kız ben sana çizdim dedim ya okumadın sanırım
Canmmmmm tesekkur ederimmm ben de kucuk kardesimi uyandirdimm bizim evde var gul agaci kalksin yapsin diyee cocuk inanamadı soylediklerimee
Ay onu geri aliyomuyduk ertesi sabah yaa :26:
İnanmiyorumm kardesime de bi kiz bi erkek bebek ciz demistimmayy bu bi işaret miii
yok kız benim bildiğim almıyoruz :26: o orada kalıyor işte
yok ben herkese 1 kız 1 erkek bebek çizdim
yok kız benim bildiğim almıyoruz :26: o orada kalıyor işte
yok ben herkese 1 kız 1 erkek bebek çizdim
Kardesim bana baya bi saydırdı yalnızkiz ben her yil yaparim da unutmusum valla..sagol canmm Allah dualarimizi kabul etsin insallahhh
Universitede yaparken sabah ezaninda gidip almistik ev arkadasim oyle demisti
funda hatırlatmasa bende unutacaktım sonra dedi ki herkes başkasına yapınca oluyormuş bende sizinkileri çizdim koydumamin canım inşallah
benim bildiğim o resimler ne kadar erken silinse o kadar hızlı gerçekleşiyormuş dilekler, hadi yine yırttık yağış var buralarda
yelizim ben uyuyorum canım yarın dosya girmeye başlayacağım artık yatıp toto büyütmek yok evdegörüşürüz canım iyi geceler
çiz çiz canım bende eşimle gittim kız elimizde ışıldıkla mezar kazıcıları gibi
hadi sen uyu canım ben senin için, fundoş,yeliz, twin ve ezo için yaptım sende dua edersin
2 tane bebiş çizdim hepinize biri kız biri erkek, sadece benaya özel istek üzerine araba ve ev çizdim
Ben benoşa bide yol çizdimmm açıklayıcı olmayınce tayin lazdımmm:60
Aynen kızzz telefonla ısık verdi benimki benim eelde tırpan
Bu erada dönüp duş aldım bide çamura battım çünkü
hadi iyi gecelerrr b4l dualarrr
Sosyalimm dr gerek yok diyosa sirf kafana takildi diye yaptirma cunku onun riskleri var sadece cok onemli acil durumlarda yaptirilmali kardesimin bebegin kalbinde bisey gorulmesine ragmen doktoru tavsiye etmedi icini ferah tut kiz dr gerek yok demis yaa
Sosyalim ben kitapyurdu ve hepsiburadadan aliyorum.yani ikisini kiyasliyorum bazen indirim oluyo hangisi uygunsa ordan.simdiye kadar baska yerden almadim
Fundamm sagoll canmm bakmissinn evett sana yazdiktan sonra arastirdim normal gozukuyo.Buarada dogru eşinin ileri hareketli duşuk cikmiş.
Sosyalimm gec oldu ama yettim kuzum kusura bakmaa
Yuhh bana yaa ben hıdrellezi nasıl unuturumm her sene gece bahcelerde gezerdim hirsizlar gibii
Aşkk olsun bana cizmediniz miiii
kız önemli değil geldin yaayok canım zaten yaptırmayacağım suyu alınırsa riskler artıyormuş Allaha emanetiz hakkımıza hayırlısı dr sadece bütün olumsuzlukları söyledi o kadar
bugün baktım canım o sitelere fundoş söylemişti sağolsun ben seni bekledim başka bi site ismi söylersin belki diye yarın alayım o zaman
bu arada Hıdırellez ya fundoş hatırlattı sana 1 kız 1 oğlan bebek çizdim gülün köküne koydum
Gunaydin yavrularimm
Sosyalimm ikiki testin cok guzel cikmis masallahh.
Ben artik bu doktorlara kafa goz dalmak istiyorum. Ne demek isterseniz amniyosentez yapalim demek. Bu lafi ancak riskin yuksek cikarsa soyleyebilir hatta bazi doktorlar risk ciksa bile yaptirtma taraftari olmuo. Senin durumunda boyle bi cumlenin gundemi gelmesi cok cok sacmaa. Insallah hep boyle temiz sonuclar alirsin canimm
Ooo evler arabalar bebisler yapilmisss. Herkesin gonlundeki yaninda olsun insallahhh
Bugun istanbul yagisli ve serin bi hava varr. Keske bundan sonra hep boyle gitseebugun kendime geldim ciddenn
Kizz deliii niye orali olmayayimmmcanımmmm ne güzelde yazmışsınnn sosyal için bencede değerleri çok güzel yok yere kafa karışıklığı ve moral bozma yaaa
evet canım dün sana yazdım da f..den oralı olmadın görmedin yadasana ilkte sölicektim çünkü yoldaydık türkü dinlemeye gitmiştik kulübe cepten girmem çok zor oluyo en kısa yoldan ulaşim dedim birine ama gül ağacı olmama ihtimalinide düşündüm
sözünü geri all ben bu havayı sevmedimmm kedi yavrusu gibi ıslandım kızzzbide 2 tane poğaça götürdüm kendimden şuan nefret ediyorumm
Kizz deliii niye orali olmayayimmmben face i dondurdum artik what... yaz banaaa
Simdi kahvalti yapcaz canimm. Az sonra gelirimmmmm
Günaydın kızlar
dualarınız kabul olsun
Bugün vınn ı mı getirdim fırsat buldukça yazarım artık :)
Nasılsınızzzz???
Ben yine döndüm eski bulantılı günlerime... Bu sefer midem boş olsa da çıkarıyorum afedersiniz.. Mide suyum çıkıyor artık açlıktan... Çok bulandım bu durumdan hiç geçmeyecek sanırım... Afedersiniz idrarımın rengi bile değişti açlıktan susuzluktan kan gibi koyu... 1,5 ay önce 74-75 kiloydum dün tartıldım 68,6 kiloyum böyle giderse bebek açlıktan susuzluktan yaşamaz
Sizler nasılsınız? İyisinizdir inşallah öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?