ahh benayimm neler gelmis basinaabi insanin ustune bu kadarda gelinmezki,zaten sende kendini zor tutuyordun.. yaa bu insan seninle neden bu kadar ugrasiyorr,seni cekemiyor mu acaba..
iftira olayina gelince ona soyleyecek hicbir sey bulamiyorum zaten,en buyuk gunahlardan ama o kisiden kat be kat cikartir bunu Allahh.
sen canini sikma daha fazla cnm,belki boyle olmasi senin icin daha hayirli olur,bu sayede yerin daha hizli degisir belki..
yelizim sen insanlik gorevini yapmissin ve hediyene kadar alip gitmissin ama karsindaki kisi adam olupta sana bi kapiyi acamamis,o anda musait bile olmasa kapiyi acip su anda musait degilim ama şu saatte beklerim demek cok mu zor... vala her gecen gun boyle olaylari duydukca hep ayni noktaya geliyorumm.. Allah hicbirimizin ailesini basindan eksik etmesin...
Aminnn canımm bu lafına gerçekten katılıyorum ne varsa ailende sevdiklerinde ya akrabalarında var..
Anlatacak o kadar çok şey yaşadım ki.. Bu yapılanı kaldıramadım sadece.. Beni saygısızlakla kimse ihtam edemezz.. Neysee hayırlısı.. Bizde diyoruz belkide iyi oldu. Hemen yerim değişir rahat ederim..
Yelizcim sanada kendi sinirimden yazamadım hiç takılma valla böle insanlar dolu.. Sinirlenmemek elde değil ama varlar malesef.. Doğmuşlar ama insan olamamışlar.. Senin yaptığın güzelliği kimse yapmaz o yüzden boşverrr
Ay canm yaa neler olmuss
Yaa bazi durumlarda insan sinirden nutku tutuluyor ve kendini ifade edemeyip hakliyken haksiz duruma dusuyor.. isin icinde iftira da varsa yapacak bisey yok Allaha havale etmekten baska ama sen de kendini sonuna kadar savun ve yuzlerine de vur yani yalanlarini.
Canini da sikma canm insallah iyi seylere vesile olur bu durum
Benim olay da baska bi sacmalık.Benimki de salaklik.Ama en yakin kapi komsusuyum.Allah buyuk elbet bigun o da benim kapimi calartabi ben de açarim cunku esegim yani bildigin
bizde var gariplik zaten
İnsanız biz ondan
Bende 33 yıllık hayatımda ilk defa böle bişi yaşadımböle bişi görmedim bile
Zaten gene söyledim söyleyeceklerimi de tam olmadı bakalım yarın ne olacak anlatırım nasılsa
Canlarim nasılsınz
Benosum cnm okurken sinir oldum valla ne kadar kötü insan varr hayrete düşüyorum valla iftira atmak kolay olmuş artık
Sıkma canını kimsenin yaptığı kimseye kâr kalmaz cnm senin o güzel gönlün yeter elbet böyle yapanlarda bulur ...hakkına hayırlısı cnm ..
Yelizim valla ne diyeyim bi benosun bide senin olay insanlık kalmamis dedirtiyor.
Sen yapmışsın yapacağını için rahat yani
Millet komşum olsun da iki kelime bişey konuşalım dio senin komsu tuhaf anam
Bnmde komşum yok malesef senle komşu olaydik ya
Fundosum nerde kizlarr
Sosyalim ayşem lizim nasılsınz
benoşum iş ortamında böyle insanlar mutlaka çıkıyor. yok diyen yalan söyler. sen allaha havale et onları. insanı işinden de hayatından da soğutuyorlar ama gerçekleri o da sen de allah ta biliyor. için rahat olsun eninde sonunda çıkar karşılarına bu yaptıklarıBenimde o kadar sinirim tepemde ki.. Ne diyceğimi bilemiyorum.. İnsanlar alabildiğine olmuş ama ben başıma gelecekleri biliyodum.. En nefret ettiğim şey haklıyken haksız yerine düşmek bugün o oldu.
Müdürle tartıştık resmen bana iftira attı.. Kendi kızı gibi sevdiği çalışma arkadaşımı korumak adına beni yerlere serdi((
O kadar insanın içinde yine ikisi bir oldu tek başıma savunamadım bile kendimi ne söylediysem başka bişi dediler.. Olmadık şeyler(( midem ağrıyo çok.. Başkan bey hakim bey falan kim varsa yanımıza geldi kaç yıl oldu bi kişiyle problem yaşamadım.. Hiç kimseye fazla iş yapsın diye evrak vermedim hep salak gibi ben alıp yaptım ama bugün ben evrak vermişim gibi davranılıp iftiraya uğradım.. Sinirden ağlamaktan kriz geçircektim..
Başkan beye ben burda daha fazla kalmak istemiyorum diyip ona bile bağırdım o sinirle.. O da tamam dedi ama ben yarın o sevimsizlerin yüzünü görmek bile istemiyorum(
Ben küsmedim onlar benle konuşmadı küstü ama ben küsmüş gibi oldum ben konuşmamışım ben eski evrakları vermişim tutanak tutacakmış.. Bende tutun dedim sinir oldum yaa(
Hayır ben ne hata yaptım merak ediyorum vicdanım da rahat..
Günaydın canlarımmm
Fundosum lizom sosyalim benosum yelizim Ayşem ..
günaydın twincan sen öğlenci değilmisin hayırdır bu saatte
bende çalışıyorum kuzu bugün biraz yoğunuzKuzum bu günlük dersim sabahta var akşam 4 e kadar
Sen napiosun cnm
fundoşcan sen ağrılara takılma inşallah gelmez Allahımmm duy sesimiziiilizommm twinimmmcanlarımmm
oyyyy karnım ağrıyooo üşüyorummmşaşmadı yine gelcek
dün çakşırla k.boynuzu tozunu aldımmm
ya düşünüyorumdaa boşu boşuna hayıttır adaçayıdır incirdir yok yere hormonlarımla oynadım bunca zaman yaaa :26: soğanı saymıyorum o kutsal bana göre
benoş naptı acabaaa kızı üzüp geriyolar haddini bilmezler yaaa
inşallah tez zamanda kurtulur ordan inşallah dualarımız kabul olur
çizdiğim yol yzdığım tayin gül ağacının altında
bende çalışıyorum kuzu bugün biraz yoğunuz
fundoşcan sen ağrılara takılma inşallah gelmez Allahımmm duy sesimiziii
hormonlarınla oynamadın canım hepsi doğal bitki niye zarar versin hiç öyle düşünme
Sorma canım yaa ben biliyodum ama benim başıma bişiler gelmiş kimin ukimsmru.. Ben sinirle konuşuyorum yazık mübaşirimiz beni sakinleştirmeye çalışıyo git kalma burda bak başından olay geçti biraz sakinleş falan diyo ama bunu diyende erkek.. Onlar bunu mu düşüncek.. İş ayrımı olunca altından kalkanadılar.. Benim tek bir evrağıma yardım etmeyen müdür kankası kızın evraklarını alıyo yardım ediyo.. Sonra kalkmış bana saygısız diyo sen kimsin diyo yemin ederim halaa sakinleşemedim
Yarın başkanla konuşacağım dilekçeyle oluyo bizde işler olur verin diycem.. Akşam dedim iki kez kalmak istemiyorum diye ama çıkar ayak olduğu için sadece başkan tamam diyebildi..
Gerçekten ya ben malım ya da insanlar kendilerini çok akıllı sanıyo..
lizommm twinimmmcanlarımmm
oyyyy karnım ağrıyooo üşüyorummmşaşmadı yine gelcek
dün çakşırla k.boynuzu tozunu aldımmm
ya düşünüyorumdaa boşu boşuna hayıttır adaçayıdır incirdir yok yere hormonlarımla oynadım bunca zaman yaaa :26: soğanı saymıyorum o kutsal bana göre
benoş naptı acabaaa kızı üzüp geriyolar haddini bilmezler yaaa
inşallah tez zamanda kurtulur ordan inşallah dualarımız kabul olur
çizdiğim yol yzdığım tayin gül ağacının altında
benimki geldı bile
bu akşam eşimle konusup aşılama ya karar verecegız
Selam canlarr
Fundoss çakşır kökü mü aldınn kizz o zor bulunan bişey eminsin hemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?