benayim senin de genc kuzenlerin ve onlarin 30 tane arkadasi olursa tabi ki her seyi bilirsinFunda kız bazen ben seni anlamılyorum anam.. sen nereye gitmiycen ne yapcan yine anlamadım ya
sosyal ben ona akşam bakayım bende hiç bilmiyorum kim o..maşallah sizde varya magazin programcıları gibisiniz ha bilmediğiniz yok
Saracım hoşgeldinvalla bende sana sara demek istemiyorum ha ezo pek iyiydi
Mayis ayini aliveris ayi yaptin sanirim kendine gule gule giy canim2000 lılından beri tanıyom azisii komşularımız var bulgar göçmeni hastalar ama leni imajı ve klibini eşim gösterdiiiayy izleyin yaa ahh lelee
sosyalll benimde o renklerdeee
benoşş işe gitmedim yaa bugün ama telefonla rahat vermediler gitsem daha iyiydi demek istedimm
bu arada pazartürke gittikkk alışverişimizi yaptıkk vee ben hemen kaşla göz arası mağazaya giittim dönüştee
elbise aldımmm kafam raha ohh güzelce hazırlanabilirimmmbide penti ç4rap aldım adı yok gibi
Sosyaaaaallllllayyy koptummmmmmm
Aysemmm spotfy varmı sende bak 5rda arat mma diye bi sarkısı var ona bayılıyorum kızzzz siz esimle bi oynuyoz onda varyaa bütün negatiflikler gidiyooo
Klibi izlemeden dinleeee
bişey olmasın korkudaaan
Camasirr suyu muuuuIyi eglencelet fundosum zaten su dugunlere giden para hic bir yere gitmiyor
Aysem bende evi yuzeysel bi topladim ama 4 saat oldu kiz her yere camasir suyu doktum ogure ogure bi hal oldum
Ne yapayim aysem yaa her taraf les gibi olmus agzimi kapatip ovaliyorum sonra bol su dokuyorum
Sende dinlen ne zaman guc toplarsan o zaman yaparsin temizligi ben 2 aydir elimi surmuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?