Ağlayakta gözden mi olak???

o zaman kürlerini tamamla canım eksik bırakma kendini ne zaman rahat ve iyi hissedecksen o zaman git tedavini ol canım

bak geçen gülben ergenin programına bi çift konuk olmuştu 10 sene çocukları olmamış tüp bebek falan adamların uygulamadığı tedavi kalmamış neyse en son umudu kesiyorlar ve evlatlık almaya karar veriyorlar ve alıyorlar aldıktan 3 yıl sonra kadın doğal yolla hamile kalıyor yani diyeceğim Rabbim o kadar büyük ki ol dedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok canım sende içini ferah tut

evet canım yeliz açıklamış sağolsun sağol bu arada ayşem sende cevap verdin kuzularada maşallah yeni nesil çok hızlı geliyor anlaşılan

Maşallah kuzularinizaaa
Kardesimin karnini gorseniz inanamazsınız okadar buyukki masallah
Ve bebek oynarken disardan belli oluyo videosunu gosterdiler cok şaşiriyorum zaman nekadar cabuk geciyo yaa

Sende sagol sosyal baskannn.hepsine masallahhh

Hadiii yaaa. Bazilarinin suyu fazla oluomus yelizimm. Ondanda karin birden cikiyormusss. Senin kardesininde
Oyledir belkii

Aynen oyle canmm gecenlerde burda bi kadin yazmisti kadinin tupleri kapali kac sene cocuklari olmamiş tup bebek yapmis kizi olmuş kizi 3-4 aylikken kendiliginden hamile kalmis korunmuyolarmis nasilsa olmuyo diye
Aynen oyle olmaz diye bisey yok yeter ki nasipte olsun rabbim ol dedikten sonraa her şekilde olur
Ben bu yazi rahat gecirmek istiyorum gecen yaz da ameliyat olmustum cok zor gecmisti bu yaz calisalim toparlanalim kişin da gider hallederiz o işleri hem kendimi de toparlamiş olurum
Bide biliyomusunuz boyle kafam okadar rahat ki keske aylardir bunu yapabilseydim

Bensogan suyunun sifasina cok inaniyorum cnm.seninde butun kistlerini atar temizler insallahhh
Allahim buyuk,hic beklemedigin anda bile bebegin gelebir yeterki kismeti gelmis olsun.

Sende sagol sosyal baskannn.hepsine masallahhh

Hadiii yaaa. Bazilarinin suyu fazla oluomus yelizimm. Ondanda karin birden cikiyormusss. Senin kardesininde
Oyledir belkii

Olabilirr valla bebek de önden gidiyo gelişim olarakk ya nasil merak ediyorum varyaa nasıl bişey kime benzicek falann cok heyecanlaniyorum aklima geldikcee bi dogsa hayirlisiyla daa sevse teyzesi

kafanın rahat olması o kadar önemli ki ne güzel planlarını yapmışsın inşallah her şey senin için güzel olacak canım

Bensogan suyunun sifasina cok inaniyorum cnm.seninde butun kistlerini atar temizler insallahhh
Allahim buyuk,hic beklemedigin anda bile bebegin gelebir yeterki kismeti gelmis olsun.

Ben de kesinlikle cok inaniyorum canmm. Allahin izniyle gecicek insallahh
Bidee süt maydanoz buhari varya onu yapiyolarmis tupler icin ama o da cok riskli cunku o buhardan sonra uşutmemen lazim enfeksiyon kapma riski var falann oyuzden cesaret edemedim

ben kaçıyorum canlarrr iyi geceler diliyorum artık buralardayım nasıl olsa bol bol kaynatırız

yok artık sohbetin en güzel yerinde esefle kınıyorum seni

Yaaa ama ama ben çok yoruluyorum ister istemez erkenden geliyo bende en güzel yerinde gitmek istmezdim ki ( bilerek yazdım yoksa hiç yazmadan tel elde uyurdum

Bende 40-41 cocuk mezarii gibi ayaklar

Benos senin boy kactii
Ayy sorma ya ayakkabı bulamıyorum.. Benim boy 1.70 canım

Aysemmmmm hosgeldinnn
Yaa fında kivircik olmuss ama cok yakismis ben cok begendimm

Kizz evlendigimden beri hic almamistim aaaa

Ben fundayı senim kardeşe benzettim ya
Kız yeliz bi daha söyleyim oda pek havalı haa

hain kadın benayda uyudu
Yaa ben hain değilim

Benim esimde 42 giyiyorr onun ayakkabilarinin onune pamuk koysam giyebilirim herhaldee

Gene senin ki 42 bi nebze erkek ayakkabısı diyon ya benim kocaya ne demeli oda 40 giyiyo aynıyız ki ben ondan büyük giyiyorum dalga geçiyo

inşallah yelizim aminnn

ayşemmmm

hain kadın benay

süpersin kız başkan

Gunaydinn canlarrr,aksamm bende uyuyakalmisimm tel elimde
Benosne guzel iste ayakkabilari degis tokus yaparsinizz sporlarda olabilirr

Yelizim maydonoz buharini ilk defa duyuyorum ama sonrasinda bi sikinti olacaksa hic bulasma zatenn.

Sosyalimmm gunaydinn

Fundosunnn saclarinii cok merak ediommmmmmmm

Günaydınnnn

Ayşem sporlar evet bu gidişle öle olacak birlikte giycez

Ben bıgün iş yerine gidiyom işleri hafifletmeye rahat etmek adına sizi ordan takip edicem ozaman kulubün rengini görebilirim :)

Kız du ben sana atayım resmi

Benoşş eşinin ayak senden küçükmüü
benimkide diyoki bi numara daha büyük olaydı bari berabr giyerdik sporları

bi tane eskisi var çook sevdiği diyoki al götür yazlığa köy ya orası yoluda yok asfalt değil
orda giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…