Ağlayakta gözden mi olak???

Canmmmmm tesekkur ederimmm ben de kucuk kardesimi uyandirdimm bizim evde var gul agaci kalksin yapsin diyee cocuk inanamadı soylediklerimee
Ay onu geri aliyomuyduk ertesi sabah yaa :26:

yok kız benim bildiğim almıyoruz :26: o orada kalıyor işte

İnanmiyorumm kardesime de bi kiz bi erkek bebek ciz demistimm ayy bu bi işaret miii

yok ben herkese 1 kız 1 erkek bebek çizdim

Kardesim bana baya bi saydırdı yalnız kiz ben her yil yaparim da unutmusum valla..sagol canmm Allah dualarimizi kabul etsin insallahhh

funda hatırlatmasa bende unutacaktım sonra dedi ki herkes başkasına yapınca oluyormuş bende sizinkileri çizdim koydum amin canım inşallah
Universitede yaparken sabah ezaninda gidip almistik ev arkadasim oyle demisti

benim bildiğim o resimler ne kadar erken silinse o kadar hızlı gerçekleşiyormuş dilekler, hadi yine yırttık yağış var buralarda

yelizim ben uyuyorum canım yarın dosya girmeye başlayacağım artık yatıp toto büyütmek yok evde görüşürüz canım iyi geceler

Haaa ooyle mii kizz biz geri aliyodukk
Kardesime ofis ciz diom hani işler anlaminda nasil cizimm ev cizdim ustune ofis yazdim anlayan anlar heralde dio toobe toobe

Gunaydin yavrularimm

Sosyalimm ikiki testin cok guzel cikmis masallahh.
Ben artik bu doktorlara kafa goz dalmak istiyorum. Ne demek isterseniz amniyosentez yapalim demek. Bu lafi ancak riskin yuksek cikarsa soyleyebilir hatta bazi doktorlar risk ciksa bile yaptirtma taraftari olmuo. Senin durumunda boyle bi cumlenin gundemi gelmesi cok cok sacmaa. Insallah hep boyle temiz sonuclar alirsin canimm

Ooo evler arabalar bebisler yapilmisss. Herkesin gonlundeki yaninda olsun insallahhh

Bugun istanbul yagisli ve serin bi hava varr. Keske bundan sonra hep boyle gitsee bugun kendime geldim ciddenn

Bugün vınn ı mı getirdim fırsat buldukça yazarım artık :)
Nasılsınızzzz???
Ben yine döndüm eski bulantılı günlerime... Bu sefer midem boş olsa da çıkarıyorum afedersiniz.. Mide suyum çıkıyor artık açlıktan... Çok bulandım bu durumdan hiç geçmeyecek sanırım... Afedersiniz idrarımın rengi bile değişti açlıktan susuzluktan kan gibi koyu... 1,5 ay önce 74-75 kiloydum dün tartıldım 68,6 kiloyum böyle giderse bebek açlıktan susuzluktan yaşamaz

Sizler nasılsınız? İyisinizdir inşallah öpüyorum...

Ben ikili testimi getirecektim unuttum evden nasıl çıktığımı bilmiyorum tüh.. Doktor her şey normal için rahat olsun dedi...
Şu Fb-hcg denen bişi var ya o ben de 25'li bi rakamdı... Yarın getirirsem inşallah yazarım sizlere :)

Günaydınnnn kızlaarrrr

Sosyalim ve fundam tekrar tşk etmek istiyorum inşAllah rabbim gönlümüzdekini versin hepimize..

Pericim ve ayşem sizlerde hoşgeldiniz ben kaçar malum iş beni beklerr gelirim inşAllah arada

Yuhh bana yaa ben hıdrellezi nasıl unuturumm her sene gece bahcelerde gezerdim hirsizlar gibii

Aşkk olsun bana cizmediniz miiii

Günaydınnnnnnnnn uyku tatlı geldi herhal sabah minibüste herkeşler birbirine girdi ben izledim hayretle sesimi çıkarmadımmı tabiki çıkardım
bu ne yaaa ne bu anlayışsızlık herkes birbirini aşağılıyo bi haddinizi bilin bizide rahatsız etmeyin dedim

yeliz kız evet bencede düşük ama benim doktor niye bişey demediki normal dedi diğeride olur ama geç olur demişti öbürü demekki olumsuz düşünmedi bunu:44:
acaba e vitamini ile artış oldumuki düşünüyorumdaa demek o seviye yüksek olsaydı şimdi

kız ben sizlerinde adını yadxımm
bencede alınmıyoo geri orda kalıyo

canımmmm ne güzelde yazmışsınnn sosyal için bencede değerleri çok güzel yok yere kafa karışıklığı ve moral bozma yaaa
evet canım dün sana yazdım da f..den oralı olmadın görmedin yada sana ilkte sölicektim çünkü yoldaydık türkü dinlemeye gitmiştik kulübe cepten girmem çok zor oluyo en kısa yoldan ulaşim dedim birine ama gül ağacı olmama ihtimalinide düşündüm
sözünü geri all ben bu havayı sevmedimmm kedi yavrusu gibi ıslandım kızzz bide 2 tane poğaça götürdüm kendimden şuan nefret ediyorumm

benoşşş kolay gelsin sana canım gün su gibi akıp hızlıca geçsin inşallah aslında bu dilek ne kadar kötü değilmi her geçen saniye ömürden
sosyalim kızzz unuttum demeyi o dosyalar ne anammm Allah sana kolaylık versin be kuzum çabucak bitirir inşallah bolcada vaktin kalır
bu arada dün bizi davet eden çift varya eşi bişey anlattı şok oldummm kocsı aldatmış son şans verdim dedi kızdan yeni ayrılmış filan hiç ummazdımm neler oluyooo
tabi eşime üşüştüm doğruymuşşş anamm anammm ben tabi görüşme etme dedim ama paranoyakmısın bana nasıl bağladın desene eşime kızdım ve tırstımm

Kizz deliii niye orali olmayayimmm ben face i dondurdum artik what... yaz banaaa
Simdi kahvalti yapcaz canimm. Az sonra gelirimmmmm

Kizz deliii niye orali olmayayimmm ben face i dondurdum artik what... yaz banaaa
Simdi kahvalti yapcaz canimm. Az sonra gelirimmmmm

neeeeeeeee evet şimdi bilg. girince anladımm bende telden niye msj gitmedi diyor diyorummm
tamam ordan yazarım bende ulaşım kanlaı çoook
yapcaz derken annedeyiz yineee hayde ozaman afiyet olsunnn

pericim ben iyiyimmmm aa tekrarmı başladı inşallah kısa sürelidir bu bulantılar
canım evet epey kilo vermişsin ama benim görümcemde verdi senin gibiydi kilosu bana geldiğinde aynı şekilde verdiğini söyledi ama işte
o yiyor bulantısı hiç yok o yüzdende sağlıklı bebeği kilosu normalden bile fazlaymış
doktora gitsenmi bu konuyla ilgili acaba olmazki böylede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…