Ağlayakta gözden mi olak???

Ohh hadi şifa olsun inşallahhhh

gülben elinde tutmuş diyoki adam
bunu yiyen tekelerin ikizi üçüzü oluyor hemen attı elinden kadının zaten varya

Kizz ben o programi izlemiştim sen tekrarini mi izledin yada yine mi anlattilar
Teke olayini hatirliyom hatta esime soylemistim gulmustuk

Kizz ben o programi izlemiştim sen tekrarini mi izledin yada yine mi anlattilar
Teke olayini hatirliyom hatta esime soylemistim gulmustuk

google yazdım youtube de onlar çıktı izledim bilmiyom ne zamana ait
kızzz çok etkiliymiş anacım daha adet başlamadan başlimde bari şifa osunnn

Kizlar yalniz bu caksir bazi erkeklere iyi gelirken bazilarina kotu geliyormus soyleyeyim dedim keci boynuzuna birsey demem ama caksir isi biraz tehlikeli:26:

Selammm kızlarrrrr

güzel dilekçeleriniz için öncelikle çok tşk ediyorum..

Bugün ilk işim gelip hemen başka beyle konuşmak oldu.. anlattım ama malesef bizim başkan olaya hep iş yönüden baktığı için çok verimli bi konuşma geçmedi açıkcası çünkü onun derdide iş ve işin ilerlemesi, ama benim gitmek istememe üzüldü olan olaylara da tabiki.. mecburi bi onay veriş oldu. hemen dilekçemi yardım alarak yazdım ve gerekli merciiye verdim bundan sonrası hayırlısı olsun.. inşAllah kurtulurum da arkamda kalanlar beter olurlar..

İş yerinde isegene konuşmuyoruz birbirimiz ile ki çokta açıkcası umrumda değil.. yapan bulacak inanıyorum.. ben dün sadece bi iki evrak 3. aydan alma kalma sanırken sabah müdür gelmiş almış önüne evrakları yazıyorda yazıyorda benim belki 2-3 tane çıkar dediğim evraklar meğer 15-20 yada daha fazlası varmışda haberim yokmuş tutanak tuttu ne yazdıysa artık bana gösterme falan yok.. Allah büyük biliyor neyin ne olduğunu, fesatlıkla iş yürümüyor ya bakalım ne olacak..

İnşAllah daha beter bi yere vermezler tek korkum ama dilekçemde belirttim inşAllah daha rahat bi yer olur..

Fundam kız inşAllah şifa olurda aşılamaya neyim gerek kalmaz..

Lizim, sosyalim, yelizim, twinim, ayşem

google yazdım youtube de onlar çıktı izledim bilmiyom ne zamana ait
kızzz çok etkiliymiş anacım daha adet başlamadan başlimde bari şifa osunnn

Evet burda da çakşırın kendisinin erkeklere yaptigi etkileri soylerler hep.yani istegi artiriyor vs..
Benim kasık agrım epey gecti bugun :26: o yum agrisiymiş galiba cunku dun baktim da dun yum gunumdu demmeki ondandii :26:
Kayinvalidem cumartesi gunu dedi ki ben ruyamda gordum senin bi kiz bi erkek ikizlerin olcakk
Tabi onlar benim sorunlarimi bilmiyolar şuan ameliyat olayi falann
Ben de dedim hee bana da oyle geliyo eninde sonunda tup bebekle ikiz olacak
Gerci artik yasak 2 embriyo transferi 35 yaş alti icin
3. Denemede falan birden fazla koyuyolarmiş.amann olsun da tek olsunn

Benosum hakkinda hayirlisi olsun belki bu olay guzel seylere vesile olurr
Zatenn gerisi de Allaha havale hakkin varsa kat kat cikar onlardann Allah buyukk

benım agrı olmazdı genlde ama bugün cok kötu agrım var.
eve gıdıp yatacagm dırekt.

alınabılcek bı ılac var mı agrı ıcın.
bu ay da caksırı mı denesem dıyorum ama ters teper mı acaba. bende hayıt ıcıyorum yarın baslamak lazım. aşılamaya karar verırsem olumsuz bır sey olur mu acaba?
genelde adetın 2.ya da 3. gunu cagırıyomus ıgnelere baslanıyo sanra adetın 12. gunu cagırıyormus eger çatladıysa aşılama işlemı gercekleşiyormus

Offf benayımmm tutanak tutunca ne oluyor hiç bilmiyorummmm
Allah hayırlısını versin ne veriyorsa insanlar şimdi mutlumu acaba böyle uğraştıkları için vicdanları rahatmı
inşallah rahat biyere geçersin canım inan çok üzülüyorum bu duruma
iş ortamı çok önemli insanın hayatında :26:

inşallah canım.. karnım bir ağrıyor ayaklarım buz inan gelmesin diye değil sancı için tırsıyorummm strese girdimmmm

inşallah kaynananın dediği gibi olur yelizimmmmm insan daha ne isterrrrr
dün patronunkileri gördüm nasıl tatlılarrr ama kız upuzun oğlan ufacık kalmış ablası gibiydi bide bilmişkiii zilli

fuara gidecem yelizim tüyap yapı fuarı biliyosundur meşhuur gelsene

BEn okudugumu yazdim:26:
Evlimmmmutlummmm

Yeliz kiz komsuya aldigin takimin rengi neydi bana gonder

sosyalim accık verim ozaman napimmm canom sağolll

kız bide takım almış haaa ahh anamm kaçırmışım onu gözden

fitil verdi dr o daha etkili evlimutlucan
hayıtı bence kullanma ben kullandığım ay adetim garip geldi yramadı galiba

Tulum kızz her renk var
Dun kardesime olayi anlatiyorum sen onu bunu birak da o kiyafeti naapican onu soyle diyo bana gelirsen ben kapiyi acarim diyo

bende açarım kızz pis görgüsüze vereceğine ahh bi de gitmiş pahalı bi takım almış 10 liralık don neyine yetmiyor

haydi bana şanş dileyin dosyalarıma başladım

İnsallah fundamm
Kizz unide giderdikk simdi nerdeeeee :26:

Ya bilmiyorum ama hani hayit kadinlik hormonlarini tetikliyomuş yaa benim bu hormonal gariplikler de hayittan sonraki ay oldu hani benim ostrojen tavan yapti ya rahim duvari incelmedi falann :26: ondan mi oldu diye dusunmuyo degilimm

Sosyalimm hadi kolay gelsinn bian once bitsin insallahhhh

kızlar hayıt masum bi bitki günde 1 bardak içiyorduk ve 10 gün bence ona bağlamanız yanlış hem ben dahil bi çok arkadaşım hayıtın sebebine hamile kaldığımızı düşünüyoruz

ha şunu anlarım 30 gün günde 3 bardak içersiniz zararı olur ama ben 10 gün de 1 fincan hayıtın zararı olacağına inanmıyorum:44:

sağol yelizim bu arada :))

Son düzenleme:
haydi bana şanş dileyin dosyalarıma başladım

Tulum kızz her renk var
Dun kardesime olayi anlatiyorum sen onu bunu birak da o kiyafeti naapican onu soyle diyo bana gelirsen ben kapiyi acarim diyo

tez vakitte biter inşallah sosyalimmmmm
kız bende tohumları fazla attım galibaaa çok acı oluyodu etki etsin diye öle yaptımmm
adet sancım ve kanama çok kötüydüü ya bende o geldi aklıma ama ben daha kendime bişey yapmayacam çok şükür çünk
yumurtlama sıkıntı yok eşimi harekete geçirmem lazım

kızzzz tulumun yeri belli olduuuu
ayy senin komşuya kıl oldum ben yaaa salak aç bari alma yine ama aç kapıyı ne diye bakar gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…