Ağlayakta gözden mi olak???

Funda kız bazen ben seni anlamılyorum anam.. sen nereye gitmiycen ne yapcan yine anlamadım ya

sosyal ben ona akşam bakayım bende hiç bilmiyorum kim o..maşallah sizde varya magazin programcıları gibisiniz ha bilmediğiniz yok

Saracım hoşgeldin valla bende sana sara demek istemiyorum ha ezo pek iyiydi

2000 lılından beri tanıyom azisii komşularımız var bulgar göçmeni hastalar ama leni imajı ve klibini eşim gösterdiii ayy izleyin yaa ahh lelee
sosyalll benimde o renklerdeee

benoşş işe gitmedim yaa bugün ama telefonla rahat vermediler gitsem daha iyiydi demek istedimm

bu arada pazartürke gittikkk alışverişimizi yaptıkk vee ben hemen kaşla göz arası mağazaya giittim dönüştee
elbise aldımmm kafam raha ohh güzelce hazırlanabilirimmm bide penti ç4rap aldım adı yok gibi

baktim netten. ilk defa goruyorum bu sahsina munhasir kisiyii
benos yalniz degilsinnn

fundos elbise mi aldinn.ohh ne guzellll.
corabin adi mi yok anlamadimmm:44: tmm simdi jeton dustuu

Son düzenleme:
benayim senin de genc kuzenlerin ve onlarin 30 tane arkadasi olursa tabi ki her seyi bilirsin gecenlerde bana diyorlarki abla sana bi yalan soyleyebilir miyiz bende soyleyin dedim cok guzelsin demediler mi terlikle kovaladim hepsini bilmedikleri sey yok kiz
Mayis ayini aliveris ayi yaptin sanirim kendine gule gule giy canim

Sosyaaaaallllll ayyy koptummmmmmm

Aysemmm spotfy varmı sende bak 5rda arat mma diye bi sarkısı var ona bayılıyorum kızzzz siz esimle bi oynuyoz onda varyaa bütün negatiflikler gidiyooo

Sosyalimm napim kızz bluzun başına gelenlari biliyonnn ama haklısınnn bide 2 çeyrek aldıkk 300 kağıttt anası gelemiyo yaa benim içinde takın demezmiii
haftayada amcamın oğlunun sünneeti var bidee

Bak onu indir tabletee süper bi prograam kızz istediğin albümü kaydedip diliyonn herkes varrben ertık kalkıyorummm hazırlık vaktii

Klibi izlemeden dinleeee
bişey olmasın korkudaaan

Iyi eglencelet fundosum zaten su dugunlere giden para hic bir yere gitmiyor
Aysem bende evi yuzeysel bi topladim ama 4 saat oldu kiz her yere camasir suyu doktum ogure ogure bi hal oldum

Ne yapayim aysem yaa her taraf les gibi olmus agzimi kapatip ovaliyorum sonra bol su dokuyorum
Sende dinlen ne zaman guc toplarsan o zaman yaparsin temizligi ben 2 aydir elimi surmuyordum

Ne yapayim aysem yaa her taraf les gibi olmus agzimi kapatip ovaliyorum sonra bol su dokuyorum
Sende dinlen ne zaman guc toplarsan o zaman yaparsin temizligi ben 2 aydir elimi surmuyordum

Bol bol su dok bari cnm. Kiz ben daha gecen hafta supurdum sildimm. Simdi bi gorsen her taraf toz
Mutfaktan basladimm.yavas yavas yapicam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…