Sogan suyuna devam canmm.
Çakşir mii..bizim evde en cok yedigimiz şey yemeklerin yaninda turşusunu yeriz dogulular sever
Ama o çakşır kökü olması gerekiyo sanirimm :26:
kızzz boşuna demiyolar o tarafın çok çocuğu oluyo demek onla ilişkili haaa
ne güzel yaaa değerleri yüksek tutuyo işteee olsun turşusuda iyiir gerçi turşu vitamini alıyo ama
çakşır otu işte ayy almam lazım hemennn buralarda aktar çok neyseki bulurum elbet
yerinde hareketlimi acaba
hayırlısı yaaa napalım Allahın var bir bildiği bekleyecez
yalnız ben bu hafta başlıyorum bu kesin
Öyle bişey yazmıo kuzum farklı herhalde testler.
Canm ben cikiyorum hazırlanıp okula gidicem öptüm fundosum
Pericim evli mutlu cnm
baktım ikisinin toplamı 55 iyi ozaman
hızlıyla yavaş ileri
yavaş ileri 50 buda iyi
Çakşir mayis sonu haziran başi gibi cikiyo ben de burda toplayan birini bulursam sorarim ben de atayim bi koseye belki lazim olurr
hadı bakalm senı takıpteyım o zaman
kolay gelsın canm ıyı dersler
bence sızınkı ıyı sen caksır yap asılama oncesı ıse yarayıp yaramadgını da görmüş olursun
bızım de su anda %55 ama amelıyatla bu sevıyeye geldı onceden %46ydı
kızlar ben kahvaltımı yapıp sonrasında eczaneye gideceğim öğleden sonra buralardayım herkese kolay gelsin öpüyorum
sosyalcan sana bişey soracam hani gözde Universalin yerini aldı ya galiba orayı tamamen kadın doğum yapacakmış hatta işte Anamed in doktorlarıda gidecek bu durumda senin doktorda mı oraya gececek bişey dedi mi ?
kız boşver sen seninkinin depoları sağlam
tamam canım an be an paylaşacam
çakşıra sardım yaa aynen hemen başlatayımda aşılamaya kadar bakalım değer ne olacak
oo sizinde iyiymiş değer hadi sende dene aşılama bu ay
inşallah canm bakalm
asılamanın fıyatı soylendı mı rapor falan cıkarmak mı lazım
raporlar ilgili bilgim yok canım
benim hastane işlemler için 400 tl alıyor iğnelerin tanesi 400 tl miş 2 tane kullanırız dedi yani 800 iğneler
sonra bide çatlatma iğnesi ovitrelle verirse 70 küsürdü oda
yani toplamda muayene paralarıyla1400 ibi bi rakam benimki
yusram bende arkadaştan duydum öyle bir şey ama benim dr öyle bir şey söylemedi bana ne zaman taşınacaklarmış ki bilgin var mı, offf orasıda çok uzak ya bize sana iyi olur ama
Kizlarrrr yan tarafa gittim.Kiz evde sesleri geliyo bebegin sesi de geliyo.bikez caldim geldi mercekten baktii ayak sesini duydum yanii acmadi.bidaha caldimm evden sesler geliyo ama acmadi
İnanabiliyomusunuzz
Eşimle eşi de arkadas yanii esim de soylemisti size ugramak istiyo hayirli olsuna diyee hem de tanismak icinn.bide bana hediye aldirdı ben kiytirik bisey alcaktim cok guzel bi takim aldik
Ya suan okadar sinirliyim kii not yazip birakicaktim kapilarina hediyeyle birlikte ama kötü seyler yazicaktim simdi bu sinirle abartmiim dedim
Ya ben hayatimda boyle bisey gormedim yemin ederimm cok uzgunum ve cok kızgınımmm :26:
kızma canım belki müsait değildir, evi çok pisti utandı belki. sen not yaz yapıştır hayırlı olsuna geldim ama yoktun diye. eğer gerçekten bilerek açmadıysa geri dönüş yapmaz. yok müsait değildiyse mutlaka çalar kapını
benimde binada komşum yok bi karşıda yaşlı teyzeyle amca bide yöneticileri tanıyorum. geçen gün zil çaldı baktım genç bi kız elinde kocaman tepsi. çok heycanlandım alışık değilim böyle bişeyederin bi nefes alıp açtım tanıştık kandil simidi yapmış getirmiş. (yemekhanede kandil simidi istediğim ve vermedikleri gün)bi anlık heycan ve korkuyla açmayadabilirdim ama, çok çekingenim ben bu ilk tanışma durumlarında belki komşunda öyledir.
Canm bu kadin ben aşure dagitirken de mercekten bakip acmamistii ki elimde tepsi herkes aşure dagitiyor aşure zamani oldugu belli dedim ozaman belki eşi bakti acmadi falan
Hayir bide insan musait olmaz ama sessiz olur mesela kapidaki anlamasin ayip olur diye ama bu oyle de degil tangir tungur ses yapa yapa ve delikten bakmaya gelirken de elinde bisey var poşet gibi sesi geliyo anlatabildimmi.okadar dusunceli olan insan kapiyi acmasa musait olmasa da insanin gozune sokmaz yani evde oldugunu
Neyse hediyeyi de kaldirdim bi kenara kardesim icin aldiklarimin arasina koydum bidaha da gitmem yani
O zaman sen elinden geleni yapmışsın, demekki arkadaş-komşu edinmek istemiyor. Boşver hiiç takılma kendi kaybeder yalnız kalsın. Kötü gününde, ihtiyacı oldugunda yüzü olmaz.
canım randevum 2 haziranda dün doktor gelmeden önce ara taşınmışsak taşındığımız yere gel dedi. Canım randevumu 4 ten sonraya ayarladım işten çıkıp oraya giderim sonra eve bizim ev devlet hastanesinin orda ya.
Kizlarrrr yan tarafa gittim.Kiz evde sesleri geliyo bebegin sesi de geliyo.bikez caldim geldi mercekten baktii ayak sesini duydum yanii acmadi.bidaha caldimm evden sesler geliyo ama acmadi
İnanabiliyomusunuzz
Eşimle eşi de arkadas yanii esim de soylemisti size ugramak istiyo hayirli olsuna diyee hem de tanismak icinn.bide bana hediye aldirdı ben kiytirik bisey alcaktim cok guzel bi takim aldik
Ya suan okadar sinirliyim kii not yazip birakicaktim kapilarina hediyeyle birlikte ama kötü seyler yazicaktim simdi bu sinirle abartmiim dedim
Ya ben hayatimda boyle bisey gormedim yemin ederimm cok uzgunum ve cok kızgınımmm :26:
Benimde o kadar sinirim tepemde ki.. Ne diyceğimi bilemiyorum.. İnsanlar alabildiğine olmuş ama ben başıma gelecekleri biliyodum.. En nefret ettiğim şey haklıyken haksız yerine düşmek bugün o oldu.
Müdürle tartıştık resmen bana iftira attı.. Kendi kızı gibi sevdiği çalışma arkadaşımı korumak adına beni yerlere serdi((
O kadar insanın içinde yine ikisi bir oldu tek başıma savunamadım bile kendimi ne söylediysem başka bişi dediler.. Olmadık şeyler(( midem ağrıyo çok.. Başkan bey hakim bey falan kim varsa yanımıza geldi kaç yıl oldu bi kişiyle problem yaşamadım.. Hiç kimseye fazla iş yapsın diye evrak vermedim hep salak gibi ben alıp yaptım ama bugün ben evrak vermişim gibi davranılıp iftiraya uğradım.. Sinirden ağlamaktan kriz geçircektim..
Başkan beye ben burda daha fazla kalmak istemiyorum diyip ona bile bağırdım o sinirle.. O da tamam dedi ama ben yarın o sevimsizlerin yüzünü görmek bile istemiyorum(
Ben küsmedim onlar benle konuşmadı küstü ama ben küsmüş gibi oldum ben konuşmamışım ben eski evrakları vermişim tutanak tutacakmış.. Bende tutun dedim sinir oldum yaa(
Hayır ben ne hata yaptım merak ediyorum vicdanım da rahat..
evet canım sana yakın bende senin için iyi olur demiştim zaten, güzel olur ama sadece kadın doğum olacaksa orası
yuhh artıkk pes artık kız sözün bittiği yerdeyimne git ne gel ne de selam ver canım bundan sonra mal kadın takımıda kardeşinin bebeğine verirsin sen insanlığını yapmışsın ayy bende çok sinirlendim şimdi insanlıktan yoksunmuş demek ki bu mahlukat
oyy sana nasıl oldu kuzum yaa zaten belliydi böyle olacağı afra tafralar küsmeler falan inşallah bu bi bahane olurda yerini değiştirirler canım insanları gerçekten anlayamıyorum ne kadar kötü olmuşlar yaa yazıkbide sen üzücü olaylar yaşadın bu kadar bi insanın üstüne gidilmez ki ama
Benimde o kadar sinirim tepemde ki.. Ne diyceğimi bilemiyorum.. İnsanlar alabildiğine olmuş ama ben başıma gelecekleri biliyodum.. En nefret ettiğim şey haklıyken haksız yerine düşmek bugün o oldu.
Müdürle tartıştık resmen bana iftira attı.. Kendi kızı gibi sevdiği çalışma arkadaşımı korumak adına beni yerlere serdi((
O kadar insanın içinde yine ikisi bir oldu tek başıma savunamadım bile kendimi ne söylediysem başka bişi dediler.. Olmadık şeyler(( midem ağrıyo çok.. Başkan bey hakim bey falan kim varsa yanımıza geldi kaç yıl oldu bi kişiyle problem yaşamadım.. Hiç kimseye fazla iş yapsın diye evrak vermedim hep salak gibi ben alıp yaptım ama bugün ben evrak vermişim gibi davranılıp iftiraya uğradım.. Sinirden ağlamaktan kriz geçircektim..
Başkan beye ben burda daha fazla kalmak istemiyorum diyip ona bile bağırdım o sinirle.. O da tamam dedi ama ben yarın o sevimsizlerin yüzünü görmek bile istemiyorum(
Ben küsmedim onlar benle konuşmadı küstü ama ben küsmüş gibi oldum ben konuşmamışım ben eski evrakları vermişim tutanak tutacakmış.. Bende tutun dedim sinir oldum yaa(
Hayır ben ne hata yaptım merak ediyorum vicdanım da rahat..
İnanabiliyomusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?