Ağlayakta gözden mi olak???

Aminnn canımm bu lafına gerçekten katılıyorum ne varsa ailende sevdiklerinde ya akrabalarında var..

Anlatacak o kadar çok şey yaşadım ki.. Bu yapılanı kaldıramadım sadece.. Beni saygısızlakla kimse ihtam edemezz.. Neysee hayırlısı.. Bizde diyoruz belkide iyi oldu. Hemen yerim değişir rahat ederim..

Yelizcim sanada kendi sinirimden yazamadım hiç takılma valla böle insanlar dolu.. Sinirlenmemek elde değil ama varlar malesef.. Doğmuşlar ama insan olamamışlar.. Senin yaptığın güzelliği kimse yapmaz o yüzden boşverrr

Ay canm yaa neler olmuss
Yaa bazi durumlarda insan sinirden nutku tutuluyor ve kendini ifade edemeyip hakliyken haksiz duruma dusuyor.. isin icinde iftira da varsa yapacak bisey yok Allaha havale etmekten baska ama sen de kendini sonuna kadar savun ve yuzlerine de vur yani yalanlarini.
Canini da sikma canm insallah iyi seylere vesile olur bu durum

Benim olay da baska bi sacmalık.Benimki de salaklik.Ama en yakin kapi komsusuyum.Allah buyuk elbet bigun o da benim kapimi calar tabi ben de açarim cunku esegim yani bildigin

bizde var gariplik zaten
İnsanız biz ondan

Bende 33 yıllık hayatımda ilk defa böle bişi yaşadım böle bişi görmedim bile
Zaten gene söyledim söyleyeceklerimi de tam olmadı bakalım yarın ne olacak anlatırım nasılsa

Canlarim nasılsınz

Benosum cnm okurken sinir oldum valla ne kadar kötü insan varr hayrete düşüyorum valla iftira atmak kolay olmuş artık
Sıkma canını kimsenin yaptığı kimseye kâr kalmaz cnm senin o güzel gönlün yeter elbet böyle yapanlarda bulur ... hakkına hayırlısı cnm ..

Yelizim valla ne diyeyim bi benosun bide senin olay insanlık kalmamis dedirtiyor.
Sen yapmışsın yapacağını için rahat yani
Millet komşum olsun da iki kelime bişey konuşalım dio senin komsu tuhaf anam
Bnmde komşum yok malesef senle komşu olaydik ya

Fundosum nerde kizlarr

Sosyalim ayşem lizim nasılsınz

Benosum insallah yarin olanlar seni tatmin ederr bi rahatlarsın şoyyle

Twinimm nasilsinn evet valla biz komşu olsaydik barii
Amann bosverr bu ilk ve sondur artikk demekki sebebi boyle insanlar olmalariymiş benim komşumun olmayışınınn

Benayımmm yelizimmm çok üzüldümm okuduklarımaa yaa ne kadar kötü niletli insanlar var biri komşu biri çalışma arkadaş
benayımm bseni çok iyi anlıy4rumm yarın çok zor bir gün olacak gergin bir ortamda çalışmak of yaa
inşallah tez kurtulursun ordan yaaa
eşimin kuzeni baskın yaptı bizde kaldı yeni girdik yatağa daha hemen girim dedimmm
yarın pardon sabah konuşuruzz

gunaydin kizlarr,aksam koltukta sizmisimm. bu ara surekli bi uyku hali var ustumde zaten.
bugun masallah hava cok guzelll,herkese hayirli bi gun diliyorummmm

Günaydın kızlar
Bugün herkes için güzel bigün olsun, hepiniz çok mutlu haberler alın inşallah
benoşum iş ortamında böyle insanlar mutlaka çıkıyor. yok diyen yalan söyler. sen allaha havale et onları. insanı işinden de hayatından da soğutuyorlar ama gerçekleri o da sen de allah ta biliyor. için rahat olsun eninde sonunda çıkar karşılarına bu yaptıkları

Günaydın canlarımmm

Fundosum lizom sosyalim benosum yelizim Ayşem ..

lizommm twinimmm canlarımmm

oyyyy karnım ağrıyooo üşüyorummm şaşmadı yine gelcek
dün çakşırla k.boynuzu tozunu aldımmm

ya düşünüyorumdaa boşu boşuna hayıttır adaçayıdır incirdir yok yere hormonlarımla oynadım bunca zaman yaaa :26: soğanı saymıyorum o kutsal bana göre

benoş naptı acabaaa kızı üzüp geriyolar haddini bilmezler yaaa
inşallah tez zamanda kurtulur ordan inşallah dualarımız kabul olur
çizdiğim yol yzdığım tayin gül ağacının altında

Son düzenleme:
Kuzum bu günlük dersim sabahta var akşam 4 e kadar
Sen napiosun cnm
bende çalışıyorum kuzu bugün biraz yoğunuz
fundoşcan sen ağrılara takılma inşallah gelmez Allahımmm duy sesimiziii
hormonlarınla oynamadın canım hepsi doğal bitki niye zarar versin hiç öyle düşünme

evet canım haklısınnn ama değerlerim normaldi hep biliyosun bide bu son dr. dedi ya sen hemen hamile kalacak durumdasın :26:
keşke en başından eşime takviye yapsaydım
gerçi daha bişey yok bakalım şu çakşırın mucizeside soğanda geri kalmıyo haaa hayretle okudum kızzz
hatta gülbende aktar konuştu onun otunu yiyen tekeler hep ikiz üçüz doğuruyomuş
yum a kadar beslim paşamı

inşallah dediğin gibidir kızzz ama sanmıyorum ya

Bazi insanlar bazi laflari kullandiklarinda benim tepem daha cok atiyor ne demek saygisiz sen Kimsin gibi laflar valla o zaman kas goz giresim geliyor sen simdi hic moralini bozma git dilekceni ver yerini degistir insanlar kendini cok akilli saniyor kuzum ama kazin ayagi oyle degil bos ver sacma sapan insanlari kendini bu mahlukatlar icin hic yipratma Allah buyuk

benimki geldı bile

bu akşam eşimle konusup aşılama ya karar verecegız

benimki geldı bile

bu akşam eşimle konusup aşılama ya karar verecegız

off gelmesi daha iyi beklemekten inan patlıyorum şuan
birde benim aşırı sancılı oluyor oda gerilmemi arttırıyorrr
ben çakşırla kçboynuzu tozu aldım akşam macun yapıp vericem 15 gün sürem var bide öle denemek istedim... aşılama için kararsızım bu ay
birde düzene girince gel demişti nasıl başlıycak onu merak ediyorum geçen ay 1-2 damla kahverengi oldu 3 gün boyunca ...

Selam canlarr
Fundoss çakşır kökü mü aldınn kizz o zor bulunan bişey eminsin hemii

Selam canlarr
Fundoss çakşır kökü mü aldınn kizz o zor bulunan bişey eminsin hemii

eminim tabi aynı nettekiler gibi bi aktar gülbende tanıttı hatta hataydan gelen aynı oydu garip şekilli sert ot topluluğu
ama adam öğüttü güzelce onu aynı zamanda k.boynuzlarınıda öğüttü tarçın gibi bişey olduuu
onları ballaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…