursam ozamana kadar baska bisey yapmiycam.vucudum hormonlar vs biraz toparlansın.Sonra Allahin izniyle bismillah diyip baslariz yineAma umudumu da kesmiş degilim hala Allah buyuk ol der oluverir belli mi olur
Sende sagol sosyal baskannn.hepsine masallahhh
Hadiii yaaa. Bazilarinin suyu fazla oluomus yelizimm. Ondanda karin birden cikiyormusss. Senin kardesininde
Oyledir belkii
Aynen oyle canmm gecenlerde burda bi kadin yazmisti kadinin tupleri kapali kac sene cocuklari olmamiş tup bebek yapmis kizi olmuş kizi 3-4 aylikken kendiliginden hamile kalmiskorunmuyolarmis nasilsa olmuyo diye
Aynen oyle olmaz diye bisey yok yeter ki nasipte olsun rabbim ol dedikten sonraa her şekilde olur
Ben bu yazi rahat gecirmek istiyorum gecen yaz da ameliyat olmustum cok zor gecmisti bu yaz calisalim toparlanalim kişin da gider hallederiz o işleri hem kendimi de toparlamiş olurum
Bide biliyomusunuz boyle kafam okadar rahat kikeske aylardir bunu yapabilseydim
Bensogan suyunun sifasina cok inaniyorum cnm.seninde butun kistlerini atar temizler insallahhh
Allahim buyuk,hic beklemedigin anda bile bebegin gelebir yeterki kismeti gelmis olsun.
kafanın rahat olması o kadar önemli ki ne güzel planlarını yapmışsın inşallah her şey senin için güzel olacak canım
Amin canm benim Allah hepimiz icin em hayirlisini nasip etsin insallahh
merhabalar
başlığa bayıldım selam vereyim dedim
Yav yat uyu saat kaç oldu ne geziyon topik topik
yok artık sohbetin en güzel yerinde esefle kınıyorum seni
Ayy sorma ya ayakkabı bulamıyorum.. Benim boy 1.70 canımBende 40-41cocuk mezarii gibi ayaklar
Benos senin boy kactii
Aysemmmmmhosgeldinnn
Yaa fında kivircik olmuss ama cok yakismis ben cok begendimm
Kizz evlendigimden beri hic almamistim aaaa
Yaahain kadın benayda uyudu
Benim esimde 42 giyiyorronun ayakkabilarinin onune pamuk koysam giyebilirim herhaldee
inşallah yelizim aminnn
ayşemmmm
hain kadın benay
Gunaydinn canlarrr,aksamm bende uyuyakalmisimm tel elimdeYaaa ama ama ben çok yoruluyorum ister istemez erkenden geliyo bende en güzel yerinde gitmek istmezdim ki( bilerek yazdım yoksa hiç yazmadan tel elde uyurdum
Ayy sorma ya ayakkabı bulamıyorum.. Benim boy 1.70 canım
Ben fundayı senim kardeşe benzettim ya
Kız yeliz bi daha söyleyim oda pek havalı haa
Yaaben hain değilim
Gene senin ki 42 bi nebze erkek ayakkabısı diyon ya benim kocaya ne demeli oda 40 giyiyo aynıyız ki ben ondan büyük giyiyorum dalga geçiyo
süpersin kız başkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?